Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κύριε Καμμένε, τί δουλειά έχεις εσύ με τους Κατσαπλιάδες;

Φαίνεται πως ο "πατριωτισμός" του Πάνου Καμμένου είχε ημερομηνία λήξεως, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ανεξάρτητος πλέον "εθνοπατέρας" ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει, μάλλον στις 19 Φεβρουαρίου (ημέρα γενεθλίων μου), την ίδρυση νέου – αντιμνημονιακού- κόμματος, ζήτησε επιμόνως ο ίδιος να συναντηθεί με τον υπέργηρο και παροπλισμένο ..."αριστερό" μουσικοσυνθέτη.!
Το ραντεβού, κατόπιν συνεχών εκκλήσεων του ανεξάρτητου βουλευτή, κλείσθηκε για την προσεχή Τρίτη και ο "υπερπατριώτης" κ. Καμμένος θα περάσει το κατώφλι της έπαυλης του...
"αριστερού" σταλινογενίτσαρου που βρίσκεται στην ...Ακρόπολη παρακαλώ.!
Ναι, αυτόν πρόκειται να συναντήσει ο Πάνος Καμμένος, πουλώντας την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να εμποδίσει την ανοδική πορεία και την ανέλιξη των υγιών Εθνικών πολιτικών δυνάμεων τύπου Χρυσής Αυγής κ.λ.π.
Αυτόν, ναί αυτόν...!!!
Αυτόν τον ..."άνθρωπο" που μίλησε για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, τον αποδέκτη του βραβείου Ιπεκτσί, αυτόν που υπηρέτησε με σθένος το ανθελληνικό από-κομμα του ΚΚΕ, το αισχρό ΠΑΣΟΚ, αλλά και την "γαλάζια" κυβέρνηση του Κώστα Μητσοτάκη ως υπουργός. 
Αυτόν που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του σπιτιού του δέχθηκε να ..."συνομιλήσει" με το υποτελές και αμερικανοτραφέν ανδρείκελο mr. Papandreou που υποθήκευσε την Ελληνική Επικράτεια στο ΔΝΤ, καθώς και τον Ερντογάν που έχει μονίμως στραμμένο το βλέμμα του στο Ελληνικό Αιγαίο.
Αυτόν τον όψιμο "πατριώτη" που  ήρθε να μας μιλήσει και να μας πει ότι "είναι εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί ένα πανίσχυρο λαϊκό κίνημα από ελεύθερους, ανεξάρτητους, διαφωτισμένους και αποφασισμένους πολίτες".
Αυτόν, που αναίσχυντα ονόμασε το "κίνημά" του (Ε.ΛΑ.Δ.Α) (Καμία σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ)
Ναι, αυτόν ---> εδώ
gianniotis

14 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ socrates.

      Το να διαφωνείς μαζί μου (έστω και ως συνάδελφος) το θεωρώ θεμιτό και άκρως δεοντολογικό.
      Το να με απαξιώνεις όμως με ευτελές υπονοούμενο, αυτό πιστεύω πως δεν σε τιμά.
      Σ' ευχαριστώ πάντως για την παρέμβασή σου και καλό βράδυ από τα Γιάννενα.

      gianniotis

      Διαγραφή
    2. Κοίτα, φίλε, σε πολλά συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε. Συνάδελφός σου δεν είμαι γιατί δεν είναι επάγγελμα το blogging, kavla είναι (όχι για πολύ ακόμα γιατί πάει να μου ...πέσει από την κατάσταση).
      Λοιπόν, φίλε, ΜΟΝΟΣ σου απαξίωσες τον εαυτό σου, διότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ποταπός λίβελλος κατά του Καμμένου και μάλιστα όσο πιο κακοπροαίρετος γίνεται.
      Το ότι μισείς το Μίκη Θεοδωράκη δεν δικαιολογεί το μένος κατά του Καμμένου, που είναι γνήσιος αγωνιστής και έντιμος άνθρωπος, ιδιότητα που εντόνως αμφισβητείται τώρτα πια για το Μητσοτακέϊκο που είναι η δική σου αδυναμία ή το Σαμαρά που ήταν η δική μου.
      Δεν είναι γραφικός ο Καμμένος ούτε σκοπός του είναι αυτές οι φαντασιώσεις σου για τη Χρυσή Αυγή, ένας απλός σχεδόν μοναχικός βουλευτής είναι που θέλει να συσπειρώσει τον πατριωτικό κόσμο (από όλους τους χώρους) ενάντια στο έγκλημα του μνημονίου, διότι τον πρόδωσε το θλιβερό κόμμα του και ο κολοτούμπας αστείος αρχηγός του.
      Αν εσύ τώρα πιστεύει ότι πατριώτες δεν υπάρχουν αριστερά από τη ΝΔ, άποψή σου, διαφωνώ, ξέρω πάρα πάρα πολλούς.
      Καληνύχτα και σε σένα.

      Διαγραφή
    3. sokrates, σχολιάζουμε τα αυτονόητα (περί συναδελφικότητος) και αφήνουμε την ουσία. Γνωρίζω αν είναι επάγγελμα ή όχι το "blogging". Το γνωρίζεις κι' εσύ πολύ καλά διότι όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν έχω ανεβάσει - και ούτε πρόκειται - ΚΑΜΙΑ διαφήμιση στο blog. Άλλοι το κάνουν για να κονομάνε. Πρόβλημά τους.
      Μέσα από τις 16.000 αναρτήσεις δέχθηκα πολλούς χαρακτηριστικούς. Με αποκάλεσαν δεξιό, ακροδεξιό, φασίστα, χρυσαυγίτη, κρυφοπασόκο κ.λ.π.
      Δεν έχω εμμονές με κανέναν, αλλά ούτε και υποκριτικές συμπάθειες προς τα σταυλισμένα του ...κυνοβουλίου. Δεν αμφισβήτησα την ακεραιότητα του Καμμένου, αλλά επίτρεψέ μου να έχω κι' εγώ την άποψή μου. Όταν ένα καθαρόαιμο στέλεχος της δεξιάς - όπως ο Καμμένος - στην αρχή της δημιουργίας του νέου κόμματός του ξεκινάει τις συνεργασίες του με τα σταλινικά απόβλητα, τότε sorry, εγώ έχω παρεξηγήσει την έννοια του "πατριωτισμού".

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. Σε ενοχλούν οι αλήθειες κ. σοκρατες???? Κουράγιο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωκράτη αγόρι μου πάλι λάθος έκανες Από τα ληγμένα πήρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''προκειμένου να εμποδίσει την ανοδική πορεία και την ανέλιξη των υγιών Εθνικών πολιτικών δυνάμεων τύπου Χρυσής Αυγής κ.λ.π.''

      ε οχι και υγιής εθνική πολιτική δύναμη η Χ.Α...ελεος.
      Όσο για τον Καμμένο κακό ξεκίνημα έκανε

      Διαγραφή
    2. GIANNIOTI KALA THA KANEIS NA KRITIKAREIS TO SAMARA KAI TO KOMMA SOU TIN N.D.
      O KAMMENOS EINAI APO TOUS LIGOUS POU EMEINAN NA MILANE...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε. Αν έριχνες μια ματιά, θα διαπίστωνες ότι και σε σημερινή ανάρτηση ακόμη, γίνεται μια -καθόλου κολακευτική- κριτική τόσο για τον Σαμαρά, όσο και για την ΝΔ.
      Και αν με παρακολουθείς από καιρό, θα διαπίστωνες ότι δεν χαϊδεύω κανέναν.
      Και δεν ανήκω σε κανέναν.
      Όσο για τον Καμμένο, είχα μια άριστη γνώμη γι' αυτόν, αλλά βλέπεις, κάτι κινήσεις σαν την συγκεκριμένη, με αηδιάζουν ακόμη και ως σκέψη.
      Εεεε, όχι ρε φίλε και με τους κατσαπλιάδες...

      gianniotis

      Διαγραφή
  5. Πολυ χαιρομαι που καταρρεουν οι σαμαρικοι, οι σαμαροπασοκοι και ο σαμαρας!!
    ΩΩΩχχχχ!! καλα να παθετε κρατικοδιαιατοι δεξιοι πααλιας κοπης. παιξτε με πιπιλομανωληδες, καμμενους, καψαλισμενους και καμινετα...ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μίκης ,όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ,υπήρξε κατάσκοπος της ΕΣΣΔ κατά την στρατιωτική του θητεία ,(συνέντευξη σε ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ) και αργότερα συμμάχησε με την Γαλλία ,η οποία έστειλε αεροσκάφος να τον φέρει από Ελλάδα κατά την Επταετία .
    Ο Ίδιος σε δηλώσεις του σε εκδήλωση της ΣΠΙΘΑΣ απεκάλυψε πέρυσι ότι τον είχαν καλέσει οι ΗΠΑ τον ΙΟΥΝΙΟ του 1974 στην Ουάσιγκτον για να στηρίξει την Μεταπολίτευση στην Ελλάδα . Ήξερε δηλαδήν ότι επίκειται προδοσία στην Κύπρο . Κατά τα άλλα , ο Σπουδαίος ωστόσο Μουσικός μας , είναι κατά της ...ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΕΛΕΟΣ με τους ΣΩΤΉΡΕΣ μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δω τον Καμμένο ανάμεσα σε Θοδωράκη και Γλέζο σε προεκλογικό μπαλκόνι κι ας πεθάνω. Γιαννιώτη μην πτοείσαι. Είναι ακριβώς έτσι. Ο Θοδωράκης ένας σταλινογενίτσαρος όπως τον λες και και Καμμένος μια διχασμένη προσωπικότητα που έχασε τον προσανατολισμό του.
    s.s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή