Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ντόρα: "Ακραίος και αναίσχυντος λαϊκισμός από τον Σαμαρά"

 Με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. κ. Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο κ. Σαμαράς πέρσι υποσχέθηκε να μηδενίσει το έλλειμμα σε 18 μήνες χωρίς θυσίες. Φέτος μας είπε πως θα το διπλασιάσει σε 18 μέρες μοιράζοντας υποσχέσεις πάνω από 20 δις ευρώ, για αυξήσεις δαπανών και μειώσεις εσόδων.
Μίλησε εκτός τόπου και χρόνου σαν να μην έχει αντιληφθεί σε πια εποχή ζει.
Ο ακραίος και αναίσχυντος λαϊκισμός του, συμπληρώνει και πολλαπλασιάζει την απερίγραπτη ανικανότητα της κυβέρνησης, μηδενίζοντας τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας και οδηγώντας την Ελλάδα στην καταστροφή".

10 comments:

  1. Σοβαρά ρε Ντόρα; Και με τι προσόντα κρίνεις εσύ τον Σαμαρά; Έχεις τα προσόντα του, την παιδεία του; Ένα πτυχίο απέκτησες στα πενήντα σου από ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Παρισίων και μάλλον αγορασμένο θα είναι. Πότε απέκτησες πολιτική ευθυκρισία και πότε έγινες πολιτικός; Μήπως ακολουθώντας τα βήματα του πάντα αποτυχημένου πατέρα σου; Πάμε στοίχημα ότι κι εσύ το ίδιο ποσοστό θα πάρεις μ΄εκείνον την μοναδική φορά που κατέβηκε σαν αρχηγός κόμματος δηλ. 1,8%; Ο Έλληνας ξέρει και κρίνει Ντόρα και σε έχει κατατάξει στους δωσίλογους μνημονιακούς. Καληνύχτα Ντόρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ασχολείστε με υποκείμενα του ποιού της Ντόρας
    Αξία της δίνετε και τη συντηρείτε στην επικαιρότητα
    "Το είπε η Ντόρα" Χεστήκαμε που κλάναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε δε θα συγκρινουμε τωρα τη Ντόρα με τον αντωνάκη......τον μασωνο!!!το πιονι της αμερικης....!!!θα τρελαθουμε με τις βλακεις ρε!!!!χαχαχαχαχαχαχα......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οδυσσεα μου εσυ μαλλον δεν εφτασες Ιθακη μερια και κατασκηνωσες στην χωρα των Λωτοφαγων. Εφαγες πολλους σαμαρολωτους και ξεχασες βρε σαμαροβλογιοκομμενε; ο αποτυχημενος πατερας της σας εκανε παραταξη του 47% ρε ξεφτιλες της καφρικης και καφκικης Δεξιας. Τα καραμανλοσαμαρακια ριξαν την Κυβερνηση το 93, στηριξαν Ανδρεα το 95, πολεμησαν ΝΔ μεχρι το 2004, επανιδρυσαν το ελλειμμα, παρεδωσαν ενα κομμα του 33% κατισχυμενο και χεσμενο απο τους πολιτες και τωρα θα παραδωσουν ενα κομμα του 20%. Αϊ στο διαολο ρεμαλια σαμαρακια...ουστ υπηρετες πρεσβειων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε καλα κατι μας ειπε...τωρα θα τον μαθουμε τον Αντωνη; παντα τετοιος ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πατέρας τί κακό σου έκανε πάλι Οδυσσέα; Η ίδια ας πούμε έφυγε απο την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ο πατέρας της τί κακό έκανε στην παράταξη σου, πάλι αυτός σου φταίει για όλα;
    Άν άνθρωποι που λέτε οτι είστε δεξιοί πέφτετε στην πιό ακραία λαικίστικη Πασοκική προπαγάνδα να χαιρόσαστε την παράταξη σας γι'αυτό μένετε 20 χρόνια στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο Ντορα. Κ λιγα τουπες του ξεφτιλισμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σαμαράς μίλησε σωστά ειδικά χθές μπορεί να μήν τον συμπαθώ καθόλου αλλά κυρα Ντόρα δέν πρέπει να πέφτουμε σε επίπεδα ΠΑΣΟΚ, είχε πέσει και ο Σαμαράς κάποτε γι'αυτό έμεινε 15 χρόνια στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή