Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Επιλεκτική όρασι και ...απομονωμένη "Λογική"

Διαδηλωσεις πολιτων ή καδρονομαχιες αναρχοβανδαλων?

Από τον Ιάσωνα...

Μολονοτι ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε τις ιδιες εικονες, τελικως ο αποηχος είναι η τελειως αντεστραμμενη εικονα της πραγματικοτητος. Και η επαναληψις της διαστραμμενης καταστασεως καταθλιπτικη..
Εχει προηγηθει επιθεσι επαγγελματιων βανδαλων και στρατευμενων οχλοκρατων. Τα ευγενη και φιλαληθη Μεσα Εξαχρειωσεως Μαζων τους αποκαλουν ..."διαδηλωτες".
Οι "διαδηλωτες" είναι εξοπλισμενοι με χαϊδευτικα, αβλαβή καδρονια και επιτιθενται καλοσυνατα κατά των ευζωνων της Προεδρικης φρουρας της Βουλης...
Ματαιως ο λοχιας της φρουρας προσπαθη να συνετιση τους βανδαλους οχλοκρατες για να δεχθη και αυτος επιθεσι...
Τελικως αφου ετσι εχει διαμορφωθη αυτή η αντιπροσωπευτικη καταστασις του νεοελληνικου πολιτισμου μας, τα ΜΑΤ προσπαθουν να απομακρυνουν τους ασυγκρατητους βανδαλους μεσα σ ένα καταιγισμο συγκρουσεων, οπου οι αστυνομικοι δεχονται επιθεσι των καδρονοφορων μαχητων, αμυνομενοι με ριψι δακρυγονων…
Τοτε εμφανιζεται γηραλεος ασπρομαλλης, παρατασσομενος στην πρωτη σειρα των επιτιθεμενων, ο οποιος επεμβαινει και ωθει τους αστυνομικους "για να αποφευχθουν συλληψεις" όπως θα μας εξηγησουν αργοτερα οι διανομεις της δημοσιογραφικης "αληθειας"....
Όμως τα προηγουμενα γεγονοτα, μολονοτι εχουν συμβη κατά κεραιαν ακριβως ως περιγραφησαν, θεωρουνται ανυπαρκτα. Ως μηδεποτε γεγονοτα. Δηλαδη δεν υπηρξαν επιτιθεμενοι. Δεν υπηρξαν καδρονια. Δεν υπηρξαν βανδαλοι οχλοτρομοκρατες.
Εκτοτε και επανειλημμενως εως οτου εμπεδωθει η "εικονικη»" πραγματικοτητα, προβαλλεται ανελλιπως η εικονα της απωθησεως του γηραλεου ασπρομαλλη ο οποιος τελικως φαινεται να λιποθυμα και να απομακρυνεται με φορειον...
Δημοσιογραφοι, σχολιαστες, πολιτικοι, υπουργοι μας εντεταλμενοι με την προστασια μας, απαντες με μια ταυτοσημη πολυφωνικη μονοφωνια καταδικαζουν την ..."επιθεσι" κατα του ασπρομαλλη γεροντος, ως εάν τιποτα δεν ειχε προηγηθει και οι αστυνομικοι μας, αιφνης βλεποντας τον καταχαρουμενο γεροντα να τραγουδα και να χορευη, εκεινοι πολεμοχαρεις ως είναι, επιτιθενται κατ αυτου εως οτου τον ριξουν περιχαρεις αναισθητο…!!!
Αυτή η επιλεκτικη ορασις δημιουργει παντοτε την απομονωμενη "λογικη" του κατεστημενου των αριστεροκρατουμενων Μεσων Εξαχρειωσεως, των νεοπροδευτικων παρμορφωμενων ολων των κομματων και βεβαιως των εκνομων αριστερων κομματων. Αφου εξ αλλλου αυτος είναι ο σκοπος τους.
Να λησμονειται να παραβλεπεται ότι οι αστυνομικοι δεχονται την βια βανδαλων στρατευμενων οχλοκρατων και αμυνομενοι απαντουν στην βια με δακρυγονα και συλληψεις. Ετσι ουδεις αναφερθη στα προηγηθεντα που προκαλεσαν την πτωσι και λιποθυμια του γεροντος, αλλα απομονωσαν ..."την επιθεσιν" εναντιον του.
Την ιδια ημερα σε άλλο σημειο, οπου αναλογου αναρχο κομμουνιστικης παιδειας στρατευμενοι βανδαλοι οχλοκρατες (που ...αγωνιζονται (!) να μας σωσουν από την αστικη δημοκρατια) αφηρεσαν το κρανος αστυνομικου και εν συνεχεια φιλικα, συντροφικα τον κτυπησαν στο κεφαλι με μαρμαρο που ειχαν αποσπασει από το κτηριο που φρουρουσε, δεν ανεφερθη καν...
Βλεπετε, δεν υπηρξε ..."δικος" τους τραυματιας, αλλά ουτε και συνεβη τιποτα το σοβαρο...!

Εν κατακλειδι :

Η Δημοκρατια διαχρονικα κινδυνευει μαλλον περισσοτερο από την αναρχια και την οχλοκρατια του όποιου, την δειχνει εμπρακτως, προσπαθει να την επιβαλλει και την διαφημιζει ως ..."δημοκρατικο" αγωνα ή κεκτημενο, παρα από την αστυνομια που προσπαθει να την περιφρουρηση...

2 comments:

  1. 12 διμοιριες ΜΑΤ εστειλε σημερα το απογευμα ο Κοεμτζογλου στην πλατεια Α.Παντελεημωνα για να εμποδισει μια καθολα νομιμη προγραμματισμενη συγκεντρωση Ελληνων πολιτων που ηθελαν να διαδηλωσουν ειρηνικα για τα αιτηματα τους.
    Ακομα κι αυτην την στιγμη που γραφω οι καθεστωτικες δυναμεις εμποδιζουν κι απαγορευουν την εισοδο και την εξοδο απο τον χωρο της πλατειας.
    Ελευθεροι πολιορκιμενοι λοιπον καποιοι συμπολιτες μας μεσα στην ιδια μας την πατριδα εν καιρω ειρηνης κι εν καιρω "δημοκρατικης" διακυβερνησης.
    Την ιδια στιγμη συλλαμβανονται και φυλακιζονται οσοι συμπατριωτες μας δηλωνουν Ελληνες,μεσα στην Ελλαδα,εν καιρω ειρηνης και "δημοκρατικου" πολιτευματος.
    Που ειναι τωρα ολοι εκεινοι οι φαντομαδες του νεοπατριωτισμου που ξεσηκωσαν τον κοσμο με τις αντιγερμανικες τους κορωνες;
    Που ειναι τωρα ολοι νεοκοποι υπερασπιστες της εθνικης μας αξιοπρεπειας που ηταν ετοιμοι να κηρυξουν τον ανενδωτο αγωνα εναντιων των φαντασματων του Χιτλερισμου;
    Ποσο γρηγορα επαληθευθικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΡΙΚΟ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΕΡΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. . ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!

    ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή