Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Προς αναβολή ...οδεύει η δίκη Γρηγορόπουλου.!

Δύο μέρες πριν από την έναρξη της δίκης Γρηγορόπουλου, η μητέρα του, Τ. Τσαλικιάν δηλώνει απογοητευμένη από το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν εισάκουσε την έκκλησή της για τη διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα.
«Βρίσκω παντού πόρτες κλειστές, παρά το γεγονός ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες προκειμένου να μην ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα και να μην προκληθούν έκτροπα και εντάσεις», δήλωσε η Τ. Τσαλικιάν.
Η ίδια δήλωσε ότι θα ...παλαίψει μέχρι τέλους ώστε να μη γίνει η δίκη στην Άμφισσα, αλλά στην Αθήνα.
Η μητέρα του Αλέξανδρου πριν λίγες μέρες έστειλε επιστολή στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ως ύστατη προσπάθεια για να εισακουστεί το αίτημά της. Δυστυχώς όμως ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση. Στην επιστολή της αυτή υποστηρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να παρευρεθεί και η ίδια στη δίκη, αφού λόγοι υγείας της μητέρας της, την αναγκάζουν να μείνει στην Αθήνα.
Το πιο πιθανό πάντως είναι η δίκη που ξεκινά την Τετάρτη στην Άμφισσα να αναβληθεί, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Ε. Κορκονέα, Α. Κούγια, ο οποίος θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του Αυστραλού Ντουζόν.
Οι δύο ειδικοί φρουροί που θα κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, παραπέμπονται ο μεν Ε. Κορκονέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ο δε Β. Σαραλιώτης για απλή συνέργεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου