Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο κόσμος είναι έτοιμος να λιντσάρει τους υπουργούς και τα στελέχη του Πασοκ.!

Ασυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.
Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην "πασοκοκρατούμενη" Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.
Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου! Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.
Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα "έψαλλε" δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.
Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.
Κι όλα αυτά στο "πράσινο" Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…

Παντού τους κράζουν!
Όμως, την οργή του κόσμου γνώρισε από πρώτο χέρι και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης (γνωστός για τη ρητορική του κατά του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αλλά και τον έντονο αντικληρικαλισμό του γενικότερα), στην Ερεσό της Λέσβου, όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στη ΝΔ Λέσβο.
Αποτέλεσμα, να εγκαταλείψει άρον-άρον την κωμόπολη, πριν πάρουν μεγάλη έκταση οι καθ’ όλα αυθόρμητες αποδοκιμασίες. Την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από πολίτες ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού σε εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη. Όταν ο Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωσε στους θεατές την παρουσία του υφυπουργού, ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι αποδοκιμασίες ήταν καθολικές.

"Τελειώνει" το ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ, όσοι δεν πετούν στα σύννεφα, γνωρίζουν ότι το πολιτικό τέλος του μεταλλαγμένου κόμματός τους είναι πολύ κοντά.
Εξάλλου, κορυφαίοι υπουργοί έχουν με δηλώσεις τους προειδοποιήσει ότι η πτώση του ΠΑΣΟΚ, θα σηματοδοτήσει και την οριστική περιθωριοποίησή του.
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα σημάνουν την απαρχή της απαλλαγής μας από την κυβέρνηση της Νέας Τάξης, που από την πρώτη μέρα της εκλογής της και στο όνομα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν έχει παύσει να συσσωρεύει φρικτά δεινά στον τόπο, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία (αλήθεια, πόσο γρήγορα ξεχάστηκε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες"…) και βυθίζοντας τον μέσο πολίτη στην απόγνωση και στη δυστυχία.
Την οργή του κόσμου, που βλέπει σε καθημερινή βάση να του στερούν όλα όσα αγωνίστηκε επί δεκαετίες για να κατακτήσει, δεν είναι εύκολο να την σταματήσει κανείς.

4 comments:

  1. Έτσι και αλλιώς, με νέα κυβέρνηση πάει ο Παπανδρέου στη ΔΕΘ.
    Εσωκομματικές κόντρες για τον ανασχηματισμό - σπρώχνουν τους δικούς τους και οι καναλάρχες.

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει στο διάολο να πάει το λαμόγιο δεν θα μας λείψει κιόλας. Το θέμα είναι ποιός μπορεί να αναλάβει αφού είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλον.Η πιστεύει κανείς οτι ο Σαμαράς δεν θα είναι μια απ΄τα ίδια?
    Αδιέξοδη κατάσταση αυτό βλέπω εγώ.
    Ρενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς Ρένα και στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα,αν κάποιον δεν τον θέλει ο λαός φεύγει στο πι και φί.

    Μαύρο σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο της κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο κόσμος είναι έτοιμος να λιντσάρει τους υπουργούς και τα στελέχη του Πασοκ!" ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    "Η αλήθεια για το επεισόδιο με Δ. ΣΙΟΥΦΑ στην Πάρο"

    Σε οικογενειακή ταβέρνα της Αλυκής που συνηθίζει να τρώει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας βρέθηκε και εχτές με την παρέα του. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μέχρι την στιγμή που δύο ζευγάρια που η ηλικία τους κυμαινόταν γύρω στα 40 χρόνια πέρασαν περπατώντας από τον παραλιακό δρόμο του χωριού, στο σημείο που βρίσκεται η ταβέρνα. Στην πλευρά προς τη θάλασσα κάθονταν πολλοί πελάτες, μεταξύ αυτών και η παρέα του πολιτικού.

    Οι δύο άνδρες, ΑΦΗΣΑΝ τις γυναίκες τους στο δρόμο και ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ το τραπέζι του Δ. Σιούφα. Ο ένας εκ των δύο πλησίασε περισσότερο και τον ΕΦΤΥΣΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ.

    Αμέσως, ο πολιτικός, χωρίς να εμπλακεί περαιτέρω αποχώρησε από την ταβέρνα για το σπίτι που διαμένει. Όμως οι άνδρες της παρέας του (δεν επιβεβαιώνεται ότι ήταν άνδρες της ασφάλειας του) μαζί με άλλους πελάτες της ταβέρνας, κινήθηκαν εναντίον των δύο υπαίτιων του επεισοδίου διαμαρτυρόμενοι για την διατάραξη που προκάλεσαν, ενώ τους απώθησαν από τον χώρο των τραπεζιών.

    Εκείνοι ΕΠΕΜΕΝΑΝ στους υβριστικούς τους χαρακτηρισμούς και στην επιθετική τους διάθεση.
    Πολίτες άσχετοι με την παρέα του Δ. Σιούφα που παρακολούθησαν ολόκληρο το επεισόδιο ισχυρίζονται ότι οι δύο ταραχοποιοί ΔΕΝ αντλούσαν την επιμονή τους να τσακώνονται με όλον τον κόσμο ΤΟΣΟ από τη σωματική τους δύναμη..., (: όσο από τι; Κάτι λείπει εδώ).

    Δεν επιβεβαιώνεται η χρήση σπρέι πιπεριού από κανέναν. Το επεισόδιο έληξε με την σθεναρή παρέμβαση του προσωπικού του καταστήματος που προσπαθούσε να ηρεμήσει και τις δύο πλευρές, χωρίς να έχει την δυνατότητα να καταλάβει λόγω φόρτου εργασίας από την αρχή, τι ακριβώς έχει γίνει και ποιος είναι με ποιου το μέρος. Η αστυνομία δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν για να επέμβει

    (Από kallitzakis στις Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, @ "Fileleutheros Πολιτική και Πάρος").

    Σχόλιο, Από ανώνυμος | @655:

    "μεγαλο κραξιμο εφαγε και ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ την προηγουμενη εβδομαδα στην αντιπαρο οταν περπατουσε στον πεζοδρομο με τον γυιο του. δεν συμφωνω με επιθεσεις αλλα λιγο κραξιμο πιστευω τους ταρακουναει λιγο......"


    ΥΓ. Άντε! Το "θύμα", το "ψώνιο" και το "σύμβολο αιώνιο" ΞΥΠΝΗΣΕ!

    ..."ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ" (!), "ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ" (!!), "ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ" (!!!) και λοιπές …υποκριτικές δυνάμεις του πολιτικού Συστήματος, ΕΡΧΕΤΑΙ "ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ", αντί του ...Σανιδά σας!

    Δώσαμε θάρρος στον χωριάτη (ΠΑΣΟΚ) και ανέβηκαν κι οι "γύφτοι" στο κρεββάτι (ΝΔ), και αφού μάθανε όλοι πως "κοιμώμαστε" (όρθιοι, και πληρώνουμε ...τσατσά), πλακώσανε κι οι ..."cheafτοι" τού ΔοΝιΤού. "Ας προσέχαμε", που λέει και η ενδεκάτη εντολή.

    Τώρα, ΟΜΩΣ, ξέρουμε. ΓΙΑΤΙ μάθαμε και πάθαμε. Κι επειδή ξέρουμε, έχουμε και την λύση/θεραπεία του προβλήματός μας: "ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΊΔΑ", στους νυν πολιτικούς μας.

    Ε, μόλις δουν οι τσίφτες οι ..."cheafτοι" τού ΔοΝιΤού, τι μοίρα επιφυλάξαμε στους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, θα υπάρξει ..."συνωστισμός" για "El. Benizelos"...

    Όχι είπες;;;

    ΓΕΙΑ + ΧΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή