Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα: "Με πολεμούν όλα τα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ"

Για… όλους και όλα μιλάει στη συνέντευξη που παραχωρεί στον "Α.Τ." η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη στο φίνις της γαλάζιας προεκλογικής εκστρατείας.

Λέτε ότι το σύστημα ΠΑΣΟΚ σας πολεμάει. Τι δουλειά έχει το ΠΑΣΟΚ με τα εσωτερικά της Ν.Δ. Παράδοξο δεν ακούγεται;
"Δεν είναι καθόλου παράδοξο και θα σας εξηγήσω γιατί. Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση. Κέρδισαν τις εκλογές με ανευθυνότητες και ψέματα και τώρα τα βρίσκουν μπροστά τους. Μεγάλη ελπίδα του, είναι μια αδύναμη Νέα Δημοκρατία. Μια Ν.Δ. που να μην μπορεί να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση. Γι’ αυτό προσπαθεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ, με χυδαίες επιθέσεις, με ένα σωρό μεθοδεύσεις εναντίον μου να αποτρέψει τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροδεξιάς. Γι’ αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ στα μέσα ενημέρωσης παίζει όλα τα χαρτιά του εναντίον μου".

"Ποιο είναι αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ, που επικαλείστε;"
"Μια βόλτα στο περίπτερο για να ρίξετε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα αρκεί. Όλοι οι νεοδημοκράτες γνωρίζουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία διαχρονικά πολεμούν τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα βάλλουν εναντίον μου με τέτοιο μένος. Κοιτάξτε ποια στάση έχουν ορισμένοι κρατικοδίαιτοι τυχοδιώκτες και γνωστοί εργολάβοι λάσπης. Το πράγμα είναι φως φανάρι. Δεν θέλουν με τίποτα την μεγάλη, ισχυρή Ν.Δ. Θέλουν να μας οδηγήσουν στη μικρή, αδύναμη και περιχαρακωμένη Ν.Δ. που τους βολεύει. Τα σχέδιά τους όμως δεν θα πετύχουν. Γιατί λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο: Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Θα τον βγάλουν οι νεοδημοκράτες".

ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΩΝ
Εισηγηθήκατε, τελικά, στον Καραμανλή πρόωρες εκλογές, όπως σας κατηγορούν; Μήπως ανήκετε στους καπεταναίους της ήττας;
"Καπεταναίοι της ήττας είναι αυτοί που αντί να δώσουν την μάχη με το ΠΑΣΟΚ προτίμησαν να δοξασθούν κρυπτόμενοι στην ασφάλεια της εκλογικής τους περιφέρειας. Είναι γνωστό ότι ποτέ δεν εισηγήθηκα τις πρόωρες εκλογές. Άλλωστε αυτό το έχει διαψεύσει και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής. Απλώς κάποιοι συνεχίζουν να πετούν λάσπη με τον ανεμιστήρα. Δεν βγήκα δημόσια να εκφράσω την διαφωνία μου επειδή θεωρώ ότι την ώρα της μάχης η ηττοπάθεια και η καταστροφολογία πληγώνουν την παράταξη. Αν εξέφραζα την διαφωνία μου, για να φτιάξω το προφίλ μου, πως θα στεκόμουν στις τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις μου με τους αντιπάλους μας; Πώς θα υπερασπιζόμουν τον Πρόεδρό μας όταν είχα δημόσια εναντιωθεί –όπως έκαναν άλλοι– σε μια βασική επιλογή του; Και ξέρετε, εγώ προεκλογικά έδωσα πολλές τηλεοπτικές μάχες. Δεν έμεινα στα σίγουρα και την ασφάλεια των μονολόγων στα φιλικά ακροατήρια. Το ίδιο όπως κάνω και σ’ αυτή την εκλογή".

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
Κατηγορείστε από τους αντιπάλους σας για οικογενειοκρατία και μηχανισμούς. Τι απαντάτε;
"Εδώ, κάποιοι με κατηγορούν και για το ότι είμαι γυναίκα! Σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα τα είδαμε όλα. Μάλιστα, μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, με αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή, ακόμα και για τη σχέση μου με τα παιδιά μου. Η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για τους «μηχανισμούς», ρωτάω συνεχώς ποιοι είναι αυτοί, αλλά κανείς δεν μου απαντάει. Περιμένω, να τους μάθω κι εγώ. Μήπως εννοούν τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Είναι «μηχανισμοί» οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι; Μήπως εννοούν τους αιρετούς εκπροσώπους του λαού; Είναι «μηχανισμοί» οι βουλευτές; Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. Η δύναμή μου ήταν πάντα η κοινωνία, ο κόσμος της παράταξης. Και το αποδεικνύω συνεχώς, από το ξεκίνημά μου στην μονοεδρική Ευρυτανία. Για την οικογένειά μου τώρα, είμαι περήφανη, όπως ο καθένας για τη δική του οικογένεια. Αλλά, είμαι και περήφανη, που ακολούθησα μια δική μου, ανεξάρτητη, πολιτική σταδιοδρομία. Κανείς μας δεν γεννήθηκε χθες. Διεκδικώ λοιπόν τα δικαίωμα να κρίνομαι για την δική μου πορεία. Για τις πράξεις και τις παραλείψεις μου. Δεν είναι υποκριτικό κάποιοι να μου επιτίθενται για την πορεία του πατέρα μου και να μην θέλουν να κρίνονται οι δικές τους διαδρομές;".

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
Αν εκλεγείτε, οι κ.κ. Σαμαράς και Αβραμόπουλος θα έχουν ρόλο την επόμενη μέρα;
"Όλοι θα έχουν ρόλο και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε την επόμενη μέρα. Αυτή είναι μια καθαρή δέσμευση".

* Εάν δεν εκλεγείτε πρόεδρος τι σκοπεύετε να κάνετε; Πολλοί νεοδημοκράτες ανησυχούν για την ενότητα του κόμματος...".
"Έχω απαντήσει στην πράξη, με την αδιάλειπτη πορεία μου σ’ αυτό το κόμμα. Έχω αποδείξει πώς εννοώ την ενότητα. Συνεπώς, αλλού πρέπει να απευθύνετε αυτό το ερώτημα".

Πώς βλέπετε το κόμμα της Ν.Δ. στη νέα εποχή;
"Η βάση της Νέας Δημοκρατίας το φωνάζει: Αλλάξτε τα όλα. Aυτή την απαίτηση την άκουσα όπου κι αν πήγα σε όλη την Ελλάδα. Εγώ από την αρχή μιλώ για ένα κόμμα που θα λειτουργεί διαφορετικά. Με σύγχρονες θέσεις και νέες ιδέες. Μιλώ για ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα.Δυστυχώς είμαι η μόνη που έχω αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, για το κόμμα μας με σύγχρονες οργανωτικές δομές. Πρότεινα θητεία για τον πρόεδρο. Πάγιο αναλογικό σύστημα για την εκλογή όλων των αιρετών οργάνων, ώστε να εκφράζονται όλες οι απόψεις. Προκριματικές εκλογές, ώστε οι νεοδημοκράτες να αναδεικνύουν οι ίδιοι τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη της αυτοδιοίκησης. Διαφάνεια στα οικονομικά του κόμματος, με ονομαστικοποίηση και δημοσιοποίηση όλων των εισφορών. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ανακτήσουμε το ηθικό πλεονέκτημα που χάσαμε από συμπεριφορές στελεχών. Έτσι, θα θέσουμε τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή νοοτροπίας".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ 29ης
Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής;
"Η εκλογή της 29ης Νοεμβρίου θα καθορίσει αν θα είμαστε μια παράταξη εσωστρεφής και κλεισμένη στο καβούκι της ή μια παράταξη εξωστρεφής με προοπτική εξουσίας. Αν θα δώσουμε τη μάχη των ιδεών με κορώνες που να μυρίζουν ναφθαλίνη ή με σύγχρονες θέσεις για το σήμερα και το αύριο, για ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα που θα μπορεί να κερδίζει τους σοσιαλιστές παντού, στα Πανεπιστήμια, στα συνδικάτα, στην Αυτοδιοίκηση, στην κοινωνία. Αν θα εφαρμόσουμε ξανά πολιτικές που δοκιμάστηκαν σε επίπεδο μικρών κομμάτων στο παρελθόν και τα οδήγησαν σε αποτυχία και λουκέτο. Εγώ σας λέω ξεκάθαρα ότι τάσσομαι υπέρ μιας Νέας Δημοκρατίας η οποία σύντομα μπορεί να γίνει ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη".

Αυτές τις τελευταίες ώρες του προεκλογικού αγώνα τι λέτε στους νεοδημοκράτες;
"Πρώτα απ’ όλα να πάνε στην κάλπη την Κυριακή. Για να δείξουν σε όλους τη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας. Με τους νεοδημοκράτες διανύσαμε μια κοινή πορεία. Και αποτελεί σήμερα το αόρατο νήμα που μας ενώνει. Ένα νήμα που δεν κόπηκε ποτέ. Ήμασταν πάντα εδώ. Στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία και δεν φοβηθήκαμε στα δύσκολα. Και είμαι περήφανη γιατί σε αυτή την προσπάθεια έχω δίπλα μου στελέχη από όλες τις τάσεις του κόμματός μας. Στελέχη που συνεργάστηκαν με όλους τους πρώην προέδρους μας. Αυτό κάποιοι πάνε να το βαφτίσουν απαξιωτικά, ως «μηχανισμό», για μας αυτό λέγεται ενότητα. Λέγεται συστράτευση. Λέγεται αλληλοσεβασμός.. Η προσπάθειά μας εκφράζει το σύνολο του κόμματος. Εμείς που γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές, εμείς που υπηρετούμε διαχρονικά το κόμμα μας, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία".
Νίκη Ζορμπά

17 comments:

  1. ΕΕΕΕΕΕΕΛΑ! Το ειναι εναντιον της και δεν το ξερουμε; Κριμα την καημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί μας λές??? "Μικρή φτωχή έφηβη της εξορίας"
    Να την γλίτωσουμε... ρέ παιδιά την κοπέλα, γιατί,
    Την πολεμάει ο Χατζηνικολάου....
    Την πολεμάει ο Πρετεντέρης....
    Την πολεμάει η Παναγιωταρέα....
    Την πολεμάει ο Παπαγιάννης....
    Την πολεμάει η "Απογευματινή"...
    Την πολεμάει ο Ρίζος....
    Την πολεμάει το Βήμα...
    Την καταδιώκει... το συγρότημα "ΛΑΜΠΡΑΚΗ"
    Τί έκανε μωρέ και την κυνηγάτε όλοι??????
    Δεν υποστήριξε... η καημένη με πάθος το 2004 το σχέδιο Ανάν???
    Δεν έλεγε ο πατέρας της τότε, τα καλύτερα λόγια... για τον συγχωρεμένο Τάσσο Παπαδόπουλο????
    Μήπως είχε καμμία εμπλοκή... η ίδια και η οικογένεια της στην υπόθεση SIEMENS???
    Μήπως άφησε... τον Καραβέλα να φύγει για να μην στεναχωρηθεί το ΠΑΣΟΚ???
    Μήπως είναι η "εκλεκτή" των Αμερικανών??? Αυτοί την μισούνε... ειδικά η Κοντολίζα... δεν θέλει να την βλέπει.
    ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας είπε πότε ο Σαμαράς είπε έστω και μία λέξη απρέπειας προς το πρόσωπο της???
    ή έστω κάποιος από αυτούς που τον στηρίζουνε???
    Προσπαθεί να παρουσιαστεί ως θύμα μαύρης προπαγάνδας εναντίον της όταν η ίδια τα επινοεί όλα αυτά και τα παρουσιάζει ότι είναι επιθέσεις από τον βασικό αντίπαλο της.
    Πές μας κυρά μου επιτέλους πότε σε κτύπησε ο Σαμαράς επειδή είσαι γυναίκα???
    Πότε σε κτύπησε επειδή στήριζες δήθεν τον Καραμανλή????
    Προσπάθεις να κάνεις το μαύρο άσπρο με τα γνωστά μητσοτακέϊκα τέχνασματα???
    Έτσι νομίζεις ότι θα ξεγελάσεις τους ψηφοφόρους για να σε ψηφίσουνε???
    Έλεος πιά!!! Τέτοιες μέθοδοι μιάς άλλης εποχής, έχεις την εντύπωση πως πιάνουν τόπο το 2009??? Είσαι ξεπερασμένη Ντόρα και θα το συνειδειτοποιήσεις αύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνω που νομίζεις ότι τάχεις δεί όλα έρχεται η πραγματικότητα να σε διαψεύσει.
    Τόδαμε και αυτό!
    Την έχασε την πρωτιά στην υποκρισία ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την καταδιώκει... όλο το σύστημα την καημένη... "Ντόρα Φράνκ..." Μετά τις εκλογές να γράψει και το ημερολόγιο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Στο σύνολο των ερωτηθέντων ο Μεσσήνιος πολιτικός έχει εντυπωσιακό προβάδισμα 12,9 ποσοστιαίων μονάδων (41,6%-28,7%)” λέει η δημοσκόπηση της Rass.
    Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέγαμε τόσο καιρό, δηλαδή η εντυπωσιακή διείσδυση του Αντώνη Σαμαρά στην Κεντροαριστερά.
    Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα γιατί τα Γιωργοκάναλα έδωσαν 8 πλήρεις συνεντεύξεις στην κυρία Μητσοτάκη και μόνο μία στον Αντώνη.
    Γιωργάκη, ήρθε η ώρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με καληψατε απολητα φιλοι μου δεν χρειαζεται να πω τιποτα για την υποκριτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μονο απο τα σχολια σας προκυπτει οτι πρεπει να σταυρωσουμε ( εννοω στο σταυρο όχι στα ψηφοδελτια ) την Ντορα.
    Ομως δεν δημιουργει ερωτηματικα το γεγονος οτι:

    1. Ολα τα διαδικτυακα ημερολογια ειναι εναντιον της.

    2. Ολες οι εφημεριδες επισης.

    3. Οι φανταστικες δημοσκοπισεις επισης..

    Ποιοι ειναι τελος παντων οι μηχανισμοι που υποστηριζουν την Ντορα . Αφου ολοι την κατηγορουν..
    Την ιδια στιγμη ο ετερος των υποψηφιων ως και εαν προηλθεν εκ παρθενογενεσως..ειναι ο "αδαμας" της δεξιας χωρις ποτε να εχει κανει μια ουσιαστικη δηλωσι για την παραχαρσξι της ιστοριας για το εκνομο της δρασης του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.Για να μας πειση τελος παντων οτι μας εκπροσωπει.. Ενω αδιαφιλονικητα Ο Παγκαλος εχει εκφρασει σ αυτες τις περιπτωσεις πολυ καλλιτερα την δεξια απο οτι εμεις οι οι δεξιοι..

    Ολα αυτα συμβαινουν διοτι:

    Οταν (αν) αυριο εκλεγει η Ντορα ( οχι διοτι ειναι εγκεφαλος ή αρίστη αλλα απλως συγκρινομενη με τον Σαμαρα ειναι πολυ ικανοτερη) θα βγουν παλι απο τα ιδια "βλογκ" τις εφημεριδες και θα μας λενε οτι η Ντορα βγηκε με νοθεια απο τους μηχανισμους.

    Ολα αυτα διοτι οι πασοκοθρεφτοι τρεμουν την ιδεα οτι θα εχουν να αντιμετωπισουν την Ντορα αντι ενος πολυ μετριου πολιτικου χωρις μεστο πολτικο λογο αλλα γενικοτητες χωρις αποδεικτικα στοιχεια οπως του Κου Σαμαρα.

    Του κου Σαμαρα που ενω δεν εχει μηχανισμους ολα τα μπλογξκ τον υποστηριζουν..Ολες οι εφημεριδες επισης.. και οι αντιπαλοι μας ακομη προσπαθουν μα μας πεισουν οτι θα μας σωση απο αυτους ο Σαμαρας..

    Βεβαιως περιττο να πω οτι οποιος τολμηση και πη καποιο καλο λογο για την Ντορα σιγουρα θα πετροβοληθη..
    Ειναι αξιο επιστημονικης διερευνησεως με τι στοιχεια λογικης οι Ελληνες εμφανιζονται οτι κρινουν..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιάσονα, άστα αυτά τώρα.
    Τα κανάλια είναι 90% Ντόρα, οι εφημερίδες είναι 80% Ντόρα και τα Μπλόγκς είναι μοιρασμένα.
    Αυτό δα έλειπε να μας πείς ότι τα μπλόγκς χειραγωγούνται από το Σαμαρά.
    Και να σου πώ και ένα μικρό μυστικό σε ότι αφορά τη συνεχή διαρροή ψήφων που έχει τις τελευταίες 15 μέρες η Ντόρα;
    Οφείλεται στην οξύτητα των ομιλιών της.
    Παρακολουθώ καθημερινά τους λόγους των υποψηφίων και ο Σαμαράς μιλάει πάντα για δύναμη μέσα από την ενότητα (μόνο χθές το βράδυ κάποια στιγμή το ξέφυγε ένα υπονοούμενο εναντίον της Ντόρας).
    Απεναντίας η Ντόρα χρησιμοποιεί εξαιρετικά οξείς χαρακτηρισμούς, συνεχή προσωπικά υπονοούμενα και θυμίζει λύκο που έχει πιαστεί στο δόκανο.
    Έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της.
    Το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί είναι η ενότητα και φαίνεται.
    Φοβάμαι ότι αυτή η επιθετικότητα, όχι μόνο εδιωξε τους αναποφάσιστους από κοντά της αλλά θα της δημιουργήσει τεράστιο προσωπικό πρόβλημα από Δευτέρα.
    Ο απλός κόσμος θέλει την ενότητα και γι΄αυτό είναι εξαγριωμένος με τη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σημερινο εμετικο πρωτοσελιδο του Καρφιου του αρχιπρασινοφρουρου Κακαουνακη το ειδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αλλο Ντορα-κατηφορα με τον ΤΟΤΟ το ξερεις ?

    Αυριο πεθαινει ο ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ , τελειωνει σαν πολιτικο μεγεθος εφιαλτη η ΝΤΟΡΑ, τιποτα δεν μπορει πια να αναστρεψει την κατασταση, ΟΤΙ ΕΚΤΙΖΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ αυριο θα σκορπιστει μπροστα στα βρωμικα ποδια τους..

    Φυσικα δεν θα χαθουν.. εχουν ολοι ετοιμασει τα βιογραφικα τους και ολο καμμια SIEMENS θα βρεθει να τους αγκαλιασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Hellas-Orthodoxy...
    Η κατάρα που δέρνει την δεξιά παράταξη, χρόνια τώρα, αποτυπώνεται πάνω μας και δι' ημών αναδεικνύεται και προς τα έξω.
    Θα είμαι πολύ σύντομος, γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος.
    Προφανώς με θεωρείς αντίπαλο και "εχθρό" σου, επειδή...τόλμησα να εκφράσω άποψη.!
    Απόδειξη, το γεγονός ότι με διέγραψες - μόλις σήμερα - από το ιστολόγιό σου, όπως κάνανε και κάποιοι άλλοι ..."υπερπατριώτες".
    Ας μην πούμε ονόματα.!
    Τι ειρωνεία.!!!
    Να είμαι φάτσα πρώτος στα πασοκικά ιστολόγια, και διεγραμμένος από τα ...καθαρόαιμα "δεξιά".
    Μια και κάνεις λόγο για τον Κακαουνάκη και το πρωτοσέλιδό του, έχω να σου πω ότι:
    Όταν εγώ χτυπούσα αυτόν τον "αρχιπρασινοφρουρό Κακαουνάκη" και τώρα βρίσκομαι στα δικαστήρια μαζί του, εσείς οι ..."δεξιοί" περί άλλων τυρβάζατε.
    Αποτελεί τιμή για μένα η διαγραφή μου από τα ιστολόγιά σας.

    Καλό βράδυ.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννιώτη μας λες ότι είσαι δεξιός και νοιάζεσαι για το κόμμα. Για τι όλοι που σε διαβάζανε σε θεωρούν ακροδεξιό χουντικό ; γιατί σε θεωρούν φαλαγγίτη στη νέα δημοκρατία; Ευτυχώς για την παράταξη η μάσκα σου έπεσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Στυλίδα αποτρέπουν ψηφοφόρους να ψηφίσουν με την δικαιολογία ότι το σύστημα δεν λειτουργεί....


    Λέτε το Μητσοτακαίικο να έβαλε δάκτυλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι αλλά τα παπαγαλάκια του Σαμαρά έχουν αναλάβει σε όλα τα blog πληρωμένη εργολαβία 24 ώρες την ημέρα, αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που με έκανε σήμερα να ψηφίσω Ντόρα. Όπου βλέπεις να σε υποστηρίζουν με τέτοιο φανατισμό τα παπαγαλάκια και οι ανώνυμοι τρομοκράτες των πληκτρολογίων κάτι βρωμάει άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή