Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Alcohol is free.

Δια ...γραφής Ιάσωνα

Η ενδεια του νεο-ελληνικού ενδημου «φιλοσοφικου» λογου..

Σταχυολογώ στιγμιότυπα της καθημερινής μας ζωής και των πλουσίων σε συντριπτική πενία ακουσμάτων. Είναι η παγκόσμια εικόνα του σημερινού αλλοπρόσαλλου Έλληνα στον Ελλαδικο χωρο...

Υβριστής, προσβλητικός, προκλητικός, θρασύς…Ενας νέο-καρά γκιόζης..

Κρίνετε εσείς τι εικόνα εισπράττει όποιος μας βλέπει και μας ακροάται και... διερωτηθείτε .. Τι σχέσι έχουν οι σημερινοί έλληνες με τον πολιτισμό που δημιούργησαν οι πρόγονοι μας και χάριν του οποίου και είμεθα ελεύθεροι και «υπερηφανευόμεθα» όποτε μας βολεύει.. ..
Στα νέο-φιλοσοφικά δειγματα πολιτισμού μας, περιλαμβάνω χάριν γενικότητος εκφράσεις και επιχειρήματα πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και το «μουσικό» έκτρωμα που θα στειλουμε ως Εθνος του Ορφεα του Ομήρου (Ραψωδια Ιλιαδος, Οδύσσειας - rhapsody στ αγγλικα) των στιχων του Σεφερη και του Ελυτη στην «Eurovision»..

Είναι προφανές ότι οι εμπνευστές, οι εκτελεστές αλλά και οι ψηφίσαντες είχαν προσανατολισμό εκχυδαϊσμού της Ελλάδος αλλά και του διαγωνισμού της «Eurovision»..Ως ακριβώς πράττει ένας αμόρφωτος άξεστος επισκέπτης που είτε σκοπίμως ειτε εξ αγνοίας προσβάλλει τον οικοδεσπότη με την αταίριαστη παρουσία του..

Μολονότι διάβασα τους στίχους άκουσα την μουσική είδα τους «οργανοπαίκτας» και τον απεἰρου κάλους γελώντα αναιτίως μυστακοφόρον «τραγουδοποιό»» συνειρμικώς οδηγήθηκα σε μουσικη γυφτικου πανυγυριού τουρκ-αλβανων . ( δεν θελω να θιξω ουτε τους γυφτους ούτε τους τουρκ-αλβανους απλώς δεν εχω συνειθίσει την μουσικη τους) Ενω ο τίτλος «Alcohol is free» στέλνει το μήνυμα παγκοσμίου εμβελείας..ότι εντω στο Ελλαντα ο,τι κι αν συμβή αφού το Alcohol is free δεν μας νοιάζει τίποτα..γία να μην το πως αλλέως...Ιδου ενιοι των υψηλοστόχαστων στίχων "κουλτουρας" ελλαδικης

«Με κεφάλι σουρωτήρι και τα' αμάξι τρεχαντήρι,..

Alcohol, Alcohol, Alcohol is free
Αλκοτέστ και τροχονόμος δεν είναι για μας ο τρόμος
Alcohol, Alcohol, Alcohol is free..»
****

Ηθικα αναλεκτα Νεο-Ελλήνων
Π.Σκουρλετης( ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ) 

Όταν υπάρχουν μεταλλαγμένοι αριστεροί, τρανσέξουαλ αριστεροί όπως η ΔΗΜΑΡ…». Αυτό είναι πολιτικός λόγος …

Η σεξιστική Αριστερά( αρθρο στο Βημα, http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=505502)

«Ο κ.Σκουρλέτης ήθελε να βρίσει α λα ελληνικά- με το γνωστό οδυνηρό σεξιστικό τρόπο. Όχι όμως αποκαλώντας τον αντίπαλό του στη συζήτηση, τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ Αντρέα Παπαδόπουλο και τους κομματικούς συντρόφους του απλώς «μαλάκες Αριστερούς», ή «πούστηδες Αριστερούς», κάτι που δεν επιτρέπει ούτε η, ας υποθέσουμε, καλή του ανατροφή, ούτε ο καθιερωμένος τηλεοπτικός λόγος. Αλλά «τρανσέξουαλ Αριστερούς» .. βρίζοντας ιδιαίτερα αιχμηρά, ξέροντας ότι οι «τρανσέξουαλ», κοινώς τραβεστί, είναι καταγραμμένοι στο συλλογικό υποσυνείδητο ως πολύ πιο «ανώμαλοι» από τους αυνάνες και τους ομοφυλόφιλους και ότι επομένως, ο αρχικά επιστημονικός αυτός όρος αποτελεί τη χείριστη δυνατή βρισιά…»

Αυτό είναι η δημοσιογραφική ἀνάλυσις»του πολιτικού λόγου…

Στόχος της 26.03 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ MEGA ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ... http://www.stoxos.gr/2013/03/mega_26.html

Αυτό είναι η περιγραφή και η αιτιολόγησις πράξεων συνδεομένων με φυσικές ανάγκες βουλευτή του κοινοβουλίου…

Εθνος 23/03/2013 Alcohol is free

«Με ελληνικό στίχο στο κουπλέ αλλά με αγγλικό ρεφρέν, το ''Alcohol is free'' έχει κερδίσει και τις καρδιές των φίλων της Eurovision και ήδη φιγουράρει ως φαβορί σε διάφορα σχετικά sites.

«Το ρεμπέτικο ακούγεται έτσι κι αλλιώς έξω, εμείς πηγαίνουμε συνέχεια Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική και θέλουμε για άλλη μια φορά με αυτό το τραγούδι να ακουστεί το ελληνικό στοιχείο. Αλλά και για εμάς τους Ελληνες να μας κάνει να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια. Αρκετές στενoχώριες έχουμε όλοι μας. Ο πολιτισμός δεν σταματάει, η κουλτούρα δεν σταματάει», είπε ο Αγάθωνας..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dtykw42kiSEJ:www.ethnos.gr/entheta.asp%3Fcatid%3D23801%26subid%3D2%26pubid%3D63779111+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=gr

(όλο το εκλεκτό άσμα ασμάτων εδω .http://www.youtube.com/watch?v=ZFroVdGuQSc)

Εδώ η αγγλοελληνικη περιγραφη του ακουσματος «το οινόπνευμα είναι ελευθερο» και η «φιλοσοφικη» υπερ-εγκεφαλική τοποθετησις του τραγουδοποιου περι αθάνατου νεο-ελληνικού " πολιτισμου" και «κουλτούρας»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου