Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος επέτυχε.! Η βουλιμία του για εξουσία οδηγεί τη χώρα σε μακρά περίοδο κρίσης και ακυβερνησίας

Ο κ. Παπανδρέου οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, έχοντας στο ..."πλευρό" του, όλα τα φίλα προσκείμενα προς αυτόν ...ανεξάρτητα ΜΕΜ.
Σωστά το διαβάζετε.
Καθόσον, δεν πρόκειται για ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) , αλλά για ΜΕΜ (Μέσα Ενημέρωσης Μαζών), τα οποία ανέλαβαν να εγκαινιάσουν και την ...προεκλογική του καμπάνια, εν όψει της ούτως ή άλλως πρόωρης προσφυγής στις κάλπες στις αρχές του Φθινοπώρου.
Σε μια χρονική περίοδο λοιπόν, που το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ως "ακυβερνησία" λόγω της παρατεταμένης εκλογολογίας (ποιός άραγε την προκαλεί;) και των εικασιών περί πρωτοβουλιών του Κώστα Καραμανλή συνεδριάζει, σήμερα, στην Ιπποκράτους υπό τον Πρόεδρο του Κινήματος το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.
Την Πέμπτη, θα μιλήσει ο πρόεδρος του ...κινήματος - κόμματος στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η βουλιμία του ωστόσο για εξουσία, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η προσωπική ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας και ενός ...κληρονομικού "καπρίτσιου" που θέλει τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα να γραφεί για πρώτη φορά στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, ότι είχε την ...ατυχία να κυβερνηθεί από παπού, από γιο και από εγγονό.
Οι επιτελείς του κινήματος ωστόσο επιμένουν στο ίδιο "τροπάριο":

"...Η χώρα βρίσκεται σε παρατεταμένη ακυβερνησία και κάθε μέρα, που περνάει, είναι μια χαμένη μέρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες...", δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης και επανέλαβε ότι "...ο τόπος χρειάζεται άμεσα μια νέα πορεία, που προϋποθέτει αλλαγή κυβέρνησης και βεβαίως, αλλαγή πρωθυπουργού..."

Με την ομιλία του κ. Παπανδρέου, στο Θησείο στις 3 Σεπτέμβρη, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το κίνημα - κόμμα ξεκινά πολιτική εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα. Ήδη από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και επίσημα πλέον η προεκλογική εκστρατεία για το ΠΑΣΟΚ με πανελλαδικές εξορμήσεις (ομιλίες και άλλες δράσεις) - έτσι τις ονομάζουν τώρα - και με τη συμμετοχή βεβαίως όλων των στελεχών του κόμματος - κινήματος.

Η Ελλάδα ήδη εισέρχεται σε μακρά περίοδο πολιτικής και κοινωνικής κρίσης.
gianniotis

36 comments:

  1. Δυστυχώς,
    υπάρχει και η βουλιμία του ελληνικού λαού,
    να στείλει αυτήν την κυβέρνηση στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άραγε μπορούμε να προσδοκούμε από τον άνθρωπο που για το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η επιθυμία της φουκαριάρας της μάνας του; Δυστυχώς μπαίνουμε σε περίοδο ακυβερνησίας με απρόβλεπτες συνέπειες. Αλλωστε είναι πολύ εύκολη η λύση του ΓΑΠ που μας σερβίρουν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί , για να είναι πιστευτή........
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Αν ειχαμε σοβαρους πολιτικους με σεβασμο γαι τις υποχρεωσεις και τα καθηκοντα τους θα εσεβοντο το συνταγμα και δεν φερομεθα ως αφρικανικη χωρα . Δηλαδξη απο την επομενη των εκλογων να μιλαμε για τις επομενες

    2. Αν ειχαμε παραγματικα μεσα ενημερωσεως και οχι αρειστεροκρατουμενα φερφωνα θα ειχαμε μια ενημερωσι που επειθε τον καθε ελληνα οτι δεν ειναι παραλογο μια κυβερνησι να παραμενη μεχρι τις επομενες εκλογες για να φυγη τοσο δημοκρατικα οπως ηλθε.Χωρις αναβρασνο και υποκινουμενες για το θεαθηαναι ταραχες..

    Το κυριοτερο ομως.

    Αν η αντιπολιτευσι διεθετε σωφροσυνη και η Κυβερνησι μετριοπαθεια και επιπλεο και οι δυο γνωσι και συνειδησι της ταργικης κατατστεως της χωρας, θα επρεπε για τι καλο της Ελλαδος και των Ελληνων που εχουν ηδη πωληθη μεχρι τριτης γενεας λογω εξωτερικου δανεισμου, να μπορουσαν να συνεννοηθουν για πραγματικη ουσιαστικη συγκυβερνησι ωστε να αποφευχθη την υστατη στιγμη η πληρης καταστροφη.

    Αλλα το μισος η εμπαθεια η εγωμανια η φιλδοξια παρα πασα ανικανοτητα εχουν τυφλωσει ολους..

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ελλάδα μετά την δεθ μπαινει σε αστάθεια σε κριση σε ακυβερνησια και σε ανυποληψία. κε πρόεδρε της δομοκρατίας πάρτε θέση. τώρα αμέσως. πέστε οχι στον παπανδρέου. δεν μπορεί να σέρνει την ελλάδα όπου θέλει αυτός με τα καμώματά του. κρίμα που δεν θέλετε να αποβάλετε τις πολιτικές σας ρίζες ή μήπως έτσι ξεχρεώνετε τα δανεικά χρήματα προς τον πατερα παπανδρέου για το σπίτι της αγράμπελης; κρίμα και πάλι κριμα κ. πρόεδρε. σας σέβομαι αλλά μπορει και να σας λυπάμαι. λυπάμαι όμως και για μένα που πονάει για μια πατρίδα που με πληγώνει εξ αιίτας των ανεγκέφαλων πολιτικών της πράσινης γενιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giannioti eisai enas ametanoitos fasistas. O Giorgos Papandreou tha parei thn eksousia me aftodinamia kai si tha skaseis apo to kako sou opos kai ta alla fasistakia tou blog sou. Katalaveto epitelous giannioti fasista. Oi meres sas einai metrimenes. Tha minete me tin idea tou katalliloterou. Kati tha exete na thimaste. o.k.?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2007 ο κος. Καραμανλής έσυρε την χώρα σε πρόωρες εκλογές εξασφαλίζοντας νέα αυτοδύναμη πλειοψηφία για να κυβερνήσει ξανά την Ελλάδα μιά ολόκληρη τετραετία.
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο κος.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ?
    Τον Μάρτιο του 2004 ο λαός του έδωσε του κου. Καραμανλή την πρώτη μεγάλη αυτοδύναμη πλειοψηφία 165 βουλευτών με σύσσωμη την αντιπολίτευση στο πλευρό του να του δίνει εν λευκώ την διακυβέρνηση της χώρας για μιά τετραετία.
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? (εκτός απο το πανευρωπαικό του 2004 που και αυτό δέν ήταν δικό του έργο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ό,τι είχε προσφέρει τόσα χρόνια ο Τζέφρυ ως Υπ.Εξ., και που θα συνεχίσει να «προσφέρει» έτσι και βγει κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε κάτι ολίγα
    Ολυμπιακά έργα, Αττική Οδός, μετρό, αεροδρόμιο Σπάτων, προαστιακός, Αθηνών - Κορίνθου.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ?
    Η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 170 εκατ. ευρώ ΣΤΑ 500 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Εγνατία, ίσως. Το μετρό δεν ήταν του Πασόκ. Μέχρι και στα εγκαίνιά του αναγνώρισε ο Σημίτης την κυριότητα του έργου στη Νουδού... Το αεροδρόμιο δεν προσφέρθηκε στο λαό. αλλού ανήκει και θα το ξεπληρώνουμε 40 χρόνια. Και μην ξεχνάς και τις άλλες προσφορές του Πασόκ, όπως Χρηματιστήριο, Κτηματολόγιο, πάμπερς και άλλα «ολίγα»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλιοκομματοσκυλα του Πασοκ και της ΝΔ το ιδιο αχρηστοι κι επικινδυνοι για την χωρα ειστε κι οι δυο.
    Σας μαθαμε,σας χορτασαμε,σας νιωσαμε δεν παει αλλο το μαχαιρι εφτασε στο κοκκαλο.
    Ειστε το ιδιο ενοχοι για την εγκαταληψη και προδοσια του Ελληνικου λαου.
    Να περιμενετε την Νεμεση που καταφθανει οργισμενη για ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΝΔ δεν πρέπει να κάτσει να χάσει
    με κατεβασμένα χέρια.

    1. Να έρθει πισθάγκωνα δεμένος ο Χριστοφοράκος.

    2. Παροχές μέχρι το Μάρτιο.

    3. Αποκρατικοποιήσεις.

    4. Να κοπούν οι συντάξεις των μαϊμού αναπήρων.

    5. Τη σύνταξη ΟΓΑ στα 400 Ευρώ.

    6. Να μη δώσει πάλι αύξηση σε δημοσίους υπαλλήλους που παίρνουν
    μισθό πάνω από 1700 Ευρώ.

    7. Να καθαρίσει τα συμβούλια των δημόσιων οργανισμών από goldenboys και από golden κόπρους αριστερούς συνδικαλιστές (65.000 ευρώ αποζημίωση το χρόνο παίρνει ένας)

    8. Συγχώνεσυη δημόσιων οργανισμών
    ώστε να μειωθούν διευθυντές , σύμβουλοι, πρόεδροι κ.α

    9. Να βγει το νέο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων (όχι το καλαοκαίρι-νωρίτερα).

    10. Να προχωρήσει το νομοσχέδιο για εξόρυξη πετρελαίων στο Αιγαίο, μέχρι το Γενάρη.

    Και μετά ας έρθει ο ξεκούραστος και οι ανεπρόκοποι οπαδοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ


    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΑΤΕΣ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παλιό αυτό με τ ΜΜΕ φίλε και μάλιστα της Λιάνας Κανέλλη.Μη μας το πλασάρεις σαν δικό σου εφυολόγημα.Σα σα έχεις βουλιμία για εξυπνακισμους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν πάρειν την παράταση ο Παπαθανασίου από τον Αλμούνια αύριο,εκλογές θα έχουμε το Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαννιώτη ο Καραμαν- Αλής κυβερνά τη χώρα και όχι ο Παπανδρέρου. Τρόπος του λέγειν δηλαδή κυβερνάει, γιατί ούτε μοα μετακίνηση περιφερειάρχη δεν τολ,ά να κάνει λόγω των πιέσεων της δρακοκόρης, του νονού των νταβλαδων σαρακατσάνου κλπ. και εσύ γράφεις εμετικές ανοησίες για ακυβερνησία που την προκαλεί το πασοκ;. Αυτή η κυβλερνηση εδώ και 6 χρόνια δεν κατάλαβε ότι ήταν κυβέρνηση, αλλά αντί για κυβερνητικό έργο έκανε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Τι ανοησίες γράφεται ρε χουντοδεξιά παιδιά;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεφτυλες νεοδημοκρατες γινατε ο περιγελος των "πρασινοσκουφηδων" και το κακο-για εσας μονο φυσικα-ειναι οτι εχουν απολυτο δικαιο.
    Εμεις ομως οι υπολοιποι τι φταιμε να πληρωνουμε τα δικα σας τα σπασμενα;
    Πρασινοι,γαλαζιοι,κοκκινοι ολοι το ιδιο σκατα ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και οι δυο ειναι για πεταμα
    ο ενας με τισ κουμπαριες και ο αλλος με τα τσιφτετελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο gianniotis πού χάθηκε?
    Έχει μιά μέρα να μπεί να βάλει ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3:44 το μετρό σάν σύλληψη, σάν ιδέα ήταν του Στέφανου Μάνου αλλά η κατασκευή του έγινε εξ'ολοκλήρου απο τον Σημίτη. Περιττό να πώ οτι επο Νέας Διακυβέρνησης δέν επεκτάθηκε ούτε 1 μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «η κατασκευή του έγινε εξ ολοκλήρου από το Σημίτη». Ας γελάσω με τα χουντοπασόκια... για αυτό η κατασκευή του ξεκίνησε το 1991...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χουντοπασόκια.. Πολύ μου άρεσε αυτό! σίγουρα η τωρινή κυβέρνηση είναι για τα πανηγύρια, αλλά όχι και να μας βγαίνουν τα κομματόσκυλα του πασόκ και να μας το παίζουν ότι η Ελλάδα τους χρωστάει και χάρη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΤ ΡΕ ΤΟ ΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΟ ΟΡΕ ΚΑΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ JEFRY, ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΣΣΣΣΣΣΤ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,
    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΣΤ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη το 90-93 δέν είχε καμιά σχέση με τους σημερινούς καρνάβαλους. Τότε βασίστηκε σε τίμιους ανθρώπους με όρεξη για διαφάνεια και προσφορά στην Ελλάδα οι σημερινοί μιμήθηκαν και ξεπέρασαν κατα πολύ τους Πασόκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο τυχοδιώκτης-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του κι αυτός.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο νύν πρωθυπουργός ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξεκουραστεί..

    Ας τον αφήσουμε λοιπόν να επιλέξει..

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεμάτα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με παράνομους εξυπηρετητές (servers) αναρχοαριστεροκρατικων ιστοσελίδων


    Ο εξυπηρετητής του Athens.indymedia.org βρίσκεται στο εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Φιλοξενεί στο ίδιο μηχάνημα και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia.org
    athens.indymedia.org

    patras.indymedia.org
    community.athens.indymedia.org
    thessaloniki.indymedia.org
    valencia.indymedia.org
    scotland.indymedia.org
    strefis.ath.cx
    eniaioalsos.gr



    το indy.gr και ο εξυπηρετητής ραδιοφώνου "Ένταση 100,6 FM" entasifm.org, Βρίσκoνται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ
    www.indy.gr

    entasifm.org



    Μια άτυπη αναρχο "εταιρεία"(!!) squad.gr
    [http://tinyurl.com/mzpp8p ]προσφέρει φιλοξενία σε αναρχοαριστερές παρακρατικες σελίδες ΚΑΙ ΜΟΝΟ προσφέροντας την απαραίτητη υποδομή, δωρεάν φυσικά (όπως διαφημίζουν σε εταιρική σελίδα)http://squathost.com/?page_id=2, προσφορά του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή!!

    Το επιτυγχανουν αυτο φυσικα αφου τα κυκλωματα ειναι ..κρατικη χορηγια!Kαι οι ιδιοι κανουν και διαχειριση εκμισθωσης των κλεμμενων ..κρατικων πανεπιστημιακων δικτυακων υποδομων μονο σε ..συμφωνουντες (δημοκρατικα) για..πανεπιστημιακη ερευνα!Στο μισος και..τις χημικες φορμουλες για βομβες.Γεια σου Ελλαδα!

    www.1431am.gr (www.1431am.org) το διαδικτυακό παρακρατικο ραδιόφωνο

    squat.gr(αναρχικο hosting!'επαναστατες' εμπορευονται-διαχειριζονται κρατικες δομες!)

    delta.blogs.squat.gr
    anarxikoiaigaleo.squat.gr (Πρωτοβουλία αναρχικών πρακτορων Αιγάλεω)
    pat61.squat.gr (Κατάληψη Πατησίων και σκαραμαγκά)
    kiko.squat.gr
    kakamantata.squat.gr
    anorthodox.squat.gr (αναρχας σαιεντολογος!οχι το γαβρας!
    evagelismos.squat.gr (Κατάληψη Ευαγγελισμού.Για τις απαραιτητες κολεγιες με τα νοσοκομεια για ωρα αναγκης!)
    fantasma.squat.gr (ΕΚΠΑ στις σχολές Βιολογικό, Γεωλογικό, Φαρμακευτική και Χημικό. “Στεγάζεται” στην κάτω είσοδο του ΦΜ1)
    ikalarisa.squat.gr(οταν το ικα και η λαρισα πανε πολυτεχνειο!)
    library.squat.gr (ο κατουρα να φυγουμε αναρχας!)
    merrybaby.squat.gr (ο αναρχοποδογυρος.καλη η επανασταση αλλα και τα ..υδραυλικα ειναι αναρχικα!)
    mesaexo.squat.gr(το.. αποτελειωμα της μαιρης μπειμπι!!)
    pikpa.squat.gr(ετσι στα μυαλα και στα σπαστικα !!!!)
    istemi.squat.gr
    wxra.squat.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. H ιστοσελίδα Θερσίτης (www.thersitis.gr) και ο εξυπηρετητής espiv.net (εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων; webhosting)που φιλοξενεί πληθώρα ιστοσελίδων [δέχεται και αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων ανθελληνικων
    (http://espiv.net/index.php?slab=slabid-2)
    ,χώρο αποθήκευσης και email!!!(http://espiv.net/index.php?slab=slabid-4)] ,στο Πάντειο Πανεπιστήμιο(....).


    www.thersitis.gr
    Decontrol.info
    espiv.net
    dimiourgikes.orgblogs.espiv.net/ekpaideusi (o ρεπουσογεννητος αναρχας!)
    blogs.espiv.net/koinostopos
    aareth.espiv.net (αναρχικοί Ρεθύμνου-πρεζας ζωνιανων..)

    archives.espiv.net (προσοχη -ves οχι -des!)
    elxoroi.espiv.net
    blogs.espiv.net
    lists.espiv.net
    antikatanalwtiko.espiv.net (τυφλα να χει το ΙΝΚΑ!)
    blogs.espiv.net/ouraniaxlepa (sic..)
    blogs.espiv.net/dpdt1
    blogs.espiv.net/sxedia(βαρκα πλοηγησης στο προγραμματισμο μισους..)
    blogs.espiv.net/cotlc (oi αλλοδαποι συμπρακτορες-προβατα..)
    blogs.espiv.net/vevek (έχει και φωτό από τους φίλους μας συμμοριτες αναρχικούς),
    blogs.espiv.net/katalipsinipiagogiou (ο σωστος προσυλητισμος στο μισος ξεκινα απο τα νηπια!!!!!!!)
    cybrigade.org


    Η Ιστοσελίδα apatris.info (απατρίδες!!!μονο ελληνες φανταζομαστε..) που βρίσκεται στο ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο Κρήτης) και στο υποδίκτυο του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων.(Καλα τα τμηματα πληροφορικης εγιναν για την απατριδοσυνη;)


    Αυτά τα γράφουμε γιατί ο κάθε διαχειριστής του δικτύου του αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος μπορεί σε δύο λεπτά να αποκλείσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα από το διαδίκτυο χωρίς να τον ενδιαφέρει που είναι το μηχάνημα (server). Παρόμοιο παράδειγμα έχουμε όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να διακόψει ένα αριθμό τηλεφώνου. Μπορεί να το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να βρεί την συσκευή και τον κάτοχο αυτής. Το ενοχο συντονιζον εθνομηδενιστικο ΥΠΕΠΘ και η εκτελουσα πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προβάλλουν την δικαιολογία ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τον εξυπηρετητή. Νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι. Γιατί δεν θελουν να πουν φανερά ότι δεν θέλουν να κλείσει το Indymedia και οι άλλες αναρχοαριστερές παρακρατικες στον ελεγχο ιστοσελίδες, αλλιώς θα το είχαν κάνει σε πέντε λεπτά.
    Απλα ειναι φοβος και διαπλοκες συμμοριων με το επισημο κρατος και ξενους παραγοντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ




    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ





    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τζερεμέ "αντιφασίστα" 1 Σεπτέμβριος 2009 1:57 μμ. Έφυγα βιαστικά για ένα θλιβερό καθήκον και δεν πρόλαβα να κλείσω τα σχόλια.
    Ωστόσο εσύ πρόλαβες και ...ξέρασες.
    Δεν διαγράφω σχόλια όταν αναφέρονται στο προσωπό μου.
    Το αφήνω λοιπόν στην κοινή θέα για να σε καμαρώνουν κάποιοι "αντιφασίστες" του ...είδους σου.
    -------------------
    Αγαπητέ 1 Σεπτέμβριος 2009 6:40 μμ.
    Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει λεκτική ή γραφική παρθενογέννηση.
    Ωστόσο, "αυτό" με τα ΜΜΕ που αναφέρεις, δεν ανήκει στην ..."προλετάρια" Γαρουφαλιά Κανέλλη. Η εν λόγω κυρά, το αντέγραψε από το βιβλίο "Οι Μονοπωλητές της αλήθειας" και από τότε το αναμασάει σαν καραμέλα.
    Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι η συγκεκριμένη ..."κομμουνίστρια" είναι πάρα πολύ έξυπνη, αφού καταφέρνει και ...δουλευει ένα ...κάρο.β.β.β.β.

    --------------------
    Θλιβερό καθήκον, φίλε 2 Σεπτέμβριος 2009 12:56 πμ

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποια χουντα ρε, η Νουδουλα;
    Μην ξεφτηλιζετε τα ιερα και τα οσια μας ρε παλιοκομματοσκυλα παλιοπασοκοι,κλεφτρονια και δοσιλογοι.
    Ενας πρωην συντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 8.42

    ΑΥΤΗ Η ΟΨΙΜΗ ..ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΙΜΠΑΡΟΥΡΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ,
    ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄70...ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΔΗΣΟ ΚΑΕ,
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΡΛΟΜΟΥΣΗ

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Η Paliokostas Airlines Ltd Σας υπενθυμίζει ότι είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να σας διευκολύνει στην απόδρασή σας για οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

    Διαθέτουμε πλαστά διαβατήρια, φυγαδεύουμε πρώην υπουργούς, βουλευτές, διοικητές ΔΕΚΟ, οικογένειες με παιδιά, και χρήματα.

    Στις δύσκολες αυτές ώρες εμπιστευθείτε σε μας την απόδρασή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΓΙΡΩΓΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΝΤΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, Ο ΚΚ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΔ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ" ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. Α ΡΕ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανωνυμε των 1:12 κι εσεις μια ζωη προδοτες και Σταλινοτσολιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή