Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Συνταγματικό ατόπημα Βενιζέλου στη Βουλή.


Κι' εκεί που κανείς δεν περίμενε, - ειδικά από τον κ. Βενιζέλο - συνέβη κι' αυτό.!
Συγκεκριμένα, ο ίδιος κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ...αντισυνταγματικό αίτημα, στο οποίο αναφέρει ότι η Ολομέλεια της Βουλής, θα πρέπει να ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αποστολή των δικογραφιών Βατοπεδίου και Siemens στη Βουλή.
Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στη σκανδαλολογία και αναρωτήθηκε γιατί ζητά εξεταστική για τη Siemens, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία αναφορά σε όνομα υπουργού.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι εκτρέπεται συνεχώς από τη βουλιμία της εξουσίας.
Απο την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας είπε οτι η πρόταση Βενιζέλου θα ήταν καίριο πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό, συνταγματική και θεσμική εκτροπή, την οποία δεν προτίθεται να κάνει.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι από το 1950 και μετά, η Βουλή των Ελλήνων δεν παρενέβη ποτέ στη Δικαιοσύνη.

2 comments:

  1. Πολύ άσχημη εντύπωση στην Ομογένεια ΗΠΑ, δημιούργησε το γεγονός ότι, παρά την οικονομική κρίση, 17 πολιτικοί-βουλευτές παραυρέθηκαν στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη και 4 βουλευτές στην Βοστώνη. Συνολικά, 56 άτομα (μαζί με συζύγους, παιδιά κλπ). Η εκτίμηση των Ομογενών είναι ότι οι διεφθαρμένοι και μη, 'Ελληνες πολιτικοί της ''σχολής'' της Siemens και του Βατοπεδίου, ούτε ντροπή έχουν, αλλά ούτε τα προσχήματα κρατούν. ''Μπράβο'' στην -σεμνή και ταπεινή- ''σκανδαλιάρα'' ελληνική Βουλή και στα κόμματα... Πάντα ''άξιοι''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώρες ώρες ο Βενιζέλος καταντάει χειρότερος και από τον Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή