Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Προκήρυξη αντιπερισπασμού από ...δήθεν τρομοκρατική οργάνωση.

Ως κίνηση αντιπερισπασμού και μόνο μπορεί να εκληφθεί η ηλεκτρονική..."προκήρυξη" της δήθεν πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης "Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο" που εστάλη στο προσφιλές για τέτοιου είδους περιθωριακά στοιχεία, site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου zougla.gr
Οι συντάκτες της παραπάνω προκήρυξης (βλέπε πυρήνες της φωτιάς) στην προσπάθειά τους να θολώσουν τα νερά, εμφανίζονται ως σκληρά ...καρύδια και δηλώνουν ...αμετανόητοι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας στα Κ. Πατήσια, όπου έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος Αφγανός και τραυματίστηκε η 10χρονη αδελφή του.
"... Δεν θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός, καθώς είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά..."
Ανώτεροι Αξιωματικοί της Αστυνομίας διατηρούν επιφυλάξεις ως προς τη γνησιότητα της ανάληψης ευθύνης, κάνοντας μάλιστα λόγο για προκήρυξη ..."μούσι".!
Στο ηλεκτρονικό μήνυμά της η δήθεν οργάνωση "Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο" (δεν ξέρω και με τι χρώμα να τη ...βάψω) αναφέρει μεταξύ άλλων:
''...Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση... και πιάσε το αυγό και κούρεψτο.!
"...Δεν θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός, καθώς είμαστε σε πόλεμο κ.λ.π..."
Πότε ωρέ λεβέντες προλάβατε και κηρύξατε καινούργιο ...πόλεμο, κι' εμείς δεν πήραμε χαμπάρι;
g

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου