Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ανδρέας Κουτούπης. Το πράσινο ..."μπουμπούκι".!

Ανακλήθηκε από τη θέση του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, θέση που κατέλαβε μόλις προχθές, ο Ανδρέας Κουτούπης. Η ανάκληση έγινε από τον ίδιο τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου όταν έγινε γνωστό ότι ο Κουτούπης είχε αναρτήσει υβριστικά σχόλια για το ΠΑΣΟΚ στη σελίδα του στο facebook.
Η σελίδα αυτή τη στιγμή έχει διαγραφεί από το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς από τον ιδιοκτήτη της, όμως η ζημιά έγινε.
Με μια ματιά στο αποτύπωμα της σελίδας που είναι προσωρινά αποθηκευμένο στο google, μπορεί κανείς να δει ότι ο Κουτούπης ήταν οπαδός (fan) της Νέας Δημοκρατίας, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και του group "ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".
Ο Ανδρέας Κουτούπης συμμετείχε στην ανοιχτή διαδικασία επιλογής κυβερνητικών στελεχών με την κατάθεση βιογραφικών μέσω διαδικτύου, το γνωστό opengov.gr.
Το βιογραφικό του κρίθηκε αξιόλογο, (;) αν και ακούγεται ότι υπήρχαν και καλύτεροι συνυποψήφιοί του, όμως ο ίδιος προωθούνταν από ανθρώπους κοντά στο περιβάλλον του υπουργού. Ύστερα από δύο ..."συνεντεύξεις" (!) με τον υπουργό, επιλέχθηκε για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα για τις ΔΕΚΟ. Αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ότι την ημέρα των εκλογών του Οκτωβρίου ο Κουτούπης έγραψε τουλάχιστον δύο υβριστικά σχόλια για το ΠΑΣΟΚ στη σελίδα του στο facebook.
Τα σχόλια του Ανδρέα Κουτούπη, μεταξύ άλλων, αναφέρουν τα εξής:
"...ΠΑΣΟΚΟΙ ξεκινάει περίοδος μεγάλης κονόμας, τα λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους..." και
"...Μπορεί ο Γιώργος να τα καταφέρει… Θα του στείλω βιογραφικό. Όλα ποια [sic] θα γίνονται αντικειμενικά… Με το ΠΑΣΟΚ τα πάντα θα γίνονται με διαφάνεια… Θα κονομήσουμε… Γουστάρω πολύ…".
Πώς είναι δυνατόν τα τσακάλια του internet στο ΠΑΣΟΚ να μην πήραν χαμπάρι την ύπαρξη αυτών των σχολίων, κάτι που οδήγησε στο φιάσκο της ανάκλησης του ειδικού γραμματέα δύο μόλις μέρες μετά το διορισμό του;
Πιθανότατα, ο Ανδρέας Κουτούπης είχε σβήσει τα συγκεκριμένα σχόλια από το facebook, όμως κάποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους είχε κρατήσει αντίγραφο των αναρτήσεών του και να τις έδωσε στη δημοσιότητα ή στα αρμόδια άτομα αφού ανακοινώθηκε η πρόσληψη του.
Διαβάστε τις καταγγελίες για ρουσφέτια στο ΠΑΣΟΚ με προσλήψεις μέσω opengov.gr.
fimes

2 comments:

  1. ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΟΜΠΟΥΚΙ" Ο ΤΥΠΑΣ ΤΗΣ PRICE WATERHOUSE, ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ? ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΗΜΕΡΩΝ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΨΑΝΕ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΞΙΟΦΕΡΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε ανώνυμε. Καλό κομματόσκυλο είσαι και του λόγου σου. Τι έγινε δεν σε έχουν ταίσει ακόμα οι δικοί σου. Είμαι σίγουρος ότι όλο και σε κάποια δημόσιο υπηρεσία σε έχουν βολέψει. Κομματόσκυλο του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή