Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αντώνη, για κοίτα λίγο και τα ντόμπερμαν της ...αυλής σου.!

Δοθείσης ευκαιρίας από την ανάγνωση κάποιων αναρτήσεων φιλικών ιστολογίων, Αντώνη, έχω να σου πω κι' εγώ από τη μεριά μου μερικά πράγματα. Και θα σου τα πω πολύ απλά και όσο πιο σύντομα μπορώ για να μην κουράσουμε και τους αναγνώστες μας.
Χθες, μίλησες πολύ καθαρά και πρωτίστως Ελληνικά στο Βελλίδειο, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργεύοντα συμφοιτητή σου και υποτακτικό γιουσουφάκι της τρόικα και των λοιπών τοκογλυφικών - κερδοσκοπικών διεθνών οργανισμών, ο οποίος για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να αποδώσει στα Ελληνικά ούτε καν τα καλογραμμένα κείμενα των ...υποβολέων του.
Είπε, είπε πολλά, είπε ότι όλα αυτά που κάνει, τα κάνει για το καλό μας, αφού πιστεύει ότι ένα μεγάλο κομμάτι - ακόμη - του Ελληνικού λαού (δυστυχώς) πίνει νερό στο όνομα της Παπανδρεϊκής και αλήτικης δυναστείας, ελέω οικογενειακών ρουσφετιών κ.λ.π. γνωστά.
Αντώνη, είπες πολλά ..."θα" με αγνές όμως, και πολύ καλές μάλιστα προθέσεις. Στην πολιτική όμως Αντώνη μου, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, από μόνες τους οι προθέσεις όσο αγνές και καλές να είναι, δεν είναι ποτέ αρκετές.
Για να κάνεις όμως πράξη αυτές τις ομολογουμένως καλές σου προθέσεις, θα πρέπει να συμβούν δυο τινά:
Πρώτον να γίνουν εκλογές και δεύτερον να τις κερδίσεις με αυτοδυναμία.
Κι' εγώ παίρνω ως δεδομένο - επειδή έτσι με "βολεύει" εθνικά - ότι και τα δύο αυτά σενάρια λαμβάνουν σάρκα και οστά λίαν συντόμως.
Με ποιούς όμως Αντώνη μου θα κάνεις πράξη όλες αυτές τις πολύ καλές και αγνές σου προθέσεις;
Να υποθέσω με τον Πάκη που ευχαρίστησε τα λαθροφέρματα επειδή προτίμησαν το δικό μας μπουρδέλο για να πηδήξουν;
Να υποθέσω με την ..."Σαλώμη" του Dimple που για να περάσει ένα δικό του καπρίτσιο έκανε σκορποχώρι την παράταξη αφού για χάρη του ο Καρατζαφέρης πήρε των ...οματιών του για την υπόγα της πολυκατοικίας;
Να υποθέσω με το "αριστερό" σου χέρι - οπλαρχηγό σου και αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Δήμα που καθόταν ...σούζα μπρος την Μαρίκα του Μητσοτάκη;
Να υποθέσω με το "δεξί" σου χέρι - επίσης οπλαρχηγό (και φίλο μου πλέον) έτερο αντιπρόεδρο κ. Αβραμόπουλο;
Ή μήπως με τους επανακάμπτοντες στο μαντρί, μετά το προσωρινό σταύλισμα μερικών στο ...κώμα της κ. Μπακογιάννη;
Αντώνη, πρωθυπουργός θα γίνεις και σου το δηλώνω ενυπογράφως...
Όμως, με τα ...ντόμπερμαν της αυλής σου και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕξαχρείωσης τί σκοπεύεις να κάνεις;
Σκέφθηκες ποτέ, ότι με το πρώτο ...στραβοπάτημά σου θα σε φάνε λάχανο;
Α, ρε Αντώνη...
gianniotis 

15 comments:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ???
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Η ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ DIMPLE ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΤΟ ΣΑΛΩΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ./ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Γιαννιώτης
    Στο τέλος της ομιλίας του ο Σαμαράς αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς το σημείο. Αξιοκρατία ήταν η κυρίαρχη λέξη Το πόσο άξια είναι τα περισσότερα από τα πρόσωπα της πρώτης σειράς το γνωρίζουμε καλύτερα εις έκαστος εξ ημών. Προσωπικά όμως πιστεύω οτι η παλιά γενιά έχει εφοδιαστεί με λευκού χρώματος "απολυτήριο" από τις τάξεις της ΝΔ Οσο δε αφορά τα απολωλότα πρόβατα και την αρχηγό τους δεν έχουν καμιά θέση στο κόμμα...
    Σαμαράς: ο νεκροθάφτης του πασοκ και του μητσοτακισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρέ Γιαννιώτη από πότε έγινες φίλος του Αβραμόπουλου;
    Εσύ μέχρι πρότινος τον έβριζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MIA PROTASI KIOPIOS TIN AKOYSE TIN AKOYSE, IPOYRGIO DIMOSION ERGON,<<<<>>>>> AMA THELI ERGA KAI NIKOKIRGIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σκέφθηκες ποτέ, ότι με το πρώτο ...στραβοπάτημά σου θα σε φάνε λάχανο;
    Α, ρε Αντώνη...
    gianniotis"

    Οχι κ.Γιαννιωτη δεν σκεφθηκε διοτι ειναι ανικανος να σκεφθει. Πριν 12 μηνες ΑΚΡΙΒΩΣ ελεγε οτι θα μηδενιζε το ελλειμμα σε 12-18 μηνες. Σημερα λεει οτι θα επαναδιαπραγματευθει το μνημονιο (αρα δεν ειναι αντιμηνμονιακος οπως μας επρηζε τα ουμπαλα) χωρις να ειναι καθολου βεβαιο οτι απεναντι του θα καθεται καποιος για να το επαναδιαπραγματευθει. Και αν καθεται μπορει να του δωσει μια λαδοκολλα για να βαλει εκεινο που θα παρει μεσα.

    Μἀρεσει που μιλαει για αποκρατικοποιησεις σημερα ο τυπος που εριξε την κυβερνηση της ΝΔ οταν ο Μανος προσπαθησε να φερει τους Ιαπωνες στον ΟΤΕ. Μἀρεσει που μιλαει για "ποθεν εσχες" εκεινος που δεν μας εχει πει εαν η ΠΟΛΑΝ χρηματοδοτηθηκε απο την μιζενς. Μἀρεσει που μιλαει για εθνικη υπερηφανεια εκεινος ο "καλος φιλος" της πρεσβειας που προσφερε υπηρεσιες εναντιον της ελληνορωσικης προσεγγισης.

    Τελικα ο κ.Σαμαρας δεν ειναι απλως λαϊκιστης, δεν εχει ντροπη ο ἀνθρωπος, δεν εχει τσιπα αεργος ων βουτυρομπεμπες της σαλονατης δεξιας. Ηταν ομως πολυ καλος στο να ξεπερασει η Αννουλα τον ακατονομαστο κατα Πανουση. Μεχρι εκει φτανει..παραπανω γιοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι, δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, και θυμίσου το !
    Το παρόν πολτικό σύστημα και οι εκπροσωποί του, έχουν πεθάνει. Θα γίνει η ..απόλυτη αναρχία, μετά νέα πρόσωπα και νέες ιδεολογίες θα εμφανιστούν.
    Ο σαμαράς είναι δέσμιος των Αμερικανοσυμφερόντων, μια , - σαφώς καλύτερη, αλλά πάντα παραλλαγή του Παπανδρέου...
    Τον άκουγα στην συνέντευξη του στην Θεσσαλονίκη και πραγματικά ήταν για γέλιο.. ποιός τους πιστεύει πια ! ....

    Ασε που έχει πάντα τους ίδιους δίπλα του.... Πάκης, Λυκουρέτζος, Σπηλιοτόπουλος κτλ κτλ.... καραγκιοζιλίκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο Ζαππειο-Ι πηγε σε Ζαππειο-ΙΙ. Απο ΔΕΘ-Ι πηγε σε ΔΕΘ-ΙΙ. Ε λογικο ειναι όποτε και αν γινουν οι εκλογες να παει απο Φούλο-Ι (περιφερειακες 2010) σε Φούλο-ΙΙ. Παιδια περα απο την πλακα η μονη μας ελπιδα πια ειναι ο Κικίλιας. Μολις τον δει η τρόϊκα θα πεθανουν απο τα γελια και εμεις θα γλυτωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα τα ντοράκια πυρ ομαδόν
    Ξυδάκι. Εκεί εκεί στη β εθνική
    Το κώμα της κόρης του δράκουλα θα στοιχειώσει το κόμη δράκουλα των Χανίων
    Η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρωγεται κρύο
    Το τέλος του μητσοτακισμού ηρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως μην ξεχνάτε πως η εξωπεταγμένη Μπιρμπίλω που τώρα στον ΟΟΣΑ παίρνει 208.000,00 ευρώ το χρόνο, έγραφε τους λόγους του ΓΑΠ ενώ ήταν σύμβουλος του κου Τίποτα Αβραμό. Μα πάντα έτσι δεν έκανε η προδοτική ΝΔ; Προωθούσε πάντα τους αλλόφυλους και τους δεξιούς τους πήδαγε. ΚΡΕΜΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποσπασματα απο το βιβλιο Γ.Π.Μασσαβετα Ἁνατρεψατε Μητσοτακη",
    Ελληνικη Ευρωεκδοτικη
    ISBN 960-241-072-8
    σελ. 315,316,317,337,338,339
    .............................
    "30 Ιουνιου 1993: ο Σαμαρας ανακοινωνει την ιδρυση της ΠΟΛΑΝ. Αλλα και παλι σπευδει σε καθε ευκαιρεια να δηλωσει οτι δεν ειναι προθεση του να ανατρεψει την Κυβερνηση του 47%.
    ...............................
    Δευτερα 6 Σεπτεμβριου 1993: Ωρα 14:30. Ο αναπληρωτης υπουργος Εθνικης Οικονομιας Αρ.Τσιπλακος βρισκεται στο γραφειο του οταν χτυπαει το προσωπικο του τηλεφωνο. Στην αλλη ακρη ο ιδιοτητης της Πιντρακλλλομ και σχεδον αποκλειστικος προμηθευτης του ΒΟΤΕ.

    ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ: Σας τα εξηγησαν απο οσο γνωριζω και ο Πρωθυπουργος και ο κ.Μανος. Δεν ειναι δυνατον να δεσμευσουμε τον στρατηγικο επενδυτη, να του φορτωσουμε την αποφαση για μια τοσο μεγαλη προμηθεια. Ιδιως μαλιστα οταν εσεις αρνεισθε μια βασικη υποχρεωση που αναλαβατε να αποδεχτειτε δλδ την αναπροσαρμογη τηε τιμης.

    ΠΛΟΚΑΛΛΗΣ: Αν δεν μπορει να την υπογραψει η δικη σας κυβερνηση τοτε θα την υπογραψει αυτη που θα ακολουθησει. Ενημερωστε αμεσως τον Πρωθυπουργο σας. Παρτε τον τωρα στο πορτοκαλι. Θα περιμενω μεχρι τις 17:00.
    ..................................
    Δευτερα 6 Σεπτεμβριου 17:30 Ο αναπληρωτης υπουργος Εθνικης Οικονομιας ανακοινωνει στον Πλοκαλλη το τελικο "οχι" του Κ.Μητσοτακη

    Δευετερα 6 Σεπτεμβριου 19:15 δηλωση Σαμαρα: "Καθιστω σαφες προς ολους οτι "Ἁνοιξη" και στηριξη της κυβερνησης αποτελουν δυο αντιθετες θεσεις που ειναι αδυνατον να συνυπαρξουν"
    ...................................
    Για να φτασει στο σημειο εκεινος ο οποιος και οταν ανακοινωσε τη δημιουργια του κομματος του αλλα και καθε τοσο εδινε προς τους ψηφοφορους του 47% την κατηγορηματικη διαβεβαιωση οτι δεν προκειται να ανατρεψει την κυβερνηση να επιβεβαιωσει εμπρακτως το τελεσιγραφο Πλοκαλλη θα πρεπει να ειχε πραγματι σοβαρωτατους λογους. Που ασφαλως δεν ειχαν καμμια σχεση με την πορεια του σκοπιανου αφου εκεινη την στιγμη δεν κρινοταν το ονομα της Μακεδονιας αλλα το μελλον του ΟΤΕ. Και οσων φυσικα ειχαν συνδεσει το προσωπικο τους μελλον με την διατηρηση του ισχυοντος καθεστωτος προμηθειων του τεραστιου αυτου οργανισμου".
    .......................


    Εαν κ.Σαμαρα θεωρειτε τον εαυτο σας πιο ΝΔκρατη απο μενα και πολλους αλλους σκληρους αγωνιστες του 80 και του 90 εαν μονο εχω να σας πω. Και η ξεδιαντροπια εχει ορια τα οποια εσεις ακομα δεν εχετε ανακαλυψει. Θαπρεπε να ντρεπεστε. Κατα τους αρχαιους ημων προγονους η Αιδως και η Σοφια ηταν αδερφες. Δεδομενου οτι στερειστε αιδους στερειστε και σοφιας κ. Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:41 δεν ξερω εαν ειναι ο νεκροθαφτης του πασοκ και των κεντρωων παντως ειναι σιγουρα ο νεκροθαφτης της Νεας Δημοκρατιας. Ο βουδακος κρατα το Θυμιατο ενω ο προδοτακος ψαλλει το "τριλαμπἐς" στο αταφο σωμα της καποτε μεγαλης νεας δημοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ντόπερμαν στην αυλή του ,έφυγαν μόνα τους γιατι δεν έγιναν Πρόεδροι.Τόση χολή που στάζετε,τόση όση και η ανακοίνωση της Αρχηγούς σας.Πάντως παιδάκια ο Αντώνης θα γίνει Πρωθυπουργός και το δικόσας ντόπερμαν θα γαυγίζει από μακριά ,όπως λύσαξε σήμερα με την ανακοίνωση που έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αμε πρωθυπουργαρα της δραχμης με την φωτογραφια της Πηνελοπης Δελτα στο κατοσταρικο...αμέε..ασε που εχει και μπροαντμπαντ (ευρυζωνικη επι το ελληνικωτερον) συνδεση με Αβερωφ, με Καραμανλη (οχι τον βοϊδολαίμη) και με τον Θεό τον ιδιο οποτε προβλεπει το μελλον, μηδενιζει το ελλειμμα, πολλαπλασιαζει το χρημα οπως ο Χριστός τον αρτον και τους ιχθείς...σου λέω ειναι παικτης...μεγαλος Θεομπαιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α πουσαι ξεχασα...ο Αντωνης θα κανει ντα και την τρόϊκα...θα τους πλακωσει στα χαστουκια για ζεσταμα μετα στις κλωτσιές, μετα θα τους βαλει να σφουγγαρισουν το σπιτι της Πιπιλη, του Μαρκοπουλου και του Γεροντοπουλου και μετα αφου αυτοι αποκαμουν θα αμολησει τον Φαήλο με εφὀπλου λογχη που θα τους κανει πατλάκια (ποπ-κορν στην γλωσσα των συμφοιτητων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή