Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης και Ζωή παίζουν με τα νεύρα του Τσίπρα – Δάκρυσε ο πρωθυπουργός!

Με το μέλλον του λαού και του τόπου παίζουν δίχως σχέδιο και πρόταση στην κοινωνία για την επόμενη ημέρα εκτός ευρώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με παρέμβασή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου και επειδή το αίτημα εξουσιοδότησης κατατέθηκε από την κυβέρνηση ως σχέδιο νόμου με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 89 του Κανονισμού της Βουλής και ορίζεται ότι θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 15:00, στην αίθουσα της Ολομέλειας, σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης και Παραγωγής και Εμπορίου.

Σκοπός της Προέδρου της Βουλής είναι η συζήτηση στην Ολομέλεια να πάει για το Σάββατο, ακριβώς πάνω στην κόψη του ξυραφιού.

Ωστόσο, ακόμα και ξημερώματα μπορεί να γίνει η ψήφιση του σχεδίου νόμου για την συμφωνία με τους δανειστές. Στις 15.00 συνεδριάζουν οι επιτροπές και δεν αποκλείεται αμέσως μετά, ό,τι ώρα κι αν είναι, να κατατεθούν προς ψήφιση στην Ολομέλεια

Το παιχνίδι της Ζωής και του Λαφαζάνη έχει φορτίσει τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους βουλευτές του: «Εδώ που είμαστε ή θα μείνουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί!», δάκρυσε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που διαρρέει ότι θα ψηφίσει ΟΧΙ στις επιτροπές της Βουλής, δήλωσε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η πρόταση δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα μας». Ούτε όμως το Grexit είναι σύμφωνο με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπεύθυνος για το αποτυχημένο φλερτ με τη Ρωσία που εξόργισε τους δυτικούς συμμάχους μας, δεν έχει καταθέσει ούτε ένα σχέδιο β για τη χώρα σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ. «Όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά», είπε ακόμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Παναγιώτης Λαφαζάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου παριστάνουν τους επαναστάτες με κλειστές τράπεζες και παύση οικονομίας, με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται αντιμέτωπος με ανθρωπιστική κρίση, με εθνική καταστροφή.

Δεν τους φτάνει που δεν είχαν κανένα σχέδιο, ούτε διαπραγμάτευσης, ούτε εναλλακτικό, επιμένουν στις ιδεοληψίες τους προσπαθώντας να εμφανίσουν τον Αλέξη Τσίπρα ως προσκυνημένο. Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει πλέον να ξεκαθαρίσει -την επόμενη ημέρα- τη διακυβέρνησή του από τους εμμονικούς αριστεριστές που «φαντάζονται» τους εαυτούς τους επαναστάτες πάνω στα ερείπια της Ελλάδας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 19:00 θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου