Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αδυνατούμε να το πιστέψουμε: Αυτή η "κυρία", θα πρέπει να είναι το μοναδικό και αισχίστου είδους ανθελληνικό - σταλινικό έκτρωμα.!

Όταν σήμερα το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων, η εκλεγμένη βουλευτής με την ΔΗΜ.ΑΡ στην Α΄ Πειραιώς M. Ρεπούση (η ίδια που είδε τη σφαγή στη Σμύρνη ως "συνωστιμό" το οποίο και μετέφερε και στο σχολικό βιβλίο της ΣΤ' Δημοτικού, με την έγκριση του Π. Ευθυμίου ως υπουργού Παιδείας το 2004 και την ανοχή της Μ. Γιαννάκου), βγήκε εκνευρισμένη από την αίθουσα και επέστρεψε λίγο αργότερα.
Μήπως η κ. Ρεπούση αμφισβητεί πλήρως την ελληνική ιστορία την οποία υποτίθεται ότι διδάσκει στο Πανεπιστήμιο, ή είναι και αυτή οπαδός της μετά-ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ;


europaikosnotos

7 comments:

  1. Δυστυχως η κ.Ρεπουση,οπως κ ο ετερος "καππαδοκης"Τατσοπουλος,δεν μπηκαν στη βο(υ)λη γιατι ειδαν φως,περνωντας απ'εξω...Καποιοι-υποτιθεται-"Ελληνες"συμπολιτες τους ψηφισαν.Ας αναρωτηθουμε γιατι υπαρχουν αναμεσα μας ατομα που εχουν "γραψει"την εννοια ΠΑΤΡΙΔΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ,στα παλια τους τα παπουτσια κ εκλεγουν υποκειμενα σαν τους ανωτερω για βο(υ)λευτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να την κάψουμε στην πυρά σαν την Ζαν ντ' Άρκ για να τιμωρηθή παραδειγματικά για το έγκλημα που έκανε; Η την τιμωρούμε με τη μέθοδο της σταγόνας, 365 μέρες το χρόνο να έχουμε θέμα για να γράφουμε στα μπλογκ. Τι λέτε ποιά μέθοδος είναι περισσότερα αποτελεσματική; Να κάνουμε ένα γκάλοπ;
    Αίσια φτάσαμε στο 7 έτος που δεν αφήνουμε μέρα που να μην ασχολούμαστε με τη Ρεπούση, την πλέον αιμοσταγή εγκληματία και δημόσιο κίνδυνο αρ. 1. Δείγμα της σοβαρότητα μας σαν λαού.
    Αυτόι βέβαια αντί να κοιτάξουμε να θεραπεύσουμε τα τόσα προβλήματα που δημιουργήσαμε σαν υστερικός και υπερβολικός λαός (διηλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο) .... Μάγκες και μαγκούλες αφήστε τη Ρεπούση και ασχοληθήτε μ' έμένα καλύτερα τον ανθέλληνα, μην συνοστιστήτε μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κτήνος στην αναίδειαν τον ανθρώπων δεν φθάνει. Και η Ρεπουση μας που λες το εχει παρακανει…..

    Ο Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδουρες βγάζεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς υπήρχαν πάντα Εφιάλτες και Πήλιοι Γούσιδες στην Ελληνική ιστορία! Η συγκεκριμένη ανθέλληνας, (πιθανόν να) πληρώνεται από Τζώρτς Σόρος μεριά, προκειμένου να διαβρώνει την ιστορία και την αλήθεια, προς όφελος πάντοτε των εχθρών της Ελλάδας. Στους προδότες φωτιά και τσεκούρι, είπε και ο Κολοκοτρώνης. Το ίδιο όμως χρειάζεται και σε αυτούς που την ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιό θληβερή είναι η συμμορία του ΖΥΡΙΖΑ που μυρίστηκαν εξουσία και έμειναν μέσα στην αίθουσα της Βουλής κατά τον αγιασμό. Τις προήγούμενες φορές με το που έμπαινε ο Αρχιεπίσκοπος την κάνανε. Στην τελευταία κάτσαν μέσα. Γνήσιοι απαταιώνες υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή