Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η "ξένη" μαμά μαθαίνει Ελληνικά...

Η "ήπια πολιτική" του Κακλαμάνη απέναντι στους παρανόμους αυτής της πόλεως δεν περιλαμβάνει μόνον την ασυλία που προσφέρει στα σημεία "μπον-φιλέ" της Αθήνας αλλά και στην επιβράβευση όσων εισέβαλλαν στην χώρα μας με πολιτιστικά δρώμενα που ως μοναδικό τους σκοπό έχουν την περιβόητη "ένταξη".
Πέραν της καθιερωμένης πλέον "φιέστας" της πρωτοχρονιάς που ουσιαστικά τιμάται μόνον από τους εξ' Ασίας και Αφρικής ορμωμένους ..."Αθηναίους" - ούτε καν τους Αλβανούς, ο δήμαρχος φροντίζει και για επί μέρους θεάματα, τα οποία ως γνωστόν χρηματοδοτούνται μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ από όλους εμάς και εσάς.
Έτσι, σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το κόστος και τους σκοπούς εκδηλώσεως που διοργανώθηκε για αλλοδαπές μαμάδες από τον Δήμο Αθηναίων τον Δεκέμβριο στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με τίτλο "Η μαμά μαθαίνει ελληνικά" το ΥΠ.ΕΣ. απαντά:
"Οι αλλοδαποί είναι πολλοί στην Αθήνα, βάσει νόμου ο δήμος πρέπει να τους "εντάξει" στην κοινωνία. ΔΕΗ πληρώνουν και οι αλλοδαποί και άρα ορθώς ο δήμος κατέβαλε 6.670 ευρώ μόνο για την συγκεκριμένη εκδήλωση".
Μόνο για την συγκεκριμένη εκδήλωση, καθ' ότι το σύνολο της δαπάνης για το πρόγραμμα "Η μαμά μαθαίνει ελληνικά εν Δήμω" είναι 375.000 ευρώ. Δαπάνη που ανέλαβε ύστερα από διαγωνισμό η "Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αθηναίων" (ΑΕΔΑ).
Συμπέρασμα:
Τα τέλη, οι φόροι και οι εισφορές που πληρώνουν οι αλλοδαποί είναι για να τους διασκεδάζει και να τους μορφώνει ο Κακλαμάνης και οι όμοιοί του. Δεν είναι ούτε για τα παιδιά τους που παρανόμως χαίρουν δωρεάν δημοσίας παιδείας, δεν είναι ούτε για την δωρεάν περίθαλψη που κακώς απολαμβάνουν ούτε για όλα τα ευεργετήματα που κακώς λαμβάνουν απ' το κράτος.
elkosmos

2 comments:

  1. Έχουν χρήματα οι προοδευτικοί, αντιρατσιστές και δημοκράτες Έλληνες για να συντηρήσουν όλους τους αλλοδαπούς της γής. Άλλωστε το να μας ληστεύουν το συνηθίσαμε και μας αρέσει.
    ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πληρωνω εγω φορους για να κανει γλεντακια η κογκολεζα κανιβαλος,η μαο-μαο,η αραπινα η ταμ-ταμ.
    Α ρε π@@@@@ που θελεις Κακλαμανη(οχι οτι θα σε χαλαγε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή