Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Βορ. Κορέα: Σε καταναγκαστικά έργα όσοι ...δεν έκλαψαν πολύ τον Κιμ Γιονκ Ιλ.!

Να σταλούν μερικές χιλιάδες στον… Περισσό, για να εκτίσουν την ποινή τους στις "κόκκινες" επιχειρήσεις!
Εμείς εδώ το 'χαμε… δει το όνειρο και το 'χαμε προβλέψει ότι αυτή η υπόθεση με τους… κλαυθμούς και οδυρμούς στην σκοταδιστική Βόρεια Κορέα, θα’ χει κακό τέλος, γιατί γνωρίζουμε επακριβώς τι εστί μπολσεβικισμός, και να που τώρα δικαιωνόμαστε. 
Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, από την χώρα-βασίλειο του σκότους, όσοι Κορεάτες απουσίαζαν για οποιονδήποτε λόγο από τις στημένες...
εκδηλώσεις πένθους για τον θάνατο του Κιμ, αλλά και όσοι συμμετείχαν, αλλά δεν έκλαιγαν πολύ και δεν… χτυπιόντουσαν, ή όσοι τα έκαναν αυτά αλλά κρίθηκε ότι δεν ήταν ειλικρινής ο… πόνος τους, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες:
  • Εγκλεισμός σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για να… χτίσουν το σοσιαλισμό και να αποκτήσουν… προλεταριακή συνείδηση. 
  • Επίσης, άλλοι Βορειοκορεάτες εστάλησαν σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης ή εκδιώχθηκαν σε αγροτικές περιοχές, φυσικά συν γυναιξί και τέκνοις, επειδή επέκριναν την κληρονομική διαδοχή στην ηγεσία της χώρας για τρίτη γενιά (την κομμουνιστικού τύπου οικογενειοκρατία).
Οι παραπάνω ποινές δεν επιβλήθηκαν από δικαστήρια κ.λπ., αλλά κατά τη διάρκεια συνελεύσεων στους διάφορους χώρους δουλειάς, υπό την προεδρία κομισαρίων και με χαφιέδες στα προεδρεία, οι οποίοι έδιναν αναφορά για την συμπεριφορά του καθενός και πρότειναν τις ποινές, τις οποίες επικύρωνε ο κομισάριος. Έτσι κι αλλιώς, η συμπεριφορά του κάθε Κορεάτη κατά τις εκδηλώσεις πένθους ελεγχόταν απολύτως από τους χαφιέδες, καθώς οι εργαζόμενοι πήγαιναν στο λαϊκό προσκύνημα κατά επαγγελματικές ομάδες (π.χ. σα να λέμε, οι καθηγητές του τάδε σχολείου, οι εργαζόμενοι στην τάδε εφορία κ.τ.λ.).
Πρόταση δική μας: 
Το σταλινικό ΚΚΕ εκδήλωσε τον πόνο του φανερά και με ειλικρίνεια. Πρέπει λοιπόν να ανταμειφθεί. Προτείνουμε, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και το κόμμα έχει ανάγκη από ακόμη μεγαλύτερη συσσώρευση πλούτου (για να οργανώνει και να δίνει με καλύτερες προϋποθέσεις τους… λαϊκούς αγώνες…), να σταλούν στον… Περισσό μερικές χιλιάδες καταδικασμένοι βορειοκορεάτες, για να εκτίσουν την ποινή τους εργαζόμενοι καταναγκαστικά στις επιχειρήσεις του κόμματος (902, Τυποεκδοτική, Ριζοσπάστης κ.α.), αντικαθιστώντας τους ήδη υπάρχοντες, που όμως κοστίζουν πολλά στην επιχείρηση (γι’ αυτό τους απολύει σωρηδόν…)!

1 comments:

  1. Ποιος λογικος και σκεπτομενος μπορει να διαφωνηση?
    Πιστευω μονο οι ντροπαλοι εραστες του σταλιν στο ελλανατ..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή