Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Στην "υπηρεσία" των εκσυγχρονιστών και ο Χριστόδουλος Ξηρός.!

Για άλλη μια φορά, και δια μέσου της ιστοσελίδας του ..."έγκριτου" και ...αντικειμενικού, πλην φτωχού Εκαλιώτη δημοσιογράφου, φιλοξενείται στο gr της zouglas του, ο φονιάς της 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός.
Κατά πάγια τακτική, το gianniotis blog, δεν φιλοξενεί εμετικά λογίδρια, αλλά μιας και ο εν λόγω ..."θνητός" έχει άποψη περί της κρατούσας στην Ελλάδα πολιτικής κατάστασης, αποφασίσαμε να αναφερθούμε επιγραμματικά και να απαντήσουμε στο ...ημεκτρονικό e-mail που έστειλε μέσα από την ειδική και προνομιούχα πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο εν λόγω ..."επαναστάτης".
Τώρα θα μου πείτε, πώς είναι δυνατόν ένας έγκλειστος ισοβίτης φονιάς να διαθέτει στο κελί του ηλεκτρονικό υπολογιστή.! Λυπάμα, αλλά αυτή η λεπτομέρεια, μου ...διαφεύγει.!
Στην ...υπηρεσία λοιπόν των εκσυγχρονιστών, και ο φίλα προσκείμενος σ' αυτούς έγκλειστος "ποπολάρος".!
Έχει άποψη για όλα. Ξεκινάει από τα ...καταστατικά των κομμάτων, και καταλήγει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, ασκώντας δριμύτατη κριτική, για τον τρόπο ανάδειξης των υποψηφίων, και ...απεφάνθη ότι αυτή, δεν έγινε με αδιάβλητες και καθαρές διαδικασίες, κατηγορώντας ευθέως τον Πρωθυπουργό της χώρας γι' αυτό, ενώ χαρακτηρίζει ως "αέρα κοπανιστό" τις εκλογικές διαδικασίες.!
Μίλησε για ..."πορφυρογέννητους", γόνους ..."ευγενών" που κληρονομούν την βουλευτική έδρα, τον υπουργικό, ή και τον πρωθυπουργικό θώκο. Και για να γίνει μάλιστα και πιο ...πειστικός αναφέρθηκε και σε ονόματα.
Οποία σύμπτωσις.!
Όλα ..."γαλάζια".!
Μίλησε για Καραμανλήδες (Αχιλλλέας - Κώστας - Λιάπης), για Μητσοτάκηδες, για Κεφαλογιάννηδες, για Βαρβιτσιώτηδες, για Παπαληγούρα (γιο), για Ταλιαδούρο (γιο), για Τζιτζικώστα (γιο), για Δούκα (γαμπρό)...
Μίλησε ειρωνικά για παππούδες της πολιτικής αναφερόμενος σε Σουφλιά, Σιούφα, Έβερτ, Αχιλλέα, ενώ έκανε μικρή αναφορά - έτσι για ξεκάρφωμα - και σε άλλους γόνους οικογενειών (κόρη Γεννηματά, γιο Χαραλαμπόπουλου και ανιψιό Αλευρά).
Κατηγορεί τους ..."πορφυρογέννητους" ότι έκλεψαν, λεηλάτησαν και ερήμωσαν τη χώρα.
Πλην των ανωτέρω, και όλως ...συμπτωματικά, κατηγορεί και χαρακτηρίζει ως ..."ξεφωνημένους Βατοπαίδες" τους Ρουσόπουλο, Μπασιάκο, Κοντό, Δούκα, ενώ απαξιωτικά αναφέρεται και στους Αλογοσκούφη, Μπέζα, Μαντούβαλο, Σουφλιά, Μαγγίνα Βουλγαράκη Λιάπη, Ντόρα, Κυριάκο ...........
Και καταλήγει:
"...Και για να μην ξεχνιόμαστε.! Μπορεί η ΝΔ να μην έχει πάγκο, έχει όμως θαυμάσιο παγκάρι!..."
________
gianniotis: Φονιάδες όμως δεν έχει, ..."αγαπητέ" Χριστόδουλε.! Αυτή η ..."μορφή δημοκρατίας" είναι δική σας αποκλειστικόητα.!

1 comments:

  1. Απο ποτε σαν χωρα κανουμε διαλογο με στυγνους δολοφονους;
    Με ποιο δικαιωμα και με ποια ιδιοτητα ομιλει το εν λογω ατομο;
    Ο Μ.Τ. πηρε ποτε συνεντευξη απο τις οικογενειες των θυματων του;
    Γιατι να μας ενδιαφερει εμας σημερα η αποψη ενος εκτελεστη ανθρωπινων ζωων;
    Ποια η βαρυτητα της;
    Σε ποιους πραγματικα απευθηνετε;
    Μηπως ειναι ενα κωδικοποιημενο μηνυμα προς τους ομοιοδεατες του;
    Τελικα οι ελληνικες φυλακες καταντησαν ξενοδοχεια αναψυχης που μονο σοφρωνιστικο χαρακτηρα δεν εχουν.Ασε που οταν σου την "βαρεσει' φευγεις οποτε θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή