Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Φυλετικές ταραχές στο Μιλάνο

Μεγάλες ταραχές ξέσπασαν αυτό το σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, με αφορμή το θάνατο από μαχαίρι ενός Αιγύπτιου, ύστερα από συμπλοκή του με μετανάστες που προέρχονται από τη Νότια Αμερική.
Μια μεγάλη ομάδα αποτελούμενη από Βορειοαφρικανούς, προκάλεσε καταστροφές στη πόλη, αναποδογυρίζοντας και καίγοντας αυτοκίνητα, και διαλύοντας καταστήματα που ανήκουν σε Νοτιοαμερικανούς.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος του Μιλάνου, η πόλη μετατράπηκε σε "…άγρια δύση, με συμπλοκές ανάμεσα σε συμμορίες μεταναστών".
Οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν τώρα να προχωρήσουν σε ενδελεχείς ελέγχους στις περιοχές των μεταναστών, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η παραμονή τους στη χώρα είναι νόμιμη ή όχι.
Οι πολιτικοί της δεξιάς ζητούν την άμεση απέλαση όλων όσων συμμετείχαν στις ταραχές. Σύμφωνα με ιταλικές εφημερίδες, οι φασαρίες θύμισαν αυτό που συμβαίνει στο Λος Άντζελες, με τις μάχες μεταξύ των διάφορων συμμοριών.
Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί πριν από ένα μήνα και στη νότια Ιταλία, όταν λευκοί νεαροί επιτέθηκαν σε Αφρικανούς.
Daily Telegraph

1 comments:

  1. Δεν φτανει που ερχονται με το ετσι θελω στις πατριδες μας,δεν φτανει που μας κλεβουν τις δουλειες,που μας γεμιζουν αρρωστιες,που υποβαθμιζουν γενικοτερα το επιπεδο ζωης των κοινωνιων μας,θα πρεπει να ανεχομαστε τωρα και τις αναμεταξυ τους φασαριες,τα τριτοκοσμικα νταβατζιλικια τους και να πληρωνουμε εμεις οι τα κοροιδα οι φορολογουμενοι τα δικα τους σπασμενα,λες και λιγα πληρωνουμε εξαιτιας τους.
    Ποτε θα ξυπνησεις μ@@@κα Ευρωπαιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή