Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ελεεινολογούν και καταστροφολογούν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ...


Ελεεινολογία καταλόγισε σε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος, λέγοντας ότι φτάνουν στο σημείο να μιλάνε άσχημα για τον ίδιο τους τον τόπο, δεν διστάζουν να ελεεινολογούν και να δημιουργούν εντυπώσεις, επιλέγοντας συγκεκριμένες λέξεις.
Ο Ευ. Αντώναρος ρώτησε τι λέει ο κ. Παπανδρέου, συμφωνεί με αυτές τις προσεγγίσεις, με αυτές τις τοποθετήσεις των στελεχών του, που προφανώς δεν έχουν άλλο στόχο από το να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη και να ικανοποιούν προφανώς τη βουλιμία τους για εξουσία;
"Καταστροφολογούν. Το καταλαβαίνουν; Δεν το καταλαβαίνουν προφανώς, αλλά δεν θα πετύχουν τους στόχους τους", συμπλήρωσε.
Στο διευκρινιστικό ερώτημα αν εννοεί τον κ. Μ. Χρυσοχοΐδη,ο οποίος είπε ότι "η Αθήνα θυμίζει Καμπούλ", ο κ. Αντώναρος απάντησε λέγοντας πως ό,τι είχα να πω το είπα.
Όλους αυτούς τους παραδίδω στη χλεύη των Ελλήνων πολιτών, πρόσθεσε.

1 comments:

  1. Τι θέλει να μας πει ο "ελεεινός" εκπρόσωπος τύπου. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι τι λέει η αντιπολίτευση; Πλάκα μας κάνει; Η Αθήνα είναι η πιο βρώμικη και άναρχη πόλη της Ευρώπης και η Ελλάδα κρατά το πρωτάθλημα στη διαφθορά και τη λαμογιά. Άμα το αποκρύψουμε εμείς οι Έλληνες θα το πιστέψουν οι "κουτόφραγκοι"; Κούνια που την κούναγε, τη σκατόφατσα! Αντί να μας ενημερώσει, πού στο διάολο πάει η Ελλάδα, αυτόν τον πειράζει μήπως στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Βρε τον αφελή!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή