Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Χαραμάδα ελπίδας από το Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ


Της Μαρίας Σεφέρου

Παρόλα τα όσα, σκληρά και κάποτε ειρωνικά, έχω ψάλλει κατά το παρελθόν στον ΓΑΠ για τον επιθετικό, μηδενιστικό και αλαζονικό τρόπο με τον οποίο ασκούσε αντιπολίτευση, και βεβαίως για τις αντισυνταγματικές μεθόδους με τις οποίες εκβίασε πρόωρες εκλογές μέσα σε χαλεπούς καιρούς, εν τούτοις το ύφος και το περιεχόμενο της χθεσινής του ομιλίας μου άνοιξε μια χαραμάδα ελπίδας.
Είπα χαραμάδα, κι όχι πόρτα ή παράθυρο, επειδή δεν εξαρτώνται τα πάντα απ’ αυτόν, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ήταν απόλυτα ειλικρινής και αποφασισμένος. Για πρώτη φορά το ύφος του μου φάνηκε συνεσταλμένο, σεμνό και ταπεινό, ενώ ο ήρεμος και χαμηλός τόνος της φωνής του υποδήλωνε συναίσθηση της κρισιμότητας των καιρών και της τεράστιας ευθύνης που αναλαμβάνει ως αυριανός Πρωθυπουργός…

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως συμφωνώ σε όλα όσα εξήγγειλε ο ΓΑΠ στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ή ότι έχω την ψευδαίσθηση ότι εκείνα στα οποία συμφωνώ, και τα είχα επισημάνει η ίδια επανειλημμένως μέσα από τα άρθρα μου στο παρελθόν, θα υλοποιηθούν. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή από πολλούς, δηλαδή από όλους. Κι όχι απλώς δουλειά, αλλά χρειάζεται και "βούρδουλας" για να εξυγιανθεί ο διεφθαρμένος κρατικός λεβιάθαν και να παταχθεί η φοροδιαφυγή και η αισχροκέρδεια. Η ανασύσταση του κράτους προϋποθέτει επανάσταση ήθους και ριζική αλλαγή νοοτροπίας ενός ολόκληρου λαού, η επίτευξη της οποίας δυστυχώς ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
Όμως, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου περιείχε στοιχεία κοινωνικής δικαιοσύνης και έδωσε μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας. Θα ήμασταν μαζοχιστές αν κλείναμε την καρδιά μας σε μια αχτίδα ελπίδας, από όπου κι αν προέρχεται – κι αυτό το λέω για τους ορκισμένους κομματικούς οπαδούς που έχουν την παιδαριώδη κακιά συνήθεια να μηδενίζουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, ακόμη κι αν τους χάριζε τον ουρανό με τ’ άστρα. Ωστόσο κατανοώ τα αίτια της δυσπιστίας των πολιτών, και ως ένα βαθμό τα συμμερίζομαι, διότι από προεκλογικές υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ μας έχουν χορτάσει οι πολιτικοί.
Όμως, δεν είναι η κατάλληλη ώρα – ποτέ δεν ήταν – για τυφλό κομματικό φανατισμό. Δε συμφέρει κανέναν ούτε η άκριτη αποδοχή προεκλογικών εξαγγελιών, μ' ένα ανεπιφύλακτο “ναι σε όλα”, ούτε η κάθετη απόρριψή τους μ' ένα “όχι σε όλα”. Δεν αρμόζει σε ενήλικα άτομα, και είναι πέρα για πέρα αρνητικά ως προς τα αποτελέσματά τους, τόσο τα εν λευκώ χειροκροτήματα όσο και τα παθιασμένα γιουχαΐσματα, όπως έγραφα εδώ. Οι επιπόλαιες θριαμβολογίες των πράσινων οπαδών ή οι γενικευμένες καταστροφολογίες των αντιπάλων δεν είναι ένδειξη πολιτικής ωριμότητας.
Άλλωστε θαυματοποιοί δεν υπάρχουν κι ούτε υπήρξαν ποτέ στη χώρα μας, κι ας μην περιμένουμε από κανένα πρωθυπουργό λαγούς με πετραχήλια, ή ό,τι άλλο μας λείπει κι ονειρευόμαστε. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει, ο Καραμανλής έστρωσε το χαλί της νίκης στον Γ. Παπανδρέου, και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, για κάποιους οδυνηρή και για άλλους ευχάριστη, που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί. Με τον ΓΑΠ, λοιπόν, πρέπει τώρα να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο.
Ας μην περιμένουμε, πάντως, από καμία κυβέρνηση εθνική παλιγγενεσία όταν ο ατομικισμός και η διαφθορά είναι τα εξέχοντα "προσόντα" του Νεοέλληνα. Στο έσχατο σημείο οικονομικής κατάρρευσης και ηθικής κατάπτωσης που φτάσαμε, με τη βοήθεια της άρρωστης δημοκρατίας-τραβεστί που φτιάξαμε και συντηρούμε (δείτε κι εδώ ), πρέπει να ευχόμαστε τουλάχιστον να μην πτωχεύσουμε ως χώρα. Τόσο δα έχουν ελαχιστοποιηθεί οι φιλοδοξίες μας ως λαού τώρα, εν όψει του εφιάλτη της χρεοκοπίας! Και ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποδειχτεί ένας καλός Πρωθυπουργός, αν μας απομακρύνει έστω μερικά βήματα από το ενδεχόμενο της άμεσης πτώχευσης.
Σε κάθε περίπτωση, όπως όλοι, έτσι και ο ΓΑΠ θα κριθεί από το αποτέλεσμα κατά την πορεία της πρωθυπουργίας του. Ωστόσο, για να παρηγορήσω και τους εκτός νυμφώνος, ουδέν κακόν αμιγές καλού, όπως άλλωστε και ουδέν καλό αμιγές κακού. Κάποιοι θα ωφεληθούν, και κάποιοι αναπόφευκτα θα ζημιωθούν. Αποκλείεται να μείνουν όλοι εξίσου ευχαριστημένοι. Όταν τα συμφέροντα των διαφόρων κοινωνικών ομάδων είναι (φαινομενικά μόνο) αλληλοσυγκρουόμενα, όταν ουδείς εμφορείται από συναίσθημα αλληλεγγύης και πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης, κι όταν η διαπλεκόμενη οικονομική και εκδοτική ολιγαρχία έχουν μάθει ν’ απαιτούν, να εκβιάζουν και να επιβάλλουν τα καλά και συμφέροντα στις τσέπες αυτών, είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν και δυσαρέσκειες.
Βεβαίως οι προεκλογικές εξαγγελίες, με τα θετικά, τα αρνητικά, τα παραλειπόμενα και τα διφορούμενά τους, ελκύουν ή αποκλείουν ψήφους. Όμως, επαναλαμβάνω, ο κομματικός αρχηγός και εν δυνάμει πρωθυπουργός πρέπει να κριθεί εκ των υστέρων βάσει των πεπραγμένων του. Ο λιθοβολισμός του εκ των προτέρων δείχνει πολιτική ανωριμότητα και εμπάθεια, και δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Υπονομεύει το καλό κλίμα, και παρόλο που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ένοχος αυτής της βαριάς αμαρτίας κατά το παρελθόν, είναι προς το συμφέρον της χώρας και του λαού κάποτε να μπει τέρμα σε αυτό το φαύλο κύκλο της πολιτικής αθλιότητας του μηδενισμού του "αντιπάλου". Οι ρεβανσισμοί είναι αυτοκαταστροφικοί. Είτε το θέλουμε είτε όχι, είμαστε όλοι μία οικογένεια. Και μια οικογένεια δε μπορεί να ευημερήσει όταν το ένα μέλος πολεμάει το άλλο! Ένα κι ένα πόσο κάνουν, κομματάρχες και οπαδοί;
Αυτά τα λίγα για την εντύπωση που είχα και τα συναισθήματα που ένιωσα από τη χθεσινοβραδινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο. Σε επόμενο άρθρο μου θα προσπαθήσω να σχολιάσω μερικές από τις πολιτικές εξαγγελίες του.
Με αυτό το άρθρο γνωρίζω ότι κάποιοι θα σπεύσουν να μου φορέσουν πράσινη φανέλα, επειδή έχουν εθιστεί στο να βλέπουν τα πάντα μέσα από τον παραμορφωτικό κομματικό τους φακό. Ε, δε θα κάνω και χαρακίρι για να τους πείσω ότι δε μαντρώνομαι! Έχουν άλλωστε την πλήρη κατανόησή μου διότι οι δεδηλωμένοι “οπαδοί” δεν πιστεύουν ότι μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς ταμπέλα, έξω από πολιτικά ή θρησκευτικά μαντριά. Οι ιδεολογικά εθισμένοι δεν έχουν ακόμη γευτεί το γλυκό καρπό της ελευθερίας της σκέψης και της έκφρασης, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος...
Καλή επιτυχία στο Γιώργο Παπανδρέου!
seferou

123 comments:

  1. Διαμαρτυρόμαστε έντονα στον διαχειριστή του ιστολογίου Γιαννιώτη.
    Μπαίνουμε στο ποιοτικό σας ιστολόγιο για να ενημερωθούμε και σε όλες τις αναρτήσεις μπαίνει μέσα ένας γραφικός MARKOS και τα κάνει όλα σκατά.
    Στη συντριπτική πλειοψηφία μας είμαστε νεοδημοκράτες αλλά και ανένταχτοι με πατριωτικές απόψεις.
    Δεν είναι δυνατόν να εκματελλεύεται ο κάθε σαχλαμάρας ότι δεν έχουμε όρεξη να απαντάμε στις βλακείες που λέει.
    Δεν γίνεται να είμαστε χιλιάδες και να μπαίνει ένας γραφικός του Καρατζαφέρη να γράφει συνέχεια ειτε ως ΜΑΡΚΟΣ είτε ως ανώνυμος και να γαμάει το blog.
    Συγγνώμη για την παραπάνω λέξη αλλά αμάν πια!
    Φίλε Γιαννιώτη παρακαλούμε πολύ κάνε κάτι γι' αυτό.
    Να πάει να τα λέει με τον αρχηγό του ο ΜΑΡΚΟΣ ή να φτιάξει δικό του ιστολόγιο.
    Δεν φταίμε εμείς σε τίποτα να υφιστάμεθα τα ψυχολογικά του προβλήματα για το ότι ο κόσμος τους κατάλαβε, έφυγε και θα μείνουν εκτός Βουλής.
    Ας πρόσεχαν και ας μην γίνονταν υπηρέτριες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Μαρία Σεφέρου.
    Από το ύφος και το περιεχόμενο της χθεσινής ομιλίας του κ. Παπανδρέου - όπως λες - διαπίστωσες με χαρά, ότι έχει ανοίξει ο ίδιος και το κίνημά του, μια μικρή έστω χαραμάδα ελπίδας.
    Μπαίνω στα σχόλια για να τα πούμε, γιατί η λεπτότητα δεν μου επιτρέπει να μπω στην ανάρτησή σου.
    Οι συντάκτες της έκθεσης ιδεών, αλλά και οι επικοινωνιολόγοι, έτσι ακριβώς τον προέτρεψαν.
    Πρό πάντων να είναι ήρεμος.
    Αυτά συνέβησαν χθές.
    Σήμερα, στη συνέντευξη τύπου, έχοντας απέναντί του το 95% τους φίλα προσκείμενους προς αυτόν "δημοσιογράφους", κατ' εμέ, όχι μόνο έκλεισε την χαραμάδα που εσύ διέκρινες, αλλά "μαντάλωσε" οριστικά και την θύρα ...εξόδου - κινδύνου.
    Μέχρι ενός σημείου μπόρεσα και τον παρακολούθησα, αλλά όταν σε μια αποστροφή του ...λόγου του, είπε εκείνο το καταπληκτικό πλην οξύμωρο: "λεφτά υπάρχουν", δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω άλλο.
    Και επειδή μιλάω για μένα, νομίζω ότι έχω και το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρισθώ.
    Ένιωσα πολύ ηλίθιος στο άκουσμα της φράσης: "λεφτά υπάρχουν".

    Καλό βράδυ αγαπητή Μαρία.
    gianniotis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του gianniotis!
    Γενικά δοκιμάζονται τα νεύρα μας όταν προσπαθούμε να ακούσουμε την ομιλία του Γιωργάκη που δεν μπορεί να μιλήσει σωστά την ελληνική γλώσσα.
    Λόγος χωρίς νόημα, δύο τρία λόγια που του έχουν μάθει, απαντήσεις ασχετες με τις ερωτήσεις.
    Θεέ της Ελλάδας, βάλε το χέρι σου, φώτισε τον κόσμο να ψηφίσει έτσι ώστε να μην γίνει αυτό το άτομο πρωθυπουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου φίλε 11:24 μμ.
    Έχεις απόλυτο δίκιο και σου ζητώ συγνώμη για λογαριασμό του MARKOS.
    Έχω μπει κατ' επανάληψη στα σχόλια, κάνοντάς του συστάσεις.
    Για τελευταία φορά, μέσα απ' αυτό το σχόλιο, απευθύνω έκκληση προς τον φίλο MARKOS να περιορίσει τις εμμονές - επιμονές του, γιατί θα αναγκασθώ να κλείσω τα σχόλια, υπενθυμίζοντας προς όλους του φίλους για άλλη μια φορά, ότι το gianniotis blog δεν είναι κομματικό γραφείο κανενός.
    Απόδειξη, το γεγονός ότι δεν έχω ανεβάσει δελτία τύπου κανενός πολιτικού και ούτε πρόκειται να το κάνω.
    Κάπου πιστεύουμε κι' εμείς, αλλά δεν τοποθετήσαμε ...κομματική αφίσα στο χώρο των αναρτήσεων.

    Ελπίζω στην κατανόηση του φίλου MARKOS, και για άλλη μια φορά σας ζητώ συγνώμη.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνέντευξη Γιωργάκη έκλεισε με το μεγαλύτερο κίνδυνο που θα δημιουργηθεί αν εκλεγεί: τη νομιμοποίηση και την παροχή ιθαγένειας και ψήφου σε όλους τους μετανάστες. Αυτό τον κίνδυνο αναδεικνύω στο κείμενο που έχω αναρτήσει στο blog μου κι εγώ.
    Στην περίπτωση αυτή, η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τέλειωσαν.
    Πατριωτικούς χαιρετισμούς στο συνάδελφο gianniotis και στους ομοιδεάτες επισκέπτες του ιστολογίου του.
    Θα χαρώ να επισκεφτείτε το blog μου και να μου στείλετε με e-mail τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.
    Με επιείκεια πάντως, έτσι;
    Τρεις μέρες μόλις λειτουργεί το ιστολόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δυο τινά συμβαινουν: η Μαρία Σεφέρου είτε ειναι πρασινοφρουρός που το παίζει ουδετερη, ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αφελης. αντε και σε 4 χρονια με το καλο να ψηφιζουν και να εκλεγουν κυβερνησεις οι αλβανοι και οι πακιστανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ίδια δήλωση έκανε απόψε και ο Καρατζαφέρης. Να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες.
    Δυστυχώς υπάρχει σχέδιο αφανισμού του ελληνισμού.
    Αλλά πέφτω απο τα σύννεφα να διαπιστώνω ότι τις ίδιες θέσεις με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχει και ο ΛΑΟΣ.
    Μαύρο στον αγύρτη Καρατζαφέρη.
    Συμπεραίνω ότι μόνο ο Καραμανλής αντιστέκεται και γι' αυτό έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον φάνε.
    Να τον στηρίξουμε εμείς, ο πατριωτικός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρια Σεφερου

    Ολα καλα και Αγια αυτα που ειπε περι οικονομικων και δημοσιας διαχειρησης.

    Στα εθνικα και μεταναστευτικα υπηρξε πολυ ασαφης ακομα και απο οτι καποιος προεκλογικα ανεμενε!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΩΤΑΤΟ.

    Αλλα και για αυτα που ακουστηκαν καλα γιατι πρεπει να τον πιστεψουμε? Ποια τα εχεγκυα? Ποια θα ειναι τα ατομα?

    Οι Παντες στο μεχρι χθες κατασπαρασομενο ΠΑΣΟΚ ποιουν σιγην ιχθυος. Η μεγαλη πιττα της εξουσιας ειναι πολυ δελεαστικη για να φανουν τα παραμαγαζα προιμα!

    ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    Τον Γιωργακη σαν ατομο και ηγετη τον ξερουμε!
    Δεν ειναι χτεσινος!
    Ποτε και που πετυχε σαν Υπουργος?
    Γιατι θα πρεπει να ειναι απειρως καλυτερος σαν Πρωθυπουργος?

    Αληθεια πιστευεις οτι θα μπορει (εστω και αν το θελει που προσωπικα εχω βασιμες αμφιβολιες!) να επιβαλει την δικια του γραμμη στην απιθανη περιπτωση που εχει ας πουμε 152 βουλευτες?
    Ο καθενας θα εχει το μπαιρακι του!

    Μηπως αυτη δεν ηταν και η κατασταση με τον Κωστακη?

    Πως θα κανει καλα τοτε ενα Βενιζελο οταν αντιστοιχα ο Κωστακης ηταν ανικανος να φερει σε ταξη τους Βουλγαρο_Παυλιδηδες?

    Πισω απο την σημερικη εικονα του Γιωργακη κρυβεται μια στρατια επικοινωνιολογων. Δηλαδη επαγγελματιων απατεωνων.
    Με αυτους ομως διοικηση δεν γινεται!
    Μονο σταχτη στα ματια ριχνεται.

    Για αυτο ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΤΑ απο αυτα που ακουσα!

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

    Η μονη δικλειδα για μας ειναι η συνεχης και αποτελεσματικ ελεκτικη δυναμη του Δικομματικου σαπιου κατεστημενου.

    Τα φτιασιδωματα κρατουν λιγο!

    Για αυτο προτεινγ την μονη ρεαλιστικη ελεγχτικη διεξοδο!

    ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΟΣ στις 5 του Οκτωμβριου!

    Ολα τα υπολοιπα ειναι παροδικα σαθρα και αναλωσιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Γιαννιωτη.
    Σε αντιθεση με αλλους Δεν βριζω αλλα ασκω κριτικη παρεχω πληροφοριες προτεινω προοπτικη!

    Η Νεα Δημοκρατια προφανως απετυχε παταγωδεστα και το λεω με μετριοπαθεια!

    Αν νομιζουν μερικοι οτι θα κλεισουμε τα ματια και θα κανουμε μουγκαφων κανουν λαθος. Ειναι καθηκον μας να κανουμε αυτο που η ανευθυνη ηγεσια της ΝΔ απετυχε να κανει. Την ΚΚΡΙΤΙΚΗ της και να αναλαβει την ευθυνη για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

    Εν τελει το να προσπαθουν σαν Πολιτικη Ομαδα (οχι σαν ατομα να εξηγουμαστε) να σφετερησθουν και να εκβιαζουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΣ ειναι μεγιστη υβρις και δεν δικαιουμαστε να παραμεινουμε απαθεις.

    Ευγενικα παντα και πολιτικα στοχευμενα η σκληρη και αδιαπραγματευτη κριτικη τοσο στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστει αταλαντευτα!

    Αν δεν τους αρεσουν τωρα αυτα που ακουνε ας αναλογιστουν το τι αυτοι δεν εκαναν!

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    Ο Πατριωτικος κοσμος ομως χρειαζεται διεξοδο και το να εγκλωβιστει η να εκβιαζεται απο πολιτικα ανικανους και ηθικα χρεωκοπημενους δεν ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογη!

    Δεν θα τους περασει!

    Και ευτυχως η επιλογη και η διεξοδος ΥΠΑΡΧΕΙ


    Ευχαριστω για την Φιλοξενια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 14 Σεπτέμβριος 2009 12:13 πμ

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    Ας σας 'Θαυμασουν' απαντες

    http://www.youtube.com/watch?v=G8wOYobve8E

    ΟΥΕ ΟΥΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΦΑΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Γιαννιώτη δεν πάει άλλο με αυτό τον Μάρκο.
    Του κάνετε παρατηρήσεις αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει.
    Τον φτύνουν κι αυτός νομίζει ότι βρέχει.
    Κάνει ζημιά στο blog σας.
    Πραγματικά, κύριε Γιαννιώτη, θέλει κρέμασμα κι αυτός και το ΛΑΟΣ του, αν γίνει υπαίτιος για να κλείσετε τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκφράζω την οργή μου για τη σημερινή δήλωση Καρατζαφέρη-ΛΑΟΣ να δοθεί ελληνική ιθεγένεια στους λαθρομετανάστες.
    Μας εξαπάτησε ο κερατάς. Έκανε ότι τσακώνεται με το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά είναι τα ίδια.
    Γι αυτό και εμεις φεύγουμε και επιστρέφουμε στη Νέα Δημοκρατία.
    Τελικά μόνο ψηφίζοντας Κώστα Καραμανλή θα εμποδίσουμε τα σχέδια των ξένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή κύριε Καρατζαφέρη. Το έπαιζες πατριώτης και τώρα μας λες απόψεις ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε την ψήφο σου δεν θα βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτα έγλειψε τους ομοφυλόφιλους, τώρα γλείφει και τους λαθρομετανάστες. Βρε ουστ νενέκο και προδότη Καρατζαφέρη. Κανείς πατριώτης ΛΑΟΣ.
    όλοι μαζί Καραμανλή.
    Να μην κάνουμε το χατίρι στους αμερικάνους που θέλουν γιωργάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα καταλάβατε ελληνόψυχοι ότι είναι καιροσκόπος και νούμερο ο Καρατζαφέρης;
    Γι αυτό κι εμείς δεν πήγαμε σε αυτόν.
    Έστω με κρύα καρδιά θα ψηφίσουμε ΝΔ για να μην πέσει η ΠΑΤΡΙΔΑ στα χέρια του βούρλου της Μάργαρετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα λει 'ολα'

    http://www.youtube.com/watch?v=G8wOYobve8E

    Οθδεν κρυπτον υπο τον Ηλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 14 Σεπτέμβριος 2009 1:13 πμ



    Αλλο Ελληνοψυχοι αλλο βλακες!

    Δεν νομιζεις οτι ειναι ντροπη να μπερδευεις τα δυο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άρα, συναγωνιστές, έπαιξε χοντρό παιχνίδι στην πλάτη μας ο Καρατζαφέρης. Τώρα θα πάρει το μαθημα του. Ούτε τη φήφο του δεν θα βρει.
    Και μου το λεγαν πολλοί ότι ήταν βαλτός από το ΠΑΣΟΚ΄...
    Πάμε όλοι μαζί ΝΔ λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σήμερα μόνο μίλησα με 20 άτομα που είχαν ψηφίσει ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές.
    Τα ίδια μου είπαν. Εξοργισμένοι που τους πουλησε ο Καρατζαφέρης. Πρόκειται για μεγάλον απατεώνα.
    Σκέψου μαλακία που πηγαμε να κανουμε.
    Ευτυχώς ποθ το καταλάβαμε έγκαιρα.
    Λοιπο΄ν, να το πούμε σε όλους τους γνωστους και φιλους και συγγενεις.
    Όλοι μαζί να στηρίξουμε Καραμανλή για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ και ο χαφιές του (ΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπον δεν παει αλλο με το ψεμμα.
    Ολη η βαση της Νεας Δημοκρατιας ο απλος κοσμος ειναι καζανι που βραζει.
    Μας πουλησαν μας κοροιδεψαν μας προδωσαν μας εξευτελησαν.
    Το να ψηφισουν μαζικα ολοι οι Νεο Δημοκρατες ΛΑΟΣ θα ειναι το λιγωτερο.
    Περιμενω και χειρωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα ίδια βλέπω κι εγω στη Θράκη. Εδώ στην Κομοτηνή συζητείται ότι το ΛΑΟΣ παίρνει οδηγίες από το Τούρκικο Προξενείο. Οι Τούρκοι του είπανε να έρθει εδώ για να κόψει ψήφους από τη ΝΔ και να βγουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι οι πιο ακραίοι.
    Προσέξτε παιδιά.
    Ψήφος στο ΛΑΟΣ σημαίνει ψήφο στην ΤΟΥΡΚΙΑ και την ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Μόνο ο Καραμανλής αντισ΄τέκεται.
    Να τον στηρίξουμε με όλη μας την ψυχή.
    Τώρα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πιο φανατικά από ποτέ.
    Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη κ. Ομπάμα κ Καρατζαφέρη κ. Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και στους νομούς της Μακεδονίας που πάω λόγω δουλειάς (διανομές), τα ίδια ακούω. Οργή για τα ψιψινίσματα του ΛΑΟΣ.
    Γυρνάνε όλοι ΝΔ για να μη βγει ο παλαβός Γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1:26 Ας πουμε σταρατες κουβεντες ξερω οπως και εσυ ξερεις οτι τοπικες ολοκληρες της ΝΔ εχουν προσχωρησει στο ΛΑΟΣ!

    Φοβαμαι οτι θα αναπολουμε το αποτελεσμα των Ευρωεκλογων. κατι μου λεει οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ βαρυ!

    Μακαρι ολοι αυτοι να πανε στο ΛΑΟΣ και οχι στο ΠΑΣΟΚ.

    Αν το καταφερει αυτος ο Καρατζαφερης θα ειναι ο σωτηρας μας εκει που δεν το περιμεναμε

    Και εγω ΛΑΟΣ θα ψηφισω οπως και ολη η Τοπικη οργανωση εδω στο Καρπενησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παντως σε Πελλα και Ροδοπη οι Νεοδημοκρατες κρυφτηκαν και απο τα καφενεια!

    Ντρεπονται κα ξεμυτησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ μένω στην Πάτρα. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες εδώ. Μς πρόδωσε ο Καρατζαφέρης. Ε, ας πάει να πάρη τώρα ψήφο από Ψινάκη.
    Εμείς δαγκωτό υπέρ Καραμανλή.
    ΝΔ για να μην ξανάρθει η πράσινη δικτατορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και στην Κρητη το ιδιο. παει να βγαλει βουλεθτη το ΛΑΟΣ στα Χανια!

    Στην αυλη του Μητσοτακη!

    Συντριβη μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στηνν Ηλεια ακουνε Καραμανλη και φτυνουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Που να δης στην Σαμο. Αυτος ο Θαλασσινος τα εχει ηδη μαζεψει και φευγει

    Καταστροφη για την ΝΔ> Ολοι ειναι ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κρητικός είμαι. θα την κάνετε την πατάτα όσοι λέτε ότι θα ψηφίσετε ΛΑΟΣ.
    Θα έχουμε μετά προδότη Γιωργάκη για πρωθυπουργό. Αν χαρίσει εδάφη στην Τουρκία, εσείς θα φταίτε ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε μαγκες. Τοσο μαυρα ειναι. Και ελεγα να ψηφισω ΝΔ αλλα οπως φαινεται χαμενη ψηφος ειναι!!

    Αντε και εγω ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βλέπω, ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, ότι απλά το μόνο που θέλετε είναι να διαλυθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Έχουν άδικο λοιπόν να σας λένε ότι είστε γιουσουφάκια του ΠΑΣΟΚ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλ η επαρχια να ειναι ΛΑΟΣ το καταλαβαινω. Οι ανθρωποι σλεφτωνται πιο πολυ την πατριδα και βλεπουν την Κοροιδια της ΝΔ καταφατσα!

    Αμμμ στην Β Θεσσαλονικης να δειτε ρευμα το ΛΑΟΣ!

    Ειναι ομως και ο Βελοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα σπασανε απο τωρα τα νευρα των Νεο Δημοκρατων. Στις 5 Οκτωβριου να δεις τι θα γινεται.
    θα τους μαζευουν με τα καρα!
    Θλιβερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο βρε παιδια. Τωρα θα το μαθουμε

    ΛΑΟΣ και πασης Ελλαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αμμ ετσι ειναι. Νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Παπα απο τα απιδια οι ΝΔκρατες. Μας κοροιδευουν κατακλευουν το δημοσιο ξεπουλανε την Πατριδα και τωρα κροκοδιλεια δακρυα και θυμηθηκαν τα Εθνικα θεματα.

    Δεν ειναι καπως αργα? Τωρα ομως δεν ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα.
    Ευτως υπαρχει ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τόσο πολύ θέλετε ρε γιουσουφάκια του Καρατζαφέρη να βγει το ΠΑΣΟΚ;
    Δεν ντρέπεστε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν ένα μέρος νεοδημακρατών πάνε στο ΛΑΟΣ, τότε θα βγει το ΠΑΣΟΚ.
    Άρα ψήφος στο ΛΑΟΣ έιναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.
    Όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά είναι ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε Νεο Δημοκρατες το Βατοπεδι πως παει.

    Καλα Καλα ?


    Αντε και σε καλη μερια 'πατριωτες'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εμαθα οτι η ΝΔ προσευχεται να βγει το ΣΥΡΙΖΑ αληθευει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα προβατα να μεινουν στο ΝΔματρι.
    Εμεις δεν ειμαστε!

    και να μιλησω την γλωσσα σας

    Μπεεεεεεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ειμαστε η γεννια των Αητων Ελληνες

    οχι γιδοπροβατα της 'πατριωτισας' Κυρα-Γιαννακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εμετικο αρθρο απο μια γνωστη "αρθρογραφο" πασοκα,που πουλαει καμια φορα και λιγο...πατριωτισμο.Αντε να βγει ο Γιωργακης να δεις κι εσυ ασπρη (ή μηπως μαυρη,με τοσους λαθρομεταναστες) Μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Κωστακης μας κουβαλησε τον Γιωργακη και τωρα κανεις πως δεν θελει!
    Βαρατε με και ας κλαιω!
    Βρε αλλου αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παραδεχτείτε εσείς οι ίδιοι και οι ίδιοι 2-3 του ΛΑΟΣ (που γραφετε ότι δήθεν είστε διαφορετικοί για να φαίνεστε πολλοί), ότι πήγατε εκεί επειδή απλά δεν έγινε το ρουσφετάκι σας να μπείτε κάπου στο Δημόσιο, λες και η ΝΔ μπορούσε να ικανοποιήσει όλα τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων.
    Αφήστε λοιπόν ιερές έννοιες όπως πατρίδα, εθνικά θέματα κλπ
    Είστε απλως λυπημένοι που δεν έγινε το ρουσφετάκι σας και θέλετε να εκδικηθείτε τη ΝΔ, κάνοντας πρωθυπουργό το Γιωργάκη.
    Ε άντε πάτε στο διάολο λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θυμασαι τον Μυθο του Αισωπου με την αλεπου που της κοπηκε η ουρα?
    Αυτο μου θυμιζεις ΝΔ-κρατη 2:05 πμ
    Οταν φατε την σφαλιαρα στις 5/10 θα τρεχεται και δεν θα φτανεται!
    Η Ελλαδα αλλαζει Σελιδα.

    Ο Σταυρος του ΛΑΟΣ ανατελλει!

    Χωνεψτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 2:05 πμ

    ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!
    ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΕΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΜΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πε Πελεκι στους Ρεπουσο-Πελλεκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παιδια ηρεμια. Ειρηνη μεταξυ μας.
    Ενταξει οι Νεο Δημοκρατες τωρα θα ψηφισουν ΛΑΟΣ μπορει ομως την αλλη φορα αν το κομμα αναδομηθει να ξαναγυρισουν!
    τιποτα δεν ειναι μονιμο
    Απλα η ΝΔ φερθηκε ολα αυτα τα χρονια γαιδουρινα στους οπαδους της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φαίνεται από μακριά πια...
    Είστε ΠΑΣΟΚΟΙ που παρουσιάζεστε ως δήθεν οπαδοί του ΛΑΟΣ για να προκαλέσετε προβλημα και διαρροές από τη ΝΔ.
    Έχει όμως μυαλό ο πατριωτικός κόσμος. Το ΛΑΟΣ θα πατώσει, όπως ακριβώς αξίζει στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είχα σκεφτεί να ψήφιζα ΛΑΟΣ. Αφού όμως είδα ότι θέλει να μας φέρει πίσω το ΠΑΣΟΚ, επιστρέφω στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όσοι είστε του ΛΑΟΣ, είστε προδότες και ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ξαδερφάκια της Σεφέρου και του παλαβογιωργάκη πρέπει να ναι όσοι λένε ότι θα ψηφίσουν ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ωχου μας τα πρηξατε γαλαζιοι μπουχεσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μην ψαρώνετε ρε νεοδημοκράτες.
    Πέντε άτομα είναι όλα κι όλα στο ΛΑΟΣ. Είναι ένας ξάδερφός μου σε οργάνωση του ΛΑΟΣ και χθες σε κουβέντα μου παραδέχτηκε ότι ένας ένας φεύγουν τα στελέχη και οι ψηφοφόροι από το ΛΑΟΣ. Ήταν περίλυπος.
    Εγώ του το είχα πει έγκαιρα ότι θα μείνουν εκτός Βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΝΔ?
    Το αλλο με τον Τοτο σας το εχω πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαθατε τι πουλαει περισσωτερο στους Νεοδημοκρατες?
    Οι Μαυρες Πλερεζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλα ρε μαγκα μου! Τι ξευτιλες οι Νεο Δημοκρατες. Αμ τους εγραψε κανονικα η ηγεσια τους καζουρα και απο το ΛΑΟΣ!

    Χοντρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ρευμα με ΛΑΟΣ...Ηλεκτροπληξια στην Νεα Δημοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Φαντασουν τι καντηλια κουναει ο Εθναρχης απο κει ψηλα βλεπωντας τι αποκομμα εγινε το κομμα που εφτιαξε!
    Θα τον εβλεπα και αυτον να ψηφιζει ΛΑΟΣ
    Ακου Βορεια Μακεδονια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αμμ το αλλο με τον Ζαχοπουλο το ξεχασαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Gianniotis, μου φαίνεται ότι μάλλον θα τα κλείσεις τα σχόλια.
    Είναι μέσα φαίνεται και γράφει ο τρελός ο ΜΑΡΚΟΣ ως δήθεν ανώνυμος επειδή τον επέπληξες και το έχει κάνει πάλι μουνί το blog.
    Ε δεν πάει άλλο ρε Γιαννιώτη!
    Πού έμπλεξες με τους γραφικούς να πάρει ο διάολος;
    Κοίτα πως σου έχει κάνει πάλι το blog. Κάθεται όλη νύχτα και γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μεγαλη ρεντα
    Φοβερη πλακα ΛΑΟΣιτες!

    Τους εχετε παρει στην πλακα τους ΝΔιτες!

    και πολυ τους παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 2_34μμ σκουπισου. Βλεπω κλουβια αυγα και ντοματες πανω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σιγα ρε ΝΔκρατη μην σκισεις το καλτσον σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε μαλάκα Μάρκο, δεν καταλαβαίνεις ότι εκθέτεις το κόμμα μας; Του κάνεις καλό νομίζεις; Άμα προκαλέσεις πρόβλημα στο ξένο blog, θα μας βλαστημάνε όλους ρε κωλόπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το γελιο δεν εχει τελος

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/09/blog-post_8299.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλά ρε ΜΑΡΚΟ, είσαι εντελώς μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΑΡΚΟ μήπως τα έχεις με τον Ψινάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οποιος βριζει ειναι χασουρας.
    Τι σου εκανε ο Μαρκος?
    Μια χαρα τα λεει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλα ο πεινασμενος καρβελια και οι Νεο Δημοκρατες Ψινακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παει το χασανε τα γαλαζια παιδια!

    Ευχωμαι να σας μονιμοποιησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κύριε GIANNIOTIS, υπήρξα καθημερινός επισκέπτης του ιστολογίου σας επί αρκετό διάστημα. Υπήρχε ένα επίπεδο και μια ποιότητα.
    Λυπάμαι, αλλά δείχνετε πλέον ότι ανέχεστε έναν Μάρκον που μπαίνει και προκαλεί και άλλους θερμοκέφαλους και αλληλουβρίζονται.
    Με αυτούς τους όρους φοβάμαι ότι θα πάψει το σοβαρό κοινό να επισκέπτεται το ιστολόγιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μιλαμε για τρελλη πλακα. Μπετοστοκοι εντελως οι Νεο Δημοκρατες. Ουρλιαζουν σαν να συγκρουστηκαν με νταλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γλαζιε 'σοβαρε' 2:51 πμ. Ευτυχως μπορεις να γυρισεις πισω στα τσοντοσαιτ. Εκει εχουν μονο εικονες και ετσι δεν θα παιδευεσαι να διαβαζεις γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΛΑΟΣσκατούδια, βλέπετε ότι θα μείνετε εκτός Βουλής και έχετε λυσσάξει ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μην βιαζεσαι περιμενε στις 5 να δεις πως κουρευουν τον γαμπρο. Θα βρεθητε με 50 βουλευτες και θα γελασει και ο μκαθε πικραμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Οποιος το παιζει σοβαροφανης ενω δεν εχει σοβαρες πολιτικες ιδεες εχει χεσμενη την φωλεα του Γλαζια κουτορνιθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σαφεστα και 3ο κομμα το ΛΑΟΣ. Στην περιοχη μου οι Τοπικες ΝΔ μοιαζουν με νεκροταφειο!

    Ακρα του ταφου σιωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Παντου η ιδια ιστορια παιδια. Οπου φυγει φυγει.
    Λαος ολοι μαζυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το αλλο το μυστικο το ακουσατε.
    Μεχρι και το ΠΑΣΟΚ εχει διαροες προς ΛΑΟΣ
    Μιλαμε οτι θα ακουστει μεγαλο μπαμ!
    Φοβερο κυμα νικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Το μονο που μενει μεσα στην ΝΔκρατικη απελπισια τους ειναι οι προβοκατσιεςε κατα του ΛΑΟΣ!
    αλλα και εκει θα χασουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Λοιπον αυτη η νηφαλειοτητα και η ηρεμια και ο πολιτισμος του ΛΑΟΣ τους τρελαινει!
    τα λυσακα τους εχουν φαει τα γαλαζια καλοπιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αφηνεισανε τα λαλημενα ΝουΔουτακια! Βλεπεις κοβεται η ευκολη μαντζαδουρα και δεν ξερουν τι να κανουν.
    Ισως χρειαστει να δουλεψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ρε συναγωνιστές του ΛΑΟΣ μη βρίζετε έτσι.
    Δήμόσιο ιστολόγιο είναι ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πάψε εσύ.
    Θα κάνουμε ότι γουστάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπα 3:07 πμ ΝΔιτες ειναι και δεν ξερουν τι να πουν!

    παλια μου τεχνη κοσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μα θα κλείσει τα σχόλια ο Γιαννιώτης ρε βλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Βέπει ντρεπονται να πουν οτι ειναι ΝΔιτες και κανουν οτι ειναι ΛΑΟΣ!


    Χαχα

    Και που να δεις στις 5 Οκτ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Βλεπςι βριζουν για να κλεισει τα σχολια ο Γιαννιωτης και να μην ακουν τα σχολιανα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. καλα σαν την μυγα μες το γαλα. Μπετοστοκοι κανονικοι οι γαλαζιοι νεοσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αμα δεν βρουν δουλεια θα τους παρει κανενα τσιρκο σαν 'γαλαζια' αξιοθεατα της φυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ειμαστε μαζεμενοι 4 φιλοι και εχει πεσει το γελιο της αρκουδας με τα ΝΔκρατικα φυντανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ρε κιοτέψατε ρε;
    Τα κλάσατε επειδή σας ενοχλούν οι νεοδημοκράτες;
    Βρίστε τους ρε κι εσείς και μη φοβάστε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. πρεπει να ειναι φοβερα

    Α*Π*Ε*Λ*Π*Ι*Σ*Μ*Ε*Ν*Ο*Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 3:15 πμ

    Κρυψε την κονκαρδα της ΝΔ. Εξεχει!

    Σχεδιον 'ΚωτσοΜασκαρας' εν δρασει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΟχιΟχι

    Σχεδιο 'Ιντερνετικος Συνωστισμος' λεγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ακουσα οτι Ασθενοφορα του Δρομοκαιτιου τρεχουν στα Γραφεια μαι τοπικης της ΟΝΝΕΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αααααα τα κοκοιρα! δεν αντεξαν στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ακουσα οτι ο Πανικολαου εφοδιαζει τοπικες με δραμαμινες και στεντον!

    Κατι ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ρε ΜΑΡΚΟ φταις πάντως.
    Τί τους προκαλίς αφού βλεπς ότι είναι μες στη ν πίκρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πας καλά;
    Δίπλα μου είναι συναγωνιστές του ΛΑΟΣ ρε βλάκα.
    Μόλις γυρίσαμε από αφισοκόληση.
    Άντε στο διάολο κι εσύ.
    Θα τσακωνόμαστε τώρα μεταξύ μας ρε;
    Έτσι μας καταφέρανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αμα γαλαζιοι κανγιες αρχισατε τοσο νωρις τα ουζα...στο τελος τι θα μεινει?
    Βιτριολι η ακουαφορτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ναι ρε φίλοι, αλλα μηπος μας φύγει ο κοσμος τις τελευταιες μέρες;
    Θα μας πιέσουν τώρα αυτοί.
    Φοβαται και ο λαος μη βγη ο γιωργακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Πηγαιντε για υπνο ΝΔιτοπουλακια μου!

    Αυριο παλυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. αντε, καλινύχτα φίλοι και αβριο παλι τσόντα
    ζητω ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δεν θα χασουμε πηρα και γαριδακια Δρακουμελ για το γαλαζιο υπερθεαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. αδερφε κλεισε τα σχολια δε βλεπεις οτι
    μπαινουν μεσα ολοι οι μαλακες και σπαμαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Πρός τους Νεοδημοκράτες
    Να δώ άν θα βγεί κάποιος απο εσάς να κάνει μιά δίκαιη αυτοκριτική, ο Νικόλας ο Κακαουνάκης ξέρετε τί λέει?
    Να τιμωρήσουμε σκληρά όλους αυτούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ που την τριετία 2002 - 2004 άνοιξαν τα σκέλια τους στον Καραμανλή και του είπαν "Περάστε!"
    Να δώ ποιός απο σάς αντίστοιχα θα πεί να τιμωρήσουμε όλους αυτούς μέσα στην Νέα Δημοκρατία που την πενταετία 2004 - 2009 άνοιξαν τα σκέλια τους στον Γιωργάκη και του είπαν "Περάστε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Διερωτωμαι αν ειδαμε και ακουσαμε ολοι το ιδιο προσωπο.
    Ενα ανθρωπο με απλανες βλεμμα , που ελεγε τις προαλλες οτι μας κοιτα στα ματια, κοιμισμενο υφος και νεφυλοκοκυγια ..

    Ειλικρινως αν θεωρουμε ανικανο τον ανηψιο Καραμανλη διοτι δεν κατωρθωσε γαι οποιους λογους να κυβερνηση την Ελλαδα και διοτι διδει πανθομολογουμενως την δυαντοτητα σ εναν πανυβλακα με ανοσια στην ηλιθιοτητα να διεκδικει την πρωθυπουργια,

    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ
    Στην βλακεια, στην δογματικη μαλακυνσι,στην σοσιαλητικη αφελεια, στην απαιδεια, στην ατολμια στην παντελη ελλειψι φανατασιας, στον λαικισμο, στην αρνΗση καθε εννοιας προοδου, στην απειρη ατελευτητη αυτοικανοποιησι.

    Ελεος κα Σεφερου Ελεος Ελεος κι εσεις και οι οι αβυσσοι του ΠΑΣΟΚ

    ιΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Yes we can.
    Ακόμη και το σύνθημά σας, κασέτα είναι ρε παιδιά;
    Δεν υπάρχει τίποτε πρωτότυπο εκεί στην Ιπποκράτους;
    Δεν σκέπτεται κανένας;
    Είτε η βλακεία είναι μεταδοτική (κολλήσατε όλοι από τον Αϊνστάϊν) είτε επίτηδες τα έχετε όλα απλά για να τα καταλαβαίνουν τα ανεγκέφαλα πρόβατα που δεν βλέπουν την υποκρισία και την επιπολαιότητά σας.
    Μήνυμα κασέτα, εκπρόσωπος κόμματος κασέτα, πρόγραμμα-κασέτα, προεδράρα κασέτα (που μασάει και την ταινία από τα σαρδάμ).
    Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, . . . .
    Στα μικρά παιδιά βάζουν κασέτες με γλυκά παραμυθάκια για να τα πάρει ο ύπνος το βράδυ.
    Εάν τα Γιωργοκάναλα περιμένουν ότι θα μας πάρει ο ύπνος με τα παραμύθια που τάζουν, ας το ξεχάσουν.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ κύριοι Μπόμπολα, λαμπράκη, Αλαφούζο και Κυριακού.
    Έχουν αλλάξει οι καιροί.
    YES WE CAN (TURN OFF THE T.V.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή