Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Nick Kakaounakis 's school: "Το μεγαλύτερο και ανεξάρτητο δημοσιογραφικό κολλέγιο"


Όπως βλέπετε, για άλλη μια φορά είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με το δάσκαλο της δημοσιογραφίας, αφού κάνω αμάν κι' αμάν πότε θάρθει αυτό το κ...σάββατο.
Και μη μου πείτε ότι έχω εμμονές και άλλα τέτοια ...χαζά. Απλά θαυμάζω τον Νικόλα σαν δάσκαλο και απορώ γιατί αυτά τα ...πασόκια τόσα χρόνια δεν τον αξιοποίησαν.
Τι πως ρε φίλε; Απλά να του έδιναν το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού ...τύπου. Μόνο τότε θα είχαμε αντικειμενική ενημέρωση και θα μαθαίναμε και την δημοσιογραφική ...αργκό.
Προσωπικά, δεν χρειάζεται να ξεφυλλίσω το ...καρφ..ωμένο έντυπο για να ενημερωθώ.
Τώρα αν εσείς δεν μπορείτε, ή δεν θέλετε να ερμηνεύσετε το πρωτοσέλιδο, θα προσπαθήσω να σας διαφωτίσω, μεταφέροντάς σας - όσο μπορώ - τις κρυφές μεν, αλλά μεγάλες σκέψεις του ...δασκάλου μου.
Λοιπόν, πάνω δεξιά βλέπω έναν πρωθυπουργό να τραβάει τη ...φαλάκρα του.
Βέβαια άλλοι τραβάνε τα μαλλιά τους, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για το δάσκαλο.
Και ενώ που λέτε - κατά την εκτίμηση του δασκάλου - ήταν έτοιμος να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, μας ...ρίχνει στις μέσα σελίδες ωσεί Μυλωνάκης και Γρίβας και το ...ψυχογράφημα του ηττημένου.
Παρακάτω μας λέει ότι ..."δικαιώθηκε το Καρφί", παρουσιάζοντας τον Ρουσόπουλο ως γονυπετή προσκυνητή, μόνο που δεν μας δείχνει, τι ακριβώς ...προσκυνάει.!
Δάσκαλος και να μη δικαιωθεί; Δικαιώθηκε από τις εξελίξεις που ήταν γνωστές ακόμη και στα ...μωρά "παιδιά". Το ότι ο Ρουσόπουλος θα ήταν εκτός πολιτικής, το ήξεραν και οι ...πέτρες, γι' αυτό και δικαιώθηκε ο ...δάσκαλος.
Κλαίει στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη ο "καταλληλότερος", αφού έπεσε στην ...ακροδεξιά παγίδα. Αλλά και ο "τοποθετήσας" αυτήν ΛΑΟφιλής Γιώργος, ως φιλόστοργος ...μήτηρ, ξαναδέχεται υπό την σκέπη του τον ...λοξοδρομήσαντα πρωθυπουργό και είναι έτοιμος να σφάξει τον μόσχο τον ...σιτευτό, επειδή ο πρωθυπουργός γύρισε στη βάση του ΛΑΟΥ.
Τώρα υπάρχει στο πρωτοσέλιδο και ένα "πλήρες" ...40σκελές ερωτηματολόγιο, μεθ' απαντήσεων ...δασκάλου, σχετικό με τις εκλογές.
Αν έχετε την περιέργεια - ειδικά για τις απαντήσεις - αγοράστε το ...επιδοτημένο έντυπο του Νικόλα, μπας και ...ξεστραβωθείτε.!
Περισσότερα δεν σας λέω, γιατί είστε ...κακεντρεχείς.!

2 comments: