Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Φτύστε τον...

Φτύστε κατάμουτρα αυτόν τον αχάριστο και λαοπλάνο πολιτικάντη.
Φτύστε κατάμουτρα αυτόν τον φιγουρατζή.
Θέλοντας εκλογή από τη βάση ο "μηδενικός κύριος τίποτα" - κατά Πάγκαλον - έφερε την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στα όρια της διάλυσής της.
Ποιός;
Αυτός, ο μηδέποτε τον λόγο του κρτατήσας.
Αυτό το καιροσκοπικό πολιτικό μπαλαντέρ.
Αυτός ο περιπλανώμενος και ο ..."έχων άποψη για όλα", κατάφερε να διχοτομήσει το κόμμα της Ν.Δ., ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που θα προκύψει από τις κάλπες.
Γιατί όντως η πληγή που ανοίγει στη Ν.Δ. θα είναι πολύ βαθειά...
Αυτός που είχε το θράσος να μιλάει για την ...μεγάλη παράταξη της Ν.Δ.
Για ποιά παράταξη μιλάς εσύ ρε;
Πότε ήσουνα κοντά στην παράταξη εσύ;
Όταν δημιουργούσες το ...απόκομμα του ΚΕΠ, ή όταν αυτή η ρημαδοπαράταξη σε στήριζε με νύχια και με δόντια και σε έκανε - δις παρακαλώ - τον ...ωραίο των Αθηνών, κι' εσύ ως Δήμαρχος την πολέμησες;
Πες μας για το έργο που άφησες στο υπουργείο υγείας, όταν οι "υπερτιμολογημένοι" μιζαδόροι περνούσαν κάτω από τη μύτη σου.
Αλλά που να τους δεις εσύ;
Ή μήπως τους έβλεπες και σιωπούσες ελέω ...μαμονά;
Ωστόσο, όπως και να έχουν τα πράγματα, τη μύτη την είχες τόσο πολύ ...ανεβασμένη σε σημείο που πίστεψες ότι ο πλανήτης κινείται γύρω από σένα.
Εσύ κοιτούσες μόνο το μακιγιαρισμένο προφίλ σου.
Αλλά δεν φταις εσύ.!!!
Φταίει ο Καραμανλής που ενώ γνώριζε ότι είχε φίδι στον κόρφο του, σε ...ξαναμάντρωσε.!
Φτου σου ρε...
Π.Ν.

38 comments:

  1. ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑ....

    ΗΡΕΜΑΑΑΑΑ....

    Δεν φταει ο Δημητρης ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (το ξαναλεω = ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ) την ΝΤΟΡΑ αρχηγο...

    Αλλωστε το μητσοτακεικο ηταν εξψ απο την ΝΔ και την πολεμουσαν λυσσαλεα ...πριν προσχωρησουν (και αφου βουλιαξε το κομματιδιο που ειχαν φτειαξει το 'ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ') ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..

    Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.. ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα της ξαναδψθει η ευκαιρια ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...

    οι πολλοι μιλησαν - η βαση μιλησε .. ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ σε αυτους που αντι να προσεχουν το κομμα ΚΤΙΖΑΝΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΑΡΧΗΓΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φίδι που ψοφάει, είναι το πιο επικίνδυνο. Το καταλάβατε κύριε γιαννιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ gianniotis, θα ήθελα να σχολιάσω τα ακόλουθα: Ασχέτως της αδιαμφισβήτητης ανικανότητος της νέας κυβέρνησης, αλλά ακόμη χειρότερα, της συγχρωτισμένης με τις έξωθεν (ΗΠΑ) εντολές και εθνοπροδοτική πλεύση της, το κόμμα της Ν.Δ. διάγει μία όχι μεταβατική, αλλά μία μεταλλακτική φάση στην ιστορία της. Η σημερινή της πορεία, μας δείχνει τις αυριανές προοπτικές της. Τα δύο πρόσωπα που διεκδικούν την ηγεσία (άρα και την μέλλουσα διακυβέρνηση του Έθνους), δεν φέρουν τα εχέγγυα του ικανού, ευπατρίδη, ανιδιοτελούς και έντιμου ηγέτη. Γνωρίζοντας άριστα (πιστεύω και εσύ) την πραγματική «ιστορία» εκάστου ενός, σε διαβεβαιώ ότι ουδείς εξ αυτών, θα μπορέσει να σταθεί επαξίως στον τραγικά δύσκολο ρόλο του Εθνικού «σωτήρα» που θα επιβληθεί εκ των συνθηκών… για την Πατρίδα μας που πνέει τα λοίσθια πλέον! Ο μεν Σαμαράς με την γνωστή ιστορία του σχετικά με την περίοδο 1993, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και τον ρόλο του, αλλά το χειρότερο, την άμεση σχέση του με εντολοδότες της Bilderberg, και την απ’ ευθείας γραμμή εντολών, μέσω του αδελφού του από τις ΗΠΑ (ας μην αναφερθούμε σε υπηρεσίες). Άνθρωπος-όργανο των συμφερόντων ARAMCO και πιστοποιημένος της NWO. Υποδύεται (με οδηγία των Αμερικανών φίλων του) τον δεξιό πατριώτη, που θα συγκεντρώσει τις απώλειες προς τα δεξιά…
    Συνεχίζεται... (ΛΥΚΙΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... Η έταιρη διεκδικήτρια του θρόνου, η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), με αντίστοιχα δείγματα γραφής (έξωθεν εντολοδόχου) και με τις «διπλωματικές» τρικλοποδιές στην εξωτερική πολιτική του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (σχέσεις με Ρωσία, αγωγοί, σχέδιο Ανάν, Κυπριακό, κτλ) εξυπηρετώντας τα Αμερικανικά επίσης (αλλά από άλλη πλευρά) συμφέροντα, ανήκει (εκ του πατρός της) στη γραμμή των «Τεξανών» (TEXACO- Μπούς) και τους εντολοδότες της Bilderberg επίσης.
    Φίλε μου gianniotis, με θλίβει όταν βλέπω υγιείς (πνευματικά) ανθρώπους, να ασπάζονται και να τάσσονται υπέρ ιδιοτελών πολιτικάντηδων (ο κανόνας στην σύγχρονη πολιτική σκηνή της Ελλάδος), εξαπατούμενοι ή απλώς ελπίζοντες στην «καλή» τους πρόθεση. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χρόνος για άλλους πειραματισμούς, για άλλες δοκιμές, για νέες «ευκαιρίες» σε άτομα γνωστά (τουλάχιστον παρασκηνιακά) για τις προθέσεις τους και τις εξαρτήσεις τους. Η Ελλάς υπέκυψε!! Ιδίως όταν αυτοί, έχουν ήδη λειτουργήσει αντεθνικά! Δεν προτείνω λύσεις, απλά θέτω προβληματισμούς σε εμάς, που δεν εξαρτώμεθα από πουθενά και μας νοιάζει το μέλλον της Πατρίδος μας. Μήπως θα πρέπει να συμβεί κάτι συγκλονιστικό για να επέλθει η μεγάλη ανατροπή;
    Φιλικά,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!

    Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλαίνε οι βολεμένοι και παρατρεχάμενοι της Ντορούλας! Τι να κάνουμε γίνονται και αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALITERA NA TO DIALISETE TO MAGAZI.
    ME TIN DIMOKRATIA DEN EHETE KAMIA SHESI!!!
    EISASTAN KAI EISASTE RAGIADES !!!
    H MONI SAS ELPIDA EINE O ANDONIS .

    TETOIES EKLOGES GINONTE MONO STIS BANANIES!!!!!!

    CHRISTOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΙΩΣ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΑΛΕΚΟΣ. ΑΓΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι τους παπαρες που μιλάνε στα κανάλια απόψε.
    Προσπαθούν να συμμαζέψουν τις μαλακίες που άκούγονταν μέχρι χθες.

    "Κοιττάξτε, σε μια προεκλογική περίοδο είναι κατανοητό να ακουστούν και κάποιοι χαρακτηρισμοί τους οποίους βέβαια δεν υιοθετώ..."

    "Ναι παραδέχομαι ότι ανέβηκαν ίσως λίγο περισσότερο οι τόνοι αλλά τώρα προέχει η ενότητα του κόμματος..."

    "Οποιος και να νικήσει, η Νέα Δημοκρατία θα έχει νικήσει..."

    Αν δεν ξέρει κάποιος τι ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες, νομίζει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα Αγγέλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαννιωτης εχεις ξεφυγει λιγο συγκρατησου ο λαος δεν θελει την ντορα καταλαβαιτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για σιγά ρε παιδιά.....

    Εδώ ολόλκληρη Χίλαρυ Κλίντον αποδέχθηκε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών τους, και παρόλο που δεν βγήκε πλανητάρχης υπάκουσε στην βάση του κόμματός της.!!!
    Η Ντορούλα γιατί ΟΧΙ;;;;
    Γιατί ΠΡΠΕΙ να βγει αυτή και κανένας άλλος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dld olos autos o kosmos pou pshfise ntora ti 8a tou gyrisete tn plath?den yparxei tetoia periptwsh filoi mou....gi auto stamatthste edw auto ton dixasmo an 8elete h nd na vgei pali kuvernhsh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι που φοβούνται την διάλυση της ΝΔ πρέπει να ξέρουνε πως μερικές φορές η διάλυση είναι πράξη εντυμότητας και αλήθειας.!!!

    Το ΤΣΙΡΚΟ που λέγεται ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να το έχουνε πρότυπο τα υπόλοιπα κόμματα.
    Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Προσωπικά πιστεύω πως αν βοηθηθεί ο Σαμαράς πραγματικά από όλα τα στελέχη της ΝΔ τότε είναι σίγουρα αποδέκτης πολλών ψήφων από άλλα κόμματα και μελλοντικός Πρωθυπουργός, Κάτι πολύ δύσκολο για την Θεοδώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Γιαννιώτη έχω μια απορία.
    Δηλαδή αν ο Σαμαράς είχε ρίξει κι άλλη μια κυβέρνηση της Ν.Δ. θα τον βγάζατε με 90%;
    Ρε μπας κι είστε μαζόχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Νέα Δημοκρατία διαλύθηκε σήμερα, μπορεί ο Σαμαράς να βγήκε αρχηγός με συντριπτικότατα ποσοστά απο τον πρώτο γύρο αλλά εξουσία δέν βλέπει.
    Ο διχασμός έχει ήδη έρθει έστω αυτοί οι ελάχιστοι που ψήφισαν Ντόρα Νέα Δημοκρατία σε εκλογές δέν ξαναψηφίζουν, η τρισάθλια συμπεριφορά των οπαδών του Σαμαρά, οι απίστευτες χυδαιότητες τους έδειξαν πανηγυρικά τί βρωμιά υπάρχει σε αυτό το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ντρέπεσαι λίγο Γιαννιώτη;
    Τί αναρτήσεις είναι αυτές;
    Κλείστο το ρημάδι εάν σε χαλάει, αλλά τέτοιες αναρτήσεις είναι ξεφτίλα.
    Ξεφτίλα.
    Κατακρίνοντας τον Αβραμόπουλο (και μάλιστα τόσο αιχρά) κατακρίνεις τις εκατοντάδες χιλιάδες των νεοδημοκρατών που ψήφισαν Αντώνη Σαμαρά.
    Τόση αξία δίνεις στη δημοκρατία;
    Ξεφτίλα.
    Πολύ ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άν κάτσει η Ντόρα στην Νέα Δημοκρατία μετά απο τέτοια λάσπη που ρίξατε εναντίον της ίδιας και της οικογένειας της θα σας κάνει πολύ μεγάλη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΜΙΖΕΝΣ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΑΝ ΤΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι'όμως το αντιμητσοτακισμό μένος που υπάρχει στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είναι αιτία που έχει κατέβει το κόμμα σε τόσο χαμηλά ποσοστά, σε βαθμό που το ΠΑΣΟΚ έχει εξασφαλίσει μιά 50ετία.
    Είναι αποκλειστική ευθύνη του συστήματος Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. oxi. 2 aiones eksasfalise to pasok. o,ti na'nai leei o ka8enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι όμως η Ντόρα ακόμα κι'άν έχασε πανηγυρικά πήρε κάποιο ποσοστό γύρω στο 40% δέν είναι καθόλου μηδαμινό. Άν συνεχίσετε αυτή την τακτική οτι αντίπαλος σας είναι η Ντόρα και ο πατέρας της όχι το ΠΑΣΟΚ αυτό το 40% τί σκέπτεστε να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala to gianniotis ti ton noiazei an einai h dora ii o samaras arxigos ths n.d .o gianniotis einai dan kara-ba-dan fasistas kai me voula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.youtube.com/watch?v=9unxa-YQEqk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κλείστο το μπλόγκ, αυτο το παιγνίδι είναι για ώριμους ανθρώπους.
    Εσύ είσαι ακόμα μωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άντε με τις υγείες σας.
    Ο επόμενος αρχηγός σας θα είναι ο Ψωμιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο μισός κόσμος λέει οτι η Ντόρα πλήρωσε την στήριξη του στον Καραμανλή ο άλλος μισός λέει οτι πλήρωσε το ροκάνισμα και το σαμποτάζ που έκανε στον Καραμανλή.
    Τελικά τί απο τα δύο φταίει η υπερβολική αγάπη ή το υπερβολικό μίσος μπορείτε να βρείτε μιά μέση λύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σςςςς . . .
    Σιωπή, ο λαός μίλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KAI ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΑΒΡΑΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΙΓΚΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΦΤΥΝΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί βρίζετε μάγκες τον Αβραμόπουλο; Υπουργός και μάλιστα σε κορυφαίο υπουργείο της ΝΔ δεν ήταν; Δήμαρχος Αθηναίων με την στήριξη της ΝΔ δεν εκλέχτηκε 2 φορές; Τώρα πήρατε χαμπάρι ότι είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ; Ο μόνος δηλαδή είναι μέσα στη ΝΔ που είναι για τα μπάζα; Η ΝΔ δεν έχει στελέχη πρώτης γραμμής. Δεν μπορούν να πείσουν. Δεν μπορούν να δώσουν όραμα στο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
    Το παρόν άρθρο που υπογράφεται από τον φίλο "Π.Ν." - σύμωνα με την δική μου εκίμηση - έχει να κάνει προσωπικά μόνο με τον Αβραμόπουλο και με κανέναν άλλον.
    Κατ΄εμέ ο κ. Αβραμόπουλος, έπαιξε ΠΡΟΠΟ και κέρδισε.
    Του έκατσε ο άσσος.!
    Όμως, από σήμερα η Ν.Δ. έχει άρχηγό και καλό θα είναι να σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας.
    Τόσο το επιτελείο του Σαμαρά, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, δεν περίμεναν αυτό το εύρος της νίκης.
    Για την παράταξη είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
    Ευτυχώς που εξελέγη αρχηγός και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
    Φανταστείτε να ήταν η διαφορά στο (+ - 0,5%).
    Σήμερα θα γινόταν εμφύλιος σπαραγμός.
    --------
    Μια ιδιαίτερη καλημέρα στους φίλους που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα εξ αιτίας μιας ανάρτησης και μόνο.
    Όλες οι αναρτήσεις είναι στη διάθεσή σας και εύκολα μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμνπεράσματα.
    Προσπάθησα να κρατήσω - όσο αυτό ήταν δυνατόν - ίσες αποστάσεις μεταξύ των μονομάχων.
    Ως ένα σημείο φαίνεται πως τα κατάφερα.
    Όχι όμως απόλυτα.
    Από τη συτιγμή που άλλοι με χαρακτηρίζουν "Σαμαρικό", άλλοι "Ντορικό" και άλλοι "φασίστα", δείχνει πως δεν έδωσα καθαρό το στίγμα των προθέσεών μου.
    Όμως...
    Όπως και να έχουν τα πράγματα - επαναλαμβάνω - πρέπει να σταματήσουμε από σήμερα την κομματική ...ανθρωποφαγία.
    Η Ν.Δ. έχει πλέον αρχηγό.
    Αυτόν που επέλεξε η βάση, την απόφαση της οποίας σεβόμαστε απολύτως.
    Ωφείλουμε να συγχαρούμε και την Ντόρα για την δήλωσή της, η οποία ανεπιφύλακτα τάχθηκε υπέρ της ενότητος του κόμματος.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έτσι φίλε Γιαννιώτη.Τώρα να σταματήσουν όλοι να πυροβολούν όλους τους άλλους και να ξεκαθαρίσει το κόμμα από αυτούς που μας πίκραναν ( υπάρχουν πολλοί ακόμα και τους ξέρουμε). Τώρα προέχει η δουλειά για να ξαναφέρουμε τη ΝΔ εκεί που πρέπει να είναι υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ( είτε το θέλουν πολλοί είτε όχι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακριβώς αγαπητέ φίλε Γιαννιώτη έτσι είναι. Από σήμερα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μπροστά. Δεν είναι αντίπαλοι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές. Και όσο για τους χαρακτηρισμούς που έλαβες, ε, τι να γίνει άμα χαλάς το χατήρι κάποιου γίνεσαι εχθρός ενώ αν παίρνεις το μέρος του γίνεσαι φίλος. Τα έχει αυτά η πολιτι9κή. Επειδή όμως σε παρακολουθώ ανελιπώς οφείλω να πω ότι όντως κράτησες ουδέτερη στάση. Αλοίμονο στους αμετανόητους που ακόμη και σήμερα μιλάνε για πραξικόπημα σε βάρος της Ντόρας. Κρίμα.
    Έλενα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν δεν ήταν ο Δ.Αβραμόπουλος να προτείνει την εκλογή από τη Βάση σήμερα αρχηγός θα ήταν η κ.Μπακογιάννη εκλεγμένη από ένα συνέδριο 5.500 ατόμων και οι μηχανισμοί, που χθές υπέστησαν συντριπτική ήττα, θα είχαν επικρατήσει πανηγυρικά και θα έβαζαν στην άκρη τον απλό νεοδημοκράτη. Αυτό το κατάλαβες giannioti που τόσο ξεδιάντροπα βρίζεις τον Αβραμόπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στέφανο! Βρέθηκε ένας βουλευτής της ΝΔ που πρότεινε αυτό που ήθελε ο απλός κόσμος. Ο Αντώνης Σαμαράς που τον στήριξα από την πρώτη στιγμή κέρδισε με μεγάλη διαφορά! Αν όμως ο Αβραμόπουλος ήταν παρτάκιας καιροσκόπος και "τίποτα" τί έχεις να πεις στις 700 χιλιάδες των ανθρώπων που περίμεναν υπομονετικά να ψηφίσουν; Ότι και να ψήφισαν!
    Πρώτη φορά ο απλός δεξιός εκφράστηκε! Πρώτη φορά ο δεξιός δεν ντράπηκε στην μεταπολίτευση να φανερώσει το πρόσωπό του και να πει πως είναι δεξιός!
    Αυτό το χρωστάει στον Αβραμόπουλο.
    Εργο Αβραμόπουλου ήταν αυτές οι εκλογές και θέλουμε δεν θέλουμε θα το παραδεχτούμε!! Η κα Μητσοτάκη σου θυμίζω θα προτιμούσε να πάει στα 90 άτομα της κοινοβουλευτικής ομάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. λυπάμαι για σένα γιαννιώτη.
    ο αβραμό επέβαλε τις εκλογές από τη βάση αλλά αυτό φαίνεται εσένα σε πείραξε πολύ όπως πείραξε και την κορη του μητσοτάκη τον μειμαράκη και άλλους οπαδούς των μηχανισμών και της διαπλοκής που νόμιζαν οτι θα πάρουν πραξικοπηματικά την προεδρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή