Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Κύριε Παπανδρέου, μην παίζετε με ...όλα.!

Κύριε Παπανδρέου, όσο θα ασκείτε σοβαρή αντιπολίτευση, θα σας αποκαλούμε "Κύριε Παπανδρέου".

Όταν όμως θα χρησιμοποιείτε ως ασπίδα τον λαϊκισμό και την υποκρισία σας για να καταπλήξετε δήθεν τα ..."πλήθη", τότε θα σας αποκαλούμε επιεικώς ..."Γιωργάκη".
Μην υποκρίνετστε λοιπόν για "πράγματα" που δήθεν συμβαίνουν για ...πρώτη φορά στη χώρα μας.
Και μιλάω για "πράγματα" που ... έτυχε να χειριστείτε όταν ήτανε στην κυβέρνηση το "Κίνημά σας", και σεις προσωπικά σ' ένα πόστο ..."πολυτελείας".
Από μόνοι μας, και σε καθημερινή σχεδόν βάση, ασκούμε πολύ αυστηρή κριτική στην εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυρία Ντόρα μας.
Εσείς όμως, σαν υπεύθυνος "πολιτικός" υποτίθεται, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε επί μονίμου βάσεως κάποια συνήθη περιστατικά της σημερινής πραγματικότητος, με σκοπό να ...πλήξετε την κυβέρνηση, και τα οποία βεβαίως επί των ημερών σας, είχαν καταντήσει ...ρουτίνα.!
Ο λόγος φυσικά, για την κριτική που ασκείτε στην κ. Μπακογιάννη, και στο Υπουργείο των Εξωτερικών, με αφορμή τις τελευταίες υπερπτήσεις - παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από πλευράς της ..."φίλα προσκείμενης" προς εσάς Τουρκίας.
Κύριε Παπανδρέου - Γιωργάκη, πάψτε να προκαλείτε, και προσγειωθείτε στο ...παρελθόν, και προ πάντων δε, πέστε μας, πώς θέλετε να σας προσφωνούμε;
Κε Παπανδρέου, ή απλά Γιωργάκη;
Φέρτε στη μνήμη (;) τα ..."έργα και τις ημέρες" σας ως τέως Υπουργός επί των Εξωτερικών και τότε τα ...ξαναλέμε.!
Πάρτε λοιπόν μια ...γεύση των "έργων επί ...των ημερών σας":
_________________
Ξεπέρασαν κάθε όριο οι τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου τις τελευταίες 15 ημέρες καθώς, σύμφωνα με αυτά που έχουν ανακοινωθεί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας, έχουν ξεπεράσει τις διακόσιες.
Χθες και προχθές, τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν 109 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος και μη αναμενόμενος, καθώς η πρακτική των Τούρκων στρατιωτικών δεν συνάδει με τις λεκτικές τουλάχιστον προσπάθειες για βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών και την απόφασή τους να μην πραγματοποιήσουν ασκήσεις στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με το χθεσινό δελτίο παραβιάσεων, 32 τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν 32 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και 50 φορές παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Τα 11 από τα 32 τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα και κατά τις αναχαιτίσεις έγιναν 9 εικονικές αερομαχίες.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/10/2003

2 comments:

  1. Μην περιμένεις σοβαρότητα, συνέπεια και συνοχή μεταξύ λόγων και πράξεων από ένα άνθρωπο που οι προσωπικές του ανεπάρκειες τον καθιστούν όμηρο ενός μονόδρομου.
    Της συνεχούς ατεκμηριώτης και ασυνάρτητης κατηγορίας του πολιτικού αντιπάλου, χωρίς κανένα μέτρο και χωρίς καμμιά αίσθηση ευθύνης.
    Κλασσικός Παπαντρέου (τα ίδια δεν έκανε και ο πατέρας του με τα εθνικά θέματα και την οικονομία τη δεκαετία του 80;)
    Άστα βράστα, η ανευθυνότητα είναι η δεσπόζουσα κουλτούρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.14
    ''Τα ίδια έκανε και ο πατέρας του με τα εθνικά θέματα,..''

    Για κάντε μας μία ανάλυση με συγκεκριμένες αναφορές, σε συγκεκριμένα ζητήματα , για να δούμε τι έκανε την δεκαετία του '80 ο Ανδρ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή