Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα ανεχθεί την άθλια δικτατορία και τον φασισμό του ανθελληνικού ΚΚΕ.

Γράφει ο αντιπροοδευτικός
Μετα τον εμφυλιο η χωρα περασε στην δικτατορια του κκε!! Ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο που δεν εχει προηγουμενο.. Η πατριωτικες δυναμεις πηρανε τις κυβερνησεις αλλα το κκε πηρε τα συνδικατα, την τεχνη, τα πανεπιστημια.. Με λιγα λογια οι πατριωτικες δυναμεις ηταν στην κυβερνηση και το κκε στην εξουσια. 
Το 1981 ηρθε ο αρχιλαμογιος και χρησιμοποιωντας συνθηματα και μεθοδους κκε πηρε και την κυβερνηση και την εξουσια.. Ετσι ειναι τα πραγματα.. 
Με τα κκεδικα υλικα λοιπον, ο αρχιλαμογιος εχτισε το πασοκ, το οποιο στην πραγματικοτητα ηταν μια μηχανη διαλυσης της χωρας. 
Στοχοποιησε στρατο παιδεια οικονομια και μεσα σε τριαντα χρονια την τιναξε (την χωρα) στον αερα. Η δικτατορια ηταν μια προσπαθεια των πατριωτικων δυναμεων, εκτος απο την...
κυβερνηση να παρουν και την εξουσια..
Σημερα καλουμαστε να νομιμοποιησομε την παραδοση της χωρας!! Να δωσουμε δλδ την χαριστικη βολη! 
Η διαλυμενη Ελλαδα δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι με τυπικες πολιτικες, και κυριως με το σημερινο πολιτικο κατεστημενο. 
Η χωρα θελει δραστικες μεθοδους, θελει χρυση αυγη! 
Δυστυχως ή ευτυχως τα σοσιαλιστικα τελειωσανε, τωρα ειναι η ωρα της αληθειας. Το μονο κομμα που δεν ανηκει στο σαπιο πολιτικο κατεστημενο ειναι η χρυση αυγη. Καθε ελληνας πρεπει να δει την ψηφο του προς την χρυση αυγη σας εθνικο χρεος. Αυτα που λενε οι σαπιοι περι χιτλερικου κομματος κλπ ειναι αθλια λασπολογια. 
Ο μεγαλος εχθρος της πατριδας ειναι ο αριστεροκουλτουριαρικος τσιγαροπροοδευτικος φασισμος, των, μια ζωη αδικημενων, παραπονεμενων, αλλα κατα κανονα τακτοποιημενων, αεργων ξερολων. Ενας φασισμος που χτιστηκε με κκεδικα υλικα και κκεδικα σχεδια.

Καιρος ειναι να δημιουργηθει και το αντιπαλο δεος.
Κατω η δικτατορια της αριστερης απατης!!

2 comments:

  1. Λόγια σωστά, λόγια βγαλμένα από το ζουμί της πολιτικής σούπας τα τελευταία 31 χρόνια.
    Ποιός έχει όμως μνήμη, λίγη Ελληνική γαλούχηση
    καί σθένος να χειροκροτήση το παραπάνω άρθρο!
    34 χρόνια στο εξωτερικό καί κάθε μέρα ξυπνάω καί κοιμάμαι με την Ελλάδα!
    Γιατί τέτοια λήθη, τόση ξευτίλα, τέτοιος ανθΕλληνισμός! Στιμώχθηκαν οι Έλληνες ή καταδιώχθηκαν τα τελευταία 31 χρόνια?
    Σε αυτή τη περίπτωση στριμώχθηκαν μόνο γιατί τα υπόλοιπα τα έκαναν μόνοι τους. Εναντίον τους.
    Ρώταγα καί εγώ στο χωριό πού επισκευτόμουνα ταχτικά. "Μα γιατί χαλαλάτε τα κράσπεδα στούς αγροτικούς δρόμους πού μόλις φτιάξατε!
    Καί μού λέγανε. Α! Πρώτα έρχεται ο Δήμος τα φτιάχνει καί μετά έρχεται η Νομαρχία, τα χαλάει καί φτιάχνει τα κανονικά! Έλεος! Καί είναι ένα μόνο παράδειγμα. ΜΠΠ Καλιφόρνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Εισαγγελέα θα επιληφθείτε;
    ==============================
    ΤΑ ΑΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΟΡΙΤΣΑ ΤΗΣ..ΧΡΥΣΛΗΣΑΥΛΗΣ. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
    Προσλήφτηκαν με γυναικεία ονόματα οι φυγόδικοι της παράνομης αυλής εξαπατώντας τους πάντες προκειμένου να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΟΥΤΑΛΑ! Έτσι απέδειξαν ΑΜΕΣΩΣ την...αγάπη τους για το Δημόσιο "χρήμα" !!!
    (;;;)λόγω βιασύνης διορίζουν γυναίκες με...ανδρικά ονόματα και στη συνέχεια με νέα απόφαση με τίτλο «διόρθωση σφαλμάτων», ξανακάνουν τους άνδρες... γυναίκες. Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε, μάλιστα, και ο Απόστολος Γκλέτσος. Όχι ο δήμαρχος Στυλίδας αλλά ένας συγγενής του και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή