Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Λίγη ντροπή δεν ...βλάπτει.!!!


Αφού η Αλίθια Ρομέρο και ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό "επαναστάτης" Σάββας Ξηρός, δεν μπόρεσαν να προσκαλέσουν στους γάμους τους την ΚΥΡΙΑ Τατιάνα Στεφανίδου, φρόντισε η τελευταία να καλέσει στην εκπομπή της την Ισπανίδα ..."Μπουμπουλίνα".
Ως "σεμνή" και "ευπρεπής "κυρία η Ισπανίδα - ασπρομάλλα πλέον - εξέφρασε τη δυσφορία της απέναντι στα ΜΜΕ ότι δηλαδή την ...κακομεταχειρίσθηκαν όταν ο "επαναστάτης" - κατ' αυτήν - σύζυγός της, αποκάλυπτε στις ανακριτικές αρχές τα 500 και πλέον αδικήματα που διέπραξε αυτός και και τα μέλης της εγκληματικής ομάδας 17Ν στην οποία διετέλεσε "οπλαρχηγός".
ΝΤΡΟΠΗ για σας κυρία Τατιάνα που στο βωμό της τηλεθέασης θυσιάσατε και "σκοτώσατε" για άλλη μια φορά τα αθώα θύματα της εγκληματικής και αλήτικης παρέας και ξαναβυθίσατε στον πόνο τους συγγενείς των θυμάτων.
Ορκίσθηκε "πίστη στα εγκληματικά ιδανικά" η Ισπανίδα άλλοτε σταρ των ΜΜΕ, και η πίστη της αυτή την ανάγκασε να μείνει "πιστή" δίπλα στον άλλοτε σύντροφό της και νυν σύζυγό της αμετανόητο φονιά αθώων ανθρώπων.
Ας ακούγαμε έστω και τώρα από τα χείλη της Σπανιόλας μια "συγνώμη".
Αλλά για να της πεις πρέπει και να την νιώθεις.
Κι' αυτή απλά δεν τη νιώθει.!!!
Δεν ξέρουμε αν η ΚΥΡΙΑ Τατιάνα νιώθει ντροπή για την πρόσκληση που της ...έστειλε.!
Άξιος ο μισθός σας ΚΥΡΙΑ Τατιάνα μας.
Προσωπικά σας ...θαυμάζω, γιατί καταφέρατε και συγκρατήσατε τα ...δάκρυά σας, μπροστά στην εξομολόγηση της συζύγου του ...φονιά - "επαναστάτη" του κ.... Σάββα Ξηρού και της βρωμοπαρέας του.
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.!!!

3 comments:

  1. Δημοσιογραφάκια της πλάκας είναι ρε φίλε. Τι ψάχνεις να βρεις. Αυτοί γίνονται και καραγκίοζηδες για την τηλεθέση. Μέχρι και κωλοτούμπες κάνουν. Καλά κάνουν και τα έβαλαν στο στόχαστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ. ΤΟ ΕΣΡ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ , ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή