Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Σύντροφε Γιώργο...

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Ιπποκράτους. Εκεί που ανέξοδα έβγαιναν και εξαπέλυαν μύδρους κατά της κυβέρνησης και ειδικά του Καραμανλή για έλλειψη σχεδίου και πολιτικής, ανασκουμπώθηκαν και προσπαθούν να φτιάξουν ένα υποτυπώδες πλάνο για να παρουσιάσουν σαν πρόγραμμα.

Γιατί κακά τα ψέματα πρόγραμμα δεν υπάρχει. Αοριστολογίες και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών, που το μόνο που προάγουν είναι η σύγχυση και η αγωνία. Από τη μια πλευρά δηλώνουν ότι θα φορολογήσουν τη μεγάλη ακίνητη περιουσία, θα περικόψουν τις δημόσιες δαπάνες και θα καταστείλουν τη φοροδιαφυγή με σκληρά μέτρα, από την άλλη δηλώνουν ότι θα παραγραφούν τα χρέη μας προς τις τράπεζες και οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από σημαίνοντα στελέχη όπως Παπακωνσταντίνου, Ραγκούσης Κατσέλη Χρυσοχοίδης κα.

Η αγωνία τους γίνεται ακόμη μεγαλύτερη για την παρουσίαση ενός διαφορετικού μοντέλου διακυβέρνησης από εκείνο που παρουσίασε ο Καραμανλής στην συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ. Εκεί ο Καραμανλής είπε όλη την αλήθεια, παρουσίασε την πολιτική σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων που αποτελούν μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση Άλλωστε αυτό μας επιβάλλει πλέον και ο Αλμούνια.

Τώρα, τι είδους πρόγραμμα θα μας παρουσιάσουν, Κύριος είδεν...

Εκείνο πάντως που όλοι παρατηρήσαμε είναι ότι στις αοριστολογίες που εξακολουθεί να εκτοξεύει ο Γιώργος, δεν υπάρχει πλέον η "πράσινη ανάπτυξη". Ο πυλώνας της πολιτικής του που τόσο μας πρόβαλαν τα κανάλια, πήγε περίπατο. Ο μόνος που παραμένει απαθής και άπραγος είναι ο Βενιζέλος. Ξέρει πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Γνωρίζει καλά τον αντίπαλο και τον περιμένει στη γωνία. Γιατί είναι από τους λίγους στο ΠΑΣΟΚ που είδε και την φάκα και όχι μόνο το τυράκι.

Σύντροφε Γιώργο σου έχω ξαναγράψει ότι είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Θα σου θυμίσω ότι στο διάστημα που σε είχαν κρύψει και δεν έκανες δηλώσεις οι δημοσκοπήσεις σε ανέδειξαν καταλληλότερο. Τώρα που μιλάς ακατάπαυστα έπεσες πάλι δεύτερος. Μη σε συνεπαίρνει η προοπτική της νίκης στις εκλογές και ζητάς μονομαχία με τον Καραμανλή.

Θα πέσεις πάλι τρίτος μετά τον κανένα.

Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Κώστα. Σου την έστησε και την πάτησες. Από κυνηγός κατάντησες θήραμα. Κρέμεσαι πλέον από τις διαθέσεις του στις προεδρικές εκλογές. Σου αναγνωρίζω το θεμιτό δικαίωμα να θέλεις την καρέκλα του πρωθυπουργού. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να την έχεις για κανένα εξάμηνο. Και σε αυτή την περίπτωση θα εκπληρωθεί η προφητεία που λέει ότι ένας Παπανδρέου έφτιαξε το κόμμα, ένας Παπανδρέου θα το διαλύσει…

ΑΚΡΑΙΟΣ

14 comments:

  1. Βρε συ Γιαννιώτη,
    τώρα που δεν βάζει ο Άκης διότι αδιαφόρησε ο Γιώργος και τον ώθησε στην παραίτηση από την αίτηση του για Βουλή.
    Τώρα που ο υπεύθυνος και σοβαρός Πρωθυπουργός μας παρακαλάει τον ΕΒΕΡΤ να μη βάλει κ ο θείος κάνει επίδειξη τσαμπουκά στα 80 του τι έχεις να πείς;ΑΒΑΒΑΒΑΒα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου 1:42 μμ.
    Το συγκεκριμένο άρθρο το υπογράφει κάποιος με ψευδώνυμο "ΑΚΡΑΙΟΣ".
    Εγώ θα απαντήσω για λογαριασμό του;
    Ευχαρίστως να σου απντήσω στα θέματα που υπογράφω ο ίδιος.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 1:42 εννοείς οτι η σιδερένια πυγμή του Γιωργάκη ώθησε σε παραίτηση τον Ακη , ενώ ο άτολμος Καραμανλής παρακαλάει τον Εβερτ; Μήπως ζεις σε άλλη χώρα; η μήπως το σχόλιο κολλάει σε άλλη ανάρτηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και προ του επικειμένου θανάτου του, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

    Μιλάμε για τον ψυχοραγούντα πρωθυπουργό της χώρας. Με το ένα πόδι στον ῾τάφο῾ θέλησε να χύσει όλη τη χολή του ῾καταγγέλοντας῾τη ῾φοροδιαφυγή῾ των μικρομεσαίων, ως τον παράγοντα που υπονόμευσε την πολιτική του.

    Στα στερνά του ο σκατ...ψυχος θέλησε όχι μόνο να μας υπενθυμίσει το σχεδιό του και την φιλοσοφία του, αλλά και να αφήσει ῾παρακαταθήκη῾στην επόμενη κυβέρνηση για το τι πρέπει να κάνει. Σαν τον αλήστου μνήμης θείο του και ῾εθνάρχη῾ νόμισε ότι μπορεί να επιβάλλει την πολιτική του, να μεταφέρει τις εντολές των πατρόνων του στην νέα κυβέρνηση.

    Με το σύνθημα ὉΛΟΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ῾ και με τις ευλογίες των μεγαλοκαρχαριών κρατήθηκε 6 χρόνια στην εξουσία, αφήνοντας πίσω του ερείπια. Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα τάρταρα της χρεωκοπίας, χιλιάδες επαγγελματίες στο πρόθυρα της αυτοκτονίας και στο έρεβος της κατάθλιψης.

    Και επειδή δεν πρόλαβε να τους εξοντώσει όλους, άφησε και την ...παρακαταθήκη του.

    Οψόμεθα όλοι εμείς την πανούκλα που ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε ρε παιδια να βγει ο Μεγαλος για να γελασουμε και εμεις λιγακι.......Δεν εχει βγει καμμια καλη κωμωδια τωρα τελευταια,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιό είναι το πρόλημα σας με τον Γιώργο οτι η μάνα του είναι Αμερικανίδα ενώ του Καραμανλή είναι Ελληνίδα; Οτι ο Γιώργος είναι εξαρτημένος απο την μάνα του ενώ ο Καραμανλής δέν είναι;
    Ωραία και εμένα η μητέρα μου είναι Ελληνίδα επίσης είμαι απεξαρτημένος απο αυτήν να πάω να γίνω εγώ πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μανα του Τζορτζ ειναι Αμερικανοβουλγαρα και Γιαχωβου στο Θρησκευμα.Αλλα κι ο ιδιος ο Τζορτζ εχει δηλωσει στο περελθον ρευστης εθνικης συνειδησης.Αν εσενα αυτο δεν σε ενοχλει,επιτρεψε σε καποιους αλλους να τους ανησυχει και να τους προβληματιζει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tότε γιατί κέρδισε 4,5 μονάδες στις ευρωεκλογές ενώ τώρα βρίσκεται 6 μονάδες μπροστά; Κάτι θα ξέρουν οι Έλληνες που τρέχουν σ'αυτόν για να γλυτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας παρακαλώ,
    ασχοληθείτε με τους ίδιους του πολιτικούς και αφήστε τις μανάδες και τις ...νταντάδες τους.
    Θα φθάσουμε σε σημείο να βρίζουμε και τους γονείς τώρα;
    Εξαντλήθηκαν τα προσωπικά τους ...κουσούρια και θα πιάσουμε τα γενεολογικά τους δέντρα τώρα;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Γιαννιώτη σε συγχαίρω άλλη μιά φορά για την τοποθέτηση σου, ξεσκεπάζεις οριστικά την προπαγάνδα των Καραμανλικοφρόνων που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο γύρω απο το ποιόν της μητέρας του Γ.Παπανδρέου.
    Εύγε έχεις ήδη κερδίσει πολλά bonus μετά απο την συγκεκριμένη σου τοποθέτηση εγώ τα ίδια έλεγα καιρό αλλά κανένας δέν με άκουγε, αφήστε τις μανάδες επιτέλους καμιά φορά στην ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 7:39 μμ.
    Θεωρώ μεγάλη απρέπεια την εμπλοκή των γονιών των υποψηφίων στις μεταξύ τους ...σκυλοφαγίες.
    Ας βγάλουν τα μάτια μόνοι τους.
    Τί πάει να πει μάνα Αμερικάνα ή Βουλγάρα ή Εβραία;
    Είναι γονείς, πως θα το κάνουμε!
    Σ' ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΤΩΡΑ Κ. ΑΚΡΑΙΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ;ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε giannioti εσενα μπορει να μην σ'ενοχλει,αλλα εγω δεν θελω να με κυβερνανε ουτε Αμερικανοι,ουτε Βουλγαροι και πολυ περισσοτερο Εβραιοι.
    Σε λιγο καιρο θα εχουμε πρωθυπουργο εναν ανθρωπο ρευστης εθνικης συνειδησης,την ωρα που η χωρα μας δεν μπορει να παει μπροστα γιατι εχει ανοικτα τα εθνικα της θεματα.
    Εσυ τι νομηζεις οτι θα γινει μ'αυτον στο τιμονι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντώντας στη ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ θέλω να την ρωτήσω αν συμφωνεί η διαφωνεί με τα γραφόμενα Ουδεμία σημασία έχει το τι πιστεύω προσωπικά Πάντως πολύ θα ήθελα να έβλεπα τον ΓΑΠ Πρωθυπουργό για να έχω την άποψή της μετά ένα εξάμηνο διακυβέρνησης Ούτε και η ίδια θα είναι στο ΠΑΣΟΚ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι κατά το κοινώς λςγόμενο Εκεί να δεις πρόγραμμα μέτρα συνέπεια Αυτό επεδίωξε και πέτυχε ο Κωστάκης
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή