Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πάντα, Πιστοί στα ψέμματα της ηθελημένης Άγνοιας ..

Από τον Ιάσωνα 

" ..Σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, το επαναστατικό εργατικό - λα­ϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης του μπορεί να γίνει το κέντρο της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην καπιταλιστική εξουσία, υπερισχύοντας σε βασικές περιοχές, ιδιαίτερα στα βιομηχανικά - εμπορικά - συγκοινωνιακά κέντρα, κέντρα επικοινωνιών - ενέργειας, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης α­δρανοποίηση των μηχανισμών της αστικής εξουσίας και η εξουδετέρωσή τους, η ανάδειξη και επικράτηση των λαογέννητων επαναστατικών θεσμών που παίρνουν στα χέρια τους τη νέα οργάνωση της κοινωνίας, για την α­νατροπή της δικτατορίας της αστικής τάξης, την εγκαθίδρυση της επανα­στατικής εργατικής εξουσίας.."
Θέσεις  του ΚΚΕ στο 19ο Συνέδριο 

Διαβάζοντας σήμερα το άρθρο του κου Κώστα Ονισένκο στην καθημερινή για τους Έληνες που σκοτώθησαν απο «φίλια» Ρωσσοφονικα πυρά στην Μαριούπολι αλλά και τα υβριστικά σχολια των αναγνωστών κατά των Ουκρανών, διερωτήθην για μια ακόμη φορά, τι ακριβώς να περιέχει ο νέο- ελληνικός εγκέφαλος..



Όποια κι αν ήσαν τα θύματα, ήσαν θύματα που προκλήθησαν απο επίθεσι Ρωσσοφόνων «αυτονομιστών» που παραβιάζουν την εκεχειρία - ούτως ή άλλως την ελευθερία της Ουκρανίας ως ανεξάρτητο κρατος- και βομβαρδίζουν το κατοικημένο ελληνικό χωριό Σαρτανας, στην περιοχή της Μαριούπολης.

Αξίζει να δήτε το σχετικό βίντεο για τους Έλληνες που ζουν εκεί. 


Σχετικά άρθρα ---> εδώ & εδώ
Μήπως με την νεοελληνική «λογική» που δικαιολογεί τον Ιμπεριαλισμό του Πουτιν θα έπρεπε να στείλουμε εκστρατευτικό σώμα να υπερσπισθή τους Ελληνοφόνους απο τους Ρωσσοφόνους, στην Μαριουπολι?

Όμως ο ένδοξος «ρωσικός κόσμος» του Πούτιν μπορεί να είναι μισητός ως Χιτλερική ιδεολογία, όχι όμως ως Πουτινικός Ρωσσοναζισμός.... Διότι ο Ρώσσος (περίπου ισόβιος) πρόεδρος - κατι μεταξύ Τρουχίλιο και Μεγκιστου-) σις 17 Απριλίου, σε τηλεοπτική συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων με το κοινό, τόνισε την «εσωτερική δύναμη των Ρώσων» ιδιαίτερα «την ετοιμότητά τους για αυτοθυσία», η οποία, είπε, διαφοροποιεί τη χώρα του από τη Δύση. Μάλιστα έσπευσε να προσθέσει ότι αυτές οι αρετές θα είναι σύντομα χρήσιμες. Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η μεγάλη δύναμη της χώρας ήταν «ο μοναδικός και πολύ ισχυρός γενετικός κώδικας» του λαού της και ότι οι Ρώσοι είχαν «μεγαλύτερη ψυχική δύναμη και ανώτερες ηθικές αξίες από τους μαλθακούς Δυτικούς» 
Αυτά βεβαίως, (ιδιαίτερα τα «γενετικά προιόντα- προσόντα- ακουσον ακουσον!! μοναδικός και πολύ ισχυρός γενετικός κώδικας» της ρωσσικής φυλής) αν τα έλεγε η ΧΑ ή ο κος Κ.Πλεύρης οπωσδήποτε θα κινούσαν υποψίες ως ναζιστικές αποψεις. Όταν όμως τα βροντοφωνάζει ο Πουτιν είναι ..."αγνες" απόψεις ενός Μεγαλου ανδρος. (δείτε σχετικά)

Εν τέλει η μόνη ίσως ευχάριστη είδησις υπήρξε το απόλυτα τεκμηριωμένο σκεπτικό της εισαγγελικής προτάσεως του Εισαγγελέως Ισιδωρου Ντογιακου, - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ και τομή στα ελληνικά χρονικά της δικαοσυνής- ότι: 

  1. ...απαραίτητη προυπόθεση για τη νόμιμη λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος είναι να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
  2. ...το πολιτικό κόμμα , στο μέτρο και στο βαθμό που παρεκκλίνει από τη Συνταγματική του αποστολή και συντρέχουν οι απαιτούμενες από το νόμο προυποθέσεις για το χαρακτηρισμό του ως εγκληματική οργάνωση.
  3. ...δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί νόμιμο πολιτικό κόμμα η ένωση προσώπων ή η οργάνωση η οποία , υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος , επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της με τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας.
  4. ...το Σύνταγμα λέει : Για να έχει αξίωση σεβασμού ένα πολιτικό κόμμα είναι ανάγκη να εξυπηρετεί με την οργάνωση και τη δράση του την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος , κάτι που έρχεται σε διαμετρική αντίθεση με τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας , την εκτόξευση απειλών κατά της ανθρώπινης ζωής και την επιδίωξη εγκληματικής δραστηριότητας.
  5. ...Συμπερασματικά, δεν αποκλείεται να συνιστά εγκληματική οργάνωση , κατά την έννοια του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα και το πολιτικό κόμμα , στο μέτρο και στο βαθμό που παρεκκλίνει από τη Συνταγματική του αποστολή και συντρέχουν οι απαιτούμενες από το νόμο προυποθέσεις για το χαρακτηρισμό του ως εγκληματική οργάνωση. 
Υπ αυτήν την έννοια αν αποδειχθούν (αρκετα είναι ) αληθή τα όσα στοιχειοθετεί ο κύριος Εισαγγελεύς για τους σκοπούς και την δράσι της ΧΑ, τότε και αλλα πολιτικά κόμματα πληρούν ακόμη εναργέστερον τους συνταγματικού όρους και νόμους για να χαρακτηρισθούν ως εγκληματικές οργανώσεις. Διότι στα επίσημα καταστατικά και άλλων κομμάτων σαφώς καθορίζεται, η ανατροπή δια «προλεταριακής» επαναστάσεως του αστικού καθεστώτος και η εγκαθίδρυσις κομμουνιστικού ολοκληρωτικού καθεστώτος ή περιθάλπτεται η βία τρομοκρατων και δολοφόνων τους οποίους υπερασπίζουν στα δικαστήρια πολιτικοί αυτών των κομμάτων.

Και για να λέμε τα πράγματα με τα’ όνομα των.. Οοσν αφορά στο ...«τιμημένο» το ΚΚΕ, αυτό με σαφήνεια και πλήρη περιγραφή αναλύει τον σκοπό και τα μέσα πριν και μετά το "έγκλημα". Ενω ο καθώς πρέπει Συριζα, καθ ο Ροζ πουα, μενει μεταξεταστέος στα γραπτά αλλα ο χαρακτηρας του αποδεικνύεται στην πρακτική εξάσκησι της βίας… (υπεράσπισς τρομοκρατών, πυρπολησις εργοταξιου στις σκουριές, αιτήματα απελευθερώσεως τρομοκρατών δολοφόνων και άλλα που εχουν επανειλημμένως καταγραφεί... (δείτε σχετικά)...

Σταχυολογώ μερικά αποσπάσματα και για τα δυο αυτά πολιτικά κόμματα αδελφάκια της ΧΑ.... ΚΚΕ


  • "… Το ΚΚΕ ..παλεύει για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.. το καπιταλιστικό σύστημα στην Ελλάδα, όπως και σε κάθε άλλη χώρα, δεν πρόκειται να καταρρεύσει από μόνο του.. Μέσα σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης θα κριθεί, με την κατάλληλη επιλογή των συνθημάτων και όλων των μορφών πάλης, η θέ­ληση, η απόφαση του λαού να σπάσει και να καταργήσει τις αλυσίδες της ταξικής εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, της εμπλοκής στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • … Ο χαρακτήρας του σύγχρονου πατριωτισμού ταυτίζεται με την ανατροπή της αστικής εξουσίας, της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγω­γής, την έξοδο από κάθε καπιταλιστικό διακρατικό συνασπισμό και ιμπερι­αλιστική συμμαχία.
  • ...Αν δεχτεί επίθεση η Ελλάδα από γειτονική χώρα ή και από άλλη χώρα της περιοχής ή αν επιτεθεί πρώτη μέσα σε συμμαχία ή όχι, το Κόμμα σε κάθε περίπτωση πρέπει να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής - λα­ϊκής αντίστασης και να συνδεθεί η αντίσταση με την πάλη για ολοκληρωτι­κή ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα. 
  • ...Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων όταν η εργατι­κή τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανά­σταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού -κομμουνισμού.
  • ...Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής ερ­γατικής εξουσίας, δηλαδή της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σο­σιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας.
  • ...Το ΚΚΕ δρα στην κατεύθυνση της προετοιμασίας του υποκειμενι­κού παράγοντα για την προοπτική της σοσιαλιστικής επανάστασης, 
  • ..Σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, το επαναστατικό εργατικό - λα­ϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης του μπορεί να γίνει το κέντρο της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην καπιταλιστική εξουσία, υπερισχύοντας σε βασικές περιοχές, ιδιαίτερα στα βιομηχανικά - εμπορικά - συγκοινωνιακά κέντρα, κέντρα επικοινωνιών - ενέργειας, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης α­δρανοποίηση των μηχανισμών της αστικής εξουσίας και η εξουδετέρωσή τους, η ανάδειξη και επικράτηση των λαογέννητων επαναστατικών θεσμών που παίρνουν στα χέρια τους τη νέα οργάνωση της κοινωνίας, για την α­νατροπή της δικτατορίας της αστικής τάξης, την εγκαθίδρυση της επανα­στατικής εργατικής εξουσίας.
  • ...Το επαναστατικό -εργατικό μέτωπο αποκτά την ικανότητα να αντιτάσ­σει τη δική του βία .. την ικανότητα να ε­πιδρά παραλυτικά στα επιτελεία του ταξικού αντιπάλου, να αδρανοποιεί τα αντεπαναστατικά σχέδιά του, να τα αποκόβει από την ενεργό στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού, εκείνου που έχει εργατική -λαϊκή καταγωγή. Έ­χει την ικανότητα να εκφράζει και να εντάσσει σε αυτήν την κατεύθυνση της πάλης τα φτωχά τμήματα των αγροτών, .., των μισοπρολετάριων, της μάζας των ανέρ­γων, των μεταναστών.
  • ...Το ΚΚΕ αναδεικνύεται έμπρακτα ως καθοδηγήτρια δύναμη μέσα στην επαναστατική διαδικασία, εφόσον διασφαλίσει την επαναστα­τική γραμμή και ικανότητά του και έχει Οργανώσεις στις μεγάλες παραγωγι­κές μονάδες, σε τομείς και υπηρεσίες που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ανατροπή της αστικής εξουσίας." 
ΣΥΡΙΖΑ

Απέναντι σε αυτή τη νέα κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως κεντρικό κοινό στόχο όλων των κινητοποιήσεων και των αγώνων σε όλους τους τομείς και για όλα τα ζητήματα την πτώση της κυβέρνησης υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα ώστε να οικοδομηθεί μια πλατιά λαϊκή ενότητα, ένα παλλαϊκό ..ρεύμα ανατροπής, ..μια πολιτικοποίηση .. με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης...

Όλο το δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Κεντρική Επιτροπή, μέχρι την πιο μικρή Οργάνωση Μελών, καθορίζει τη δράση του με βάση την προτεραιότητα αυτή .., να αποτελέσει μέρος του μεγάλου κινήματος ανατροπής.

Εν κατακλειδι:

Αν όπως ορθώς ο κος Εισαγγελεύς θεωρεί εγκληματική οργάνωσι το οιονδόποτε πολιτικό κόμμα που, "υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος, επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της με τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας" δηλαδή δρά με σκοπό την ανατροπη της Δημοκρατίας με βια, τοτε θα πρέπει να εξετασθεί η λειτουργία και οι πράξεις και οι επαφές με τρομοκράτες και οι δράσεις και τα οικονομικά, των κομμάτων της ερυθράς και Ροζ πουά αριστεράς.

Όχι για να γινη συμψηφισμός ολοκληρωτισμών αλλά για να καταδικασθούν αμφότεροι, εφ όσον περί ολοκληρωτισμου και μονον πρόκειται...

1 comments:

  1. Στο επομενο άρθρο θα υποστηρίξεις ότι η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα ήταν απελευθερωτικός πόλεμος καί ότι τα Waffen SS ήταν ο πρώτος ευρωπαικός στρατός πρόγονος του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή