Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014 - Παγκόσμια συγκίνηση: "Σάμι, δεν θα είμαι εκεί αλλά σε αγαπώ" (βίντεο)

Ο μικρός Jay (φωτο) δε θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Γιώργου Σαμαρά κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο πατέρας του με ανάρτησή του στο facebook, εξηγώντας:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα με μία φανταστική προσφορά για όλους μας να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε την Ελλάδα και...

τον "ήρωα" του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν στο αεροδρόμιο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε αυτήν την προσφορά. Αλλά πραγματικά είμαστε ευγνώμονες σ' αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτό για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Ελλάδα τα καλύτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι έχει ήδη δει την ανακοίνωση του Σαμαρά και θέλει να στείλει μία και εκείνος. Σας ευχαριστούμε όλους».

Ο κ.Μπίτι, μάλιστα, «ανέβασε» και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο ο Τζέι στέλνει το μήνυμά του στον Γιώργο Σαμαρά: «Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sami».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου