Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αντώνη, ξύπνα.!

Πάνε τώρα τόσες μέρες που συγκρότησες "σκιώδη κυβέρνηση" για να ελέγχει δήθεν τις καθημερινές ατασθαλίες της άθλιας "κυβέρνησης" του αμερικάνου συμφοιτητή σου.
Κόλλησες στο "αντιμνημόνιο" και μετά ...πάπαλα.!
Αντώνη, γιατί συγκρότησες αυτή την ανύπαρκτη ως τώρα σκιώδη κυβέρνηση;
Μήπως μόνο για το θεαθήναι;
Το ρωτάω αυτό Αντώνη μου, διότι από την ημέρα που τέλος πάντων -τύποις- συνεκροτήθη η ...φερόμενη ως "σκιώδης κυβέρνηση", ΟΥΔΕΜΙΑ μέχρι σήμερα και υπό την προεδρία σου συνεδρίαση υπήρξε εκ μέρους των ...ηγούντων αυτής.
Τυχαίο;
Αντώνη, έχω την αίσθηση ότι χαϊδεύεις αυτά τα "σκιώδη" αλλά και τα πέριξ σου, μόνο και μόνο για να περιορίσεις τις όποιες ενδεχομένως...αυτομολίες προς το αντίπαλο και σαφώς εχθρικό προς εσένα στρατόπεδο της κυρά Ντόρας.
Τα λέω καλά;
Αυτό όμως Αντωνάκη μου ΔΕΝ είναι πολιτική. Είναι δυστυχώς μια χειρίστου τύπου μικροπολιτική σκοπιμότητος, αφού το μόνο - ως φαίνεται - πως σε ενδιαφέρει, είναι να ψηλώνεις το φράχτη του κόμματός σου, μη τυχόν και ...πηδήξουν απ' το μαντρί κάποια ατίθασα γκεσέμια σου που γουστάρουν ...συμμαχίες.!
Αντώνη πρόσεχε. Η Ελλάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η Ελλάδα χάνεται οσονούπω. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει μόνο από το αντι-μνημόνιο που έκανες σημαία σου, αλλά ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος είναι αυτός που ακούει στη λέξη ..."λαθροφέρματα" και με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ήσουν ο πιο νέος ηλικιακά - ελέω επιτίμου - γαλάζιος υπουργός Αντώνη, όταν ο Τούρκος Οζάλ έλεγε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να στους στέλνουμε ...καραβιές λαθρομεταναστών.
Βεβαίως, σήμερα, δεν χρειάζεται να μας τους στέλνουν. Τους φέρνουμε μόνοι μας. Εξ' ου και ο δικός μου τίτλος: "Λαθροφέρματα".
Αντώνη ξύπνα.! Περιμένω να μου γνέψεις για να κατέβω πρώτος στο πεζοδρόμιο, έστω κι' αν εσύ θα βρίσκεσαι στην αναπαυτική πολυθρόνα του πολυτελούς και επί της Συγγρού νέου γραφείου σου.
Αντώνη, δείχνεις υπερβολικά ανεπαρκής και με βάζεις σε περίεργες σκέψεις.
Αφού ως αντιπολίτευση σε βλέπω εντελώς "κουμπωμένο", πώς θα "λειτουργήσεις" όταν και όποτε (αν) πάρεις στα χέρια σου τα γκέμια της Ελλάδος, θα έχεις - εκ των πραγμάτων - απέναντί σου ένα ποικιλόχρωμο "κομματικό" και ανθελληνικό σκυλολόι;

Π.Ν.  
Bookmark and Share

15 comments:

  1. Π.Ν.-άκι γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.
    Έτσι ειναι οι έρωτες με την Αγία Οικογένεια, άστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντουαν θαταν καλυτερα να παραιτηθει..

    Αει σιχτιρ επιτελους αχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τελευταίο φιλολογικό ερώτημα δεν χρειάζεται.

    Τον Αντωνάκη, τον αρχηγό από την βάση (του ΠΑΣΟΚ βέβαια) δεν θα τον δείτε ποτέ πρωθυπουργό.

    Το ερώτημα είναι σε πόσες μέρες θα τον σουτάρουν μετά από τις εκλογές που έρχονται σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραιος εισαι ρε 3,04. δηλαδη οποιος ασκει κριτικη στον αντωνη ειναι με την αγια οικογενεια. τι σοι συλλογισμος ειναι αυτος ρε μεγαλε??? φαινεται ομως δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις γιατι και την μπακογιαννη ειρωνικα κυρα ντορα την χαρακτηριζει ο π.ν. τελικά που διαφωνεις για να καταλαβουμε και μεις??? κανει αντιπολιτευση ο αντωνης??? εκτος και αν κανεις πλακα οποτε ακυρο
    σ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν πάει κάτι κατα διαόλου στην χώρα δέν φταίει μόνο η κυβέρνηση, φταίει κατα 40% περίπου και η αντιπολίτευση. Το ίδιο φαινόμενο είχαμε και στην εξαετία του Καραμανλή για την επίσης χείριστη πορεία της χώρας εκείνη την περίοδο μεγάλο μερίδιο είχε και ο χαζογιώργος με την καταστροφική του αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ντορήδες κοιτάξτε μήπως και καταφέρετε να κάνετε το κίνημα κόμμα και να μπήτε στη βουλή και αφήστε τον Αντώνη
    Δεν καταλαβαίνετε οτι ξεφτιλίζεστε αλλά και του προσφέρετε διαφήμιση; Με τέτοια καμώματα και με τέτοιους σχολιασμούς, δεν προσελκύετε αποστάτες από τη ΝΔ
    Πάρτε το χαμπάρι: Η Ντόρα σας τελείωσε από την πολιτική και ο Σαμαράς είναι ο επόμενος πρωθυπουργός Τελεία και παύλα
    Ο ΠΝ ακούει; (διαβάζει)
    Επ ευκαιρία Ο Dimitri κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;
    ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρέ σείς συνεχίζεται να τσακώνεστε για τούς πολιτικούς ; Καλά μυαλό δεν θα βάλουμε ποτέ ;
    Δύο τινα συμβαίνουν :
    Η συνενοημένοι είναι όλοι τους και παίζουν θέατρο για να μας απροσανατολίζουν όσο μας ξεπουλάν,
    η
    είναι όλοι τους εκτός τόπου και χρόνου, σχέτοι ΒΛΑΚΕΣ....

    Ξυπνήστε μάγκες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ

    26 Ιανουαρίου 2011 7:49 μ.μ.

    To σχόλιο του 6:09 το διάβασες? Η Ντόρα για πές μας πότε ήταν κυβέρνηση ή πότε ήταν αντιπολίτευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Π.Ν. ακούει (διαβάζει) και με προσοχή μάλιστα κύριε ΣΑΜΑΡΙΚΕ.
    Επί του προκειμένου (θέματος) ότι ήταν να γράψω το έγραψα.
    Με τα όσα - μέχρι στιγμής - μας έχει κάνει το αμερικανάκι, θα έπρεπε να βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον 10 μονάδες κάτω από τον Σαμαρά. Εδώ όμως συμβαίνει το αντίθετο.
    Βοήθησέ με λίγο για να καταλάβω, πώς μπορεί και συμβαίνει αυτό;
    Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενας-ενας ντορήδες μου
    8:17 Η Ντόρα ποτέ δεν ήταν στη κυβέρνηση η αντιπολίτευση ποτέ δεν εξέφρασε άποψη ποτέ δεν ακολούθησε τη δική της γραμμή, πέρα από τη κομματική Θυμίζω: Σχέδιο Αναν, αμερικάνικοι πύραυλοι στην τσεχία, αγωγός Μπουργάς -Αλεξανδρούπολη, Ελλανοτουρκική προσέγγιση (παραίτηση Γράψα),υπόγειες συνομιλίες με Μιλοσόσκι για το σκοπιανο, αεροπλάνο με τον ήλιο της Βεργίνας στη Κέρκυρα,κα
    Μη μας την παρουσιάζεις και μυξοπαρθένα
    ΠΝ: Θα σου εξηγήσω αν πρώτα εσύ μπορέσεις να μου εξηγήσεις πως στις δημοτικές την πρώτη Κυριακή η διαφορά ηταν 2 μονάδες και με πραγματική κάλπη, την δεύτερη 4 και μετά 2 μήνες εκτοξεύτηκε στο 10.
    Εγώ δεν αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό το ερώτημα με βασανίζει συνέχεια
    Η απάντησή σου στο ερώτημά μου σίγουρα απαντά και στο δικό σου
    ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΜΑΡΙΚΕ.
    Ανήκουμε στην ίδια πολιτική οικογένεια και κάνουμε μεγάλο κακό στην παράταξη με το να αντιδικούμε.
    Όμως δεν νομίζω ότι οι περί τον Σαμαρά νοιώθουν τις ίδιες ανησυχίες με μας. Κάποιον αν θέλεις να τον διορθώσεις του επισημαίνεις τα λάθη του και δεν τον χτυπάς στην πλάτη για να γλείψεις αργότερα κανα κομμάτι εξουσίας όποτεέρθει εκείνη η ώρα.
    ΔΕΝ είμαι ντορικός φίλε. Είμαι με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Τί θα το κάνουμε δηλαδή;
    Α λα νεο-παλιό-βαθύ-ρηχό-εκσυγχρονιστικό κ.λ.π. πασοκ;
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Πρέπει όλοι να πείσουμε τον Σαμαρά να κτυπήσει γροθιά, αν όχι να σπάσει τα έδρανα της βουλής με όλα αυτά που κάνει η Παπανδρεϊκή αποβολή.

    Π.Ν.

    ΥΓ: (Και αν θέλεις μπορώ να δώσω και το όνομά μου). Μάτωσα γι' αυτή την παράταξη και δεν ανέχομαι να βλέπει την πλάτη του ..."κανένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μόνοι υποστηρικτές του Σαμαρά είναι οι έμμισθες γραφίδες του ΠΑΣΟΚ που τον προφυλάσουν σαν τα μάτια τους για την πλάτη που τους βάζει.

    Όμως στις εκλογές που έρχονται ο Αντωνάκης θα παλέψει για το 30 % και πιθανόν να μην το καταφέρει.

    Μπορείτε να μου πείτε εμένα όλοι εσείς οι λιμοκοντόροι του ΣΑΜΑΡΙΣΜΟΥ τι θα γίνει την επόμενη μέρα ;

    Θα φταίει η Ντόρα ή ο καιρός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαγωθείτε, φαγωθείτε, ..Ντορικοί, Σαμαρικοί, κτλ, κτλ....
    Μόνο που δεν θα σας ξαναψηφίσουμε ποτέ πιά ! Εσείς δεν είστε δεξιοί, παρεούλες καταντήσατε, για την πίττα στην μετά ΠΑΣΟΚ εποχή !
    Καλά ρε, ένας Κωνσταντίνος Καραμανλής που θα βρεθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι προφανες οτι ο Σαμαρας εχασε την μπαλα στην υποθεση της Νομικής. Δυστυχώς αποδεικνυεται να στερειται ευθυκρισιας και να πασχει απο αργα αντανακλαστικα. Και η ΔΗΣΥ και ο ΛΑΟΣ αντεδρασαν πολυ γρηγορωτερα και μα σαφεις θεσεις. Μεχρι τωρα εκανε λαθη στην στρατηγικη. Τωρα αρχιζει και κανει και λαθη τακτικης. Λιγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -ΦΙΛΟΙ ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΄΄ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ -"Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ"!!!!ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ BLOGS, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ , ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Τ Ι Π Ο Τ Ε......ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ. ΦΥΣΙΚΑ ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΗΛΑ .ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΧΡΙΤΗ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή