Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η κρυφή γοητεία του ναζισμού...

Απ' όλα τα προπαγανδιστικά τεχνάσματα της διεθνούς γραβατοπειρατείας, ώστε να εξοντωθούν τα λαϊκά κινήματα των ευρωπαϊκών εθνών, εκείνο που φαίνεται να πιάνει περισσότερο στις λωβοτομημένες μάζες, είναι η άμεση [ή έμμεση] ταύτιση τους με τον ναζισμό.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χιλιάδες παπαγαλάκια, ρουφιάνοι, πράκτορες, ψευδομάρτυρες, και κουκουλοφόροι, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έχουν ξαμοληθεί σε κάθε είδους αραχνιασμένου αρχείου και...

ψάχνουν εναγωνίως να ανακαλύψουν οποιαδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να συνδέσει ηγετικά στελέχη των ευρωσκεπτικιστικών/εθνικιστικών κινημάτων, με τον Χίτλερ και τα ες-ες.
Κι όταν δεν υπάρχουν στοιχεία, τα κατασκευάζουν.
Όπως τις περίφημες φωτογραφίες με τις σβάστικες και τους χρυσαυγίτες, που "φωτοσοπήθηκαν" στα υπόγεια των γκαουλάιτερ της διαπλοκής.

Γιατί όμως?Γιατί ο ναζισμός "έλκει τα πλήθη" και κάμει αμέσως "πιασάρικο" οποιοδήποτε ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ ή φωτομοντάζ, πασάρει στο πόπολο σβάστικες, στολές της βέρμαχτ και κοκκινόμαυρες σημαίες?
Θανάσιμα ερωτήματα, θανάσιμη γοητεία και θανάσιμες απαντήσεις...
Ασφαλώς και δεν είναι ο ναζισμός, το μοναδικό είδος του "απόλυτου κακού", με το οποίο θα μπορούσαν να συνδέσουν τα λαϊκά κινήματα, οι μηχανικοί του mind control [ελέγχου του νου]
Υπάρχουν κι άλλα...

Η παιδεραστία, για παράδειγμα.
Η αφανής χρηματοδότηση. Η κτηνοβασία. Ο σατανισμός. Το trafficking. Η κακοποίηση ανηλίκων. Η πρέζα. Η ανθυγιεινή διατροφή. Η κοπρολαγνεία. Η μαγεία. Τα οικονομικά σκάνδαλα και ένα σωρό άλλα...
Κάποια από αυτά άλλωστε έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί και κάποια αναμένεται να χρησιμοποιηθούν, στο άμεσο μέλλον.
Όπως ας πούμε ο σατανισμός, που [θα με θυμηθείτε] δεν θα αργήσουν να τον φορτώσουν κι αυτόν στη Χρυσή Αυγή ή στο Εθνικό Μέτωπο ή στο Βρετανικό Κόμμα της Ανεξαρτησίας.
Ωστόσο, οι ειδικοί της μαζικής πλύσης εγκεφάλου, επαναφέρουν περιοδικά [και σχολαστικά μελετημένα] κυρίως τα προπαγανδιστικά κατασκευάσματα, που αφορούν τον ναζισμό.
Και μάλιστα, τα αρχετυπικά σύμβολα του ναζισμού, που παραπέμπουν κατευθείαν στο συλλογικό ασύνειδο των ευρωπαϊκών μαζών και λειτουργούν στο συλλογικό φαντασιακό των ευρωπαίων, όπως λειτουργεί το κόκκινο πανί στην ατελή όραση του ταύρου.

Εδώ στην Ελλάδα για παράδειγμα, που οι μνήμες της χούντας είναι ακόμα νωπές, θα μπορούσαν να επιμείνουν στη συνειρμική συσχέτιση των κολαστηρίων του ΕΑΤ/ΕΣΑ, με τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Άλλωστε, είναι γνωστές οι σχέσεις πρωτοκλασάτων τηλεαστέρων του σημερινού καθεστώτος, με το καθεστώς των συνταγματαρχών. Δεν θα δυσκολευόντουσαν να βρουν στοιχεία, ότι ο κ. Μιχαλολιάκος ας πούμε, είχε πιει κάποτε καφέ με τη Δέσποινα Παπαδοπούλου, αφού είναι πολύ πιθανόν στην παρέα τους να βρίσκονταν και ο κ. Βορίδης.
Και, εν πάση περιπτώσει, αν δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία, δεν θα τους ήταν διόλου δύσκολο να τα κατασκευάσουν. Σίγουρα θα ήταν πολύ πιο πειστικό να ενδοβάλουν στα μυαλά του κοσμάκη ότι η Χρυσή Αυγή είναι η άλλη όψη του ελληνοχριστιανικού πουλιού της 21ης Απριλίου, παρά το ότι ο κ. Κασιδιάρης είναι ο αβατάρα του Ρόμελ [ον οποίος δεν ήτανε και ναζί, εδώ που τα λέμε...]

Κι όμως!
Όλο αυτό το καλοπληρωμένο σκυλολόι της καθεστωτικής προπαγάνδας, φαίνεται να επιμένει στα ναζιστικά σύμβολα, τα οποία τα "επικολλάει" [να ναι καλά η νέα τεχνολογία] κατά τακτά διαστήματα στα πρόσωπα των χρυσαυγιτών κι ύστερα τα πασάρει στο χαυνωμένο τηλεπόπολο, την ώρα ακριβώς που ο μέσος αστός χωνεύει το δείπνο του, αραχτός σαν βαρυστομαχιασμένος βόας στον καναπέ του.

Τι ξέρουν λοιπόν οι μηχανικοί των μυαλών και κολλάνε κυριολεκτικά στους βρυκόλακες του Χίτλερ, λες και θα μπορούσε ποτέ στον 21ο αιώνα, να επαναληφθεί η ιστορία του 20ου, εξόν ίσως υπό τη μορφή της φάρσας?
Για να πάρουμε μιαν ιδέα του πως λειτουργούν αυτά τα μαζικά πρότυπα [όπως η συμβολοποίηση του ναζισμού] στο συλλογικό φαντασιακό, καλό είναι να κάνουμε πρώτα μια βόλτα, σε κανα - δυο αξιοπρεπή μπουρδέλα.
Οι μηχανικοί της προπαγάνδας άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά, πως ότι συνδέεται συνειρμικά με το σεξ, τη βία και την εξουσία, είναι εξ' ορισμού κατάλληλο για προπαγανδιστικό ή διαφημιστικό τέχνασμα.
Όπως ας πούμε οι υποθέσεις ΄'άγριων βιασμών", τις οποίες εκμεταλλεύονται σοφά οι λαϊκές εφημερίδες για να αυξήσουν την κυκλοφορία τους...


Δεν υπάρχει σεξ σοπ που να σέβεται τον εαυτό του και να μην διαθέτει ειδική βιτρίνα, με ολόκληρη τη γκάμα των λεγόμενων nazi fetichist σεξουαλικών αντικειμένων.
Στο διεθνές γλωσσάρι της τσόντας, ο "ναζιστικός φετιχισμός" αποτελεί από μόνος του μια κατηγορία πορνοταινιών, η οποία μάλιστα ανήκει στα classics του είδους και διατηρεί σταθερά το πολυπληθέστατο κοινό της.

Στα αξιοπρεπή μπουρδέλα όλων των ευρωπαϊκών πρωτευουσών, υπάρχει ειδικό τμήμα παροχής υπηρεσιών BDSM, όπου οι αφέντρες φορούν κατά κανόνα στολές των ες-ες και έχουν σταμπωμένα στα σέξυ βρακάκια τους, αγκυλωτούς σταυρούς και σβάστικες.
[Βλ και "αφέντρες και σκλάβοι"]

Ο ναζισμός έχει συνδεθεί λοιπόν με το σεξ και τη βία [ή πιο σωστά με τη βία στο σεξ] πιο πολύ από κάθε άλλο πολιτικό σύστημα στην ανθρώπινη ιστορία.
Το καθεστώς των Οθωμανών σουλτάνων ή οι μογγολικές ορδές, στα οποία επίσης έχει επενδυθεί απωθημένη ευρωαμερικάνικη λίμπιντο, έρχονται δεύτερα και με μακράν απόσταση από τη θανάσιμη γοητεία την οποία ασκεί ο ναζισμός στις βουλιμιαίες για σεξ και αίμα ευρωπαϊκές μάζες.
Αρκεί μια πρόχειρη καταμέτρηση των πωλήσεων φετιχιστικών οργάνων, σε παγκόσμια κλίμακα, για να διαπιστώσετε ότι οι δερμάτινες στολές των ες-ες, οι σβάστικες, τα κοκκινόμαυρα βρακάκια ή τα ντιζαϊνάτα μαστίγια αλά Χιμλερ, κρατούν τη μερίδα του λέοντος στα ευπώλητα των ειδών ηδονής.
Τώρα τελευταία μονάχα, εξαιτίας των τούρκικων σήριαλ, αρχίζουν να τσιμπάνε σε πωλήσεις και τα φέσια αλά Σουλείμάν μεγαλοπρεπή, ωστόσο απέχουν πολύ ακόμα, από τα all time classics της ναζιστικής σεξοδιαστροφικότητας...

Τα αρχετυπικά σύμβολα του ναζισμού, έχουν περάσει στο συλλογικό φαντασιακό των ευρωαμερικάνικων μαζών, επενδυμένα με το είδος της σκοτεινής λίμπιντο, που δεσπόζει στα σαδομαζοχιστικά ένστικτα του λευκού ανθρώπου.Η κρυφή γοητεία που ασκεί ο ναζισμός [ως αισθητική/σεξουαλική πρόταση] είναι τόσο ισχυρή, όσο περισσότερο απωθημένη και [συνεπώς] διαστρεβλωμένη είναι η υγιής ερωτική επιθυμία των σεξουαλικά αποπροσανατολισμένων ευρωαμερικανών.
Κι αυτούς ακριβώς τους μηχανισμούς υπερδιέγερσης των απωθημένων σεξουαλικών στρεβλώσεων, εκμεταλλεύονται οι μηχανικοί του καθεστωτικού mind control, για να ενδοβάλουν στα διαταραγμένα μυαλά του πόπολου, τα μηνύματα της προπαγάνδας τους...
Μία από τις πιο βασικές αρχές της νοητικής χειραγώγησης, είναι η αρχή του ελκυστικού προτύπου.
Αν για παράδειγμα θέλεις να διαφημίσεις γιαουρτάκια με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν βάνεις πλάι στην εικόνα του προϊόντος μια χοντρή, που της πετάγεται η κυτταρίτιδα από τα μπατζάκια.
Αντιθέτως, βάνεις μια καραγκόμενα, που γλείφει το κουταλάκι με ένοχο ύφος.
Έτσι, ο καταναλωτής συνδέει συνειρμικά τη μοντέλα με το προϊόν και όταν μετά το δει μπροστά του στο σούπερ μάρκετ, το αγοράζει, μπας και τέλος πάντων αξιωθεί κι αυτός [ή αυτή] να γλείψει και τίποτε άλλο, έστω γεμάτος/η ενοχές [τόσο το καλύτερο]

Το ελκυστικό πρότυπο μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με το προϊόν που διαφημίζει ή που, κατά κάποιον τρόπο, συνδέεται συνειρμικά μαζί του.
Ο Τζωρτζ Κλούνεύ για παράδειγμα δεν έχει καμία σχέση με τα καφεδάκια που διαφημίζει, ωστόσο η ασύνειδη ταύτιση προτύπου/προϊόντος, λειτουργεί τελικά υπέρ του προϊόντος και ο καταναλωτής το καταναλώνει, όχι επειδή το ελκυστικό του πρότυπο ξέρει να φτιάχνει καφέδες αλλά επειδή απλά και μόνο, είναι ελκυστικό.

Η σύνδεση του ελκυστικού προτύπου με το προϊόν [ή πιο σωστά με τη φαντασιακή εικόνα του προϊόντος] μπορεί να λειτουργήσει και μέσα από τη διαλεκτική τους αντίθεση.
Η βία για παράδειγμα προκαλεί αποστροφή σε έναν υγιή άνθρωπο, Ωστόσο οι διαφημιστές γνωρίζουν πολύ καλά, ότι εικόνες ωμής και συχνά φρικαλέας βίας, τραβάνε το μάτι του θεατή, πιο πολύ από κάθε τι άλλο, ακόμα και αν μετά την θέαση τους, κάποιοι θεατές μπορεί να πάνε να ξεράσουν.
Ειδικά, όταν πρόκειται για σεξουαλική βία.
Γι αυτό και οι λαϊκές φυλλάδες δεν διστάζουν να δημοσιεύουν φρικτά κακοποιημένα θύματα σεξουαλικής [ή οτιδήποτε] βίας, στις μέσα σελίδες τους. Γνωρίζουν ότι σημαντική μερίδα των θεατών/αναγνωστών θα αγοράσει τη φυλλάδα μόνο και μόνο για να δει [και ίσως να απολαύσει] τις "μέσα" φωτογραφίες του κτήνους.
Πρόκειται για ενστικτώδη αντίδραση, που οφείλεται κυρίως στη διαστρέβλωση της υγιούς επιθυμίας, όταν αυτή απωθείται, εξαιτίας των αναστολών και των περιορισμών του Υπερεγώ [απλοϊκά, της συνείδησης]

Η λειτουργία του ναζισμού ως ελκυστικού προτύπου, που "τραβάει τα βλέμματα" του τηλεπόπολου και συντελεί ώστε να συνδέεται συνειρμικά το προϊόν [π.χ. οι χρυσαυγίτες] με την εικόνα [π.χ. τη θηριωδία των ες-ες], στηρίζεται ακριβώς σ' αυτές τις διαστρεβλώσεις της υγιούς ερωτικής επιθυμίας, που μεταθέτουν το '"επιθυμητό αντικείμενο" στο "υπό βασανισμό αντικείμενο"
Τα περίφημα βασανιστήρια της ιεράς εξέτασης, κατά τη διάρκεια του μεσσαίωνα, είχαν εντονότατο σεξουαλικό χαρακτήρα.
Να σημειώσω εδώ για τους αμύητους, ότι το τρομακτικό έργο του βασανισμού [που συνήθως κατέληγε σε κατακρεούργηση των θυμάτων] δεν το αναλάμβαναν ποτέ οι παπάδες, παρότι γίνονταν μετά από εντολή τους [επειδή οι άγιοι άνθρωποι δεν έπρεπε να βάψουν τα χέρια τους με αίμα]
Ωστόσο οι παπάδες ήσαν παρόντες καθ' όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων, που εκτελούνταν απο επαγγελματίες δήμιους.
Οι στιγμές λοιπόν των φρικαλέων μαρτυρίων, ήσαν οι μόνες όπου χριστιανοί ιερείς μπορούσαν να έχουν δικαιωματικά [και χωρίς να νιώθουν ενοχές] όψη του γυμνού ανθρώπινου σώματος, ανδρικού ή γυναικείου.

Η απίστευτη έκταση των δημόσιων βασανιστηρίων κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα, οφείλονταν κατά κύριο λόγο στη νοσηρή απόλαυση σεξουαλικά στερημένων ατόμων, για τα οποία η υγιής ερωτική επιθυμία είχε μετατεθεί στην αγριότητα της κατακρεούργησης του επιθυμητού αλλά άπιαστου σώματος.
Αφού δεν μπορώ να σε έχω ολόκληρο/η, θα σε κατακρεουργήσω.
Το σύνδρομο του βασανισμού ή της ασύνειδης ταύτισης βίας-σεξουαλικής ικανοποίησης, έχει ακριβώς τις ίδιες ψυχοπαθολογικές ρίζες, με τον μαυροκόκκινο φετιχισμό του ναζισμού.
Ακόμα και τα ίδια τα χρώματα των αρχετυπικών συμβόλων του ναζισμού, παραπέμπουν στο κόκκινο του αίματος και στο μαύρο του πνευματικού σκότους, που ο συνδυασμός τους γεννάει τη θηριωδία του σαδομαζοχισμού.
Γι αυτό και ο ναζισμός λειτουργεί ως ελκυστικό πρότυπο στις διαστρεβλωμένες ψυχές των ερυωαμερικάνικων μαζών.
Όπως και οι παπάδες του μεσαίωνα, οι σεξουαλικά αποπροσανατολισμένες μάζες γοητεύονται να προκαλούν πόνο στο αντικείμενο της επιθυμίας τους, μιας και αδυνατούν να το προσεγγίσουν μέσα από έναν υγιή και αμοιβαίο ερωτισμό.
Οι σβάστικες και τα περιβραχιόνια των αφέντρων, στα πολυτελή μπουρδέλα όπου προσφέρονται προγράμματα BDSM, είναι τα καλύτερα διεγερτικά για κυρίους και κυρίες [και των τριών φύλων] που φαντασιώνονται και συνεπώς διαστρεβλώνουν, όλα αυτά τα οποία οι ψυχές τους είναι αδύναμες να προσεγγίσουν στην καθημερινότητα.

Η αρρωστημένη "καύλα" των ναζιστικών αισθητικών/σεξουαλικών συμβόλων, είναι ακριβώς αυτό που εκμεταλλεύονται οι μηχανικοί της παραπληροφόρησης, για να τοποθετούν σβάστικες και αγκυλωτούς σταυρούς, ως "ελκυστικό" φόντο στα υποψήφια θύματα τους.Μετατοπίζουν έτσι τον ανενεργό νου του τηλεθεατή στο ελκυστικό του πρότυπο και του περνάνε στο ασύνειδο, ότι είδους μηνύματα γουστάρουν.Ακόμα και το ότι μεγάλα τμήματα των ευρωπαϊκών λαών, που πολεμήσανε μέχρι θανάτου τον ναζισμό, όπως οι Έλληνες, οι Γάλλοι ή οι Βρετανοί, έγιναν έξαφνα ναζήδες και μάλιστα ακριβώς εκείνοι που θα ξαναπάρουν τα όπλα πρώτοι-πρώτοι αν χρειαστεί, για να ξαναπολεμήσουν οποιονδήποτε εχθρό της πατρίδας τους [γιατί αυτοί που τους κατηγορούν θα παριστάνουν τους αντιρρησίες συνείδησης...]
Δεν χωράει αμφιβολία, ότι τόσο κραυγαλέες λογικές αντιθέσεις, δεν μπορούν να ερμηνευτούν παρά με θεωρητικά εργαλεία μαζικών σεξοδιαστροφικών φαντασιώσεων...


Ο ναζισμός λοιπόν χρησιμοποιείται ως "ελκυστικό πρότυπο" σε μια γιγαντιαία επιχείρηση παραπληροφόρησης, που έχει στόχο να εξοντώσει τους μοναδικούς πολιτικούς αντιπάλους του δόγματος του Σοκ και της παγκοσμιοποίησης.
Η κ. Λεπέν, γκεσταπίτισσα.
Ο κ.Φάραντζ, ναζιστής.
Ο κ. Μιχαλολιάκος, μικρός Χιτλερ
Η κ. Ζαρούλια, Εύα Μπράουν και δεν συμμαζεύεται...

Το πόπολο θα είναι πάντα πρόθυμο να "κολλήσει" στα ναζιστικά φόντα των πάσης φύσεως φωτομοντάζ, επειδή αυτά διεγείρουν τις απωθημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις.
Ακόμα και αν η στοχευμένη προπαγάνδα έχει πλέον φτάσει στα όρια του γελοίου, με την πέραν πάσης λογικής, συχνότητα επανάληψης της, είναι βέβαιο ότι οι σεξουαλικά αποπροσανατολισμένες ευρωαμερικάνικες μάζες, θα "τσιμπάνε" στα μαυροκόκκινα μιξαζ των ναζιστικών συμβόλων, όπως θα τσιμπάνε και στα μαυροκόκκινα βρακάκια των εκάστοτε sex symbols.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν είναι οι εθνικιστές αλλά αυτοί ακριβώς που συντηρούν την αρρωστημένη σεξουαλικά προπαγάνδα των βρυκολάκων του ναζισμού.Οι αχόρταγοι καταναλωτές των πάσης φύσεως φωτοκατασκευασμάτων, που διεγείρονται από τις σβάστικες και αναπληρώνουν την καταχωνιασμένη του λίμπιντο με φαντασιώσεις άγριων [σεξουαλικών] βασανιστηρίων, στα υπόγεια της γκεστάπο.
Σε πρόσφατο κείμενο μου, που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον πολιτική [αναφέρονταν στην ομορφιά των κοριτσιών] έλαβα ένα απίστευτο σχόλιο, το οποίο μεταφέρω εδώ αυτούσιο, παρά τη σχεδόν δυσλεκτική του γραπτή άρθρωση...

"...Τα φρικιαστικα πειράματα στις γυναίκες του Άουσβιτς. Ποιο ήταν το "Μπλοκ 10"

καθηγητής και συγγραφέας Χανς-Γιοάχιμ Λανγκ, σε διάλεξή του αναφέρθηκε στα φρικιαστικά εγκληματικά πειράματα που υπέβαλαν στις εβραίες γυναίκες που κρατούνταν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς. Οι "γιατροί" των ναζί του Χίτλερ υπέβαλαν τουλάχιστον 800 εβραίες γυναίκες από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε πειράματα την περίοδο 1943 - 1944.

…Από τον Απρίλιο 1943 που άρχισε να λειτουργεί το Μπλοκ 10 έφτασαν 10 γυναίκες από το Βέλγιο, 65 γυναίκες από Γερμανία και ως τα τέλη Αυγούστου 250 από Ολλανδία, επίσης άλλες από Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία. Υπήρχαν και λίστες για το ποιες γυναίκες θα πήγαιναν στους ανάλογους γιατρούς για πειραματόζωα. Φτάνοντας τις καλούσαν και τις έβλεπαν οι γιατροί κάποιοι από τους οποίους φορούσαν στολή των Ες Ες. Τα κτίριο ελεγχόταν από γυναίκα και το κλείδωνε από 6 απόγευμα ως 6 πρωί. Ήταν παραδόξως ώρες «ελευθερίας» για τις φυλακισμένες, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας γινόταν τα πειράματα.
…«Στην πρώτη φάση γινόταν έγχυση στη μήτρα σκιαγραφικής ουσίας και στη δεύτερη μια καυστική ουσία που αποσκοπούσε στο κόλλημα σαλπίγγων, ακολουθούσε παρακολούθηση νέες ακτινογραφίες και έλεγχος για να διαπιστώσει εάν μακροπρόθεσμα είχε αποτέλεσμα η στείρωση. Τα θύματα υπέφεραν από φρικτούς πόνους, περιέγραφαν την ουσία ως καυτό ασβέστη, λίγες μπόρεσαν μετά την απελευθέρωση τους να κάνουν παιδιά...»
 [Βλ.και Ονόματα ανθισμένων κοριτσιών]

Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο τοποθετήθηκε σε κείμενο που είχε θέμα του τη γυναικεία ομορφιά.
Η συντάκτρια [πιθανολογώ ότι πρόκειται για γυναίκα] ένιωσε τόσο άβολα διαβάζοντας για την Ωραιότητα του γυναικείου φύλου, ώστε αντέδρασε σχεδόν νευρωτικά, αντιπαραθέτοντας ένα ελαφρώς διαταραγμένο συντακτικά και εκφραστικά σχόλιο, που παραπέμπει όμως στη γυναικεία μήτρα, υπο μορφήν βασανισμού!
Μιας και μισώ την ομορφιά, επειδή δεν μπορώ να την προσεγγίσω, την κάνω δικιά μου, μέσω της κατακρεούργησης της!
Ότι σας έλεγα δηλαδή προηγουμένως για το σύνδρομο του σαδομαζοχισμού και την αρρωστημένη απόλαυση των παπάδων, να παρακολουθούν βασανιστήρια στον μεσαίωνα...

Η διαστροφική λειτουργία του ναζισμού ως ελκυστικού προτύπου, φαίνεται ότι κυριαρχεί στα μυαλά εκατομμυρίων ευρωπαίων, κρατώντας τα κολλημένα στον Χίτλερ και στα ες-ες του.Οι πραγματικοί νοσταλγοί του ναζισμού είναι ακριβως αυτές οι χειραγωγούμενες μάζες στις οποίες απευθύνεται η καλά υπολογισμένη προπαγάνδα της διεθνούς των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των απανταχού λαμόγιων τους.Οι σεξουαλικά υποσιτισμένες και βαριά ενοχικές μικροαστικές τάξεις, που το λαίμαργο μάτι τους κολλάει, παντού όπου προσφέρονται εικόνες ανατριχιαστικής βίας, τις οποίες φυσικά οι μηχανικοί του ελέγχου του νου, φροντίζουν να του πασάρουν απλόχερα [μονταρισμένες ή μη].
Δυστυχώς η σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 60 κατέληξε σε ένα φιάσκο.
Οι σημερνοί ευρωπαίοι είναι πιο καταπιεσμένοι σεξουαλικά από τη γενιά των παππούδων τους, παρά το γεγονός ότι ο καθένας έχει σήμερα τη δυνατότητα για ένα γαμησάκι στα γρήγορα [φαντασιακά ή πραγματικά]
Ωστόσο ο έρωτας, ποτέ δεν ήταν ζήτημα ποσότητας, ούτε φυσικά υπόθεση πορνοταινιών.
Οι πιο ουσιαστικές συναισθηματικές και ψυχοσωματικές δυναμικές του ανθρώπινου όντος, που ενεργοποιούνται μέσα από τον έρωτα, σήμερα μένουν πιο αδρανείς από ποτέ.

Οι άνθρωποι χορταίνουν απο σεξ [στην πραγματικότητα ή στη φαντασία τους] αλλά είναι θεονήστικοι από έρωτα! Γι αυτό και τους βλέπεις διαρκώς πεινασμένους, για εικόνες διαστροφικής σεξουαλικής βίας, για ανωμαλίες, για ακραίες φαντασιώσεις και για κυβερνοσεξ, εντός των οποίων εντάσσονται και οι φαντασιώσεις περί ναζισμού.
Ίσως να αποτελεί μια πολύ καλή συμβουλή για όλες και όλους που καταβροχθίζουν λιμασμένα οτιδήποτε τους πασάρεται ως συνειρμική συσχέτιση των συμβόλων των ες-ες με τη Χρυσή Αυγή, να κάνουν πράξη [έστω και μερικώς] τις απωθημένες φαντασιώσεις τους, ώστε να απαλλαγούν ως έναν βαθμό από δαύτες.
Θα σας έλεγα λοιπόν, αντί να κάθεστε και να χάβετε τα φωτομοντάζ που σας σερβίρουν κάθε τόσο [και θα συνεχίσουν να σας σερβίρουν] με τις σβάστικες και τα δερμάτινα στρινγκ, να πάτε σε ένα σεξ σοπ, να προμηθευθείτε μια σειρά nazi fetichs και μετά να κλείσετε ραντεβού σε κάποιο από τα μπουρδέλα πολυτελείας, στα οποία προσφέρονται υπηρεσίες nazi fetichism και BDSM
Ίσως αν ξεχαρμανιάσετε επιτέλους, να αντιληφθείτε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως φάρσα [ή ως ανωμαλία...]

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου