Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Οι Δολοφόνοι δεν είναι μόνοι...

Γράφει ο Ιάσων

Πισω τους ειναι ολοι οι ψευδοπροοδευτικοι. Οι γενικολογοι ανηθικοι που δικαιολογουν τα παντα χαριν "προοδου" και "κατανοησης", ολες τις ανανδρες επιθεσεις τους βανδαλισμους , τις καταληψεις για να "ξεδωσουν" τα ...παιδια.

Πισω τους είναι ολοι εκεινοι που θεωρουν και διατυμπανιζουν ότι είναι καλλιτερο να πετας μια μολοτωφ από το να καθεσαι στο σπιτι σου. Οι δασκαλοι και οι καθηγηταδες με τα κοτσιδακια και τα βρωμικα απλυτα μιαλια που φανατιζουν τα παιδια και τους νεους κατά κάθε μορφης εξουσιας και τα προτρεπουν να επαναστατουν και να καταστρεφουν εν ονοματι της καταστροφης δηθεν για να "οικοδομησουν" έναν άλλο κοσμο, αφου πρωτα δεν αφησουν τιποτα ορθιο.

Πισω τους είναι ολες οι φυλλαδες και οι καραγκιοζηδες των Μεσων Εξαχρειωσεως των Μαζων, οι αστρατευτοι ψυχοπαθεις της ζουγκλας των ανθρωποειδων, οι αθιγγανοι ομοφυλοφιλοι, που η υπερευαισθητη καρδουλα τους "ματωνει" κάθε φορα που καποιο τσογλανι εφαγε καμια αδεσποτη μετα από ένα συνεχες υβρεολογιο κατα των αστυνομικων, που μας φυλανε. Οι δικατορισκοι του μικροφωνου που χυνουν το ταξικο δηλητηριο και παρουσιαζουν τους αστυνομικους πότε καθυστερημενους πότε βιαιους, πότε δολοφονους πότε σαδιστες αρκει να κατηγορησουν, να διαβαλλουν να κατασυκοφαντησουν την αστυνομια. Ενω οι δολοφονοι οι ληστες οι κακοποιοι είναι οι "αντρειωμενοι" οι εξυπνοι, οι αδικημενοι οι αξιολυπητοι.

Πισω τους ειναι ακόμη, οι ημιμαθεις δικηγορισκοι που σπευδουν να καταμηνυσουνκάθε αστυνομικο όταν εν ωρα καθηκοντος αμυνεται κατά των "ειρηνικων" ροπαλοφορων που διαδηλωνουν καλοσυνατα και αμυντικα με κονταρια λοστους πετρες τουβλα.

Πισω τους τελος είναι ολοι αυτοι οι "καλοκαγαθοι" "ειρηνολατρηδες". Οι ανθρωποι της επαναστασης που χαθηκε..Οι "φίλοι" της Δημοκρατιας.

Οι υμνωδοι και οι κυρηκες υπερ των κουκουλοφορων και κατα της "αδικιας" που η "καταραμενη" η κοινωνια προκαλει. Οι προστατες των "παιδιων" που σπανε, καινε, κλεβουν, ώστε να μοιρασουν τα κλεμμενα στους "πτωχους".

Θυματα ολων αυτων οι αθωοι αστυνομικοι.

Αξιοπρεπεις Ταπεινωμενοι, σε μια κοινωνια που υπο το καθεστως αυτης της παραπληροφορησεως της μονομερους παρουσιασεως της δρασεως των αστυνομικων, εχουν καταστη ο μονιμος ο ευκολος στοχων ολων των αναδρων δειλων ψυχοπαθων που γραφουν τις αμπελοφιλοσοφιες τους, αφου πρωτα ηδονικα ανηθικα υπουλα μισητικα εκ προμελετης εγκληματισουν.

Χυσουν αιμα αθωων, αφησουν ορφανα, διαλυσουν οικογενειες.

11 comments:

  1. tha eprepe na ntrepesai gia auta pou grafeis alla pou na thn vreis thn tsipa thn exeis xamenh edw kai kairo NTROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10,47
    Καλό θα ήταν να μας πεις τις δικές σου απόψεις και όχι να αφορίζεις σαν πατριάρχης τα γραφόμενα των άλλων. Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί του και δεν εκφράζω άλλη άποψη. Και κάτι άλλο. Η άποψη κάποιου δεν αποτελεί ντροπή για αυτόν που τη διαβάζει, αφού έχει το περιθώριο να την αντικρούσει ή να την απορρίψει. Όχι όμως και ντροπή επειδή διαφωνούμε με κάποιον. Είναι αυτά σοβαρά πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 10:47. Έχεις να πείς σήμερα κάτι στο παιδί του άτυχου αστυνομικού; Να του πείς ρε αδελφέ για ποιό λόγο δολοφονήθηκε ο πατέρας του. Γιατί το ήθελε μια παρέα 10 ατόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 11:00 ασυναρτησίες και τυφλές ακρότητες γράφει αυτός που συμφωνείς απόλυτα μαζί του.
    Άν κάποιοι προοδευτικοί δημοσιογραφίσκοι όπως τους αναφέρει αποδοκίμασαν κατα καιρούς την συμπεριφορά κάποιων κακών αστυνομικών αυτό δέν σημαίνει οτι έχουν την παραμικρή σχέση με τους προχθεσινούς δολοφόνους. Είναι αδίστακτοι οργανωμένοι τρομοκράτες που δέν περιμένουν την γνώμη κανενός προοδευτικού σχολιαστή προκειμένου να κανονίσουν την πορεία τους τους έχουν γραμμένους όλους και αυτούς και εσάς.
    Το ζήτημα είναι πώς θα καταφέρουμε να τους εξουδετερώσουμε οι αφορισμοί δέν ωφελούν σε τίποτα τους κάνουν να κρυφογελούν απο ικανοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία ακρότητα δεν βρίσκω στο συγκεκριμένο άρθρο. Περιγράφει απλώς την πραγματικότητα την οποία αρκετοί δεν αποδέχονται. Ο Αστυνόμος σήμερα προβάλλεται σαν καθυστερημένο αναλώσιμο δίποδο που μονίμως φταίει για οτιδήποτε. Σπανίως ακούω είδηση που να προβάλλουν ‘καλό’ αστυνόμο .. Μια τέτοια εικόνα προφανώς διευκολύνει οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια (οργανωμένη ή μη)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλέον, οι "ακροαριστεροί" Αμερικανοί είναι ψυχανώμαλοι σατανιστές. Είναι όμως και τόσο ηλίθιοι αφού έτσι οξύνουν το Εθνικιστικό αίσθημα. Ευχαριστούμε, "Προοδευτικόπληκτοι" Αμερικανόδουλοι. Δουλεύετε για εμάς χωρίς εμάς και χωρίς να το γνωρίζετε ή να το προβλέπετε!!!

    Όσο για την απάντηση που θα πάρουν!! Δεν έχει σημασία αν γίνει στην Ελλάδα. Θυμηθείτε ότι τις μεγάλες φωτιές που έβαλαν στην Πελλοπόνησο οι Αμερικανοί, το πλήρωσε εις διπλούν η "Νέα Τάξη". Λος Άντζελες και Αυστραλία. Ελάτε ντε. Είναι θέμα Παγκοσμίων δικτύων πλέον. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ "Νέας Τάξης" και "ΑντιΤάξης"!!!

    Γαλάζιος Ελλήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
    Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
    Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
    Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
    Ούστ παλιάνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε 9:30 μμ.
    Διέγραψα το σχόλιό σου, και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά το λόγο για τον οποίο το έκανα.
    Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά έχω να σου πω ότι το gianniotis blog, δεν "φιλοξενεί" συνθήματα που είναι γραμμένα στους τοίχους με μαύρη μπογιά.

    Φιλικά
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για κανα διχιλιαρο μεμονομενα περιστατικα τη χρονια οι ευαισθητουλιδες ροζ κοκκινοι βριζουν τους κακομοιρους τους αστυνομικους.οι προδοτες.αντρες ειναι οι αστυνομοι κυριοι και θα δειρουν και θα βρισουν τι ειναι λουγκρες να μη βριζουν και να μη δερνουν.αντρες και μαλιστα αντριωμενοι...να μη δειρουν κανεναν αοπλο διαδηλωτη να μη σκτωσουν κανενα 15χρονο κολοπαιδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή