Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Κύριε Νομάρχα Ηλείας, τι έγινε με την επιταγή που παραλάβατε από τον κ. Παπανδρέου;


Η Νομαρχία Ηλείας στα πλαίσια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, βράβευσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για την προσφορά του Κινήματος στις πυρόπληκτες περιοχές του νομού.
Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πέρυσι παρέδωσε μια επιταγή ύψους 1.200.000 ευρώ στη νομαρχία Ηλείας, και θα ήταν σκόπιμο να διευκρινιστεί από τον κ. Χ. Καφύρα πού βρίσκονται τα χρήματα αυτά.
Εισπράχθηκε η επιταγή του ΠΑΣΟΚ για τους πυρόπληκτους;
Θα πρέπει να εξηγήσει εάν την εισέπραξε, για λογαριασμό τίνος, με ποιο σκοπό και για το εάν αυτό το ποσό έχει εγγραφεί στα ταμεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.

Διότι αυτή η θολούρα και η ασάφεια δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν αυτή η επιταγή είχε αντίκρισμα ή όχι.
Και το κυριότερο, με αφορμή και τη βράβευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι τα ποσό που ορθώς έδωσε δεν προέρχεται από πόρους κομματικούς ή δωρεές των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι χρήματα από την τσέπη του ελληνικού λαού στο πλαίσιο της χρηματοδότησης των κομμάτων.
Οπότε, κανένας νομάρχης δεν μπορεί στο πλαίσιο της κομματικής στράτευσής του να τα διαχειρίζεται χωρίς απόλυτη διαφάνεια, ή με όρους προσωπικής διάθεσης.
Καλό είναι να μαθαίναμε για την τύχη της επιταγής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου