Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Στα χέρια του ΠΑΣΟΚ "σκάει" η βόμβα της Siemens.


Στα ίχνη της διαδρομής που ακολούθησαν μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ προς Ελληνες πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους της περιόδου 1997-2003 βρίσκεται η ανάκριση για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens.
Οι καταθέσεις - φωτιά που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία και που αφορούν "μαύρο" και πολιτικό χρήμα με πράσινες "ανταύγειες" ανέρχεται στο αστρονομικό ποσοστό του 2% του ετήσιου τζίρου της Siemens Ελλάς, με μαύρους λογαριασμούς προς το πολιτικό σύστημα, για την προγραμματική συμφωνία με τον ΟΤΕ αλλά και για το σύστημα ασφαλείας C4I.
Το πλήγμα για την αξιωματική αντιπολίτευση είναι καίριο, αφού ετοιμάζονται κατηγορητήρια σε βάρος στελεχών της με κορυφαίο ρόλο στον ΟΤΕ. Για τα πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο, το θέμα δεν είναι ποινικό, αφού τα αδικήματα που ενδεχομένως θα μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν σε βάρος τους είναι παραγεγραμμένα.
Ο 4ος ειδικός ανακριτής κ. Νίκος Ζαγοριανός, στα πρώτα κατηγορητήρια που συνέταξε σε βάρος επτά εμπλεκομένων προσώπων, καταγράφει ότι από τη σύμβαση για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ ο Οργανισμός ζημιώθηκε με 57.404.918,79 ευρώ, καθώς σε αυτήν ενσωματώθηκαν οι "μίζες", ενώ το όφελος της γερμανικής εταιρίας ανέρχεται σε 632.451.856 ευρώ.

5 comments:

  1. Άντε αδιάφθορε Γιωργάκη μου, κι' εσείς κλεφτοκοτάδες του ΠΑΣΟΚ Καλή ανάσταση και σε καλή μεριά οι μίζες σας. Ευτυχώς που το θέμα αναδείχθηκε πριν από την Ανάσταση για να κάτσετε εσείς σε αναμμένα κάρβουνα και όχι τα κακόμοιρα τα αρνιά. Βρωμοαλήτες. Χρονιάρα μέρα.
    Έχετε και μούτρα και κοιτάτε στα μάτια το φτωχό κοσμάκη. Λαμόγια του κερατά. Με το καλό να μας ξανακυβερνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς για να πιστεύει στα λαμόγια της Ν.Δημοκρατίας και το συνονθύλευμα των άχρηστων πολιτικών της ξάπλας και της αδιαντροπιάς. Αν περιμένετε να σας σώσει ο χοντρομπουλούκος, είστε γελασμένοι. Καλό σταύρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 18 Απρίλιος 2009 2:33 μμ

    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι Μαλακας, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο
    Μαλακας από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠ' ΕΞΩ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η ΖΗΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΠΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευκαιρία να καθαρίσει ο τόπος. Θέλει τόλμη κι από τα δύο μεγάλα κόμματα. Αλλά συνήθως μόλις ακουμπάει η έρευνα το ΠΑΣΟΚ ένα αόρατο χέρι τη σταματάει.
    Μόλις στα δομημένα ομόλογα βρέθηκε μπλεγμένος ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ σταμάτησε η έρευνα.
    Στο βρόμικο 89 ο κόσμος νομίζει έφαγε λεφτά ο Μητσοτάκης.
    Τα ΜΜΕ παίζουν το μεγάλο σκάνδαλο Παυλίδη 1 μήνα.Δηλαδή διαφορά πραγματικής και αντικειμενικής αξίας 80.000 Ευρώ (όταν αγοράζεις σπίτι αυτό δε χρειάζεται επισκευές.
    Ένα λεβητοστάσιο να φτιάξεις να η διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή