Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Απόδημοι Έλληνες: "Θα μας βρει απέναντί του ο Παπανδρέου"

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στο δικαίωμα των μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα, ώστε να ψηφίζουν κι' αυτοί. Και δεν δίσταζε να υποστηρίζει δεξιά και αριστερά ότι είναι στις προθέσεις του να τους δοθεί το δικαίωμα τους εκλέγειν. Η στάση του, ωστόσο, ήταν άκρως αντίθετη για τους απόδημους Έλληνες. Αρνήθηκε επανειλημμένως να ψηφίσει το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για ψήφο στους απόδημους.

Αποτέλεσμα; Ο Γιώργος κατέστη persona non grata στους κύκλους του απανταχού ελληνισμού. Κάποιοι, μάλιστα, δεν δίστασαν να τηλεφωνήσουν στην Ιπποκράτους και να μεταφέρουν την άποψή τους.

"...Αυτό δεν το ξεχνάμε. Να το πείτε στον κ. Παπανδρέου, ότι θα μας βρει απέναντί του..." υπογράμμιζαν με νόημα και ρωτούσαν πώς είναι δυνατόν, από τη μια πλευρά να τους αρνείται το ιερό δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και, από την άλλη, να θεωρεί σπουδαιότερους και να ιεραρχεί σε υψηλότερο επίπεδο τους εδώ αλλοδαπούς μετανάστες από τους Έλληνες του εξωτερικού;...

Εκπρόσωποι του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) θεωρούν πως πρόκειται για εθνικό ατόπημα. Τη στιγμή μάλιστα που η οικογένειά του αλλά και ο ίδιος βρέθηκαν σε Αμερική, Καναδά και Σουηδία!..

55 comments:

  1. Πράγματι, ενώ μας έχει πρήξει για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, καταψήφισε το νομοσχέδιο που έφερε η Νέα Δημοκρατία για την ψήφο των Αποδήμων. ο Γιωργάκης το έκανε γιατί ήξερε ότι με τις νενέκικες απόψεις που έχει στα εθνικά θέματα, δεν είχε ελπίδα να πάρει ψήφους Αποδήμων, οι οποίοι έχουν υψηλό πατριωτικό αίσθημα.
    Τώρα όμως θα πάρει την απάντηση ο Γιωργάκης από όλους τους πατριώτες.
    Τώρα όλοι, παρά τις όποιες δυσαρέσκειες, θα στηρίξουμε φουλ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα έρθει στην εξουσία το χαζοβιόλικο παιδάκι που θα κάνει ό,τι του λέει η Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε "Πατριωτικέ Λόγε" συμφωνώ. Θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο Καραμανλής, αλλά έτσι κι αλλιώς έκανε καλές κινήσεις. Βοήθησε τον Τάσσο στο ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, έκανε τις συνεργασίες με Ρώσους και Κινέζους, έβαλε το βέτο για τα Σκόπια, προσπάθησε να δώσει ψήφο στους Αποδήμους κλπ.
    Κι εγώ βλέπω ότι οι πατριώτες γυρνούν σύσσωμοι στη Νέα Δημοκρατία. Να δώσουμε στήριξη στον Καραμανλή.
    Ανατριχιάζω στην ιδέα νίκης του χαζοαμερικανακιού.
    Φίλε μπήκα και στο blog σου http://patriotikoslogos.blogspot.com. Πολύ καλό, συνέχισε έτσι δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο γνήσια πατριωτική φωνή είναι των αποδήμων. Γι' αυτό και το Αμερικανάκι δεν ψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε 11,24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ επίκαιρο το αυτό το θέμα που δημοσιεύσε το gianniotis. Αυτό δεν το είχα σκεφθεί. Υπάρχουν χιλιάδες έλληνες στο εξωτερικό που πονάνε για την Ελλάδα και θέλουν να συμετέχουν στα κοινά. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ο χαζοαμερικάνος τους στέρησε τέτοιο δικαίωμα. Ντροπή του. Αλλά θα την φάει την κρυάδα. Συνέχισε να τον χτυπάς αλήπυτα gianniotis, γιατί δεν είναι Έλληνας. Αμερικάνος Καναδός και Σουϊδός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aλλά λύση δέν είναι ο Καραμανλής που γέμισε ηθελημένα την Ελλάδα Πακιστανούς, Αλβανούς, μοσουλμάνους, εγκληματίες λαθρομετανάστες.
    Λύση δέν είναι ο Καραμανλής που παρέδοσε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας σε αυτούς, το βλέπετε όλοι οι παραπάνω εκτός άν είστε απόδημοι και δέν έχετε πάρει χαμπάρι τί γίνεται εδώ ή έχετε να πατήστε απο το 2004.
    Μόνο ο ΛΑΟΣ έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ των λαθρομεταναστών ας το ενισχύσουμε, ας το στηρίξουμε να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερα ποσοστά όσο μεγαλύτερη δύναμη έχει τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά των λαθρομεταναστών εννοούσα συγνώμη για το λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζοντας ΛΑΟΣ, όμως, θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Άρα φίλε του ΛΑΟΣ θα σε απογοητεύσουμε.
    Εμπόδιο στην εκλογή Γιωργάκη βάζει κάποιος μόνο αν ψηφίσει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τί θα κερδίσεις άν βγεί ο Καραμανλής φίλε πατριώτη?
    Είδες παρέδοσε όλο το κέντρο της Αθήνας στους λαθρομετανάστες, άν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την επόμενη τετραετία θα παραδόσει ολόκληρη την Αττική στους λαθρομετανάστες άν δέν βρεί αντίσταση απο ένα ισχυρό ΛΑΟΣ.
    Τα ίδια θα κάνει και στο ΠΑΣΟΚ άν είναι ισχυρό δέν θα το αφήσει να ξεπουλήσει την χώρα άν επιχειρήσει να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε να το συζητάτε παιδιά για ΛΑΟΣ. Δεν είναι σταθερός στις απόψεις του ο Καρατζαφέρης. Ανεμοδούρα είναι. Αλλάζει άποψη από τη μια στιγμή στην άλλη. Εντελώς αναξιόπιστος και καιροσκόπος.
    Ευτυχώς το καταλάβαμε νωρίς. Ό,τι πήρε, πήρε στις ευρωεκλογές.
    Αρκετά εξαπάτησε τον πατριωτικό κόσμο. Τωρα ας πάρει τις ψήφους του Ψινάκη, της Σαρρή και της μπουμπούκας.
    Κάθε πατριώτης γνωρίζει το καθήκον: ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, για να μην μας κάτσει στο σβέρκο ο γιος της Μάργκαρετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός είναι αυτός ο 'απόδημος ελληνισμός' ;
    Μήπως είναι κυρίως οι απαίδευτοι ανυποψίαστοι, κίτς και συνήθως ακροδεξιοί ελληναράδες της Αμερικής ;

    Έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προτιμώ να δώ κάπου υποψήφιο Ψηνάκη και ας τον μαυρίσει ο ίδιος ο πατριωτικός λαός άν δέν τον θέλει παρά να βλέπω ψηφοδέλτιο επικρατείας με Έβερτ, Γιαννάκου, θείο Αχιλλέα, Σουφλιά.
    Ο Ψηνάκης εκπροσωπεί και αυτός ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας που δέν πρέπει να το ρίχνουμε στην πυρά, αυτό θα πεί δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ΝΔ βουλιαξε μεσα στη βρωμια της.

    εδω στην θεσσαλονικη που καποτε ηταν το καστρο της,
    να δειτε τι θα παθει.

    ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχετε μεγάλη πλάκα Καραμανλόφρωνες φωνάζετε να δώσουμε ψήφο στα Αμερικανάκια που δέν έχουν πατήσει ποτέ στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί κάλλιστα κάποιο αυτά να βγεί και πρωθυπουργός άν χρειαστεί. Απο την άλλη βρίζετε συνέχεια τον Γιώργο σάν Αμερικανάκι τουλάχιστον αυτός μπορεί να είναι απόδημος αλλά ζεί κανονικά στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναμένεται και επιστολή στήριξης από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

    Όπως μας μεταδίδουν από την Θεσσαλονίκη (και έδειξε με μακρινό πλάνο η τηλεόραση) ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν μεταξύ των «παραγωγικών τάξεων» που πήγαν να χειροκροτήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου στην ΔΕΘ.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κόκκαλης συνοδευόταν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη από την σύζυγο του, τον κ. Αντωνόπουλο της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και τον κ. Δημητριάδη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

    Να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός που έπαιζε χωρίς τον ….Σωκράτη ήρθε ισοπαλία με την Καβάλα 0-0

    Για να πάει όμως ο κ. Κόκκαλης να χειροκροτήσει τον κ. Παπανδρέου σημαίνει ότι πήρε επίσημη πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ, έτσι δεν είναι; Το ίδιο ΠΑΣΟΚ που με αφορμή το άδειασμά του Γιώργου από τον Κ. Σημίτη διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι «καθάρισε» από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» της διαπλοκής και της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όργανο του ΠΑΣΟΚ είναι το ΛΑΟΣ. Ο κόσμος το κατάλαβε. Παλεύετε να φέρετε στην εξουσία τον Γιωργάκη, ψι-ψινάκια...
    Δεν θα σας κάνει τη χάρη ο λαός, όμως...
    Η δίκαιη τιμωρία του αντεθνικού σας ρόλου θα είναι το να μείνετε εκτός Βουλής, παρέα με τα φιλαράκια σας του ΣΥΡΙΖΑ.
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο ανθελληνικό πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τη στιγμή της κάλπης, ακόμα και οι λιγοστοί που λέτε ότι τα ψηφίσετε ΛΑΟΣ, ύστερα από τη φώτιση του Θεού θα δείτε ότι θα ψηφίσετε ΝΔ.
    Είναι επιτακτική ανάγκη για να μη βγει ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. POS EINAI DYNATON NA DIADRAMATISO(OUME) ROLO STA ESOTERIKA THS ELLADAS ,META APO 10-20-30 XRONIA EXO APO THN XORA? POS EINAI DYNATON H ELLADA NA EXEI ANAGH APO THN ( A ) PARATAXH ,KAI EGO (EMEIS) POY ZOYME XRONIA MAKRYA NA ALLAXOUME TO APOTELESMA ? DEN BORO PROSOPIKA NA EIMAI YPEYTHINOS GIA KATI TETOIO.

    O UP - SIDE DOWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @stathis 6 χρόνια πρωθυπουργός ο Καραμανλής, 5 ντάμπλ ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσοι ελάχιστοι έχουν μείνει που λένε ότι θα ψηφίσουν ΛΑΟΣ, ας βάλουν μια στιγμή τώρα τηλεόραση, να δουν το παλαβό που μιλάει στη ΔΕΘ. Τότε θα καταλάβουν ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος να βγει αυτό το χαζό παιδί πρωθυπουργός.
    Και τότε, θα καταλάβουν ότι και αυτοί πρέπει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το αναρτησα πριν θα το βαλω ξανα

    Ο πατριωτικος κοσμος ειναι πολυ ευρυτερος των στεγανων ενος κομματος!

    Ο αγωνας μας δεν ειναι κατα των πατριωτων ουτε της ΝΔ ουτε του ΠΑΣΟΚ παρα μονο στις διευθαρμενες ηγεσιες τους τους ΜπραβοΓιωργους τις Δωρο-Μιζο-τακηδες, Τιες Μαριεττες Ρεπουσηδες τους Βαλλιανατους τους Βουλγαρο-Πελεκηδες!

    Το προσκλητηριο του ¨ΑΟΣ ειναι τοσο για τους πατριωτες ΝΔκρατες οσο για τους ΠΑΣΟΚτζηδες


    Αγαπητοι ΠΑΣΟΚτζηδες.
    Μην περιμεντε!
    Μια απο τα ιδια θα μας δωσει και ο Γιωργακης.
    Υποσχεται τα παντα, μοιραζει ελπιδες.
    Τζαμπα ειναι!
    Ενω οταν αυτοι πιασουν την αγ-Ελλαδα θα την αρμεξουν κανονικα!
    Πρωτη φορα θα ειναι?

    Θα απογοητευθετε εσεις!
    Θα το πληρωσουμε ΟΛΟΙ!

    Ποα ειναι τα εχεγκυα για να ειναι ο Γιωργακης καλυτερος απο του τι το ΠΑΣΟΚ ηταν πριν?

    Που θα βρει νεα πρωσωπα?

    Μια τα ιδια θα φερει και με την πρωτη 'βροχη' το πρωσοπειο θα ξεφτυσει!

    Τοτε θα ειναι αργα!

    Αν η ΝΔ αποδειχθηκε κυβδηλη και ανικανη γιατι το ΠΑΣΟΚ θα τα παει καλυτερα?

    Κια στα εθνικα θεματα...
    Ξεχασατε τον κρυφο συμβουλο Αλεξ Ροντος?
    Το οτι ο Γιωργακης υποστηριξε το σχεδιο Αναν?
    Το οτι επι ημερων Σημιτη αρχισε η διολυσθηση στο ονομα της Μακεδονιας μας?

    Ποια ειναι η διαφορα με την Δωρα Μιζο-τακη στο θεμα της διπλης που θα γινει Μονη Ονομασια?

    Βορεια Μακεδονια!
    Ειστε υπαρηφανοι για αυτο?
    Ειστε?

    Και αληθεια θα διωχαντε τον Βαλλιανατο (που κατεχειροκροτητο στα Συνενδρια του ΠΑΣΟΚ) αν δεν ειχε μιλησει ανοιχτα! Προσεξτε δεν μιλαω για γκαι και τετοια αλλα για ξαστερες εθνικες μειοδοσιες!
    Δεν ηξερε ο Γιωργακης τι πιστευε?
    Του ηθρε σαν αστροπελεκι?
    Το πιστευετε αυτο?
    Γιατι λεει ο Λοβερδος αυτα που μας ειπε προσφατα?

    Και τον προδοτη 'καθηγητη' Ηρακλειδη ποιος τον ειχε για συμβουλο στο ΥΠΕΞ ?

    Ποις μιλαει για λιγα νησια λιγωτερα προς χαριν της 'ειρηνης' ?

    Τι ειπε ο Γιωγος τοτε στα ΙΜΙΑ. Ποια ειναι η θεση του για τον Παγκαλο και τον Οτσαλαν?

    Ποιος υποσχεται να Ελληνοποιησει ασκερια αλοθρησκων μεταναστων σε ενα βραδυ και αρνηται πεισματικα ψηφο στην διασπορα μας?

    Ποιοι κατεκλεψαν τους Ελληνες στο Χρηματιστηριο?

    Ποιος εβαλε ορδες πρασινοφρουρων σαν παριατωριανους στον δημοσιο βιο και υπηρεσιες μας?

    Ποιος εξευτελισε ολες τις ΔΕΚΟ καταχρεωνοντες τις?
    Ποις εκλεψε το ΙΚΑ?
    Ποιος εξευτελισε τον δημοσιο μας βιο?
    Ηταν μονο οι Ζαχοπουλοι?
    Οχι βεβαια!
    Το κακο ειχε αρχισει πολυ πριν και το ξερετε!

    Ποιος εφαγε ολες τις μιζες με τα αμυντικα προγραμματα?

    Ποιος αλλος πολιτικος στην Ελλαδα εχει τοσο στενες σχεσεις με τους Αμερικανους εκτος απο την Δωρα-Μιζο-τακη?

    Γιατι ο Γιωργος σχεδιαζει να σταματησει τους πετρελαιαγωγους και για το συμφερον ποιου?

    Τι ελεγε ο Γιωργος για την Ρεπουση και τον εξευτελισμο της Ιστοριας μας?

    Το ξερεται οτι ο Γιωργος σκεφτεται να χρησιμοποιησει το ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολογους του Τρεμοπουλου στην 'κυβερνητικη' του πολιτικη!

    Αισθανεσθαι ανετα με αυτο!

    Πιστευεται οτι θα οδηγησει σε κατι θετικο?

    Βαλτε το χερι στην καρδια. Πιστευεται οτι θα ειναι διαφορετικος ο Γιωργος απο ατοφιους ΝΔ-κρατες νεοταξιτες σαν τους Μανους τους Ανδιανοπουλους και Μιζο-τακηδες?

    Φιλοι Πατριωτες!
    Φιλοι ΣυνΕλληνες Πασοκτζηδες!

    Υπαρχει εναλλακτικη λυση.

    Δοξα το Θεο.

    Η λυση του ελεγχου στην διαπλοκη και την μειοδοσια!

    Η λυση εχει ονομα

    Λεγεται

    Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος!

    Οχι στην διεφθαρμενη ΝΔ, οχι στον Δουρειο Ιππο που λεγεται νεοταξιτικο ΠΑΣΟΚ!

    Ολους Εμας μας ενωνει η Ελλας!

    Ενωστε τις δυναμεις σας με την αναδυωμενη πατριωτικη φωνη και δυναμη

    Με Παθος για την Ελλαδα

    Με φανατισμο για τον ΛΑΟς!

    Γιατι υπαρχουν πραγματα με μεγαλυτερη αξια.
    Το παναρχιο μας εθνος
    Την λαμπρη μας Ιστορια
    Την υπερηφανεια μας σαν ΛΑΟΣ
    Τ Ο Μ Ε Λ Λ Ο Ν Μ Α Σ

    Τ Ο Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ω Ν Π Α Ι Δ Ι Ω Ν Μ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ΛΑΟΣ ειναι όργανο του ΠΑΣΟΚ για να κόψει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία.
    Είναι ντροπή κάποιος να θέλει να λέγεται πατριώτης και να κάνει τέτοια πουστιά εναντίον του πατριωτικού κόσμου και της χώρας.
    Αλλά θα μου πεις, με Ψινάκη κάνει παρέα, πουστιές θα κάνει...
    Ούτε μία ψήφος πατριώτη να μην πάει στο πασοκικό και αμερικανοελεγχόμενο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΛΑΟΣ φιλε ειναι η μονη παραταξη που φερρθηκε πατριωτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψηφο στην ΝΔ ειναι ψηφος στην Μιζα και στην Ρεπουση

    Πατριωτες με ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιγα τα αυγα ΝεοΔημοκρατες. Πλακακια τα εχετε κανει με τον Γιωργο!

    Μπραβο Μαρκο. Ετσι ειναι οπως τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγα ρε μην ξαναψηφισουμε την Ντορα και τον Πακη!

    Για βοδια μας περνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπραβο Μαρκο για το σχολιο σου!
    Ετσι οπως τα λες ειναι. Το ΛΑΟΣ στοχευει προς ολους τους Ελληνες!

    Πολυ ωραια τα λες και για την Νεα Δημοκρατια και για το ΠΑΣΟΚ

    Να εισαι σιγουρος οτι το ΛΑΟΣ θα ξεπερασει το 10%

    Ολοι οι πατριωτες ειμαστε διπλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλη τυχη Κωστα

    Ο κουμπαρος σου

    ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολόκληρες οργανώσεις του ΛΑΟΣ φύγαμε και επιστρέψαμε στη Νέα Δημοκρατία.
    Δεν μπορούμε να δεχτούμε πρωθυπουργό τον Jeffrey. Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Καρατζαφέρη.
    Κι εσείς οι λίγοι που λέτε για ΛΑΟΣ, μεχρι τις 4 Οκτ θα καταλάβετε ότι ο Καρατζ. δεν είναι πατριώτης, δεν εννοεί τίποτα από όσα λέει και είναι απλά βαλτός από τους ξένους και από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μεγα ψεμμα 2:09 μμ!

    Ρωτα τι εγινε στα Μελισσια;

    Ολοκληρη η οργανωση Νεας Δημοκρατιας σηκωσε την σημαια της Ελπιδας. Την σημαια του ΛΑΟΣ. Και απο οτι ακουμε το φαινομενο ειναι χιονοστιβαδα. Στο τελος ο Κωστας αν δεν βαλει μυαλο θα μεινει με τον Βουλγαρακη το Ζαχοπουλο και την Ντορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακριβως 2:15 μμ . Ξερω παρα πολλες τοπικες της ΝΔ στην Δυτικη Αττικη που εχουν κατεβασει ρολλα. Ολοι προσχωρησαν στον Καρατζαφερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τωρα ειναι η ωρα της Ελλαδας.
    Η ωρα του Καρατζαφερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σιγα μην ξαναψηφισουμε ΝΔ η ΠΑΣΟΚ!
    Οι κοψοχερηδες τελειωσαν
    ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ και παλυ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2:16 μμ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!!

    Μιλαμε οτι γινεται χαμος. Μεγαλος ενθουσιασμος για το ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσείς του ΛΑΟΣ ήσασταν πάντα ΠΑΣΟΚ ή γίνατε τώρα που σας δίνει λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μας μπερδευεις με τον Παυλιδη η μηπως με τον Βουλγαρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τωρα για να λεμε την πικρη αληθεια. Το ΛΑΟΣ εχει μεγαλο και ασταματητο ρευμα
    Ο Κωστας εκανε τραγικο λαθος που αρνηθηκε την προσφορα του Καρατζαφερη
    Οτι και να λεμε τωρα...ειναι αργα!

    Μεγαλο λαθος της ηγεσιας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αλλου Αυτα Νεο Δημοκρατες.
    Σας εχουν παρει χαμπαρο οι παντες!

    Σαν τα παπαγαλακια της διαφημισης σας κανετε!!

    Ο ΨΙΝΑΚΗΣ !!!


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!


    Αναρθρες κραυγες υποκρισιας και ψευτιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρεύμα το ΛΑΟΣ είχε μέχρι που να αποκαλυφθεί ο φιλοπασοκικός ρόλος του. Εγώ μιλάω με εκατοντάδες άτομα κάθε μέρα και όσους έλεγαν ότι θα ψήφιζαν ΛΑΟΣ, τώρα τους ακούω να λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ γιατί κατάλαβαν ότι τους εξαπάτησε ο Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγω ακουω το ακριβως αντιθετο. Σιχαθηκαν οι παντες και την Ντορα και τις μιζες. Ουτε να τον δουν τον Κωστακη δεν θελουν. Ουτε και τον Γιωργο!

    ΑΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δηλαδή ΜΑΡΚΟ το αρνείσαι ότι αν τυχόν κάποιος σας ψηφίσει, στην πράξη διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ;
    Αν κάποιος προέρχεται από τη ΝΔ αλλά τώρα ψηφίσει ΛΑΟΣ, δεν αποδυναμώνει τη ΝΔ;
    Ψάχνετε για παλαβούς να τους πείσετε ότι μπορούν να ψηφίσουν ΛΑΟΣ χωρίς να ευνοηθεί το ΠΑΣΟΚ;
    Νομίζετε ότι έχουν οι υπόλοιποι Έλληνες το σαχλό και παλαβό μυαλό του Καρατζαφέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για ποιο ρολλο με ΠΑΣΟΚ!
    Αλλη Νεοδημοκρατικη μουφα αυτη!

    Για την συνθετη ονομασια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ηταν χερι χερι η μηπως κανουμε λαθος!

    Νεο Δημοκρατης απο γεννοφασκια .Τωρα ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν ηξερες απο Αριθμητικη 2:31 μμ θα ηξερες οτι η ψηφος που μετραει για την ΝΔ ειναι η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Μονο ετσι το ΠΑΣΟΚ δεν αποκτα αυτοδυναμια!

    ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    Εμεις οσον αφορα την Νεα Δημοκρατια προτειναμε Συνεργασια!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!


    Εεεε οχοι αλλες ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

    ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ!


    Το 'λυκοι στα προβατα' μας τε΄λειωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΝΔ ειμαστε αλλα τωρα ειναι ωρα να παροουν ενα μαθημα!

    Ψηφιζουμε ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πολυ ωραια στα λεει 2:31 μμ ο Μαρκος!

    Μα τι στο διαολο σαν ζωα μοιαζουμε!

    Το 2007 ψηφισαμε τον Κωστα και μας το ετριψε στην μουρη.

    Το περι συνθετης ονομασιας προεκυψε εκ των υστερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΨΟΓΟΣ Μαρκο!

    Η ΝΔ ειχε την επιλογη να ειναι πρωτη με συνεργασια Καρατζαφερη. Το Αρνηται γιατι θελει να εχει ελευθερο χερι για νεες μιζες και μειοδοσιες!

    Εκβιαστικα μας λει οτι ητε μας ψηφιζετε οπως γουσταρουμε ητε θα παρετε ΠΑΣΟΚ!

    Εεεε στον εκβιασμο λεμε ουτε τον ενα ουτε τον αλλο!

    ΜΟΝΟ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γνωρίστε την πόλη... Ελλάδα (Greece),
    στην Πολιτεία Νέα Υόρκη, των ΗΠΑ

    Δημιουργήθηκε στα 1822 και ονομάστηκε "Ελλάδα", ως συμπαράσταση των κατοίκων της στον αγώνα των Ελλήνων γι' ανεξαρτησία από τους Τούρκους.

    "The name is also a tribute to this old-world nation, a symbol of intellectual and athletic excellence"...

    Το πρώτο γυμνάσιο της πόλης (δεκαετία '60) ονομάστηκε "Ολυμπία". Τα επόμενα 4 ονομάστηκαν: "Αρκαδία", "Απόλλων", "Αθηνά", "Οδύσσεια"……..

    Town of Greece (Πόλη, Ελλάδα): Population-Πληθυσμός (year 2000): 94,141. Males-'Ανδρες: 45,186 (48.0%), Females-Γυναίκες: 48,955 (52.0%)

    County-Κομητεία, "νομός": Monroe, State-Πολιτεία, "κράτος": New York

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γράφουν ιστορία το γκέτο μας στην Αστόρια και η οργανωμένη Ομογένεια στις ΗΠΑ:

    Ο πρώην πρόεδρος της ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, Νικολάκης Διαμαντίδης, στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

    Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος

    Ο Κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο κ. Διαμαντίδης είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Ομογένειας... Είναι η άριστη επιλογή».

    Ο Κύριος 'Aδωνις Γεωργιάδης: «Ως υπεύθυνος του Αποδήμου Ελληνισμού του ΛΑ.Ο.Σ. είχα την χαρά και την τιμή να υποδεχθώ τον κ. Διαμαντίδη, ένα πρόσωπο που αποτελεί θρύλο για τις ηγετικές του ικανότητες στην Ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ». (Η δήλωση, ειδικά του κ. Γεωργιάδη, συγκίνησε τους προεδρο παράγοντες στο γκέτο μας στην Αστόρια, επειδή έγινε από έναν βουλευτή-πολιτικό, που ασχολείται με τους Απόδημους, και που θεωρούμε εμείς εδώ άριστο γνώστη ομογενειακών πραγμάτων, προσώπων και καταστάσεων, αλλά και άξιο μέλος της φημισμένης Επιτροπής για τους Απόδημους, της Βουλής των Ελλήνων)

    Δυσαρέσκεια στη Νομαρχιακή της ΝΔ ανατολικών ΗΠΑ και στις τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ:

    Προτιμούσαν τον ''θρύλο'' Νικολάκη Διαμαντίδη, που δόξασε και δοξάζει το γκέτο μας, ton 700.000 χιλιαδον ελληνον τηε νεας Υορκης στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους......

    Αλλά εμείς θα πάμε χέρι χέρι με τον κύριων Καρατζαφερη και με το ΛΑΟΣ, και οποίον ενοχλεί να καταπιεί ξίδι Γιαννιώτικο και θα του πέραση…..

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι πατριώτες θα ψηφίσουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πριν λίγο ο Καρατζαφέρης δήλωσε οτι πρέπει να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες. Ντροπή του. Είναι μαζί με το Γιωργάκη πλέον.
    Κανείς πατριώτης να μην την πατήσει και ψηφίσει το πασοκικό ΛΑΟΣ.
    Όλοι μαζί ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να μη βγει ο χαζογιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Διαμαρτυρόμαστε έντονα στον διαχειριστή του ιστολογίου Γιαννιώτη.
    Μπαίνουμε στο ποιοτικό σας ιστολόγιο για να ενημερωθούμε και σε όλες τις αναρτήσεις μπαίνει μέσα ένας γραφικός MARKOS και τα κάνει όλα σκατά.
    Στη συντριπτική πλειοψηφία μας είμαστε νεοδημοκράτες αλλά και ανένταχτοι με πατριωτικές απόψεις.
    Δεν είναι δυνατόν να εκματελλεύεται ο κάθε σαχλαμάρας ότι δεν έχουμε όρεξη να απαντάμε στις βλακείες που λέει.
    Δεν γίνεται να είμαστε χιλιάδες και να μπαίνει ένας γραφικός του Καρατζαφέρη να γράφει συνέχεια ειτε ως ΜΑΡΚΟΣ είτε ως ανώνυμος και να γαμάει το blog.
    Συγγνώμη για την παραπάνω λέξη αλλά αμάν πια!
    Φίλε Γιαννιώτη παρακαλούμε πολύ κάνε κάτι γι' αυτό.
    Να πάει να τα λέει με τον αρχηγό του ο ΜΑΡΚΟΣ ή να φτιάξει δικό του ιστολόγιο.
    Δεν φταίμε εμείς σε τίποτα να υφιστάμεθα τα ψυχολογικά του προβλήματα για το ότι ο κόσμος τους κατάλαβε, έφυγε και θα μείνουν εκτός Βουλής.
    Ας πρόσεχαν και ας μην γίνονταν υπηρέτριες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 11:29 μμ

    Αλλου αυτα! Τωρα θα πρεπει να σου ζητησουμε και την αδεια για να μιλησουμε?

    Ξεχασε τα! Μετα το φαγοποτι και το πουλημα θελεται δηλαδη και να το βουλοσουμε?

    Θελε!

    Αν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο πες το!

    Αμα νομιζεις οτι θα κανεις το μαυρο ασπρο και θα σε χειροκροτησουμε ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

    Οι πατριωτες δεν ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ στο Μαντρι των Ντορο-Πελλεκηδων!

    Μαθε οτιο η Δημοκρατια και ο ελευθερος λογος δεν ειναι η στανη του Μπαρμπα-Παυλιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για τους φιλους νεοδημοκρατες εχω να κανω μια παρατηρηση τη πρωτη φορα τους ψηφισατε απο αγνοια,μετα τους δωσαται τη δευτερη ευκαιρια απο βλακεια εαν τους δωσεται και τριτη ευκαιρια κινδυνευεται να χαρακτηριστηται και μαλακες, γιαυτο φιλη μου ας δοκιμασουμε κατι καινουργιο να δουμε τι μπορει να κανει γιαυτη την εξαθλιωμενη Ελλαδιτσα μας αυτος ο Καρατζαφερης εστω καιτα μισα να κανει απαυτα που λεει παλι κερδισμενοι θαμαστε δεν ειναι ακομα αργα.Ας μην ξεχναμε σαυτη την κατασταση μας εφεραν οι αθλιοι πασοκονεοδημοκρατες με τη συνενοχη των αριστεροφασιστικων κομματων.Δεν μπορω να φανταστω οτι σε μερικα χρονια θα πηγαινει το παιδι μου να ψηφιση και θα ειναι μπροστα του ολλοι αυτοι οι εκατομμυρια ( Ελληνες πολιτες ) λαθρομεταναστες,εισβολεις για να ψηφισουν ολα αυτα τα τσιρακια των αμερικανων και της νεας ταξης πραγματων, τοτε νασται σιγουροι φιλοι μου οτι το παιχνιδι θαχει χαθει.Ξυπνηστε λοιπον ιθαγενεις (Καφετζοπουλος)αυτης της ταλαιπωρημενης χωρας γιατι σε λιγα χρονια τα παιδια μας θα εχουν χασει την ταυτοτητα τους ως ΕΛΛΗΝΕΣ και θα αναρωτιουντε αν οι γονεις τους τελικα ειναι αλβανοι,ρουμανοι,ρωσοι,πακιστανοι,αφγανοι ή οτι αλλο συνοθηλευμα λαων εχουν εισβαλη στη χωρα μας.Μην εκπλαγειται λοιπον αν μια μερα τα παιδια σας ριξουν και σε σας το αναθεμα για την καταντια αυτης της χωρας με της λανθασμενες και εγληματικες αποφασεις σας.Ελπιζω και ευχομαι λοιπον εστω και την ιστατη στιγμη τις ψηφου μας να επικρατηση η λογικη και οχι τα μικροκαμματικα συμφεροντα που εχει ο καθενας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μας δουλεύεις ρε φίλε; Σήμερα ο Καρατζαφέρης δήλωσε ότι είναι υπέρ του να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες.
    Ο Καρατζαφέρης είναι μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Τις ίδιες απόψεις έχουν. Τσιράκια των αμερικάνων είναι και οι τρεις.
    Μόνη ψήφος για έναν πατριώτη είναι αυτή στον Καραμανλή. Να ψηφίσουμε Νεα Δημοκρατία. Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα αμερικανικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Gianniotis, μου φαίνεται ότι μάλλον θα τα κλείσεις τα σχόλια.
    Είναι μέσα φαίνεται και γράφει ο τρελός ο ΜΑΡΚΟΣ ως δήθεν ανώνυμος επειδή τον επέπληξες και το έχει κάνει πάλι μουνί το blog.
    Ε δεν πάει άλλο ρε Γιαννιώτη!
    Πού έμπλεξες με τους γραφικούς να πάρει ο διάολος;
    Κοίτα πως σου έχει κάνει πάλι το blog. Κάθεται όλη νύχτα και γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΜΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ!
    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή