Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

21 Απριλίου 1967. Ναι, ήταν Επανάσταση.!

Η "Δημοκρατία" μας απέτυχε παταγωδώς όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα αλλά γιατί διάφοροι τυχάρπαστοι λαοπλάνοι και απατεώνες εξουσιαστές κατάφεραν να συνθλίψουν την συνείδηση και το φιλότιμο του Έλληνα, ειδικά μετά το 1981.
Η βασική αιτία της παρακμής και αποτυχίας είναι ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός ο οποίος μετέτρεψε την Δημοκρατία σε ένα πανηγύρι ωχαδερφισμού, αφελληνοποίησης, αναρχίας, ενδοτικότητας, αδιαφορίας και απαξίας κάθε αρχής, αξίας και φιλότιμου που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Έτσι λοιπόν επί Δημοκρατίας καταφέραμε να ζούμε όλοι μας φυλακισμένοι μέσα σε σιδεριές με το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια ενώ επί Χούντας όλοι κοιμόντουσαν με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που επί Χούντας δεν περνούσαν καλά, όπως οι αριστεροί, αλλά αυτοί είχαν το ιστορικό προηγούμενο του εμφυλίου που και πάλι οραματιζόντουσαν και στην τελική ποιος τους ανάγκασε να είναι αριστεροί για να υποφέρουν; Η Χούντα φυλάκισε τους αριστερούς και η Δημοκρατία όλους τους Έλληνες και τους πτώχευσε κιόλας!

Καταφέραμε επί "Δημοκρατίας" να χρεοκοπήσουμε και να πτωχεύσουμε τη χώρα μας ενώ επί Χούντας η ανάπτυξη και η οικονομία ανθούσε, η ανεργία βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος σε αντίθεση με σήμερα που ήδη ένα εκατομμύριο Έλληνες προσπαθούν να ζήσουν χωρίς δουλειά και ψάχνουν να βρουν τρόφιμα μέσα στα σκουπίδια όπως επί ναζιστικής κατοχής το 41!!! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα γιατί η ανεργία όπως πάνε τα πράγματα θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια και περισσότεροι από το 50% των Ελλήνων θα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εντωμεταξύ καραβιές από λαθρομετανάστες θα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς καν να ξέρουμε τι θα τους κάνουμε…

Καταφέραμε επί "Δημοκρατίας" να μας αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας την ίδια την ιστορία μας και σχεδόν όλος ο πλανήτης να έχει ήδη αναγνωρίσει τους απατεώνες Σκοπιανούς σαν Μακεδόνες. Φυσικά επί Χούντας υπήρξε ο Αττίλας στην Κύπρο αλλά θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Ο Αττίλας δεν υπήρξε επί Παπαδοπούλου αλλά επί Ιωαννίδη και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου η κοινωνική αναταραχή ήταν αυτή που μας οδήγησε λίγο μετά στις λανθασμένες και προδοτικές επιλογές του Ιωαννίδη.

Οι Χουντικοί, μηδενός εξαιρουμένου, πέθαναν στην ψάθα, επί Δημοκρατίας οι βολευτάδες μας μπήκαν με ένα βρακί στην πολιτική και βγήκαν με βίλες, κουρσάρες και καταθέσεις στην Ελβετία. Χάθηκε το φιλότιμο και γεμίσαμε διεφθαρμένους, τρωκτικά, κλέφτες και νταβατζήδες και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε έναν από αυτούς για να τον τιμωρήσουμε, τάχα...

Ναι λοιπόν, η 21 Απριλίου 1967 ήταν Επανάσταση, ήταν η Επανάσταση που μας απέτρεψε από έναν δεύτερο εμφύλιο που ο αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός και πάλι επιθυμούσε επί χρόνια μετά την ήττα του εμφυλίου το 1949.

Πολύ πιθανό εάν δεν ερχόταν η Επανάσταση των Συνταγματαρχών θα μετατρεπόταν η Ελλάδα σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και στην καλύτερη περίπτωση σε Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία ή Ανατολική Γερμανία με ότι συνεπάγεται αυτό. Βέβαια ίσως αυτό τελικά να ήταν και καλό από μία άποψη, γιατί σήμερα η Ελλάδα δεν θα είχε μετατραπεί σε μεταναστευτικό σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και ίσως θα σωζόταν και το Έθνος και η Πατρίδα που μαθηματικά πλέον οδηγείται στην καταστροφή και τον αφανισμό γιατί κανείς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για πρώτη φορά η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή από εισβολείς που κατάφεραν να την κυριεύσουν ύπουλα και εν καιρώ ειρήνης και αυτό είναι και πρωτοφανές για την ιστορία της Ελλάδος που έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην ιστορίας της αμαχητί αλλά αυτή η εισβολή και κατοχή αποτελεί και το πλέον επικίνδυνο μονοπάτι που ακολούθησε ποτέ. 

Και όλα αυτά επί "Δημοκρατίας"...

Περισσότερο από ποτέ λοιπόν, αν και είμαι υπέρμαχος της Δημοκρατίας, χρειαζόμαστε μία νέα Επανάσταση ανάλογη της 21ης Απριλίου για να μας βγάλει από το τέλμα και να μας σώσει από την καταστροφή γιατί πλέον μόνο με πολύ δραστικά μέτρα μπορούμε να σωθούμε, μέτρα που η Δημοκρατία αδυνατεί να προσφέρει λόγω αυτού του αριστερίστικου μεταπολιτευτικού ρεβανσισμού και κομπλεξαρισμού που την διακατέχει.

Έτσι τα καταφέραμε δυστυχώς εν καιρώ "Δημοκρατίας" και τα καταφέραμε έτσι γιατί ο αριστερίστικος μεταπολιτευτικός ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός, ποτέ δεν έπαψε ενδόμυχα να ονειρεύεται και να προσδοκεί νέους εμφυλίους και προδοσίες όπως αυτή της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Ποτέ δεν ικανοποιήθηκαν οι αριστεροί από την Δημοκρατία που είχαμε γιατί απλά δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία και παρανόησαν ηθελημένα την έννοια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας η οποία δε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω αλλά σημαίνει την έλευσι ορίου, δηλαδή φτάνω στο όριο και σταματώ εκεί για να μη παραβιάζω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων. Αυτό το όριο ποτέ δεν το σεβάστηκε η αριστερά. 

Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα σε όλο τον κόσμο όπου επιτρέπεται κάθε χρόνο να συντελούνται κατά μέσο όρο, 600 με 800 διαφορετικές διαδηλώσεις και πορείες από 10 – 20 άτομα πολλές φορές, που κλείνουν κεντρικές αρτηρίες της πόλης και παραλύουν το κέντρο και κάθε εργασιακή, εμπορική και οικονομική δραστηριότητα! 

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως μάλιστα με τις περισσότερες απεργίες!!! Και ποιος ξένος επενδυτής θα επενδύσει τα κεφάλαια του σε ένα τέτοιο ανασφαλές περιβάλλον ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα; Και ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς κεφάλαια ειδικά από το εξωτερικό, μία υπό ανάπτυξη χώρα, θα τελματώσει και θα πτωχεύσει αργά ή γρήγορα. Και όλα αυτά για να μη χαλάσουν τα κέφια των αργόμισθων και αργόσχολων προοδευτικών εργατοπατεράδων υπαλλήλων της κεντροαριστεράς και του ψευτοπροοδευτισμού.

Και το χειρότερο, σήμερα ποινικοποιήθηκαν οι λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία! Οι μηδενιστές και ορκισμένοι εχθροί των Πατρίδων, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής που επιθυμούν την εξαφάνιση των Εθνών και της Ιστορίας για να μαζοποιήσουν συνειδήσεις και λαούς και έτσι να καταφέρουν ευκολότερα να τους μετατρέψουν σε δούλους τους, σήμερα όλοι αυτοί καταφέρνουν να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους μέσα από την ψευτοαριστερά, την θολοκουλτούρα, τον ψευτοπροοδευτισμό τον αναρχοναζισμό και το χάος, ευτυχώς όμως δεν μασάμε όλοι χορτάρι όπως νομίζουν...

Η Επανάσταση λοιπόν είναι αναγκαία σήμερα γιατί ήδη βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου εμφυλίου που διακαώς ανέκαθεν επιθυμούσε η αριστερά και πολύ περισσότερο η αναρχοαριστερά η οποία και προωθείται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Δεν είναι τυχαίο ότι η κεντρική γιάφκα της αναρχοαριστεράς (INDYMEDIA) λειτουργεί μέσα από ένα κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο Αθηνών που το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους με τις ευλογίες των προοδευτικών εξουσιαστών μας!

Μία Επανάσταση όμως χρειάζεται και κότσια και παντελόνια και δεν βλέπω κάποιον που να τα κατέχει αυτά σήμερα, γι'αυτό και η καταστροφή της Πατρίδας μας είναι προδιαγεγραμμένη από το 1981 και μετά και σύντομα θα την διαπιστώσουμε. Ελπίζω τουλάχιστον λίγο πριν έλθει η οριστική καταστροφή, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να βρεθούν και τα κότσια και τα παντελόνια προτού μπεί και η παύλα μετά από την τελεία. Και ναι είμαι αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή, ο Έλληνας θα ξυπνήσει, θα αντισταθεί και θα ξαναγράψει με ηρωισμό την Ελληνική ιστορία όπως πάντα, καταφέρνοντας να σώσει τελικά και την Πατρίδα και το Έθνος.

ygro-pyr
Bookmark and Share

29 comments:

  1. Χρόνια πολλά αδέρφια
    Μην ντρέπεστε πλέον να εκφράζετε ελεύθερα κάτι που είναι κοινό μυστικό. Επιτέλους ξεπεράστε τα συνθήματα και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος για φασίστες και χουντικούς Γράψτε επιτέλους στους δίδυμους αδένες σας τους καθοδηγητές των ΜΜαποβλάκωσης Είναι αυτοί που μας έφεραν εδώ που είμαστε. Κλείστε επιτέλους τις τηλεοράσεις και απαγορέψτε στη κάθε Τρέμη , Πρετεντέρη , Νικολάκη να δηλητηριάζουν και να προπαγανδίζουν ασύστολα. Τη "δουλειά" που τους ανέθεσαν κάνουν
    Ναι μια ανάλογη "χούντα" θα μας σώσει από τους "δημοκράτες πολιτικούς μας"
    Μόνο που αντί για Γυάρο να έχουμε νεο Τιτανικό.....
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα στον Τιτανικό παρά σ' αυτό εδώ το φασιστομπλόκ. Ντροπή σου gianniotis που κάνεις πολιτικό προσηλιτισμό. Υπάρχουν και πολλοί νέοι που δεν γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα της εποχής. Και συ φροντίζεις να τους παραπληροφορείς σκανδαλωδώς. Μήπως εσύ είσαι ο αμετανόητος και όχι ο κ. Παπούλιας που χωρίς όρια τον χτυπάς ανελέητα;;;;
    Ντοπή σου.
    Σ.Γρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δικτατορία του 1967 είναι η αιτία που εμφανίστηκαν όλες οι βρωμερές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.
    Καλύτερα να παρέμενε ο βασιλιάς παρά αυτή η γενιά των ληστών πολιτικών που ρήμαξαν την δημόσια περιουσία.
    Μόνο γι'αυτό είναι καταδικαστέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περναει ο στρατος της ελλαδος φρουρος!!!!
    η Παναγια και ο στρατος ειναι προστατες μας!!!
    αερα αερα να φυγει η χολερα!!!
    ζητω το εθνος!!
    ζητω!!!
    ζητω ο στρατος!
    ζητω!!!
    ζητω η 21 απριλιου!!!
    και ελλαδα !
    και ελληνων !
    και χριστιανων!!!
    καλη ανασταση!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλύτερο άρθρο σου βρε Gianniotis !
    ΝΚ
    λέω ..να σου κλέψω μερικά, να τα χρησιμοποιήσω για να στείλω ένα κέιμενο σε μεγάλο και πολυσυχναστο blog, αν το βάλλουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ, ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΝΤΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ, ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Προοδευτικέ" σύντροφε Σ.Γρ.
    Βολεμένε "αντιστασιακέ" όπως οι περισσότεροι στο πασοκ προσπαθείς να μας πείσεις για τις αρχές σου αραχτός επι του καναπέως σου;
    Συ δεν ήσουν που πρωτοστατούσες στις συγκεντρώσεις για την εθνοσωτήριο και έβαλες κατά του βασιλιά;
    Αλλά με το πασοκ μετά, ησουν ντεμοντέ
    Το γύρισες λοιπόν και ξαναβολεύτηκες.
    Και έφαγες πολύ καλά.
    Εσύ τα έφαγες με το Πάγκαλο
    Και έχεις το θράσσος να βγαίνεις συνταξιούχος ων να μας το παίζεις "δημοκράταρος" και ιδεολόγος, οχυρωμένος πίσω από την ασφάλεια της σύνταξής σου
    Κοίταξε το πρόσωπό σου στο καθρέφτη και φτύστον αντί να γράφεις τέτοιες παπαριές, που δεν πιστεύεις κατά βάθος.
    Γιατί έτσι του αξίζει
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ

    ΥΓ Αν γνωρίζεις κάτι για IP ενημέρωσέ με με σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα το πρωί ξύπνησα,ντύθηκα και πήγα και έχεσα πάνω απο τον τάφο του Παπαδόπουλου. Έρχεται η σειρά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 12.55
    Γιατί ρε συ γαμάς την συζήτηση ;
    Ησουν γεννημένος την 21 Απριλίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:03
    Είναι ίδιον των "προδευτικών" που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, φίλε
    Η πιο σκάρτη και διεφθαρμένη γενιά
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ν' αγιάσει η πένα σου Γιαννιώτη. Γεια σου Ήπειρος λεβεντογέννα. Τέτοια λόγια τσούζουν γιατί είναι αλήθειες που δεν κρύβονται. Ασε τους κομπλεξικούς να λυσσάνε και να βρίζουν. Τον πανικό τους δείχνουν, την κακία τους και το μίσος για ό,τι ελληνικό.
    Να μου ζήσεις Γιαννιώτη!

    ΓΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί να είναι αναδημοσίευση, αλλά τα εύσημα ανήκουν έτσι κι αλλιώς και σ' αυτούς που προβάλλουν τέτοια κείμενα.

    ΓΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε Σ. Γρ. (10:38) πμ.
    Κατ' αρχάς να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
    Δεν είναι στις προθέσεις μου αλλά ούτε και την ανάλογη ευχέρεια χρόνου διαθέτω, προκειμένου να επιχειρήσω να σε πείσω για τα αυτονόητα.
    Αφού όμως επέλεξες τον "Τιτανικό", θα πρέπει να είσαι άτομο μειωμένου καταλογισμού, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου καθίσταται εκ προοιμίου περιττή.
    Άστο λοιπόν, ας μην το κουράζουμε...
    Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, είτε σ’ αρέσει είτε όχι, σήμερα (21 Απριλίου) είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους όσους αισθάνονται Έλληνες.
    Φίλε, δεν κάνω πολιτικό "Προσηλυτισμό" (σωστά το γράφεις) καθόσον δεν προσπαθώ να παρακινήσω κανέναν ώστε να υιοθετήσει τις πολιτικές μου απόψεις.
    Φίλε, δεν με πείραξε που χαρακτηρίζεις το ιστολόγιό μου ως ..."φασιστομπλοκ".
    Απλά με αιφνιδίασες επειδή στο ίδιο σχόλιο συμπεριέλαβες την ταπεινότητά μου με αυτή του ανωτάτου άρχοντος κ. Παπούλια.
    Τι είμαι εγώ μπρος τον κ. Παπούλια;
    Εγώ είμαι ένας απλός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και λαδοβαπτισμένος.
    Τι είδους εγκλήματα μπορεί να διέπραξα και παραμένω "αμετανόητος";
    Μήπως έκλεψα δημόσιο χρήμα, ή μήπως "δάνεισα" πολιτικούς για της Αγράμπελης το κάγκελο;
    Ας όψονται οι μπούφοι της ...επάρατης που τον εξέλεξαν.
    Πάντως μην παραπονιέσαι...
    Έχεις και συ τις δικές σου επετείους, όπως για παράδειγμα της πράσινης Παπανδρεϊκής δυναστείας της 3ης του Σεπτέμβρη ή και αυτής ακόμη της 17ης Νοέμβρη 1918, ημέρα κατά την οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το κόμμα των άλλοτε σταλινογενίτσαρων με τον μανδύα του ...ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κώμα Ελλάδος).

    Περαστικά σου φίλε.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα **μπράβο** δεν είναι αρκετό. Αγαπητέ κ. Γιαννιώτη θα χρησιμοποιήσω λεξιλόγιο καθομιλουμένης. **Δεν παίζεσαι με τίποτα**. Ειδικά σε ετούτη την φασιστοεποχή που ζούμε τολμάς και αναρτάς θέματα που μπορούν να σε στοχοποιήσουν επικίνδυνα.
    Απλά σε συγχαίρω και σε θαυμάζω.
    Έλενα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα, ουδ' εγκαταλειψω τον παραστατην, οτω αν στοιχησω. Αμυνω δε και υπερ ιερων και οσιων, και μονος και μετα πολλων. Την πατριδα δε ουκ ελασσω παραδωσω, πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξωμαι...

    « Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών και προσωπικών συμφερόντων»

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΚΛΕΦΤΟ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Δεν είναι νεκροθάλασσα βοή χωρίς σεισμό,νιώθω για σε πατρίδα μου στα σπλάχνα χαλασμό!..........

    Ρε ενας δεκανεας ρεεεεε…….

    Ως προς το ψωμί, την οικονομίαν, παραλάβαμεν το εθνικόν εισόδημα εις τα 565 δολλάρια, και παραδώσαμε την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν το 1973 εις 1.100.
    Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια.
    Παραλάβαμεν το συναλλαγματικόν απόθεμα της χώρας εις τα 200 εκατομμύρια δολλάρια και το παραδώσαμεν εις τον ένα δισεκατομμύριον πεντήκοντα εκατομμύρια δολλάρια.

    ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.
    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΔΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ...Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πίσω στις τρύπες σας ρε ψευτοδημοκράτες του κ@λου. Ρε ψηφίσατε σε πολλά δημοψηφίσματα μέχρι σήμερα και μιλάτε για δημοκρατία ;

    Κάτω η Χούντα της Νέας Τάξης
    Κάτω οι Εβραιομασόνοι
    Κάτω ο Jefry και τα γιουσουφάκια του

    Ζήτω η Ελλάς !!!
    Ζήτω το Έθνος !!!
    Ζήτω η 21 Απριλίου 1967 !!!
    Εύγε Γιαννιώτη !!! Με Πατριωτικούς χαιρετισμούς απο την Άρτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η GOΟGLE. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ???? ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ???? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητε ανωνυμε!!21 Απριλίου 2011 5:42 μ.μ.

    Που απειλεις οτι θσ θα κλεισης ενα ιστολογιο επειδη οι αναγνωστες του διατυπωνουν ελευθερα τις αποψειςμτου.Τοσο "δημοκρατουρας εισαι!!"
    Δεν σε ενοχουν τα εκνομα ΚΚΕ ΤΣΙΣΡΙΑΖΑ που καταλυουν την δημοκρατουρια σου καθημερινως .. Αλλα ενοχλεισαι γιατιεγραφησαν αληθειες για την 21η Απριλιου..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5:42
    Σιγά ρε φίλε μη σκίσεις το καλτσόν σου.
    Οσο εγώ ξέρω απο αεροναυπηγική, άλλο τόσο ξέρεις και συ από διαδίκτυο.
    Μάθε πρώτα να γράφεις με σβηστό το caps lock και μετά να γεμίζεις το blog με τις αηδίες σου.
    Αν κάτι έχει πάρει το αυτί σου για την α.κ , το έχει πιάσει στραβά
    Σε λάθος μέρος είσαι
    Σήμερα είναι επέτειος
    Που κάτι σαν εσένα δεν μπορούν ούτε να θυμούνται
    Γιατί φοβούνται τη σύγκριση
    Στο λαγούμι σου λοιπόν και μόκο
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 21 Απριλίου 2011 5:42 μ.μ.

    Δέν είμαι χουντικός αλλά άν βλέπω την χώρα μου στην οποία ζώ να την κυβερνά ένα διανοητικά καθυστερημένο τότε προτιμώ καλύτερα την χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε ανώνυμε
    21 Απριλίου 2011 5:42 μ.μ.
    Η μαλθακή ιδεολογία σας τύπου ζελέ (μιλάω για τις αριστερές παρυφές του ΠΑΣΟΚ που μάλλον ανήκεις ή και του άλλου ανίκανου φορέα την ΝΔ) η άνευ κόστους ακατάσχετη ανοησολογία και επιχειρηματολογία περί της οικονομίας της παιδείας των θεσμών της δημοκρατίας και άλλα αγαπητά σας θέματα στα οποία εντρυφείτε με αξιοθαύμαστη ανικανότητα,σας κάνει να φέρεστε με αγένεια παρά το απόλυτο του δικαίου που κάθε 'δημοκράτης' του χώρου σας απονέμει με τυμπανοκρουσίες στον εαυτό του...
    Σε ότι αφορά τις απειλές για το blog να μην το ξεχάσω.
    Θα του κλ@σεις τα αρχ@@@α.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΟΝ 5:42
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΤΟΜΟ;
    Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ Η ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΜΑΡΑΣ;
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΓΙΩΤΑ" ΤΟΠΟΘΕΤEIΤΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ Η ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
    (ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ???? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ....
    Μ Ε Γ Α Λ Ε Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Η ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟΥ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απο Πλατεια Βαθης.
    Γιαννιωτη, συμφωνω μαζι σου.
    Δεν θα εξηγησω γιατι (αυτονοητο και ηδη αναλυθεν απο τους προλαλλησαντες).
    Θελω ομως να πω τα εξης:

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ??
    (Αγωγη του Πολιτου, διδασκομενη επι Παπαδοπουλου !!).
    Για να εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (βιωσιμη) πρεπει να συντρεχουν τα εξης:
    1. Να υπαρχουν 3 διακριτες, αλληλο- και αυτο-ελεγχομενες Εξουσιες, η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. Τις βλεπετε πουθενα?
    2. Πληρη ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ εχουν εκεινοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ (αυτοχθονες) ΠΟΛΙΤΕΣ που ειναι ΕΝΗΜΕΡΟΙ (και ταμειακα !!) των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ τους (και δεν τελουν υπο δικαστικη αντιληψη). Τα δικαιώματα εκαστου περιοριζονται στο σημειο που θιγουν / αρχιζουν του αλλου.(ουυυ.. ισχυει ?)
    3. Απολυτη Ισοτης εναντι του Νομου (αυτο υστεραα !)
    4. Πληρης ελευθερια σκεψις, αλλα τα λογια πρεπει να ειναι τηρουνται ΣΥΜΒΑΤΑ της σκεψης, ΛΟΓΙΚΑ και ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ (κυριως για τους Ηγετες και τους συν αυτω).
    (Δεν ειναι τυχαιο οτι Ελληνιστι ο ΛΟΓΟΣ ειναι συναφεστατος με τη ΛΟΓΙΚΗ).
    5. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΤΕΙ δια της ψηφου. (και πασα ΔΟΛΙΟΤΗΣ/ΨΕΥΔΟΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ πρεπει να τημωρηται και να ακυρωνει την ψηφοφορια).
    Ισως και αλλα που μου διαφευγουν..

    Τα αδυνατα σημεια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    1. Ισοτης ψηφου φαυλων/εναρετων, αγραμματων/επιστημονων, ιδιοφυων/βλακων.
    2. Επιρρεπεια στην διαπλοκη (ακομα και στην Αρχαια Αθηνα). Ο εξουσιαζοντες θελουν Πλουτο και οι πλουσιοι θελουν Εξουσια !!
    3. Δυσχερια διακρισης/αξιολογησης / προταξης μεταξυ των
    ΑΓΑΘΟΥ/ΑΛΗΘΟΥΣ/ΔΙΚΑΙΟΥ/ΩΡΑΙΟΥ/ΟΦΕΛΙΜΟΥ.
    3. Δυσχερια διακρισης και συμβιωσης μεταξυ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ/ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    και παλι, ισως και αλλα που μου διαφευγουν..

    Επιλογος...
    Απεχουμε πλεον παρασαγκας απο τους ΔΗΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ... χρειαζομεστε -δυστυχως- αναταξη η οποια, υπο της παρουσες συνθηκες, πρεπει να ειναι βιαια, διοτι/οπως βιαια μας εξωθουν στιν ατιμαση οι Ανθελληνες που μας κυβερνουν !!
    .. Ομοιων οντων και περιλαμβανομενων των "ελλασσονων αντιπολιτευομενων" που σιωπουν / υπονομευουν / συνεργαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απο Πλατεια Βαθης.
    και συγνωμην..
    Καλη Ανασταση και Ενανασταση Γενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητε ανωνυμε!!21 Απριλίου 2011 5:42 μ.μ.


    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΡΑΧΥΒΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΤΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή