Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση σε Ελλάδα και διεθνές επίπεδο και τα νέα μέτρα που προτίθεται να λάβει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας για την αντιμετώπιση της ύφεσης στη χώρα μας, η προκλητική στάση των τρομοκρατών και το τελεσίγραφο Παυλόπουλου προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για "άμεση δράση", είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Κυριακάτικη έκδοση): "Η 9μηνη θητεία αρχίζει! Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Προσλαμβάνονται οι πρώτοι 20.000 άνεργοι. Εκδίδεται κοινή υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Μπίζνες όπως... παλιά. Ζητούν άδειες για να χτίσουν στα οικόπεδα τους. Το σκάνδαλο Βατοπεδίου ζει, βασιλεύει και παράγει χρήμα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: " Δεν είναι μόνον η τρομοκρατία πονοκέφαλος για τις Αρχές Ασφαλείας, είναι και... Ασύμμετρη απειλή οι κουκουλοφόροι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Απειλή κραχ για τον ελληνικό τουρισμό. Πρόβλεψη για 1,5-2 εκατομμύρια λιγότερες αφίξεις. Φόβοι για 50.000 απολύσεις".

Η ΑΥΓΗ Κυριακάτικη: Κάλπη-κο δίλημμα μέσω Βρυξελλών. Κρίσιμο πολιτικό δεκαήμερο - Μεγαλώνει το τσουνάμι των απολύσεων".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Πακέτο με 200.000 θέσεις εκτός ΑΣΕΠ. 15 μέτρα για στήριξη της απασχόλησης, ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ".

Η ΕΠΟΧΗ: "Πρωθυπουργός ο... Αλμούνια!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση της νέας γενιάς τρομοκρατών. Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για «Επαναστατικό Αγώνα» και «Σέχτα Επαναστατών»".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "«Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην καταστροφή της χώρας». Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούσης ανοίγει τα χαρτιά του στη «Νίκη».

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Οι παγίδες του Ε9. Ολες οι αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πόλεμος κυβέρνησης - τραπεζιτών. Ο Προβόπουλος επιδιώκει να κάνει κοινωνική πολιτική με τα λεφτά των τραπεζών".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γερμανίδα γκουβερνάντα. Η ντιρεκτιβα Μέρκελ επιβάλλει τώρα καθεστώς διπλής επιτήρησης στην ελληνική οικονομία από Βερολίνο και Βρυξέλλες".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "ΚΚΕ ισχυρό - Αντεπίθεση. Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Συνιστά και διεθνιστική μας υποχρέωση".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: «Οσμή» πρόωρων εκλογών. «Δια παν ενδεχόμενον» προετοιμάζονται Καραμανλής - Παπανδρέου".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ "Αναγκαία η κρατικοποίηση των τραπεζών. Μόνο έτσι θα διασφαλιστούν τα χρήματα των φορολογουμένων".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Εχασαν 5,5 δισ. ευρώ! «Μαύρη τρύπα» στα Ταμεία. Η οικονομική κρίση κλονίζει το ασφαλιστικό σύστημα".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Εγώ ή αυτός. Το δίλημμα Καραμανλή για τις ευρωεκλογές".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Κεφαλικός φόρος 1.000 ευρώ. Για ποια εισοδήματα θα ισχύσει - Πώς θα εφαρμοστεί. Σχέδιο Παπαθανασίου για έκτακτη εισφορά 700 εκατ. ευρώ".

REAL NEWS: " Π. Παυλόπουλος: «Βρείτε τους τρομοκράτες μέχρι τις κρίσεις. Τελεσίγραφο στους στρατηγούς».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Μεγάλη ανατροπή. Δημοσκόπηση σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης".

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Αισιόδοξος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σε μια απαισιόδοξη πραγματικότητα".

ΕΞΠΡΕΣ: "Ντόμινο... πτωχεύσεων διαβλέπουν οι τράπεζες. Διακοπή εργασιών από 10-12 επιχειρήσεις μηνιαίως, λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης υποχρεώσεων".

ΚΕΡΔΟΣ: "Η εφορία αγριεύει!... Αύξηση εσόδων πάση θυσία και με κύμα ελέγχων. Σειρά αλλαγών στον φοροελεγκτικό μηχανισμό μελετά το υπουργείο Οικονομικών".