Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η πράσινη δημοσιοκαφρίλα και τα ...blogika γιουσουφάκια.!

Είπα να μην ασχληθώ χθες (μέρα της Παναγίας μας) με το πρόστυχο λιβελογράφημα και κατάπτυστο "ανάθεμα" του ..."πρώτου θέματος" όπου ξεφτιλίζει κυριολεκτικώς την σύζυγο του τέως πρωθυπουργού Κυρία Νατάσσα Καραμανλή, επειδή έτυχε να εργάζεται αυτές τις Αυγουστιάτικες μέρες.
Μιλάμε για ξεφτίλα άνευ προηγουμένου, ωσάν να επρόκειτο περί γυναικείου ...αμαρτήματος, και όχι περί απλής εργασίας.
Με αντιλαμβάνεσθε υποθέτω.!
Δεν θα επεκταθώ στο περιεχόμενο του λιβελογραφήματος που υπογράφει η μεστή κομπλεξισμού ..."αρθρογράφος" - γυναίκα Παναγιώτα Καρλατήρα, απλώς θα σχολιάσω ότι, την ώρα που οι Έλληνες - όσοι εξ αυτών - έκαναν τις ετοιμασίες τους για την μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και όσοι εξ αυτών έκαναν επίσης τα μπανάκια στις Ελληνικές παραλίες, η συγκεκριμένη "αρθρογράφος" με τις ευλογίες των ..."προοδευτικών" εργοδοτών - ιδιοκτητών των μέσων μαζικής εξαχρείωσης, φρόντισε και έκανε μακροβούτι στα "δημοσιογραφικά" βοθρολύματα, πέφτοντας κυριολεκτικώς με τα μούτρα μέσα στα σκατά.
Ως γυναίκα, θα έπρεπε να είχε σεβαστεί τουλάχιστον την γυναικεία υπόσταση και τίποτε περισσότερο. Αν ήθελε όμως να εκτονώσει σώνει και καλά τον κομπλεξισμό της, θα μπορούσε άνετα να κτυπήσει και μετά μανίας μάλιστα τον σύζυγό της, που κάποτε άκουγε στο όνομα ..."καταλληλότερος".
Θα έπρεπε όμως να αφήσει στη ...μπάντα κάποια πρόσωπα που ουδέποτε προκάλεσαν.
Αλλά τί ζητάω κι' εγώ από τα πράσινα κομματόσκυλα;
Είναι σαν να προσπαθώ να μάθω σε μια αρκούδα να χέζει σε ...τουαλέτα.!
Το ..."ανάθεμα" (και όχι θέμα) όμως, δεν σταματάει εδώ. Όλα σχεδόν τα καταπράσινα ... blogika γιουσουφάκια, φρόντισαν με ...δόξα και τιμή και αναδημοσίευσαν την "είδηση", ωσάν να επρόκειτο περί παγκοσμίου αποκλειστικότητος.
Βρε κατάπτυστα και ελεεινά πράσινα ...blogika γιουσουφάκια.!
Εσείς που βάλατε ως ταπετσαρία στις οθόνες των υπολογιστών σας τα ...πράσινα άλογα και στην θέση του εικονοστασίου του σπιτιού σας - αν έχετε - (για εικονοστάσι μιλάω, γιατί σπίτια έχετε και χλιδάτα μάλιστα) την φωτογραφία του αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου του ΔΝΤ, πως τολμάτε και αναδημοσιεύετε τέτοια αισχρά λιβελογραφήματα;
Εσείς βρε ανώνυμα και καταπράσινα ...blogika ερπετά (όσα εξ υμών), πώς τολμάτε και θίγετε ανερυθρίαστα και τσαλαπατάτε την γυναικεία αξιοπρέπεια;
Εσείς βρε τέρατα που θα έπρεπε να βρίσκετε μονίμως "αγκαζέ" με τον Εισαγγελέα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων (τουλάχιστον), και θεωρείτε ότι το αναγνωστικό σας κοινό ανήκει στις ...συνομοταξίες των κομματικών ηλιθίων, πως τολμάτε και θίγετε πρόσωπα που δεν σας πείραξαν ποτέ;
Τσίπα δεν έχετε ρε γαμώ το κέρατό μου.!
Και μιλάω για κάποια ...blogika γιουσουφάκια (ξέρουν αυτά) που γράφουν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ...οι ψηφοφόροι της δεξιάς, με εντολή ...Σαμαρά, θα στηρίξουν τους ...πράσινους υποψηφίους.!
Έχω άδικο λοιπόν αγαπητοί φίλοι όταν σάς λέω πως αυτοί οι κατ΄επίφασιν blogers νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους;
Ακούστε ρε σεις. Όσοι από σας γουστάρετε να αναπαράγετε αυτού του είδους τα λιβελογραφήματα και να γράφετε ότι σας καπνίσει, θα πρέπει πρώτα να πετάτε την κουκούλα της ανωνυμίας και να "μιλάτε" πρόσωπο με πρόσωπο με τους αναγνώστες σας. Προσωπικά δεν σας θεωρώ bloggers, επειδή μόνο αντιγράφετε. Αν δεν μάθετε, ή αν δεν ξέρετε να γράφετε, θα πρέπει να το κλείσετε το ...μαγαζί τους.
Φροντίστε τουλάχιστον στην αναδημοσίευση των επιλεγμένων και δη των πράσινων..."ειδήσεων", να βάζετε τις πηγές με το αντίστοιχο λίνκ σ' αυτές, γιατί οι χρήστες του διαδικτύου και δη οι ασχολούμενοι με τα blogs, δεν είναι και τόσο μαλάκες, όπως τους θεωρείτε.
Τα βρίσκουμε αμέσως τα κλεμμένα θέματα, άσχετο αν δεν μιλάμε. Και τα ...παρουσιάζετε - τρομάρα σας - σαν δικές σας ..."αποκλειστικότητες", βάζοντας και την πράσινη σάλτσα σας από πάνω.!
Γελοίοι, ε γελοίοι.!
Σερβίρετε στους άτυχους αναγνώστες σας ότι σκατό πατημένο βρεθεί μπροστά σας, και τους αντιμετωπίζετε σαν ...πελάτες, μόνο και μόνο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.
Γιατί ως "νούμερα" τους βλέπετε και όχι ως αναγνώστες.!
Γελοίοι, ε γελοίοι.!
Και για να ευλογήσουμε τα γένια μας, έχουμε να σας πούμε γελοία υποκείμενα, πώς κι' εμείς ασχοληθήκαμε, με την σύζυγο του νυν πρωθυπουργού Κυρία Άντα Παπανδρέου, αλλά την αντιμετωπίσαμε με σεβασμό, με διακριτικότητα, και πρό πάντων με αξιοπρέπεια, γιατί έτσι μάς επιβάλλουν κάποιοι δεοντολογικοί και ηθικοί κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς.
Κάτι σάς είπα ..τώρα.! Αυτά είναι ...ψιλά γράμματα για σάς.!
Ξεστραβωθείτε πράσινα ερπετά και διαβάστε εδώ τη θέση που πήραμε για τις διακοπές της συζύγου του πρωθυπουργού Κυρίας Άντας Παπανδρέου.
Και κάτι τελευταίο που αφορά και τους οπαδούς - φιλάθλους των κομματικών...ερυθρομούρηδων.
Βγάλτε το σκασμό ρεμάλια του κερατά, και αφήστε κατά μέρος τις απειλές. Δεν "ιδρώνω" απ' τα φασιστικά και τα ανώνυμα κουκουλοφόρα ...νταηλίκια σας. Με ...πιάσατε;
Άι σιχτίρ γελοίοι.! Εεε γελοίοι...
gianniotis

12 comments:

  1. Ναί, αλλά πτυχίο πήρε ;
    απο βρεφονηπιαγωγός, βρέθηκε διδάκτορας ιατρικής με εργασίες κτλ κτλ....
    Πρό ετών. σχεδόν την έκραξαν απο ότι μαθαίνω στο πανελλήνι ακτινολογικό συνέδριο... έκανε ανακοίνωση για τον ρόλο της διεγχειρητικής υπερηχοτομογραφίας, ενώ ήταν ααγροτικός γιατρός στην Νεμέα ! Ακόμα γελάνε οι γιατροί ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης...

    Δεν χρειάζετε να το κάνεις ανάρτηση στα σχόλια, αλλά δυστυχώς έτσι είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου 9:36 πμ.
    Δεν μπήκες στην ουσία της υπόθεσης.
    Δεν σου μίλησα για πτυχία και άλλα τινά, αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε η συγκεκριμένη κυρία ως εργαζόμενη.
    Καλύτερα ας μην τα ψάξουμε τα πτυχία του καθενός.
    Άστο καλύτερα.!
    Υπάρχουν αμέτρητοι ανθέλληνες της πράσινης φατρίας ούτε καν πτυχιούχοι ...βοϊδοσχολών, κι' όμως έχουν αναλάβει και "διοικούν" λ.χ. το υπουργείο παιδείας.
    Την κολοκυθιά θα παίξουμε;
    Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε η κυρία από το κατάπτυστο έντυπο.
    Αν επ' αυθτού θέλεις να τοποθετηθείς, ευχαρίστως να επανέλθεις.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ! ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ 3 ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΩΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ & ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ 9.36------.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ MADE IN USA.ΧΑΙΒΑΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλετε ανώνυμοι και επώνυμοι λιβελογράφοι και λασποπολεμιστές, δείξτε μας τα πτυχία και τα έργα της ψηλοκάπουλης και τροφαντής χήρας του πρώην πρωθυπουργού σας (γιατι όλων των Ελλήνων δεν υπήρξε ποτέ) της οποίας την ξεφτίλα και τις "πτυχές" της όλοι έχουμε "απολαύσει" κατα καιρούς, την ζιγκολοθεραπεία της μετα το θάνατο του αείμνηστου που για καιρό απασχολούσαν τον τύπο κ.λ.π...
    Δείξτε μας έστω και μια φωτογραφία της απο τον εργασιακό της χώρο, αφού πρώτα φροντίσετε να βάλετε το σήμα Χ ώστε να απομακρύνουμε τα παιδιά απο την οθόνη...
    Και μη σπεύσεις giannioti να με επιπλήξεις γιατι αναφέρομαι σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αρμόζει, γιατί η ανωτέρω "κυρία" για μεγάλο διάστημα κυβερνούσε τη χώρα μέσω ενός ανήμπορου πρωθυπουργού που σαν σκυλάκι έσερνε εδώ κι εκεί!!
    Στους ασεβείς και βοθρολάγνους πρέπει και θα απαντώ αναλόγως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να απαντήσω, [ είμαι ο ανώνυμος 9.36 ή ..¨πράσινο κοπρόσκυλο¨ , κατά τον ..πόντιο ! ]

    Φυσικά και δεν είμαι ..πράσινος, γιαυτό και εχω απαιτήσεις από αυτούς πού ψήφισα. ΟΚ η φάρα των πασόκων, αλλά εμείς ; Επειδή πρόλαβα τίς ..παρυφές της ΕΡΕΝ, κι είχα την τύχη πολύ μικρός να ζήσω το πνεύμα που επικρατούσε τότε περί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, πραγματικά πληγώνομαι όταν σε συνομηλίες γιατρών γίνονται τέτοια σχόλια.. Ο μεγάλος Καραμανλής θα τούς είχε διώξει όλους,- κυριολεκτικά όλους, αυτή είναι η αλήθεια, " στέγνωσα την ψυχή μου " είχε πεί, κάνε σύγκριση τώρα !
    Οσο για την εφημερίδα αυτή, παληοφυλλάδα εχει καταντήσει, τι περιμένεις !
    Φίλε μου, το ΠΑΣΟΚ το είδαμε και το βλέπουμε, εμείς τι κάνουμε ....

    Φυσικά συμφωνώ γιά το καθήκι την Δραγώνα ! Ειναι γνωστό ότι εκεί στο Υπουργειο αποδομούν τον Ελληνισμό. Γιαυτό και οί ευθύνες της ΝΔ είναι ιδιαίτερα μεγάλες αυτή την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ αληθεια δεν μπορω να καταλαβω το μενος σας εναντιον οιουδηποτε, πιστευει σε αλλη αποψη απο την Δεξια σας κυριε Γιαννιωτη.
    Προς τι τοσο μενος εναντιον ολων δεν πιστευουν σε ο,τι και σεις?
    Τετοια πρεμουρα για την κατα τα αλλα (αλλ, οχι για την ,,Ιατρωσυνη της κυρια Νατασα)..
    Προς τι ? Σε ποιον δινετε εξετασεις.Βαλτετα με την εφημεριδα και την δημοσιγραφο.Το Πασοκ τι σας φταιει?
    Πιστευετε οτι ο Παπανδρεου 15 αυγουστιατικα δεν ειχε τι να κανει και πηρε την ...καρλατηρα και της υπαγορευσε το κειμενο εναντιον της Νατασας?
    Δεν νομιζετε, πως τοσος φανατισμός, βλαπτει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 6:53 μμ
    Μου προσάπτετε μένος, εμπάθεια, πρεμούρα και φανατισμό κατά του Pasok.
    Φαίνεται πως δεν πρέπει να μιλάμε την ίδια γλώσσα ή δεν θέλετε να με καταλάβεττε.
    Η συντάκτρια του λιβελογραφήματος του Πρώτου ...Θ(ψ)έματος, εγκαλεί την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού επειδή ...εργάζεται, κι' εγώ (επίτρεψέ μου το "εγώ") πλέκω το εγκώμιο της συζύγου του νυν πρωθυπουργού επειδή βρίσκεται σε διακοπές ...διαρκείας.!
    Έλεος...
    Παρ΄όλα αυτά, "διαγνώσκετε" ότι διακατέχομαι από προσωπικό ...μένος κατά του pasok.
    Αγαπητέ μου φίλε...
    Όσο για τα πράσινα ...blogika γιουσουφάκια, είναι ένα θέμα προσωπικό που έχει να κάνει μεταξύ ημών τε και υμών των bloggers.
    Δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αποκαλυτπικός, αλλά έχω τους λόγους μου να τους αποκαλώ ελεεινούς με όλη τη σημασία της λέξεως.
    Κάποιους εξ αυτών.
    Όσον αφορά όμως τις συγκεκριμένες κυρίες, θα πρέπει να είμαστε πιο ευπρεπείς, εκτός από μια άλλη σύζυγο τέως πρωθυπουργού, η οποία μετά τον θάνατό του έχει ...κλείσει ως γυναίκα.
    Η υποκρισία και η σκοπιμότητα έχουν κι' αυτές τα όριά τους αγαπητέ μου φίλε και φαίνεται πως κάποιοι ή κάποιες τα ξεπέρασαν.
    Σ' ευχαριστώ για την παρέμβαση και τις παρατηρήσεις σου.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν όλη η Ελλάδα, έχει γεμίσει με γιατρούς με αγορασμένα πτυχία από γειτονικές χώρες ή από την πρώην ΕΣΣΔ, σας πείραξε που η κ. Καραμανλή, πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις στην Ιατρική, όπως κάνουν πολλοί άλλοι οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τις παιδαγωγικές ακαδημίες.
    Οσο για τις εργασίες, αυτές γίνονται από τους αγροτικούς και από τους ειδικευόμενους με τις εντολές και την επίβλεψη του ειδικού, και παρουσιάζονται στα συνέδρια από τους ίδιους. Δεν είναι κανένα κατόρθωμα. Και το υλικό το δίνει ο επιβλέπων την μελέτη.
    Η κ. Καραμανλή είναι άξια θαυμασμού που αφιερώθηκε σε μία δύσκολη επιστήμη η οποία, όσο κι αν διασύρεται στο Ελλάδιστάν, απαιτεί θυσίες και αυταπάρνηση.
    Εγώ της εύχομαι να συνεχίζει με την ίδια επιμονή, το επίπονο έργο της.
    Είναι άξια σύζυγος ενός άξιου και πατριώτη πρωθυπουργού.
    Γιατί όσο κι αν προσπαθεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ να τον εξοντώσει, και μόνο η σκιά του τους τρομάζει.
    Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε στον Ελληνα αξία ενώ ο Γιόργο τον έκανε επαίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 1:25 σιγά πολύ φόρα πήρες ... πάρα πολύ φόρα πήρες, μήν προσβάλεις τόσο πολύ την νοημοσύνη του Έλληνα.
    Πέστα αυτά ειδικά για τον σύζυγο της κυρίας Νατάσας σε κάποιον ομογενή απο την Αυστραλία που δέν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του εδώ σε μάς δέν περνάνε μόνο γελάμε με κάτι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 4.55 εσύ και κάποιοι άλλοι γελάτε με τα σοβαρά και εμπεριστατωμένα σχόλια προφανώς γιατί προτιμάτε τις πρώτες κυρίες όχι μορφωμένες και σοβαρές αλλά ...πληθωρικές (για να μη χρησιμοποιήσω καμμιά βαριά κουβέντα και λογοκριθώ)και να λύνουν και να δένουν όταν ο σύζυγος αδυνατεί να ανταπεξέλθει!Α ξέχασα!!Και νάχει και κανένα φίλο αστρολόγο για να της λέει πώς να κυβερνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπαμε :
    Ο Μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πεί : " στέγνωσα την ψυχή μου " , μεγάλη κληρονομιά καί ευθύνη αυτό στον Κωστάκη τον παΧουλό και χαβαλετζή.....
    Φτάσαμε στό σημείο να μας αρκεί ο πρωθυπουργός να είναι τίμιος.....

    φίλε 1.25,
    Αφελώς μιλάς γιατί δεν έχεις την ανάλογη ..εμπειρία : Δεν έχεις ..ξεσκιστεί στο διάβασμα, δεν έχεις φιλήσει κατουριμένες ποδιές,
    δεν, δεν, δεν....
    Καί πέσαν πάνω της να την βοηθήσουν όλα τα ..κοράκια στον Ιατρικό χώρο, πού στα νιάτα μας ..φτύναμε αίμα και μόνο για να τούς μιλήσουμε !!!!
    Επρεπε φίλε μου να ..ξενιτευτούμε, γιά να συναντησουμε πραγματικά την απόλυτη αξιοκρατία.... αν είχες τις δικές μου εμπειρίες, μάλλον θα ερχόσουν, - όπως κι εγώ, μόνο γιά ..διακοπές στη Ελλάδα.........

    Εύχομαι η κόρη σου, να μην συναντήσει στήν επαγγελματική της σταδιοδρομία πρόσωπα σαν την κ. Νατάσσα, ή την οποιαδήποτε ¨Νατάσσα¨!
    ΥΓ : Εγώ ανώδυνα καί μόνον σαν observer τα βλέπω τώρα, κι ακόμα κλαίω γιά το μέλλον της Ελλάδας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή