Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Λύνουν χειρόφρενο οι ταξιτζήδες

Προς τη λύση της φαίνεται πως βαίνει η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, μετά τη συνάντηση του προεδρείου τους με τους Περιφερειάρχες.
Από τη συζήτηση, οι αυτοκινητιστές απέσπασαν τη δέσμευση των Περιφερειαρχών, ότι δε θα υπογράψουν καμία από τις 4.600 αιτήσεις που έχουν κατατεθεί, για τη χορήγηση νέας άδειας κυκλοφορίας ταξί.
Παράλληλα, οι Περιφερειάρχες δεσμεύτηκαν, πως θα είναι οι ίδιοι εγγυητές του διαλόγου, που αναμένεται να  ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου, ενώ ζήτησαν την αναστολή των κινητοποιήσεων.
"Αλλάζουν τα δεδομένα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, καλώντας εκτάκτως Γενική Συνέλευση, για τη συζήτηση της αναστολής της απεργίας σε όλη τη χώρα.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη οι αυτοκινητιστές της Ρόδου, έχουν αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους, για να μην προκαλέσουν μεγαλύτερο πλήγμα στον τουρισμό, όπως είχαν δηλώσει.
Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (05/08), προκειμένου να μπορέσουν να παραβρεθούν εκπρόσωποι απ΄όλη την Ελλάδα.
Bookmark and Share

1 comments:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ??? ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΑΓΚΑ. ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ??? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ!!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΟΥΡΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ 1 ΜΗΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή