Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ανησυχία για την τρομοκρατία...


Εντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της αστυνομίας εξαιτίας των διαδοχικών τρομοκρατικών χτυπημάτων, υπό το φόβο μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δεν επαρκούν για να καλύψουν με ασφάλεια όλους τους δημόσιους χώρους.
Η δεδηλωμένη πρόθεση των τρομοκρατών να συνεχίσουν τη δράση τους ακόμα και με τυφλά χτυπήματα έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο αριθμός των ανδρών της αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες, ώστε να προστατευθούν όλα τα αστυνομικά τμήματα, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες και άλλοι δημόσιοι χώροι, ενώ ταυτόχρονα, να δοθεί η μάχη κατά της εγκληματικότητας.
Για το λόγο αυτό, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται αποφασισμένη να ζητήσει τη συνδρομή Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δράση των τρομοκρατών.
Την ίδια ώρα, στην κυβέρνηση το «φάντασμα» της δημιουργίας μιας νέας γενιάς τρομοκρατών πλανάται, δημιουργώντας ανησυχία και προβλήματισμό για το μέλλον.
Η τυφλή δράση των τρομοκρατών δημιουργούν φόβους είτε για πυρήνες της 17Ν που δρουν ακόμα, αλλά και για τη δημιουργία μιας νέας μορφής τρομοκρατικής δράσης, που μόνο σκοπό έχει να προκαλέσει αιματοχυσία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου