Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τι χρειάζεται η Κανέλλη?

Τρελάδικο. Άσυλο. Πάλκο επιθεώρησης. Ψυχίατρο. Σκηνή τσίρκου. 

Κόκκινη μύτη και λευκό μακιγιάζ. Πουκάμισο που δένουν τα μανίκια πίσω. Αδιαφορία. Λύπηση. Οίκτο. Και άλλα πολλά τέτοια χρειάζεται η Κανέλλη. 

Κασιδιάρη όμως όχι...

Και πάνω από όλα δε χρειάζεται ο τόπος κατά λάθος υπερασπιστές και χειροκροτητές του φασισμού και των εθνικοσοσιαλιστών, συνοδοιπόρων και ομοαίματων του ΣΥΡΙΖΑ μελών της Χρυσής Αυγής. Ούτε φυσικά χρειάζεται η Δεξιά να ξεπατικώσει πρακτικές της Αριστεράς. Δε χτυπάμε γυναίκες (έστω θηλυκούς φαινότυπους στυλ διαφημίστριας κατεψυγμένων λαχανικών). Δεν καίμε ανθρώπους. Δεν καίμε εφημερίδες και περιοδικά. 
Δεν λερώνουμε τις ζωές των συμπολιτών μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε όμως είναι να κρατάμε ψηλά τον ιδεολογικό πήχη. Και αυτό επέτυχε ο Σαμαράς. Δεν τον νοιάζει η Κανέλλη. Ο Υπουργός του τον νοιάζει. Δε σε νοιάζει αν το παιδί του γείτονα είναι αλήτης και βρίζει. Σε νοιάζει το δικό σου παιδί να μην πέσει στο επίπεδό του.

Και σίγουρα χρειαζόμαστε σταθερότητα και αποφυγή σειρήνων και γελοίων παραστάσεων. Κάηκε η Athens Voice, ενώ η Goldman Sachs επικρότησε την ανέλπιστη απόδοση των Ελληνικών τραπεζών. Κι εμείς θα ασχολούμαστε με το αν έπεσε στην παγίδα της κλασικής προβοκατόρικης λασπολογίας της αριστεράς ένας Υπουργός? 
Μέγα σφάλμα του. 
Το παραδέχτηκε. Το πλήρωσε. Έμαθε ένα καλό μάθημα αξιοπρέπειας που πιστεύουμε θα τον κάνει καλύτερο πολιτικό και πιο συνετό. 
Ο Πρωθυπουργός έκανε το χρέος του απέναντι στη Δεξιά και τη Χώρα. Πάμε παρακάτω.


Υ.Γ.:  Μπόνους για να σκάσει το χειλάκι σας η διαφήμιση της μπαγκετοφόρου.

orthografos

1 comments:

  1. Και τώρα Μαινάδα της Εκάλης που κατ΄ όψιν θυμίζεις την Οφυότριχων -βοστρύχων -απαίσιων, Μέδουσα του μύθου του Περσέα, αφού ξεδίψασες με ανθρώπινο αίμα ρουφώντας το από έναν νέο και άπειρο πολιτικό τον οποίο σκαιότητα εξύβρισες και παγίδεψες ρίχνοντάς τον στο δίχτυ σου, πήγαινε στο λημέρι σου στην Εκάλη να ξεκουραστείς και να χωνέψεις τη λάφυρό σου αφού το περιέφερες στα φίλια και γνώριμά σου ΜΜΕ !!!!!!. και να ξεράσεις τον εσμόν σου. Να μήν ξεχάσεις να πάρεις και τα εύσημα του Περισσού για το τρόπαιό σου. Πάντα αρεστό σου ήταν να γλύφεις ανθρώπινη σάρκα.............. ιδιον τερατων τέρψις . Μην λησμονείς όμως ότι και σένα μια μέρα ένα άλλο μεγαλύτερο θηρίο του συστήματος σου θα σε καταπιεί αφού δεν θα σε χρειάζεται πλέον . Μήν κομπάζεις λοιπόν , έτσι και αλλιώς αναλώσιμη είσαι !!!!!!!!
    Όσο για ττους θρασύδειλους υπουργούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μηδέ εξαιρουμένου και του οσφυοκάμπτη Προέδρου Μειμαράκη προεξέχοντος, που έσπευσε να της ζητήσει συγνώμη αντί να την επιπλήξει και αυτήν για το Αντουανέτα ,ένα έχω να πω. Ουέ θρασύδειλοι νάνοι που σας εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας. ’Ολοι κρύφτηκατε από δειλία και δεν βρήκατε έστω τυπικά ένα λόγο συναδελφικής υπεράσπισης και συμπάθειας τουλάχιστον εσείς οι της Ν.Δ. Καλά από το ΠΑΣΟΚ δεν περίμενα από την στιγμή που ο λοβερδάκος το έκανε γαργάρα και έτρεξε να γλύψει τη….Λιάνη με το συγνώμη. Αν ήθελε να τον προστατεύσει ας πήγαινε ο ιδιος στη Βουλή να απαντήσει στην Κανέλη αφου είναι πεπειραμένος. Τι τον έστελνε ως προβατον επι σφαγήν: η μήπως το έκανε επίτηδες : δεν είχε άλλον υφυπουργό να στείλει; Μάλλον τον βόλευε …..λέω…… άντε να κάνεις τον τσιρώνη σου τώρα υφυπουργό ευκαιρία είναι…Αρτινός είναι ….Ε…..!!!!
    Σε ποιο λαγούμι της Βουλής κρύφτηκαν οι λαλίστατοι τηλεαστέρες ΝουΔούδες Αδωνις Βορίδης,Ντινόπουλος, Ασημακοπούλου ,Βούλτεψη. Γιακουμάτος, Ταμήλος ,Τζαμτζής.Παπακώστα, και λοιποί . Νέα κοινοβουλευτικά κανιβαλιστικά ήθη έχουμε; Γιατι δεν βγήκαν να υπερασπιστούν τον υφυπουργό της κυβέρνησης ; Μούγκα στη στρούγκα;; Ευτυχώς που δεν βγήκαν να καταδικάσουν τον Στύλιο,ευτυχως!!!!! Τους λέω ότι δεν αξίζουν να λέγονται κοινοβουλευτικοί άνδρες. Ολοι κρυφογελούν με την σκληρή έκφραση που είπε ο αγανακτισμένος Στυλιος αλλά ως ΔΕΙΛΟΙ δεν έχουν το σθένος να το εκστομίσουν από φόβο μην κλ……σει ο Περισσος . Φαίνεται κανονίζετε προεδρικό συμπεθεριό και φοβάστε μην το χαλάσετε ετσι;
    Υ.Γ Αλήθεια πόσο θα κρατήσει ακόμη ο διαχρονικός κομπλεξικισμός της Δεξιάς απέναντι σε μία Αριστερά που από θύτης το παίζει θύμα; Δηλαδή το Μαρία Αντουανέτα δεν είναι ύβρις ,η είναι μικρότερη ύβρις; Δεν ακούσαμε κανέναν να το καταδικάζει. Ας πάψουν τα Μ.Μ.Ε να κλαψουρίζουν για το γνήσιο τέκνο τους !! Δεν είναι και τόσο αθώο όπως δείχνει…….
    Σ΄εσάς τους δειλούς και ανάξιους ανάδελφους της Νου-Δου αφιερώνω και το Καβαφικό ποίημα. Ισως και σεις μια μέρα να γίνετε στύλιοι Πομπίοι …ειλικρινά το εύχομαι για να ευχαριστηθούμε !!!!!!!!!!!!


    Ο ΘΕΟΔΟΤΟΣ

    Aν είσαι απ’ τους αληθινά εκλεκτούς,
    την επικράτησί σου κύτταζε πώς αποκτάς.
    Όσο κι αν δοξασθείς, τα κατορθώματά σου
    στην Ιταλία και στην Θεσσαλία
    όσο κι αν διαλαλούν η πολιτείες,
    όσα ψηφίσματα τιμητικά
    κι αν σ’ έβγαλαν στη Pώμη οι θαυμασταί σου,
    μήτε η χαρά σου, μήτε ο θρίαμβος θα μείνουν,
    μήτε ανώτερος — τι ανώτερος; — άνθρωπος θα αισθανθείς,
    όταν, στην Aλεξάνδρεια, ο Θεόδοτος σε φέρει,
    επάνω σε σινί...... αιματωμένο,
    του αθλίου Πομπηίου το κεφάλι.....

    Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ


    (το δικό σας κεφάλι.........)

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή