Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

"Θύμα" των ..."συμβούλων" του ο πρωθυπουργός.!

Εκλογές και όχι ανασχηματισμό, φαίνεται να προκρίνει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρωθυπουργός. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα μετά την ΔΕΘ, ίσως και το Σαββατοκύριακο όπου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στα χέρια του κ. Καραμανλή βρίσκονται ήδη τα αποτελέσματα των focus groups του "...συμβούλου του - επικοινωνιολόγου", Γ. Λούλη που δείχνουν διαφορά 4.8 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ με τάση που θα προσεγγίζει το 5.3.

Στις Κυριακάτικες εφημερίδες, όπως γνωρίζει ήδη η Ρηγίλλης, θα δημοσιευθούν δημοσκοπήσεις που θα φτάνουν μέχρι και τις 6-7 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. O κ. Λούλης, όπως και ο κ. Σουφλιάς, τάσσονται υπέρ της λύσης των πρόωρων εκλογών. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι υπέρ αυτής της προοπτικής τάσσεται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος εκτιμά πλέον ότι μια παρατεταμένη κυβερνητική φθορά θα αποβεί μοιραία για την υστεροφημία του.

Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής έχει απόλυτη εικόνα για όσα λέγονται από υπουργούς και βουλευτές, όχι μόνον μεταξύ τους, αλλά και με δημοσιογράφους.

gianniotis: Φαίνεται πως - παρά τις υποσχέσεις σας - αγνοείτε προκλητικά τη γνώμη της βάσης του κόμματος κ. πρωθυπουργέ, γράφοντάς την όπως πάντα στα π...απούτσια σας. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς του παρελθόντος και πάρτε κεφάλια από σήμερα. Ξεκινήστε από τον ευεργετηθέντα εκ του θείου σας, κ. Παυλόπουλο, πάρτε ...αμπάριζα Αντώναρο και η λίστα δεν θάχει τέλος. Απαλλαγείτε από τους Μητσοτακικούς απογόνους και ...προικοθήρες της πολιτικής. Απαλλαγείτε από σαρακατσαναίους και ..."επικοινωνιολόγους" τύπου Λούλη. Η βάση εκπέμπει SOS και η ...γκιλοτίνα πλησιάζει στου Μαξίμου. Σας τα λέμε, και αμαρτίαν ...ουκ έχουμε.!

5 comments:

  1. θΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ***Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας αυτοκτονούν που τον έχουν για ισχυρό τους χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι χαρακτηριστικο των απειρων και ανεπαγγελτων να ακουν συμβουλες ασχετων.

    Αν υπαρχει μια συμβουλη για τον πρωθυπουργο μας στην ερωτησι ‘τί οὖν χρὴ ποιεῖν;’ θα ηταν η απάντησι του Δημοσθένους. «.. ταῦτα μὴ ποιεῖν ἃ νυνὶ ποιεῖτε.»
    Δηλαδή, να παύσουμε κάποτε, έστω τώρα, να κρίνουμε τις δικές μας πράξεις με τα μάτια των εχθρών της Δημοκρατίας.

    Να προβη σε πραγματικες αλλαγες: Σε μειωσι των φορων, σε φορολογησι με ενα και μοναδικο συντελεστη απαντων , σε μειωσι της συμμετοχης του δημοσιου παντου, σε ουδεμια προσληψι στον δημοσιο τομεα,
    Σε αναδιοργανωσι της αστυνομιας σε σημαντικες προσληψεις συμφωνως προς τα ςεισηγησεις των στελεχων της αστυνομιας.

    Ακομη να συγκαλεση και να ζητησει απο ολους τους πολιτικους χωρους συστρατευσι των εθνικικων δημοκρατικων δυναμεων προκειμενου η κυβερνησις να αποκτησι στελεχη εξωκοινοβουλευτικα κοινης αποδοχης που δεν θα φοβουνται να λαβουν μετρα ακομη και με το λεγομενο πολιτικο κοστος.

    Να αποσταλινικοποιηση τα πανεπιστημια και τα σχολεια απο τους ιστρουχτορες και απο τους βΙαστες της ελευθεριας.
    Να απαντα στις υβρεις και στα ψευδη της κομμουνιστικης αριστερας και στην ομοφυλοφιλικη διανοησι του συριζα περι ανυπακοης στο στρατο.
    Με λιγα λογια να απαντα παντου και παντα.

    Και επειδη ειναι περιπου βεβαιο οτι αν εξακολουθηση να κυβερνα τοσο χλιαρα και ανευ ιδεολογικων θεσεων, οποτε κι αν κανη εκλογες θα τις χαση, θα ηταν προτιμοτερο να τις κανη οσο το δυνατον αργοτερα,

    Αλλα θελη νιονιο που ο κος Λουλης που να το βρη...Στο κομμουνιστικο μανιφεστο??

    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλε ενα τελος στην Πετραλια. Ολο λαθοι κανει, και βαλε ενα γνησιο νεοδημοκρατη στην θεση της. Εχει καταστρεψει την ΝΔ και τον μεσαιο ελληνα νεοδημοκρατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μητσοτακικοί ΕΞΩ.
    Σαρακατσανέοι ΕΞΩ.
    Αντώναρος ΕΞΩ.
    Παυλόπουλος ΕΞΩ.

    Ποιοί θα μείνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή