Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ήταν, είναι και θα είναι καταραμένοι!..

Απορίας άξιον είναι αυτό που προ ημερών συνέβη σε σχέσι με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν πρόλαβε καλά – καλά να μιλήσει (στις 20 Δεκεμβρίου σε πρωινή εκπομπή του «Mega») για τα δεινά που επιφυλάσσουν οι Εβραιοσιωνιστές στην Ανθρωπότητα και αυτομάτως ξεσηκώθηκαν κατά πρώτον οι απανταχού Ραββίνοι και αμέσως στην συνέχεια τα απανταχού… κολητάρια τους (μεταξύ των οποίων και τα δικά «μας») εναντίον του.
Ούτε που πρόλαβε να μιλήσει ο Χριστιανός και εν μια κραυγή ξεσηκώθηκαν από τα πέρατα του κόσμου τα κάθε λογής σκαθάρια να τον πνίξουν. Από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, αλλαλάζοντες οι Εβραίοι και τα απανταχού δεκανίκια τους έσπευσαν να σταυρώσουν τον κ. Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο – για να ακριβολογούμε – από του να πει αυτά που από αιώνων είναι παγκοίνως γνωστά.
Ναι, οι καταραμένοι ξεσηκώθηκαν αμέσως. Κι ας μη σπεύσουν να καταδικάσουν και τον γράφοντα που τους αποκαλεί «καταραμένους». Διότι είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ καταραμένοι.
Εξηγούμαι…
Όποιος διαβάσει τούτες τις αράδες είτε Χριστιανός είναι, είτε άθεος, μπορεί ν’ ανοίξει μία Βίβλο και να διαβάσει τι συνέβη προ 2000 περίπου ετών, όταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι έσυραν τον Ιησού Χριστό στον Πιλάτο, προκειμένου να υπογράψει την σταύρωσι του Θεανθρώπου.
Τι είπε, λοιπόν, ο Πιλάτος αφού άκουσε τον Ιησού και τους κατηγόρους του; Είπε: «Αθώος ειμί από του αίματος του ΔΙΚΑΙΟΥ τούτου. Υμείς όψεσθε. Και αποκριθείς πας ο λαός (δηλαδή οι Εβραίοι) είπε: Το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών». Ήτοι μόνοι τους ζήτησαν την ΚΑΤΑΡΑ!.. Και, μάλιστα, όχι μόνον για τους ίδιους, αλλά και για τους απογόνους τους!!!
Βλέπετε, λοιπόν, αγαπητοί μου, κι εσείς ότι την κατάρα την πήραν μόνοι τους οι Εβραίοι. Την οποία κατάρα, βεβαίως, φέρουν και σήμερα ως μαύρη σφραγίδα στην ψυχή τους. Μόνοι τους ζήτησαν να είναι καταραμένοι αυτοί και τα τέκνα τους στους αιώνες των αιώνων.
Αυτό, δεν το γνωρίζουν οι Ραββίνοι και τα διάφορα υποπόδιά τους παγκοσμίως και εδώ; Κι αν το γνωρίζουν γιατί διαμαρτύρονται για όσα καταμαρτύρησε εναντίον των Εβραιοσιωνιστών ο Μητροπολίτης Σεραφείμ; Κατά την άποψί μου, μάλιστα, και λίγα τους είπε.
Ξέρετε, όμως, γιατί διεμαρτυρήθησαν; Απλούστατα, διότι τώρα, ειδικά τώρα, που ετοιμάζονται με τα ιδρύματά τους, τους οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν, τα ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ κ.λπ., ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ολόκληρη την Ανθρωπότητα, κάτι φωνές σαν του Μητροπολίτη Πειραιώς, τους ανησυχούν μήπως και ξεσηκωθούν οι Λαοί – και πρώτα απ’ όλους ο δικός μας – και τους πάρει στο κυνήγι.
Διότι, κατά τα λοιπά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι καταραμένοι. Οι ίδιοι το ζήτησαν οι ίδιοι το έλαβαν. Τελεία και παύλα.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Bookmark and Share

32 comments:

  1. Η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" κα Ντόρα Μπακογιάννη, σε κατηγορηματική δήλωσή της στις 24.12.10, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις καθενός. Γι΄ αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της κοινωνίας της αγάπης, που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας... Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη", κατέληξε η κα Ντ. Μπακογιάννη."
    Αυτές τις δηλώσεις έκανε η κα. Ντ. Μπακογιάννη κι εμείς μένουμε με την απορία : Ποιά φυλετικά μίση και πάθη υποκίνησαν οι δηλώσεις του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη; Ποιά συγκεκειμένη "φυλή" έθιξε ώστε να μη κάνουμε κι εμείς το ίδιο λάθος και ύστερα μας τρέχουν στα δικαστήρια; Απ΄ ότι ζούμε και βλέπουμε έχουμε πολλές φυλές στη χώρα μας : Έχουμε Κινέζους, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς, Κογκολέζους, Νιγηριανούς και δεν ξέρω γω τι άλλους. Αλλά φυλή των Σιωνιστών και των Μασόνων δεν έχουμε.

    Έχει συγκεκριμένη φυλή ο σιωνισμός; Και αν ναι, ποιά είναι αυτή; Μήπως ανήκει η κα. Ντόρα Μπακογιάννη στη "φυλή" τους και δεν το ξέρουμε; Να μας το πεί, επειδή έχω σκοπό να την αποκαλέσω σιωνίστρια και δεν ξέρω ποιά φυλή θα με κυνηγήσει.

    Ρωτήθηκαν ποτέ οι Εβραίοι αν είναι σιωνιστές; Έγινε κανένα γκάλοπ και δεν το μάθαμε; Αν δεν έγινε, να το κάνουν. Για να ξέρουμε πόσοι από αυτούς δέχονται την πολυπολιτισμικότητα του σιωνισμού και πόσοι δεν τη δέχονται. Από τα ήδη γνωστά, δεν φαίνονται και τόσο συμπαθείς στο σιωνιστικό όραμα, που φέρει την ονομασία "multicultural society". Δεν είναι και τόσο ανοικτοί στην ιδέα αυτή. Τα σύνορά τους είναι στεγανά και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος έχουν υψώσει ένα τεράστιο τείχος για να χωρίσει την ανατολική από τη δυτική όχθη του Ιορδάνη.

    Αλλά έθιξε και τη "φυλή" της μασονίας ο σεβασμιώτατος. Τούτο εδώ που πηγαίνει; Αποτελούν και οι μασόνοι ξεχωριστή "φυλή" και δεν το γνωρίζαμε; Ο ποινικός νόμος της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη, δεν κάνει αναφορά ούτε στη "φυλή" της μασονίας, ούτε και στη "φυλή" του σιωνισμού. Άφυλοι και απάτριδες είναι όλοι αυτοί. Επομένως, ποιο είναι το ποινικό αδίκημα που διέπραξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και ζητεί την ενεργοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η κα. Μπακογιάννη; Μήπως μπορεί να μας πει τίνι τρόπω διασαλεύεται η κοινωνία της αγάπης και του ελληνικού μας πολιτισμού όταν καταγγέλλεται ο σιωνισμός και η μασονία;

    Η κυρία αυτή είναι πολιτικός και τώρα εκπροσωπεί ένα νεο κόμμα με το υπηρετικό προσωπικό των υποψηφίων για θέση στις επόμενες εκλογές που έρχονται. Είναι βεβαίως και η εκπρόσωπος της φυλής των σιωνιστών και των μασόνων, αφού εθίγη και έσπευσε να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης. Άντε λοιπόν με το καλό, όταν γίνουν οι εκλογές και ανοίξουν οι κάλπες, θα ξέρουμε και το αριθμητικό νούμερο των νέων φυλών που έχουμε και δεν το ξέραμε.

    http://resaltomag.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σεραφειμ ειπε οτι οι σιωνιστες πληρωσαν τον Χιτλερ για να τους εξοντωσει και να τους εκδιώξει απο την Ευρωπη! Σόρρυ κουκλοι αλλα αυτο ειναι ο ορισμος της χοντραδας καθοτι , κατα Σεραφειμ, ο διωχθεις εχει πληεωσει τον διώκτη του. Δεν νομιζω ειναι θεμα ποινικου νομου αλλα άλλης ειδικότητος. Ο συγκεκριμενος Ιεραρχης ειχε αναφερθει και στο παρελθον στον άθεο Στίβεν Χώκινγκ ο οποιος ειναι βαρια τετραπληγικός κατα τροπο μη αρμόζοντα σε Ορθόδοξο Ιεράρχη. Ειναι κριμα η Ορθοδοξία να δυσφημείται απο τετοιες συμπεριφορές. Μπορει και χωρίς αυτες.

    Για το οτι η Ντορα ειναι Σιωνιστρια ναι αμέ; εχει πτυσσόμενα με τηλεκοντρόλ κερατακια, τις πρωτες πρωινες ωρες 3 με 4 ψάλλει το Ταλμούδ και ο αγαπημενος της αριθμός ειναι το 666.

    Σοβαρευτείτε παλληκαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που υποφέρουμε οφείλονται και στο γεγονός ότι είμαστε ανιστόρητοι και επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ακολουθώντας τις όποιες εμμονές...
    Οι σιωνιστές συμμάχησαν με τον Χίτλερ και τον ενίσχυσαν προκειμένου να εκφοβίσουν το εβραϊκό στοιχείο της Ευρώπης που είχε αρχίσει να ενσωματώνεται στα κράτη όπου είχε τον τελευταίο αιώνα διασπαρεί αφομοιώνοντας το επίπεδο κουλτούρας και ανάπτυξης που συναντούσε όπου εγκαθίστατο. Εξ'ού και ήταν η πρώτη φορά που στην ιστορία τους ανέδειξαν ονόματα στις επιστήμες μαθηματικών, ψυχολογίας κ.ά. Ο τελικός στόχος των σιωνιστών ήταν να τους μαντρώσουν στα όρια του υπό ίδρυση κράτους του Ισραήλ όπου και ελέγχονται αποτελεσματικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η θεση των σαμαροντιντηδων ποια ειναι επι του προκειμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναφερόμενος στη συμβατική και εξυπνακίστικη λογική του @ 9:01’μμ (κοινή στη πλειονότητα του σημερινού νεοέλληνα που έχει άγνοια, ημιμάθεια αλλά τρομερή έπαρση, που εκτός από εντελώς ανιστόρητος στερείται και γενικής παιδείας) και στις ορθές απαντήσεις του επόμενου σχολιαστή (@9:09’μμ), θέλω να τονίσω ότι οι ενδείξεις ότι η Ντόρα Μητσοτάκη είναι σιωνίστρια ή εντεταλμένη από αυτούς, δεν προκύπτει βεβαίως από κερατάκια και Ταλμουδική μελέτη, αλλά από την έως τούδε πολιτική της πορεία, τις διασυνδέσεις της, αλλά προπαντός τα πολιτικά της πεπραγμένα και την δράση της κυρίως στην παρασκηνιακή πολιτική σκηνή. Οι μυστικές τις συναντήσεις, μεθοδεύσεις, οικονομική υποστίρηξη (και όχι μόνο) από τους «Τεξανούς» (ΤΕΧΑCO), μέλος της Λέσχης Bildemberg, η διαδοχή στον ρόλο του πατρός της, η παρουσία της σε συγκεκριμένη Στοά, η διαβολή της εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας (σχέδιο Ανάν, Ρωσική συνεργασία-αγωγοί, Σκοπιανό, Θρακικό, Τουρκικό, πετρελαϊκό, κ.ά.) επί κυβερνήσεως Καραμανλή (σαμποτάροντάς τον), ο ρόλος της στο πλευρό του Μπακογιάννη και στην δολοφονία του, η ιδιαίτερες συναντήσεις που τελούσε στις επισκέψεις της στις ΗΠΑ και άλλα πολλά, όπως βεβαίως και η ίδια η δήλωση που αναρτήθηκε ανωτέρω, ουσιαστικά το αποδεικνύουν! Το να επικαλύπτεις εκπεφρασμένες αλήθειες, με δικολαβικές επιφάσεις και δήθεν θιχθέντες μειοψηφίες (κατά την νεοταξίτικη νεοκουλτούρα), όταν γνωρίζεις ότι εκφράζουν οδυνηρές πραγματικότητες, μόνο συγκάλυψη, θόλωση και φίμωση επιδιώκεις. Αυτό έκανε πάντα η κα Μητσοτάκη (αρνούμαι την υφαρπαγή του ονόματος του Μπακογιάννη) και θα συνεχίσει να κάνει. Το Μάρτη κύριοι, θα γίνουν εκλογές συν τοις άλλοις, και για να μπει η εν λόγω κυρία στην Βουλή με το κόμμα της.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλωση του Δημητριάδος Ιγνατιου για το Θεμα:

    "Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός, από όπου και από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, δεν μπορούν να εκφράζουν την πίστη και την αυτοσυνειδησία της Εκκλησίας. Ιδιαίτερα τούτες τις ημέρες, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν λησμονούμε ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός γεννήθηκε Εβραίος..κλπ κλπ..Από τη φάτνη του Θεανθρώπου που ταπεινά γεννάται στην Βηθλεέμ ανατέλλει ελπίδα και φως και όχι φόβος και συνωμοσιολογίες εναντίον του οποιουδήποτε", αναφέρει σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, με αφορμή τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ σχετικά με το Ισραήλ.

    Επίσης, δήλωσε, ότι "Η διαχρονική συνείδηση της Εκκλησίας εκφράζεται από το παράδειγμα μεγάλων ιεραρχών, όπως του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού, του Ζακύνθου Χρυσοστόμου και του αειμνήστου προκατόχου μας Ιωακείμ, που ο καθένας με τον τρόπο του, και από γνήσια χριστιανικά αισθήματα παρακινούμενος, συνέβαλε στη σωτηρία χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων.

    Αυτή είναι η παράδοση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αυτήν ακολουθούμε»

    Και αυτος μασωνος και σιωνιστης παλληκαρια; Σοβαρευτείτε. Το δικαιωμα στην αυτογελοιοποίηση ειναι ανθρωπινο δικαιωμα αλλα το εχετε καταχραστει. Σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αρθριδιο του 10:59 βριθει αναποδεικτων ηλιθιοτητων. Δεν ντρεπεσαι ρε φιλε να λες οτι η Μπακογιαννη σκοτωσε τον ανδρα της; Δεν ντρεπεσαι; τοση τυφλα πια; παω στοιχημα οτι εισαι και χριστιανός. Κατι "χριστιανοί" σαν και σενα διωχνουν κοσμο απο την Εκκλησια.
    Φτου σου ξεφτίλα...αυτα τα λες στον πνευματικο σου ρε γαϊδουρι; Αυτο ρε κοπανε το ειπε μονο η Αυριανη και ο Κακκαουνακης και ο Κακαουνακης ζητησε συγγνωμη δημοσίως πριν πεθανει...Ξανα φτου σου επιπλεον περίττωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιθανολογώ από την εμμονή σου στο θέμα, ότι ή δεν γνωρίζεις τι είναι ο Τεκτονισμός και ο Σιωνισμός, ή γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά για δικούς σου λόγους αρέσκεσε να θολώνεις τα νερά! Εάν σε αφορά η πρώτη περίπτωση, μην συνεχίσεις την ανάγνωση. Σε απαλλάσσω! Εάν όμως, σε αφορά η δεύτερη μάλλον μας εμπαίζεις αν θεωρείς ότι ιεράρχες δεν έχουν σιωνιστικό ρόλο, ή δεν είναι Τέκτονες. Θα γνωρίζεις άριστα προφανώς πόσοι Αρχιεπίσκοποι (και πολλοί επίσκοποι) υπήρξαν υψηλόβαθμοι Τέκτονες. Το ότι πολλά μέλη του κλήρου ουσιαστικά λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα στο Σώμα της Εκκλησίας (αρχαιόθεν) προφανώς σου είναι γνωστό, όπως επίσης και πόσοι εξ αυτών είναι κατ’ επίφασιν χριστιανοί (να μην πούμε αντίχριστοι)! Ας μην εντρυφήσουμε περισσότερο στο θέμα της Εκκλησίας και τους εκπροσώπους της, γιατί βρωμάει πολύ και μιλάμε για τρομαχτικό «παιχνίδι» στα σωθικά της. Οι λέξεις «ρατσισμός» και «αντισιωνισμός» από μόνες τους είναι παθογενείς ως προς την έννοιά τους και δημιουργημένες από τα νεοταξικά κέντρα προπαγάνδας. Υποθέτω ότι το γνωρίζεις και αυτό άριστα, αλλά σκοπίμως το αναπαράγεις διότι σύντασσε με την «λογική» και τους σκοπούς τους.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βόστρυχοι..τουτεστιν τριχες κατσαρες...μηπως εισαι Γ.Ο.Χ.; παντως με αφησες αφωνο. Παντα εχανα την μιλια μου μπροστα στον συνδυασμο μωρίας, ψέμματος και οίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάστε το βιβλίο "οι αθέατοι" του Σπύρου Χατζάρα να αντιληφθείτε πως ο Χίτλερ κανονίστηκε να καθαρίσει εβραίους και ποιούς.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον ευγενέστατο «φίλο» των @11:28΄μμ, θέλω απλά να πω ότι θα ήταν σοφότερο εκ μέρους του να προσπαθήσει να κατανοήσει τι ακριβώς εννοώ σχετικά με τον Μπακογιάννη και να μην σπεύδει να βγάλει συμπεράσματα για το ποιος τον σκότωσε έτσι αβασάνιστα! Θα ήταν φρονιμότερο να ζητούσε διευκρινήσεις πριν συμπεράνει. Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρομαι, είναι κατανοητά σε όσους αναγνώστες γνωρίζουν την πραγματική πολιτική διαμόρφωση και όχι την εμφατική και βεβαίως δεν διακατέχονται από κομματικό φανατισμό και προσωπολαγνία. Οι υπόλοιπες νουθεσίες και ηθικές υποδείξεις θα ληφθούν «σοβαρά» υπ’ όψιν. Ευχαριστώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παραμενετε ονος με τασεις προς ημιονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απολαμβάνω το επίπεδό σου και την ικανότητά σου να επιχειρηματολογείς και να συνδιαλέγεσε. Σχεδόν με έχεις πείσει...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Γιαννιώτη και χρόνια πολλά σε όλους..
    Επειδή πρέπει να τεκμηριώνουμε αυτά που γράφουμε ακούστε και διαβάστε έναν πρώην σιωνιστή που ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό και αποκάλυψε στην Αμερική το 1954 τα απόκρυφα βιβλία μίσους των Ταλμούδ σε Καθολικούς ιερείς.
    Μάθετε επιτέλους τις αλήθειες που σας έκρυβαν τόσα χρόνια και θα δείτε την ζωή σας να αναβαθμίζεται ιστορικά.

    Η ομιλία είναι από το 1961 στην Ουάνσινκτον των ΗΠΑ.
    Ο Μητροπολίτης γνωρίζει κατά βάθος ότι ο Χίτλερ σταμάτησε τότε τα σχέδια του σιωνισμού για παγκόσμια κυριαρχία γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει ακούσει την μαρτυρία...
    Αλλά δεν ήθελε να δώσει συνέχεια...


    http://benjaminhfreedman.blogspot.com/2007/03/transcript-of-freedmans-speech.html

    Και η μετάφραση για όσους δεν ομιλούν αγγλικά.

    http://www.scribd.com/doc/14740455/Benjamin-Freedman

    Προσέξτε ότι το 1961 δεν υπήρχε ακόμα η λέξη ολοκαύτωμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
    Με υγεία και ευτυχία το νέο έτος.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα Γιαννιώτη και Χρόνια Πολλά!
    Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη, ειρήνη και ελπίδα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρειαζομαστε μια λιστα με τους μη-σιωνιστες και μη-μασωνους ιερεις για να μην μπερδευομαστε βρε αδερφε.
    Ο αρειμανιος σχολιαστης που θεωρει τον Δημητριαδος Σιωνιστη και μασωνο μηπως θα μπορουσε να μας τηε δώσει; Ειναι και ο Αλβανιας στην λιστα; Ειναι και ο Αμερικης στην λιστα; Ειναι και ο Γαλλιας Εμμανουήλ στη λιστα; Μην γινεστε καταγελαστοι. Προσφερετε κακιστη υπηρεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που ειναι η λιστα με τους Σιωνιστες και μασωνους ιερεις ρε;;;

    Θα μασ την δωσετε; Ειανι και ο Βαρθολομιος μεσα; Την λιστα ρεεεεε...αλλιως ειστε συκοφαντες ρεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ "Κοπελλια (κατα Ινφογνωμωμνα, Galia ή και ελληνοφωνος εβραιος ρουφιανος της ισραηλοχαβουζας) με τις χλαπατσες που μας αραδειασες μας ...επεισες πληρως.
    Φωναξε και τον ραβινο σου να μας τα πει κι αυτος.

    Και για του λογου το αληθες....για να μην ξεχνιωμαστε εεεε;


    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται "Μεγάφωνο" που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το "ύποπτο χώρο" του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    Πασα ομοιοτητα με τον 29 Δεκεμβρίου 2010 9:01 μ.μ.-
    29 Δεκεμβρίου 2010 11:20 μ.μ.-
    29 Δεκεμβρίου 2010 11:28 μ.μ.-
    30 Δεκεμβρίου 2010 2:37 μ.μ. ειναι τελειως συμπτωματικη και οποιος θελει το πιστευεει.



    Ομαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τη λιστα θα μας την δωσετε ρε;;;;
    Γιατι κολώνετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμενα παντως με πληρωνει ο Βεελζεβουλης αυτοπροσώπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατω οι βιαιοτητες και οι αιματοχυσιες των Ισραηλινων στην Γαζα. Ειμαι υπερ της υπαρξης ενος ελευθερου κρατους της Παλαιστινης στα ορια του 1967. Ειμαι ο 11:20 και ετσι καταρριπτω τις θεωριες σας. Παω να παρω τωρα τον μισθό μου απο τον Βεελζεβούλη σε ευρω, δολλαρια και στερλινες.

    Χρονια Πολλα και κοφτε τις βλακειες. Δεν υπαρχουν φαντασματα
    By the way ειμαι και ο 5:10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τώρα που σου πέρασε η κρίση και ηρέμησες, περαστικά και Χρόνια Πολλά!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρα εχουμε τον ιδιο χρηαματοδοτη. Χρονια Πολλα και καλα, Καλη Χρονια σε σενα και στους δικους σου με φωτιση και ταπεινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστώ και αντεύχομαι το Νέο Έτος να σου φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη και φώτιση!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ειμαι ο 11:20"
    Αληθεια;
    Εγώ είμαι ο δώδεκα παρά τέταρτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι λες ωρε απο κουνια καταραμενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή