Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ο όλεθρος της Α΄ Πασοκικής 20ετίας, θα ...πληρωθεί σήμερα.!

Στο εξώτερον πολιτικό πυρ ερρίφθη ο μετά εικοσαετίας δικαιωθείς για τις πολιτικές του επιλογές Κων/νος Μητσοτάκης, όταν ...τόλμησε να προτείνει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας.
Ο κατά πολλούς "γκαντέμης" πολιτικός, ..."περιεβλήθη" αυτού του χαρακτηρισμού, είκοσι χρόνια πριν, ακριβώς την στιγμή που επέδειξε πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα.
Ο ίδιος είχε την γεναιότητα, την ειλικρίνεια, αλλά και την διορατικότητα να προωθήσει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Κι' όλα αυτά, έν έτει 1989... Πριν είκοσι χρόνια ακριβώς.!
Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τον τόπο μας πρωτίστως, πέσανε πάνω του ωσεί πεινασμένες ύαινες, όλα τα πολιτικά Παπαδρεϊκά κύμβαλα της εποχής, έτοιμα να τον κατασπαράξουν, επειδή με τα προωθούμενα μέτρα του, ...τάραζε τα λιμνάζοντα βοθρολύματα των παχυλώς αμοιβομένων συνδικαλιστικών ..."πατεράδων" μας.
Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπεσε από την Πρωθυπουργία.
Δεν μπόρεσε να αντέξει τους καταπράσινους και ελέω μαμονά κομματικούς εγκάθετους ..."συνδικαλιστές - φερέφωνα" που αποτελούσαν και το "δόρυ" για τον όλεθρο της Α΄Πασοκικής και καταστροφικής περιόδου.
Η παντοδυναμία των ...Μπακούληδων και των Σταμουλοκολάδων ήταν στο αποκορύφωμά της.
Ήταν η πολιτική "φατρία" που διόριζε στρατιές πράσινων αφισοκολλητών.
Ήταν η πολιτικώς κατευθυνόμενη συμμορία της εποχής που κατέβαζε βιαίως και με το "έτσι γουστάρω" τους διακόπτες της ΔΕΗ, και εξευτέλιζαν με τα ξεβρακώματα τους συναδέλφους των, των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας με την στήριξη των Γιαννοπουλαίων και των άλλων Παπανδρεϊκών στελεχών της επάρατης εκείνης αποχής...
Εάν είχαν υιοθετηθεί από τότε - έστω και κατά το ήμισυ - τα μέτρα Μητσοτάκη, δεν θα φθάναμε σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.
Αυτή είναι η ...σκληρή πραγματικότητα, την οποία ουδείς δύναται πλέον ν' αμφισβητήσει...
Ο όλεθρος της Α' Πασοκικής εικοσαετίας θα πληρωθεί πανάκριβα από τούτον εδώ τον τόπο...
Δυστυχώς, φθάνουμε στο σήμερα και με καθυστέρηση 20 ετών για τον τόπο, το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του 2010 του Γ. Παπανδρέου, έρχεται - υπό την πίεση των πραγμάτων - να ...αποκαθηλώσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ του 1981-89 του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτοχρόνως να δικαιώσει με τα όσα είχε προτείνει για την ...διάσωση της Εθνικής οικονομίας, τον πάντα μεγάλο Κων/νο Μητσοτάκη, και ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα μας, ουδέποτε εισακούσθηκε.!
Όσοι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ... ανακάλυψαν τώρα ότι δεν ...αντέχουμε την θηριωδία των αμοιβών των εργατών στον ΟΛΠ ή τις αργομισθίες της ΔΕΗ, προσωποποιούν την πολιτική Νέμεσι...
Η θεία δίκη όμως δεν ξεχνά ποτέ.
Αυτή η ..."άδικη" πολλές φορές θεία δίκη - δυστυχώς - παρασέρνει στο διάβα της όλα τα όνειρα τις φιλοδοξίες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Όλης της Ελληνικής κοινωνίας, εξαιρουμένων των μελών εκείνων που ως λαδωμένα γρανάζια έσερναν την ολόλευκα ανθοστολισμένη άμαξα της αλήστου μνήμης Α' Παπανδρεϊκής εποχής, με προορισμό την αφετηρία της ...Αγράμπελης και την έδρα της ... Κοσκωτικής και ...Λουβαρικής φιλίας.
Μιας εποχής, όπου τα των πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών δωράκια προς τους κάθε λογής ...Μαυράκηδες είχε καταστεί σήμα κατατεθέν υπέρ ...ημετέρων.!
Οποίον έγκλημα η ηθελημένη λήθη...
Π.Ν.
Bookmark and Share

34 comments:

  1. Πολύ καλό κείμενο που αποδίδει την αλήθεια την μόνη τροφό της λογικής μας και της ύπαρξή μας,σε έναν πραγματικά μεγάλο πολιτικό και τόσο αδικημένο από τα αμείληκτα καθεστωτικά κέντρα κατευθύνσεως της κοινής γνώμης με αφελέστατες θέσεις επί των πολιτικών πεπραγμένων της σύγχρονης Ελλάδας.
    Ασχέτως των όσων του καταμαρτυρούνται για την περίοδο '65 συγκρίνόμενος με τον άλλο πολιτικό του αντίπαλο τον Ανδρέα τόσο σε πολιτική σκέψη όσο και εφαρμογή είναι σα να προσπαθείς να συγκρίνεις την φούτσα με τη βούρτσα.
    Δυστυχώς για εμάς και την Ελλάδα ο Ανδρέας ήταν ικανότατος εγκληματίας και αδίστακτος εκπορνευτής των μαζών και υπερίσχυσε η επιεικώς χαρακτηριζόμενη ηλίθια πολιτική σχολή που εκπροσωπούσε αυτή που κατασπατάλησε υπερδανείστηκε και έδωσε μοιραία χτυπήματα στη χώρα.
    Είναι καιρός νηφάλια όλες οι φωνές που καθοδηγούνται από την απλή κοινή λογική ,που δεν έχουν εθιστεί στον κομματικοχουλιγκανισμό ,να ενωθούν πρός αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας η οποία βιάζεται ασυστόλως από ανθρωποειδή ανθρωπάκια φέροντα την ιδιότητα του δημοσιογράφου,και τα οποία νομίζουν ότι θα μπορέσουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και τις πράξεις των πολιτικών του κεντροδεξιού κυρίως χώρου(και όχι μόνο βεβαίως).Είναι παραπάνω από εμφανές ότι ξεδιάντροπα και αναίσχυντα ο οποισδήποτε ηγέτης πάει πραγματικά να καταφέρει κάτι χτυπιέται πανταχόθεν.
    Χαρείτε λοπόν την κατάντια μας κύριοι των κομματικών και συνδικαλιστικών μηχανησμών αφού λυσσωδώς πολεμήσατε και νικήσατε βρώμικα έναν από τους τελευταίους αποτελεσματικούς Έλληνες ηγέτες.
    ΙΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι γινετε παντα
    πρεπει να περασουν χρονια να σε δικαιωσει η ιστορία

    και δυστυχως παντα ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργά είναι για το Λαό, φίλε Γιάννη, όχι για το Μητσοτάκη... Εκείνος έχει συνείδηση καθαρή και ήσυχη, διότι δεν παραδόθηκε στις χίμαιρες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας. Το αν ο Λαός δεν το εκτίμησε, κακό της κεφαλής μας... Ας πληρώνουμε τώρα και ας το βουλώνουμε... Θα μου πεις τι φταίνει εκείνοι που ψήφισαν τον Μητσοτάκη και το 1993, ανάμεσα στους οποίους και εγώ, και το καυχιέμαι! Τι να κάνουμε; Έτσι ειναι η Δημοκρατία, φίλοι μου! Όλοι πληρώνουμε τα λάθη της εκάστοτε πλειοψηφίας... Το ζήτημα είναι να διδασκόμαστε από αυτά... Αλλά αν κρίνω από τα πολιτικά γεγονότα του τελευταίου τριμήνου σε Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μάλλον πως πρέπει να υποστούμε και άλλα... σκληρά "μαθήματα"... Ακόμη δεν βάλαμε μυαλό... Πάντως, συγχαρητήρια στο Γιαννιώτη, γιατί αν και Δεξιός, τιμα την Ιστορία της Παράταξης, και τους ηγέτες που αγωνίστηκαν γι' αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Τοτε ΠΑΣΟΚ, ναι εκλεβε ΑΛΛΑ ΕΔΙΝΕ, αν τωρα οι αγροτες δεν ειχαν συνταξη τι θα εκαναν??????αν δεν υπηρχε η Α.Τ.Α τι συνταξεις ,τι μισθοι, να λεμε αληθειες, η δεξια μονο εκλεψε εκει ειναι η διαφορα, φυσικα και στις δυο περιπτωσεις ντροπη ειναι και αισχος αλλα ετσι μη ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο όμως να κλέβεις και να δίνεις, κι άλλο να κερδίζεις και να δίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σημαντικότερο πρώτος ο Μητσοτάκης έδωσε το καλό παράδειγμα οτι όποιος κλέβει πρέπει να δικάζεται σύμφωνα με τον νόμο και να φυλακίζεται όπως ο απλός πολίτης. Δέν έχει καμιά σημασία άν ήταν πρώην υπουργός ή ακόμα και πρωθυπουργός, αντίθετα οι επόμενοι του καθιέρωσαν την ολοκληρωτική ασυλία στα εγκλήματα των πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια Συγαχαρητηρια ΣΥγχαρητηρια
    Για το εμπεριστατωΜΕΝΟ και γενναιο Αρθρο.Ευχαριστουμε και τον Συντακτη και τον Οικοδεσποτη

    Η αχαριστια ο φθονος η αγνωμοσυνη ο εξοσταρακισμος των αριστων δυτσυχως ειναι στο DNA της Ελληνικης κατρας διαχρονικως..
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ !!

    Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΟ!!

    ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!

    ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν ταζανε σε δημοσιους υπαληλους συνταξη στα 45 και50 χρονων και παχηλα εφαπαξ πριν 20 χρονια για να τους παρουν τον ψηφο καλα να παθουμε τωρα ηρθε το κρατος να πληρωσει τα λαθη..προηγουμενων και δυστηχως πρεπει να το
    πληρωσουμε
    ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για κάν' το μου λιανά αυτό το:

    "συγχαρητήρια στο Γιαννιώτη, γιατί αν και Δεξιός, τιμα την Ιστορία της Παράταξης, και τους ηγέτες που αγωνίστηκαν γι' αυτήν!"

    Ποιας Παράταξης την Ιστορία τιμά;
    Της Αριστερής;
    Και τελικά τι θα πει "Παράταξη"?
    Τι διαφέρει από το Κόμμα;
    Ορισμό θέλω, όχι παραδείγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι παριστάνουν τους αφελείς... Ίσως και να είναι, δεν ξέρω... Ε, λοιπόν, με καλή πίστη, ας απαντήσω: Άλλο Παράταξη και άλλο κόμμα. Αυτό είναι προφανές πλέον και σε μας λόγω του ΛΑΟΣ, που ως κόμμα αναφέρεται στην ευρύτερη Κεντροδεξιά Παράταξη (η πολύ δεξιά πτέρυγά της). Πριν την ύπαρξη του ΛΑΟΣ η Παράταξη εκφραζόταν ενιαία από τη ΝΔ. Το κόμμα λοιπόν είναι ο πολιτικός φορέας που σε μαι δεδομένη ιστορική συγκυρία αντιπροσωπεύει τμήμα μιας Παράταξης ή -στην καλύτερη περίπτωση- όλη την Παράταξη. Η Παράταξη είναι το ευρύτερο δυνατό φάσμα του πολιτικού στερεώματος που δύναται να εκφρασθεί με μια κοινή συνισταμένη και συντεθειμένη πλατφόρμα. Όσο πιο ευφυής είναι ο ηγέτης ενός κόμματος, όσο μεγαλύτερες συνθέσεις μπορεί να κάνει, τόσο μεγαλύτερο κομμάτι της Παράταξης "χωράει" στο κόμμα. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελεος!!!!!Ο Μητσοτάκης άφησε το Δημοσιο χρέος πολύ περισσότερο από ότι το βρήκε.Και είχαμε και το 0+0=14%.
    Οι άλλοι έκαναν ανακατανομή του πλούτου όπως έλεγαν.
    Να δεχτώ οτι το έκαναν με δανεικά;
    Εντάξει!!!Ο εφιάλτης της Δημοκρατίας δεν έδωσε τίποτα στο λαό και όμως άφησε το χρέος στα ύψη.
    Και ξανα ήλθε ο Αντρέας το΄93 και είπε η θα αφανήσουμε το χρέος η το χρέος θα αφανήσει την Πατρίδα.
    Ρεζίλιαααααα!
    Ουστττττ!!!!
    Υ.Γ 1 Από το ΄96 έχω φύγει από το νεοταξήτικο Πασόκ ..αλλά να λέγεται η αλήθεια.
    Υ.Γ 2 Εσείς δεν θα φύγετε από το δικό σας μαντρί;;;;;;
    Eκτός και εάντα άφησαν ρόδινα από την δική σας διακυβέρνηση.
    Ρεεεε όλοι στο δρόμο να σωθούμε !!!!Να τους ανατρέψουμε όλους και όλα!!!Η πατρίδα βούλιαξε.

    Μυστικοπαθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της απάτης και της παραπληροφόρησης που επιχειρεί η ελληνική ψωρο-ελίτ, και οι παπαγάλοι της, συγκέντρωσα από τα ΔΕΛΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, την εικόνα που υπήρχε στο τέλος κάθε χρόνου για την περίοδο 1997-2009.

    Ο Αντρέας πέθανε το 1996 και περάσαμε στην εποχή των εκσυγχρονιστών και του Σημίτη.

    Την 31/12/1997 το χρέος ήταν 114,5 δίς ευρώ. Στο ποσό αυτό είχαν αποτυπωθεί οι «ανεύθυνες και αλόγιστες πολιτικές» οι στρεβλώσεις, οι αγκυλώσεις, τα κακώς κείμενα, οι λάθος νοοτροπίες, και τα ελλείμματα των κρατικών προϋπολογισμών, από τα δάνεια της Επανάστασης το 1824.

    173 χρόνια «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών» οδήγησαν το Δημόσιο Χρέος στα 114,5 δις ευρώ.

    Εκτός από τις «ανεύθυνες και αλόγιστες πολιτικές» , σε αυτό το χρέος περιλαμβανόταν , το κόστος του εμφυλίου, το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών του πολέμου,η μικρασιατική καταστροφή, η αποκατάσταση των ζημιών των σεισμών, το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα, οι διορισμοί, οι συντάξεις, οι επιδοτήσεις, οι προμήθειες, οι προμηθευτές, οι μίζες, οι εξοπλισμοί, τα περίφημα ελλείμματα της Ολυμπιακής αλλά και ανάπτυξη, αφού οικοδομήσαμε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ.

    Ξεκινάμε λοιπόν:
    31/12/1997 114,570,800.Το χρέος που παραλαμβάνει ο Σημίτης.

    31/12/1998 121,942,770 ,31/12/1999 129,168,010, 31/12/2000 139,184,160
    31/12/2001 146,000,000,31/12/2002 166,117,100, 31/12/2003 177,812,100
    31/12/2004 201,244,050
    Οι εκσυχρονιστές του Σημίτη αύξησαν το χρέος κατά 87 δις περίπου, (75,75%), σε 7 χρόνια.

    Και έρχεται η ΝΔ να μας σώσει , με την ο Καραμανλής με την «παρέα του Λονδίνου». (Αλογοσκούφης , Δούκας κλπ)

    31/12/2005 215.415.000 ,….31/12/2008 262,070,750, 31/12/2009 303,000.000
    Έβαλαν καπέλο 102 δις ευρώ (64%) και έφυγαν.

    Ιδού λοιπόν η απλούστατη αλήθεια των αριθμών.

    1997-2009, 190 δις χρέος. Σε 12 χρόνια!!!

    1824-1997, 114 δις χρέος σε 173 χρόνια, «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών».

    Από τα 190 δις, τα 80 περίπου αντιστοιχούν στα ελλείμματα των προϋπολογισμών , (που τα προκαλούσαν οι τόκοι του χρέους έτσι και αλλιώς ).
    Και τα απλούστατο ερώτημα είναι:
    Που πήγαν τα 110 δις;

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2009/12/12-114-303.html#ixzz0a91SF9LH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το δανειο φιλε το πληρώνεις πολύ ακριβά σε μεταγενεστερο χρονο!

    αστα αυτα
    αυτα να τα πεις στα χωριάτικα καφενεία !

    εαν ειναι ετσι τρεχα να κανεις και εσύ ενα ωραίο δανειο 200.000
    τον πρώτο καιρο και λεφτά εχεις και καλά περνας!
    τα πρωτα χρόνια όλο χαρά και ευτυχία μετα ομως????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να μας δείξεις τον κατάλογο των δανείων και τισ πληρωμες!!!

    εκεί θα δεις πόσα δανείζονταν και πόσα πλήρωνε ο καθένας !!


    γκε γκε
    παραπληροφοριοδότη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    http://udemand.blogspot.com/2009/12/blog-post_7665.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα ρε όψιμοι σεναριογράφοι και πλαστογράφοι της Νεώτερης Ιστορίας,
    πάτε καλά; Εμεις εδω στη Κρητη και τον εχουμε σβησει τον δολοφόνο της της Δημοκρατίας τον καταραμένο μητσοτάκουλα απο το χάρτη, και σεις του βγαλατε και Ακάθιστο Υμνο;
    Ντροπή σας Ελληνες , ηπειρώτες .Ηαναδιαβαστε Ιστορία- ειστε ανιστόρητοι μαλλον.
    Τον εγκληματία δεν τον αθωώνουν, τον αποτελειώνουν.....
    Η καταρα της ελληνικης νεωτερης Ιστορίας λεγεται Κ.Μητσοτάκης.
    Και ο απόγοινοι αυτού :"αδίστακτοι μαγοι της προδοσίας και εκολαπτόμενοι μαθητές της αποστασίας"

    Μανος Χαρης - Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ
    1890 ΜΕ 1900
    ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
    ΘΟΕΔΩΡΟΣ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!

    http://el.wikipedia.org/wiki/Θεόδωρος Δηλιγιάννης

    http://el.wikipedia.org/wiki/Χαρίλαος Τρικούπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μανο χαρη

    σε παρακαλω πολυ διάβασε τισ παρακάτω σελιδες

    Η απορία μου για το μισός που διακατέχει τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και πολλούς της Ν.Δ. κατά του Μητσοτάκη και κατ επεκταση κατά της Ντόρας Μπακογιαννη με έκανε να ψάξω στο internet

    ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ

    ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ 65 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΆΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΣΟΚ
    http://el.wikipedia.org/wiki/Αποστασία_του_1965
    http://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντίνος_Μητσοτάκης

    ΠΟΙΟΣ ΣΤHΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1985 ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Ο ΕΝΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    http://el.wikipedia.org/wiki/Παναγιώτης_Κανελλόπουλος
    http://el.wikipedia.org/wiki/Αποστασία_του_1965

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΛΠ

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ

    http://el.wikipedia.org/wiki/Ανδρέας_Παπανδρέου
    http://el.wikipedia.org/wiki/Αποστασία_του_1965
    Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ Η ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ
    Η ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ
    Ευτυχώς υπάρχει πλέον η εύκολη πρόσβαση στις πηγές και παίρνει τέλος η διαστρεβλωμένη προπαγάνδα και τα ψέματα από αυτούς που ρίχνουν λάσπη για να κρύψουν τις δολοφονίες τους και τα τραγικά τους πολιτικά σφάλματα
    ΟΙ αλήθειες πλέον αποκαλύπτονται εύκολα και όποιος την κρύβει είναι πλέον και αυτός δακτυλοδικτούμενος και αναξιόπιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο ρε φίλε Γιαννιώτη - συντοπίτη.

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σου και ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε κι από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ 7.28

    ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ?

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ?

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ!!

    ΤΈΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ !!

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μόνο που με χαροποιεί στην παρούσα έντονη συζήτηση είναι ότι αποκαλύπτεται η απόλυτη ταύτιση σαμαρικών και παπανδρεϊκών στο μίσος και τη λασπολογία κατά του Μεγάλου Ηγέτη Μητσοτάκη! Τα ίδια κουμάσια είναι και οι δύο αυτές συνομοταξίες κάφρων και πολιτικά υπαναπτύκτων στους οποίους και την ψήφο τους οφείλεται η καταστροφή της Ελλάδος τις τελευταίες δεκαετίες! Και επειδή κάποιο πρασινολαμόγιο αναπαράγει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έμαθε ο απατεώνας Ανδρέας, ας μάθει, ότι ο Μητσοτάκης δεν αύξησε το χρέος ούτε κατά μία δραχμή! Απλώς "νομιμοποίησε", ως είχε χρέος, τα κρυφά χρέη που είχε αφήσει πίσω του ο Παμπερούχος Σιδερένιος Μιμίκος και τα οποία ήταν άλλα τόσα με τα φανερά! Τέτοιοι απατεώνες οι Κωσκοτούχοι που ρήμαξαν τον τόπο και έχουν και θράσος και σχολιάζουν! Όντως δίκαιη τιμωρία να υποστούν τώρα όλο το πολιτικό κόστος με τα σκληρά μέτρα που θα πάρουν εξαιτίας των δικών τους εγκληματικών πολιτικών επί 20 ολόκληρα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μανος Χαρης μόνο που λές οτι είσαι Κρητικός και γράφεις τέτοια τερατουργήματα αποδεικνύεσαι πανηγυρικά ψεύτης. Άν είσαι Κρητικός να ξέρεις οτι τον Μητσοτάκη και ο Κακαουνάκης ακόμα τον σέβεται εσύ δέν καταλαβαίνω τί ράτσα Κρητικού είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.29
    Για ποιόν Μητσοτάκη μιλάς;
    Γι αυτόν που έστειλε τον Γρυλάκη στον Γκλιγκόρωφ...να αγοράσει με ενα ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
    Το τί έκανε τότε ο Μητσοτάκης θα σας το υπενθυμίσει-οταν χρειαστεί - ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΊΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ!

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το θέμα είναι το τι έκανε τότε και μετέπειτα ο Σαμαράς... Πώς κατάφερε να επιβληθούν τα σχέδια των Αμερικάνων στα Βαλκάνια (πρώην Γιουγκοσλαβία, Σερβία, Κόσοβο), και πώς ακομη και σήμερα παίζει για λογαριασμό των ΗΠΑ! Τσάμπα υποτροφίες του έδιναν στα αμερικάνικα κολλέγια του Αντωνάκη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ 11:50 μμ.
    Σου δίνουμε "βήμα" να εκφράσεις τις απόψεις σου.
    Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.!
    Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να σου δώσουμε και ....για να μας ....
    ok;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tί είχε πεί ο ίδιος ο γέρος της δημοκρατίας;
    Οτι άν κάποτε γίνει ο γιός μου πρωθυπουργός θα καταστρέψει την Ελλάδα, γι'αυτό προτιμούσε σάν διάδοχο του τον Μητσοτάκη απο τον Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΛΕ 10.07
    ΕΙΠΕΣ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ ότι πραγματικά ο Μητσοτάκης εκείνη την εποχή άνοιξε δρόμους δύσκολους.Τον πολέμησαν με λύσσα, γιατί κατάλαβαν οιεργατοπατέρες πως κάποιος προσπαθούσε να αρπάξει από τα νύχια τους την περιουσία του ελληνικού λαού που καταβρόχθιζαν και εξακολουθούν να καταβροχθίζουν ακόμα.Αλλά το παράδοξο είναι πως τον πολεμούν ακόμα και σήμερα μέσα από το χώρο της κεντροδεξιάς. Θα μου πείτε βέβαια...ποιο παράδοξο!Είναι πολλοί οι κρυφοκομμουνιστές που βρήκαν στέγη μέσα στο κόμμα της Ν.Δ.Όταν ακούς τον Τράγκα να μας τσαμπουνάει οτι κακώς ο Καραμανλής έδωσε το λιμάνι στους Κινέζους.
    Αλλά με αυτόν τον κύριο....άμα έχει η κεντροδεξιά τέτοιους φίλους τι τους θέλει τους εχθρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή