Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Οι 793 δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη...


Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, παραμένει στην κορυφή του καταλόγου του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στο κόσμο, ενώ φέτος ακόμη και οι δισεκατομμυριούχοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
793 δισεκατομμυριούχοι απαρτίζουν τον κατάλογο του περιοδικού Forbes, ενώ πέρυσι ο κατάλογος απαρτιζόταν από 1.100 δισεκατομμυριούχους.
Επίσης μειώθηκαν και οι περιουσίες αυτών των ανθρώπων, από 4 τρισεκατομμύρια δολάρια που ήταν πέρυσι, στα 2,4 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος.
Πάντως ο μόνος δισεκατομμυριούχος απ’ τους πρώτους 20 του καταλόγου που δεν έχασε φέτος λεφτά είναι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ!

Η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στο κόσμο του Μπιλ Γκέιτς, υπολογίζεται στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια, με δεύτερο τον μεγαλοεπενδυτή, Γουώρεν Μπάφφετ, με περιουσία 37 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τρίτο τον Μεξικανό μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, Κάρλος Σλιμ, η περιουσία του οποίου ανέρχεται στα 35 δισεκατομμύρια δολάρια.

1 comments:

  1. ....2,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΓΙΑ ...793 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΚΑΙΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ "ΙΣΩΝ" ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή