Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ο "Olympiakos" μετέφερε δύο τόνους κοκαΐνη

Η βρετανική Ακτοφυλακή εντόπισε και κατέσχεσε δύο και πλέον τόνους καθαρής κοκαΐνης μέσα σε φορτηγό πλοίο με το όνομα "Olympiakos" που είχε ως προορισμό την Καραϊβική.
Εν πρώτοις, το πλοίο εντόπισε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε περιπολία και εν συνεχεία κινητοποιήθηκαν οι μηχανισμοί με αποτέλεσμα σε χρόνο ...μηδέν η Ακτοφυλακή να βρεθεί στο σημείο.
Η ναρκωτική ουσία, που υπολογίζεται στα 83 εκατομμύρια δολάρια, όπως επίσης και τα 11 μέλη του πληρώματος παραδόθηκαν στις Αρχές.
stifora

Bookmark and Share

3 comments:

  1. Φιλε giannioti,λυπαμαι αλλα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι η αναρτηση αυτου του θεματος ειναι καθαρα προβοκατορικη και σαν σκοπο εχει την "πλαγια" και υπουλη κατασυκοφαντηση του Ολυμπιακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε hellraiser...
    Mην έχεις παράπονο.!
    Το όνομα της ομάδος σου "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" το έγραψα με Λατινικούς χαρακτήρες.
    Φοβερή σύμπτωση όμως.!
    Θα ψάξω όμως καλού κακού, μήπως και ...ΔΕΝ είναι σύμπτωση.!
    Εεεε ρε και να τόβλεπε ο φίλος μας ο Πειραιώτης.
    Πάντως, με την αξία του ..."εμπορεύματος" που μετέφερε το πλοίο, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε δέκα ΠΑΣ Γιάννενα.
    --------
    Τώρα να σοβαρευτούμε.
    Ξέρεις πόσα παιδάκια γλύτωσαν απ' αυτό το βρωμοφορτίο;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατε giannioti ψαξε οσο θες,προσεξε ομως μηπως ψαξε,ψαξε βρεις κατι για την δικια σου πολυαγαπημενη ομαδα που δεν θα σ'αρεσει καθολου.
    Μακαρι ολες οι ποσοτητες απο τα ναρκωτικα του θανατου να ερχονταν στην χωρα μας μ'αυτο το καραβι,πρωτος εγω θα το κατηγγειλα.
    Και μακαρι τα νειατα της Ελλαδος να "ντομπαρονταν" ακομα και με αυτο το ευτελες ποδοσφαιρο παρα με τις καθε λογης ουσιες του αργου,εξευτελιστικου θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή