Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Γιωργάκη, είσαι όντως εκτός πραγματικότητος, ή μας ...δουλεύεις;

Αγαπητέ Γιωργάκη, μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, θα μπορείς άνετα να στέλνεις τα "ΘΑ" σου, προς όλους εμάς τους αφελείς, κυρίως όμως σε εκείνους που άνοιξαν την ...ψαλίδα σου, - κατά τους ..."δημοσκόπους" - αφού ως φαίνεται πίστεψαν στις αλήστου μνήμης υποσχέσεις του ...'81, τις οποίες επαναφέρεις σε καρμπόν, χρησιμοποιώντας τες αφειδώς στους ..."Φιλιππικούς" που ...εκτοξεύεις, ενώ βάλθηκες σώνει και καλά, να ...επανεκκινήσεις τη χώρα, ωσάν να πρόκειται περί τροχοφόρου που έμεινε από ...μπαταρία.!
Προσωπικά, αγαπητέ μου Γιωργάκη, εύχομαι να αναλάβεις τα ινία της χώρας για να έρθεις επιτέλους - αν μπορέσεις - αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα.
Εάν την ξέρεις όμως και την κρύβεις, έχει καλώς.!
Αν όμως πραγματικά την αγνοείς, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ' ότι μπορούμε να φαντασθούμε, όλοι εμείς οι ...αφελείς.
Αγαπητέ Γιωργάκη, έχω την εντύπωση ότι σκοπίμως αγνοείς τις δηλώσεις του κοινοτικού επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος κάνει λόγο για την ..."κατάντια" της Ελληνικής οικονομίας.
Κατά βάθος όμως, είμαι πεπεισμένως ότι κάθεσαι στ' ...αγκάθια μετά την δήλωσή του: "...Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας..."
Υποθέτω ότι μέσα στους πολιτικούς ηγέτες συμπεριλαμβάνει κι' εσένα.
Είπε και κάτι άλλο - πολύ χειρότερο - αγαπητέ Γιωργάκη:
"... Η χαρά του νικητή των εκλογών στην Ελλάδα, θα κρατήσει μόνο 20 μέρες, γιατί στις 24 Οκτωβρίου η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει λόγο στην Κομισιόν, για τα σκληρά μέτρα που θα αναγκασθεί να πάρει και που θα έχουν να κάνουν με την διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών, και κυρίως για τη μείωση του ελλείμματος ως το τέλος του 2009 στο 3,7% του ΑΕΠ..."
Τώρα θα μου πεις.!
Τι φταίω εγώ για την κατάντια της Ελληνικής οικονομίας; Ο Πρωθυπουργός φταίει.!
Συμφωνώ Γιωργάκη μου, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν τάζει ...λαγούς με πετραχείλια όπως και του λόγου σου, αλλά και ούδέποτε είπε αυτό το ωραίο: "λεφτά υπάρχουν", που ...τόλμησες και εκστόμισες από του βήματος της ΔΕΘ.
Καλή τύχη κ. Παπανδρέου, ιδίως μετά τις εκλογές, γιατί μέχρι τώρα την ...έχετε.!
gianniotis

10 comments:

  1. Άν υπάρχει πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά που βρήκε μπροστά του, περιορίσει τις τεράστιες κρατικές σπατάλες, τους υπέρογκα ψηλούς μισθούς σε μερικούς ανθρώπους, κάνει αναδιανομή των φόρων ακόμα και σκληρά μέτρα να αναγκαστεί να πάρει λόγω διπλοσάγωνου δέν θα βγεί χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα ψίχουλα που έταξε ο Παπανδρέου! Τα λεφτά που έφαγαν οι αδηφάγοι Νεοδημοκράτες θα έφταναν να μοιράσει κανείς τα διπλάσια. Και αυτά που θα δώσει, θα κινήσουν λίγο την αγορά, που βούλιαξε και θα το κλείσουμε το μαγαζί, που λέγεται Ελλάδα. Το ό,τι θα μοιράσει 2/3 δισ. ευρώ για να ανακουφίσει λίγου τους ταλαίπωρους Έλληνες δεν είναι δημαγωγία ούτε μεγάλο κατόρθωμα. Ο Καραμανλής δεν μπορεί να ξανατάξει, αφού τόσες φορές έταξε και δεν έδωσε τίποτε. Ας δοκιμάσουμε λοιπ΄΄ον και αυτή την οικονομική πολιτική. Έτσι κι αλλιώς με δανεικά ζούνε οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ας μην σας διαφευγει της προσοχης οτι οτιδηπτε πραγματικα θετικο στην ομιλια Γιωργακη ηταν κακεκτυπο των ιδεων Καρατζαφερη, ιδεες τις οποιες εχει κφρασει καθαρωτατα πρω πολλου!

    Αρα λοιπον κοινος αντιγραφεας παλυ ο Γιωργακης.

    Πρεπει να βρουμε αυτον τον Αλαογοσκουφη και να του ζητησουμε εξηγησεις για το χαλι που μας εφερε ..μαλιστα στο σημειο να μας δινει μαθημα ποιος...Ο Γιωργακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα δεν έχει καταλάβει.Του ανθρώπου του είπαν να τον κάνουν πρωθυπουργό αδιαφορώντας για τις συνέπειες, του καλάρεσε και το έδεσε.Είναι άλλωστε γνωστό πόση θεωρία υπάρχει στο πασοκ. Γιωργάκη πρόσεχε γιατί οι 100 πρώτες ημέρες ισως είναι και οι τελευταίες σου (σαν πρωθυπουργός)
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 Σεπτέμβριος 2009 3:39 μμ

    Eνώ ο Καραμανλής έ? Τεράστιος ηγέτης που έφτασε την οικονομία σε τέτοιο σημείο που να έχει στημμένο τον πισινό της συνέχεια στον Αλμούνια. Αυτός κυβερνούσε τα τελευταία 6 χρόνια δικό του κατόρθωμα είναι. Αυτός που δημιούργησε το στραπατσάρισμα αυτό έχει το απίστευτο θράσος να τον ξαναψηφίσουμε τρίτη φορά δήθεν για να το διορθώσει.
    Δέν ντρέπεται λιγάκι λέω εγώ και αυτός και εσείς που σας πληρώνει για να γράφετε μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ..... ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ...ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ".
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ….ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ PANTA…. ΦΙΛΙΟ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ TO ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ... ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ... ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ....
    Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η "ΚΟΝΤΡΑ" ΤΟΥΣ ...ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ .... ΕΜΑΣ ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....
    ΠΙΣΤΕΥΩ.... ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ....ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΣΥΓΝΩΜΗ"...ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΠΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ" ...ΑΛΛΑ... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΥ ΛΗΨΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.... ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ...
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    "ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ"
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ "ΟΡΙΖΟΝΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:18 μμ & 3:39 μμ

    Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχερωνα!

    Μια ο ενας(ΝΔ) μια ο αλλος(ΠΑΣΟΚ) την ξεκαμανε την χωρα. Αφου εφαγε ο ενας και ηπιε ο αλλος δεν αφησαν τιποτα ορθιο για τον απλο Ελληνα!

    Μετρα λιτωτητας ο ενας, αερα κοπανιστο ο αλλος!

    Βρε συμπατριωτες αξιζουμε πραγματικα αυτο το κακο??

    Αξιζουμε αυτο τον εξευτελισμο και κοροιδια???


    Το αξιζουμε αν τους ξαναψηφισουμε!


    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καραμανλής θα βγει και πάλι. Άσ'τε τα κανάλια να χτυπιούνται. Ακόμα και όσοι ακόμα λένε ότι θα πάνε μικρά κόμματα ή αποχή, στο τέλος θα ακολουθήσουν τη λογική. Θα εμποδίσουν την εκλογή Jeffry. Καραμανλή ξανά για να μην πέσει η χώρα στα χέρια της Μάργκαρετ Τσαντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΙΝ ΤΟ 2004 ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ;;

    Πωπωπω.. τι κορόιδα είστε που πιστεύετε ότι εάν βγει ο Παπανδρέου θα φτιάξει την Ελλάδα!
    Ας γελάσω!! Εύχομαι να βγει πρωθυπουργός για να το δείτε και μόνοι σας. Έτσι για να μείνει κανα 3 χρονάκια και να φάει σουτ!!

    Πλύση εγκεφάλου από παντού για να βγει ο Γιωργάκης! Ψηφίστε τον κορόιδαααα!! Αλλά βέβαια 11 κανάλια έπαιζαν την ομιλία του, ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ λένε ότι είναι σύμφωνοι με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (παλιογλιφτρόνια τόσα χρόνια) και αφού δεν μπρούν να κάνουν κουμάντο σε όλα τα blog άρχισαν τις διαφημίσεις βίντεο μέσω google adsense.

    Και να δώσει στους φτωχούς, θα τα πάρει πίσω από τους ίδιους με φόρους. Δεν υπάρχουν λεφτά ρεεε. Είμαστε καταχρεωμένοι με τους κωλολυμπιακούς που κάναμε! Και τα 28 δις που δεν ήταν τόσο τελικά που έδωσε η ΝΔ ήταν για να έχει έλεγχο στις τράπεζες και αυτές δεν τα πήραν όλα για να μην τους ελέγχει το κράτος.

    Ποια διαφάνεια; Τόσα χρόνια με το Σημίτη τι κάνατε; Διαλύσατε το κράτος και μιλάτε για διαφάνεια!!

    Πως θα μοιράσει 2/3 δις ευρώ; Που θα τα βρει;; Και με ποια κριτήρια θα τα δώσει και σε ποιους... κορόιδα!

    Και γιατί δεν λέει να κάνει περικοπές στους ίδιους τους εαυτούς τους, τους βουλευτές. ΣΤΟΠ σε όλα τα χρήματα που πάνε στα κόμματα, ΣΤΟΠ στα προνόμια! Να τα πληρώνουν από τη τσέπη τους!

    ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!
    Το Πακιστανό που κατεβάζει στη Β' Αθηνών τον είδατε;; Ελληνική βουλή θέλουμε κατατάλλα! Θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας σίγουρα!!!


    (!)Όσο για το Σύριζα που είναι 40 κόμματα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται να πάνε να χεσ... .Λένε ότι θα βάλουν πάνω από 45% φορολογία στις επιχειρήσεις που έχουν μεγάλα κέρδη!! χαχαχα και επιχειρήσεις θα κάτσουν στο Ελλάντα να πληρώνουν! Το μόνο που θέλει είναι να διαλύσει την Ελλάδα αλλά καλά υπάρχει για να μαζεύει κανα χαζοπασόκο ψηφοφόρο(!)


    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα είναι δυνατόν να μη ξέρει τίποτα ο Εβραιοαμερικανός Yorgo Mineyko. Πόσο αφελείς είστε μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή