Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Μια απάντηση στον κ. Π. Γεωργίου (σχετική με τον κ. Παντούλα)

Με αφορμή το άρθρο - επιστολή του φίλου Π. Γεωργίου που αναρτήσαμε (εδώ) φιλοξενούμε το παρακάτω email φίλου αναγνώστη, το οποίο επίσης δημοσιεύουμε αυτούσιο και χωρίς καμία δική μας παρέμβαση....

Τι είχες Γιώργο; τι είχα πάντα!
Τον Παντούλα, το Δολιώτη και τα πρόβατα σαράντα!
-----------------
Και όπου "πρόβατα σαράντα", μας αρέσει, δεν μας αρέσει φίλοι μου, είμαστε όλοι εμείς οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα, που ψηφίζουμε κάθε φορά, με την ελπίδα ότι κάτι θ΄ αλλάξει σ΄ αυτή τη χώρα και θα σταματήσει επιτέλους το ρουσφέτι, αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, αυτό το κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, αλλά τελικά φτάσαμε στον 21ο αιώνα και το κουβαλάμε ακόμα στο πετσί μας, απ΄ τα χρόνια της τουρκοκρατίας και των ραγιάδων. Μας χαρακτηρίζει σα λαό, βρε παιδί μου. Μαζί με το μουσακά, το συρτάκι, το σουβλάκι, βάλτε κι ένα ρουσφετάκι και να τι θα πει Ελλάδα.

Και όπως κατάλαβες κε Παπανδρέου, όση αξιοκρατία και να θέλεις εσύ να επιβάλλεις, του Έλληνα ο τράχηλος, τέτοια δεν τα σηκώνει.
Ο μπάρμπας απ΄ την Κορώνη ζει και βασιλεύει και το κράτος κυριεύει. Σεμνά και ταπεινά, μας τσαμπούναγε κι ο Καραμανλής κι ο μπενάκιας κι ο βγενάκιας οι Δεξιοί.
Αξιοκρατία φωνάζει κι ο Γιώργος και στου κουφού την πόρτα (δηλ. του κάθε Δολιώτη) όσο θέλεις βρόντα.
Αυτός είναι ο Έλληνας φίλοι μου, με μπλέ, πράσινες ή κόκκινες βούλες κι αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
Το απέδειξε περίτρανα, το περιστατικό με τον Κο Παντούλα, σε δημόσια υπηρεσία της Αθήνας, όπου κατά δική του δήλωση, πήγε να διεκπεραιώσει υπόθεση του Δολιώτη, πατήρ, υιού και αγίου Πνεύματος, Αμήν.
Αργούσε λέει, η υπόθεση και πήγε λέει ο Παντούλας, να την ξεμπλοκάρει λέει, από τα γρανάζια λέει της γραφειοκρατίας.
Τόσο απλό.!!!
Εδώ η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, εδώ οι μισοί Έλληνες λιμοκτονούν και βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσεως από τα προβλήματα και οι βουλευτές μας τρέχουν αυτοπροσώπως στις δημόσιες υπηρεσίες, να ενημερωθούν για την υπόθεση του κάθε Δολιώτη και να ζητήσουν εξηγήσεις.
Τόσο απλό και τόσο "αξιοκρατικό".!!!
Και δεν λαμβάνουν υπόψη τους όλοι αυτοί, ότι οι ίδιοι με τη συμπεριφορά τους, μπλοκάρουν πολλές φορές τη λειτουργία του δημόσιου τομέα στη χώρα μας, ακριβώς γιατί θέλουν να ξεμπλοκάρουν την υπόθεση του κολλητού τους. Και εν τοιαύτη περιπτώση, χρέος του βουλευτή δεν είναι να λύσει το γραφειοκρατικό κώλυμα, του κάθε κομματικού ψιλοπαράγοντα, αλλά να βρει λύσεις, για το πρόβλημα της γραφειοκρατίας, εξυπηρετώντας έτσι το σύνολο της κοινωνίας.
Κι όσο για σένα αγαπητό μου Epirusgate, που ανέλαβες να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως αυτός είναι ο Παντούλας, τρέχει για όλους και για όλα, αρκεί να πας στο βουλευτικό του γραφείο, τώρα μάλιστα με διαφώτισες βρε αδερφέ.
Αμ, πες μου έτσι να ξέρω κι εγώ να εξυπηρετηθώ.
Έχω να στείλω κάτι χιλοπίτες και λίγο τραχανά στον κουμπάρο μου στην Αθήνα και ξέρεις τι καθυστέρηση έχουν τα ΕΛΤΑ, άσε το ΚΤΕΛ… μουμούνια θα πιάσει το δέμα, που να τρέχει κι ο κουμπάρος στον Κηφισό, ευτυχώς μου άνοιξες τα μάτια. Θα τα δώσω στον Παντούλα, που πάει κι έρχεται στην Αθήνα, να την κάνει τη δουλίτσα μου.
– Τι πως είπατε;
- Τις χαμαλοδουλειές μου θα κάνει ο Μιχάλης;
- Δηλαδή του Δολιώτη, γιατί του κάνει χαμαλίκια;
Και μια και ο λόγος για το Δολιώτη, αλήθεια κυρ- Αντώνη, αν τότε είχες εκλεγεί Γραμματέας της Νομ. Πασόκ, ποιόν θα έστελνες τώρα, για την υπόθεση του κανακάρη σου;
Τον ίδιο τον Παπανδρέου αυτοπροσώπως;

Ένας αναγνώστης.

16 comments:

  1. Παντουλα μαθε να ζητας συγνωμη. Ξεφτιλιστηκεσ κακομοιρη μου και ψαχνεισ μεσα απο το μπλοκ να βρεισ το δικιο σου. Φταινε τα μπλοκ που δεν σε ξεμπροστιαζουνε γιατι εχεισ σηκωσει πολυ τη μυτη με την αλαζωνεια σου.Βεηκεσ το αλλο το πρασινο epirusgate και περναει μονο τισ διοκεσ σου αποψεισ. Μαθε να ακουσ και να ζητασ συγνωμη. Για μενα κακωσ ο γιαννιοτισ δημοσιευσε το αρθρο του Π. Γεωργιου. Αφου ολη η κοινωνια ξερει οτι έχεισ αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ν´ απορεί κανένας για το τι ώθησε τη γραμματέα του Προέδρου του ΔΟΑΤΑΠ ( πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) να παρεκτραπεί κατ´ αυτόν τον τρόπο μπροστά στο βουλευτή του ΠαΣΟΚ κ. Μιχ.  Παντούλα, όταν εκείνος παρενέβη για υπόθεση παιδιού φίλου του και να δημιουργηθεί ένα τόσο μεγάλο θέμα. 
     
    Κι αυτό το υποστηρίζω γιατί έχω άμεση εμπειρία απ´ τα δυό
     παιδιά μου, τα οποία υπέβαλαν τα δικαιολογητικά και ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα έλαβαν την « αναγνώριση» των τίτλων σπουδών τους στο σπίτι τους στα Γιάννενα. 
      
    Ούτε βουλευτή χρειάσθηκαν ούτε επίσκεψη στην Αθήνα έκαναν.
     
    Απλώς τηλεφώνησαν μία η δύο φορές και πληροφορήθηκαν την εξέλιξη της διαδικασίας.
    Σ.Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για τα Ηπειρωτικά Κληροδοτήματα: Προκλητική η στάση του Μητροπολίτη Ιωαννίνων.


    Στο ζήτημα της διαχείρισης των κληροδοτημάτων επανέρχεται η Επιτροπή Αγώνα για τα Ηπειρωτικά Κληροδοτήματα με αφορμή το υπόμνημα διαμαρτυρίας για την φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας, που κατέθεσε στον υπουργό Οικονομικών, ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου, και υπεύθυνος επί των Οικονομικών της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

    Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή επαναλαμβάνει ότι η διαχείριση των κληροδοτημάτων από την Μητρόπολη Ιωαννίνων είναι προκλητική ενώ εκφράζει την ελπίδα της ότι η Κυβέρνηση δε θα υποκύψει σε τέτοιες προκλήσεις.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής έχει ως εξής:

    «Ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου, και υπεύθυνος επί των Οικονομικών της Εκκλησίας, ο μητροπολίτης Ιωαννίνων παραδίνοντας σχετικό υπόμνημα διαμαρτυρίας για την φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας, στον υπουργό των Οικονομικών, του είπε:
    "Μας αδικείτε κύριε Υπουργέ", και του παρέδωσε το υπόμνημα της Ιεράς Συνόδου, στο οποίο "τέσσερις φορές αναφέρεται ότι το σχέδιο νόμου είναι αντισυνταγματικό". Αυτό το γεγονός είναι προκλητικό.

    Και είναι προκλητικό, γιατί ο μητροπολίτης Ιωαννίνων:
    α) Με "Διοργανισμό" που "τελεί τη εγκρίσει και υπό την εποπτείαν της Α.Μ. του Σουλτάνου", διοικεί και διαχειρίζεται, χωρίς να δικαιούται, το Κληροδότημα Γ. Σταύρου, λες και έχουμε ακόμα Τουρκοκρατία.
    β) Με αντισυνταγματικά διατάγματα των φασιστικών καθεστώτων του Πάγκαλου και του Μεταξά, που επανέφεραν σε ισχύ το καθεστώς της Τουρκοκρατίας, διοικεί και διαχειρίζεται Κληροδοτήματα (όπως αυτά του Ν. Ζωσιμά και Γ. Τούλη), κατακρατεί δε (σε αντίθεση με πέντε νόμους της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας) τις σχολικές περιουσίες της πόλης των Ιωαννίνων που προέρχονται από Κληροδοτήματα, Μάλιστα σε επίσημα έγγραφά του προς θεσμικά όργανα της Πολιτείας, τις αναφέρει ότι ανήκουν "στην κυριότητα" των Αγαθοεργών, ενώ αυτές ανήκουν στο Γιαννιώτικο Λαό.
    Η Πολιτεία όμως κοιμάται. Στον ίδιο ύπνο έχουν παραδοθεί, με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις, και οι τοπικοί μας άρχοντες,
    Με ολοκληρωτική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ο μητροπολίτης Ιωαννίνων διοικεί και διαχειρίζεται τεράστιες περιουσίες που ανήκουν στο Λαό των Ιωαννίνων και του Μετσόβου, αντισυνταγματικά και παράνομα. Γι' αυτό επισημαίνουμε ότι είναι προκλητικό να μιλάει για αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, τη στιγμή που οι προκάτοχοι του στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, και ο ίδιος, δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους.

    Να ελπίσουμε ότι η Κυβέρνηση δε θα υποκύψει σε τέτοιες προκλήσεις, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για χαλαρώστε λίγο ρε όψιμοι κριτές των πάντων. Καταρχάς αναφέρεστε ονομαστικά σε κάποιους των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά ενώ εσείς αρέσκεστε να λειτουργείτε ως κουκουλοφόροι και να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Ειδικά ο πρώτος "Ανώνυνος" 2.16μ.μ. είναι μιλάμε για πολλά κατακέφαλα. Δηλαδή ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το τι θα δημοσιευτεί και τι όχι. πως την έχετε δει ρε π...στη μου, μπάτσοι του διαδικτύου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και με το θέμα δε μπορώ να βγάλω άκρη, νομίζω πως έχει δίκιο ο προηγούμενος. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι καλό θα είναι να το κάνει επώνυμα, όπως και ο Π. Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To la8os htan tou gianniotis.gr pou dhmosieuse apanthsh enos anwnumou se epistolh epwnumou. Pws ginetai na apanta enas anwnumos se enan epwnumo? Anyway, gia thn au3hsh ths aneu orwn kai kanonwn anagnwsimothtas ta panta epitrepepontai. Oxi omws oti einai kai swsto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι Ηπειρωτης,οχι Γιαννιωτης,και ασχολουμαι χρονια με την Ηπειρωτικη αποδημια της Αττικης και πολιτικα ανηκω στη Δεξια Παραταξη.
    Εχω να πω οτι ο Μιχαλης Παντουλας ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους Ηπειρωτες Βουλευτες και κακως ο κ.Γιωργος Παπανδρεου δεν τον υπουργοποιησε.
    Ασχολειται με παθος με τα προβληματα της Ηπειρου και δεν λαμβανει καθολου υποψη του τι κομμα ψηφισαν οι Ηπειρωτες με τους οποιους συναναστρεφεται.
    Μακαρι και οι υπολοιποι Ηπειρωτες Βουλευτες,που ειτε εκλοεγονται στην Ηπειρο,ειτε ειναι Ηπειρωτικης καταγωγης,που ειναι αρκετοι,γιαυτο δεν τους αναφερω,να ειχαν το ιδιο παθος και το ιδιο ενδιαφερον με τον Μιχαλη Παντουλα.
    Τα αλλα,περι εμπλοκης του με την υπαλληλο του ΔΙΚΑΤΣΑ,ειναι μικρης σημασιας και δεν αξιζει το κοπο να αναφερθω.
    Το μεγαλο ειναι η λειτουργια του και η συμμετοχη του Παντουλα στα ζητηματα της Ηπειρου και απο αυτο κρινεται θετικα απο τους Ηπειρωτες,που ζουν στη μανα Ηπειρο,αλλα και στην Αποδημια της Ελλαδας καιτου εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβει αλλά δικαιώνω τον βουλευτή αν και δεν είμαι ψηφοφόρος του κόμματός του, από το γεγονός ότι εγώ και η μεγάλη μου κόρη τραβήξαμε πλήθος ταλαιπωρίες και εξευτελισμούς απαράδεκτης συμπεριφοράς εκ μέρους των αθυρμάτων του τότε ΔΙΚΑΤΣΑ.
    Σήμερα στα νύχια της σύγχρονης ΧΑΡΥΒΔΗΣ ετοιμάζεται να πέσει η μικρή μου κόρη που τέλειωσε Αγγλική Φιλολογία στην Αγγλία και με μεγάλο τσαμπουκά της δήλωσαν ότι θα δώσει εξετάσεις στα λατινικά, μάθημα που ούτε στα Ελληνικά μα ούτε και στα τμήματα Αγγλικής φιλολογίας των υπαρκτών ή ανυπάρκτων συμπάντων υπάρχει.
    Όταν μας το ζητήσουν εγγράφως θα γελάσει κάθε πικραμένος. Θα τα πούμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, μιας και εκεί τελικά θα οδηγηθει το θέμα. Δεν πειράζει ο χρόνος και ο κόπος. Το τελικό αποτέλεσμα και η αποζημίωση της ηθικής και υλικής βλάβης θα μας δικαιώσει.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΟΑΤΑΠ Ή ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε 5:52 μμ.
    Την παρούσα απαντητική επιστολή προς το gianniotis blog, δεν την έφερε κάποιο ...περιστέρι.!
    Έφθασε με "επώνυμο" email, και τα στοιχεία του αποστολέα βρίσκονται στη διάθεσή μας.
    Οι αναρτήσεις έχουν πάντα τον ..."ιδιοκτήτη" τους, σε αντίθεση με τα σχόλια που σχεδόν στο σύνολό τους είναι ανώνυμα, όπως - καλή ώρα - και το δικό σας.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5,52 tsiraki tou Pantoula tin pires tin apantisi sou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ωραίοι που είναι κάποιοι.
    Φορώντας την κουκούλα τους βρίσκουν το θράσος και καταγγέλουν ανώνυμους!!!
    Ενώ κάποιοι άλλοι- κουκουλοφόροι όντες - ενδύονται, υποκρινόμενοι, της δεξιάς δήθεν το ενδυμα για να «πείσουν αποτελεσματικώς» περί των προσόντων του βουλευτή κ. Παντούλα Μιχαήλ, ενώ κάποιος άλλος ανώνυμος (και λαϊκιστής μεγατόνων) ζητάει την κατάργηση του φορέα ελέγχου. Όπως τότε που καταργήθηκαν οι επιθεωρητές στα σχολεία και άρχισε ο εξευτελισμός και διάλυση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
    Με ιδιαίτερη εκτίμηση
    Σπύρος ΠΑΝΤΑΖΗΣ
    Ιάσονα 3- Ιωάννινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΔΟΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΛΕΜΝΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΤΟ 2000,ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος Παντούλας και τα παπαγαλάκια του (π.χ. Γεωργίου)ας μας πουν αν γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λέξεις "ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" και "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" και μετά ας βγουν να κακαρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κυρια Λαινα που εχει την καταγωγη της απο τη Λαρισα ειναι μια 26χρονη νηπιαγωγος που εχει την οργανικη της θεση σε παραμεθοριο νησι του Αιγαιου.
    Αντι η κυρια αυτη να ασχοληθει με τη μαθηση των νηπιων των νησιωτων Ακριτων,ζηλωσε δοξα Νατασας Καραμανλη,που απο νηπιαγωγος βρεθηκε περιεργως μεταπτυχιακος γιατρος,ελεω πρωθυπουργικου συζυγου και καθηγητικων κυκλωματων.
    Η κυρια Λαινα,προς δοξα και τιμη του Νεοδημοκρατικου ΄΄ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" βρεθηκε,χωρις να εργασθει μετα το διορισμο της ουτε μια βδομαδα στο νησι,αποσπασμενη στο Υπουργειο Παιδειας,οπου για μεγαλο χρονικο διαστημα ΄΄ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ΄' τον τοτε Υπουργο Ευριπιδη Στυλιανιδη,μελος του υπουργικου γραφειου διετελεσε.
    Μετα την αποχωρηση του Στυλιανιδη απο το Υπουργειο βρεθηκε,χωρις να υπογραφει Διοικητικη Πραξη στο ΔΙΚΑΤΣΑ,οπου ανελαβε ιδιαιτερα του Προεδρου,και φυσικα ασκουσε'' ΕΞΟΥΣΙΑ΄' λογω Νεοδημοκρατικης ευνοιας και ανοχης.
    Δεν πρεπει κυρια Διαμαντοπουλου μου να την στειλετε να μορφωσει τα νηπια στο ακριτικο νησι;
    Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ αυτη πρεπει να λαβει τελος και η ελλειψη σεβασμου προς τους Ελληνες πολιτες,ποσο μαλλον οταν ειναι και εκπροσωποι του Ελληνικου Κοινοβουλιοι,πρεπει να τιμωρηθει.
    Γιατι η περιπτωση της αθλιας συμπεριφορας προς τον Παντουλα απο την Λαινα δεν ειναι η μοναδικη.Βουιζουν τα γραφεια του ΔΙΚΑΤΣΑ.Ας μιλησουν καποιοι επιτελους εκει μεσα.Τι φοβουνται;
    Ποιος επιτελους ακομη και σημερα στηριζει την Λαινα;
    Εκτος και αν ειδαι και ακουσε πολλα εκει μεσα και τους κραταει ολους στο χερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κύριε των 6:13 μμ, και οι δυο κόρες σας αγόρασαν πτυχία από την "αλλοδαπήν"!!!
    Μάλλον θα είστε και σεις οπαδός της αξιοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυρια Λαινα που εχει την καταγωγη της απο τη Λαρισα ειναι μια 26χρονη νηπιαγωγος που εχει την οργανικη της θεση σε παραμεθοριο νησι του Αιγαιου.
    Αντι η κυρια αυτη να ασχοληθει με τη μαθηση των νηπιων των νησιωτων Ακριτων,ζηλωσε δοξα Νατασας Καραμανλη,που απο νηπιαγωγος βρεθηκε περιεργως μεταπτυχιακος γιατρος,ελεω πρωθυπουργικου συζυγου και καθηγητικων κυκλωματων.
    Η κυρια Λαινα,προς δοξα και τιμη του Νεοδημοκρατικου ΄΄ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" βρεθηκε,χωρις να εργασθει μετα το διορισμο της ουτε μια βδομαδα στο νησι,αποσπασμενη στο Υπουργειο Παιδειας,οπου για μεγαλο χρονικο διαστημα ΄΄ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ΄' τον τοτε Υπουργο Ευριπιδη Στυλιανιδη,μελος του υπουργικου γραφειου διετελεσε.
    Μετα την αποχωρηση του Στυλιανιδη απο το Υπουργειο βρεθηκε,χωρις να υπογραφει Διοικητικη Πραξη στο ΔΙΚΑΤΣΑ,οπου ανελαβε ιδιαιτερα του Προεδρου,και φυσικα ασκουσε'' ΕΞΟΥΣΙΑ΄' λογω Νεοδημοκρατικης ευνοιας και ανοχης.
    Δεν πρεπει κυρια Διαμαντοπουλου μου να την στειλετε να μορφωσει τα νηπια στο ακριτικο νησι;
    Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ αυτη πρεπει να λαβει τελος και η ελλειψη σεβασμου προς τους Ελληνες πολιτες,ποσο μαλλον οταν ειναι και εκπροσωποι του Ελληνικου Κοινοβουλιοι,πρεπει να τιμωρηθει.
    Γιατι η περιπτωση της αθλιας συμπεριφορας προς τον Παντουλα απο την Λαινα δεν ειναι η μοναδικη.Βουιζουν τα γραφεια του ΔΙΚΑΤΣΑ.Ας μιλησουν καποιοι επιτελους εκει μεσα.Τι φοβουνται;
    Ποιος επιτελους ακομη και σημερα στηριζει την Λαινα;
    Εκτος και αν ειδαι και ακουσε πολλα εκει μεσα και τους κραταει ολους στο χερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή