Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Άγιος Παντελεήμονας SOS

Μπροστά ήταν οι Αφγανοί και από πίσω ακολουθούσαν οι Σομαλοί, οι οποίοι λίγο αργότερα έκαναν μόνοι τους και δεύτερη επιδρομή. "Επίθεση" από ομάδες αλλοδαπών κακοποιών σε αλλόφρονα κατάσταση, δέχθηκαν για άλλη μια φορά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, καταστήματα Ελλήνων πολιτών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Κραδαίνοντας σπαθιά (!) και ρόπαλα, Σομαλοί και Αφγανοί κυρίως, μαζί με Παλαιστίνιους, Αλγερινούς και Ιρακινούς, επέδραμαν κατά καταστημάτων και συγκεκριμένα μιας καφετέριας, ενός κρεοπωλείου (που βρίσκεται δίπλα σε παράνομο τέμενος) και ενός ψιλικατζίδικου που διατηρεί Έλληνας, τα δύο πρώτα στην οδό Αλκιβιάδου. Όλα έγιναν περίπου στις 12:30 πμ, όταν από το πουθενά εμφανίστηκε το πλήθος των αλλοδαπών, τρομοκρατώντας τους πάντες στη γειτονιά.
Μπροστά ήταν οι Αφγανοί και από πίσω ακολουθούσαν οι Σομαλοί, οι οποίοι λίγο αργότερα έκαναν μόνοι τους και δεύτερη επιδρομή (χωρίς να προλάβουν όμως να προκαλέσουν φθορές, λόγω της γρήγορης αντίδρασης-γίνονται και θαύματα-της ΕΛΑΣ).
Στην καφετέρια οι μαινόμενοι αλλοδαποί έσπασαν τη βιτρίνα και προσπάθησαν να την πυρπολήσουν, με σαφή καταστροφική και ανθρωποκτόνα διάθεση, την ώρα που ήταν γεμάτη με νέα παιδιά, τα οποία εξύβρισαν και απείλησαν. Η γρήγορη αντίδραση και η χρήση ενός πυροσβεστήρα από το προσωπικό της καφετέριας, έσωσαν την κατάσταση.
Η ΕΛΑΣ, μετά από κλήσεις των κατοίκων, αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε, εκλήσσοντας τους πάντες (ποτέ δεν έρχονται όταν καλούμε την Άμεσο Δράση, μας είπαν οι περίοικοι, καταγγέλλοντας τη στάση των υπευθύνων του ΑΤ της περιοχής, για το οποίο μας λένε κάτι απίστευτες στην κυριολεξία ιστορίες, για τις οποίες θα επανέλθουμε).
Συνελήφθησαν αργότερα από την ΕΛΑΣ περίπου δέκα αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για "απλές σωματικές βλάβες", "απειλή" και "φθορά ξένης ιδιοκτησίας".
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Σημειώνουμε εδώ ότι ανάλογα επεισόδια έγιναν ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου, κάτι που τα ΜΜΕ απέκρυψαν.
Για να μην αναφερθούμε στο πρότερο συμβάν με τον Σενεγαλέζο, ο οποίος εισέβαλε σε εστιατόριο κραδαίνοντας μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει παριστάμενους πολίτες...
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι οι αλλοδαποί σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν καταδιώκονται από τα ΜΑΤ, βρίσκουν καταφύγιο στη Βίλα Αμαλία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια τελεί υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι παρέχουν "άσυλο" σε κάθε κατηγορία περιθωριακών και κακοποιών που γυροφέρνουν στην περιοχή.
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί στους κατοίκους!
Χαρακτηριστικά είναι βέβαια και τα όσα συμβαίνουν στην κοντινή πλατεία Αττικής, όπου οι αλλοδαποί ξήλωσαν τα μάρμαρα και «οικειοποιήθηκαν» και το μηχανισμό ενός συντριβανιού, ενώ δείχνουν και μεγάλη «προτίμηση» σε όλα τα ξύλινα είδη που μπορούν να βάλουν στο χέρι.
Το ανησυχητικό, τονίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, είναι το ότι τα μαγαζιά των αλλοδαπών εδώ και λίγες ημέρες είναι κλειστά, κάτι που αποτελεί προάγγελο "δεινών" για την περιοχή και τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους (κοινώς, αναμένονται επιθέσεις ανάλογου τύπου με αυτή του Δεκαπενταύγουστου).
Ένα μεγάλο γκέτο δημιουργείται στην Αθήνα, με τη "συνδρομή" της Πολιτείας και των εθνομηδενιστών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...
Τέλος, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του εφημέριου του ναού του Αγίου Παντελεήμονα π. Μάξιμου, ο οποίος αρνείται να αναρτήσει την ελληνική και τη βυζαντινή σημαία, όπως έχει υποχρέωση.
Ο ιερέας αυτός, "αποκρούει" τα παράπονα των κατοίκων λέγοντας ότι υπήρξε ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία, ενώ η επωδός του "μην με πιέζετε, με φέρνετε σε δύσκολη θέση", έχει αρχίσει να κουράζει τους κατοίκους.
elora

12 comments:

  1. Μήπως κάποιος ξέρει να μας πει τι προκάλεσε αυτή τη ταραχή και αυτή τη συμπεριφορά των ξένων;
    Μίλησε κανείς μαζί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΒΑ ΜΙΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
    ΠΗΞΑΜΕ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ...
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
    ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ Ε ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα λεει ο πρωτος φιλος.
    την επομενη φορα που θα δω 20 μεταναστες με σπαθια και μαχαιρια να σπανε ενα μαγαζι θα παω να τους ρωτησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάζω τη προθυμία σας για ανταλλαγή απόψεων και σκέψης! Πολύ εύκολα ανάβετε! Το βρισίδι το έχετε εύκολο. Έλα όμως που δεν μου απαντήσατε κάτι το ουσιώδες και το ενδιαφέρον! Δεν μου μάθατε τίποτα! Το ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους ξένους το ξέρω, δυστυχώς. Λίγο σκέψη όμως δεν βλάπτει.
    Ποια ήταν η πολιτική της κάθε κυβέρνησης μέχρι τώρα, της τωρινής μη εξαιρουμένης; Ποια κυβέρνηση γνοιάστηκε πραγματικά για τον έλληνα πολίτη; Ποιά κυβέρνηση δεν έχει κατακλέψει τη πατρίδα μας; Πόσοι κλέφτες έχουν πάει φυλακή; Γιατί η υγεία και η παιδεία στην ελλάδα είναι εμπόριο; Γιατί οι δρόμοι της αθήνας βρωμάνε; Γιατί δεν έχουμε δρόμους και πεζοδρόμια; Γιατί η κάθε κυβέρνηση άφησε να μπούν στη χώρα τόσοι πολλοί μετανάστες; Γιατί δεν κάνει κάτι αποτελεσματικό για να βελτιωθεί η κατάσταση; Μήπως κάνει κάτι για τον έλληνα που του έχει ξεπουλήσει τη πατρίδα του; Ο κατάλογος είναι πολύ μακρής! Αυτά δεν σας εξαγριώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Όταν έρθουν καταπάνω σου με τα χατζάρια και τα άλλα εσύ κάτσε να τους πιάσεις κουβέντα.
    2.Όλα αυτά που αναφέρες μας εξαγριώνουν.Και για όλα αυτά είναι αυτονόητο ότι έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και δράσεις βεβαίως.
    Αλλά προφανώς τα λες όλα αυτά για να εκτρέψεις την κουβέντα και να μειώσεις την αξία του περιστατικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:20,ειχες την ιδια διαθεση για τον προσδιορισμο των αιτιων και των αφορμων του περιστατικου οταν μαχαιρωθηκαν 4 Ελληνοπουλα στην Βεροια απο αλβανους;
    Η' οταν προκειται για θυματα Ελληνες δεν εχεις διαθεση για φιλοσοφικα ερωτηματα και κοινωνικοπολιτικες αναλυσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΛΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και βέβαια δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον που βγάζει μαχαίρι. Και βέβαια θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τα ελληνόπουλα που τα μαχαίρωσαν οι αλβανοί, αλήθεια πήγε κανείς τους φυλακή; Και βέβαια αναρωτιέμαι γιατί τόση βία εναντίον των ελλήνων όταν αυτό συμβαίνει. Αυτό όμως που με στεναχωρεί αφάνταστα και με φοβίζει είναι ότι τα πράγματα φτάνουν σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις και διερωτώμαι το πως φτάνουν σ'αυτό το σημείο; Πάει τόσος καιρός τώρα που οι πολίτες μιλάνε γι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τους ξένους, μας άκουσε κανείς από τη πολιτεία; Γιατί δεν γίνονται ανοιχτές συζητήσεις πχ στη τηλεόραση η σε άλλους χώρους ούτως ώστε να επεξεργαζόμαστε τα προβλήματά μας; Διότι όσο δεν μιλάμε ως κοινωνία για τα βαθύτατα προβλήματα που έχουμε τόσο αυτά τα προβλήματα θα γίνονται πιο έντονα, και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι και η θέση της κάθε κυβέρνησης. Μας αφήνουν να μαλλιοτραβιόμαστε με τα προβλήματά μας, στο έλεος όλων των προβλημάτων μας. Μήπως ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός αν θέλει το μνημόνιο; Ούτε καν μας ρωτάνε. Ούτε καν μας ενημερώνουν, βρε ούτε ένα ντιμπειτ δεν έγινε για τόσο σημαντικά πράγματα που μας αφορούν! Αυτή η σιωπή καλλιεργεί τη βία και το μίσος και αυτό είναι που με φοβίζει πολύ και με ανησυχεί, για τις επιπτώσεις επάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι εκτελέστηκαν και τα ταμεία, οι συντάξεις, οι συνθήκες εργασίας, και πάνω απ'όλα η αξιοπρέπεια του έλληνα, καθημερινώς και επί τόπου. Ας κάνει κάτι μια φορά το κράτος να ξεβρομίσει ο τόπος απ'ότι τον βρομίζει. Ότι κι αν είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια ειναι η λυση.

    η ψηφος να εκτελεσει ολους αυτους στις εκλογες.

    στο εκτελεστικο αποσπασμα.

    υπερασπιζεσαι ξενους και δεν προστατευεις τον ελληνα κυριε πολιτικε?

    αρπα μια ψηφο χαμενη και σπιτι σου.

    ο επομενος να μου μαζεψει και διωξει τους αλλοδαπους επιδρομεις,αν το κανει θα παρει ψηφο,αν οχι δρομο.

    αν κοροιδευει και ο επομενος,τοτε παιρνουμε την κατασταση πανω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή