Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

148.000 ευρώ μας στοίχισε το ταξίδι αναψυχής του Γιωργάκη στον Άγιο Δομίνικο

Για μια απλή συνεδρίαση - ταξιδάκι αναψυχής μόλις δύο ημερών - του mr. George Papandreou στην μακρινή Δομινικανή Δημοκρατία, και προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ξεφτίλας, πληρώσαμε αισίως ως ιθαγενείς - μόνο για ..."ναύλα" παρακαλώ - το αστρονομικό ποσό των 148.000 ευρώ, τουτέστιν 52.000.000 δραχμές.

Η Πρωθυπουργική παρέα απαρτιζόμενη από Κουβέλη, Ντελεδήμου* κ.λ.π. Ελλήνων ..."σοσιαλιστών" - συνοδών ταξίδεψαν με αεροπλάνο Gulfstream (φωτο).
22 ώρες πτήσης έκανε το αεροπλάνο με κόστος καυσίμων, τελών υπέρπτησης, κόστος συντηρήσεων, catering, και αποσβέσεις που ανήλθαν στο ύψος των 148.000 ευρώ.
Το κόστος ανά ώρα πτήσης του Gulfstream μόνο για καύσιμα-συντήρηση ανέρχεται στις 4.400 ευρώ.
Ρε, μπας και υπάρχουν στ' αλήθεια λεφτά κι' εμείς δεν το ξέρουμε;
__________________
* Ντελεδήμου Πετρούλα. Ασχολείται .."ενεργά" με την πολιτική από το 1996, οπότε και εντάχθηκε στην ΠΑΣΠ και στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα έως το 2000, ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής. Το 2001 εξελέγη Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Βόλου.
Τελικά, τώρα οι αγώνες ...δικαιώνονται...!!!

8 comments:

  1. Ξεχασες φαινεται τα ταξιδια του Καραμανλη στην Ινδια ,στα Αραβικα εμιρατα κλπ οικογενειακως ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μάθε αν κλείνουν από Δευτέρα τα σχολεία του Νομού Ιαωννίνων.
    Γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

    "Τουμπεκί ψιλοκομμένο" για το καπνιστήριο των καθηγητών στο 7ο Λύκειο!

    Δεν πέρασαν παρά 10 περίπου ημέρες απ' όταν ξεκίνησε η κατάληψη στο 7ο Λύκειο Ιωαννίνων, όπου το 15μελές συμβούλιο των μαθητών κατήγγειλε στα τοπικά ΜΜΕ τον Διευθυντή του Σχολείου για την απαράδεκτη πρακτική να επιτρέψει σε συγκεκριμένο χώρο του Λυκείου να λειτουργεί ως καπνιστήριο μόνο για τους καθηγητές, τη στιγμή που όπως όλοι γνωρίζουμε το κάπνισμα απαγορεύεται διά "ροπάλου" για τους πάντες στις σχολικές μονάδες της χώρας. Το παράδοξο όμως είναι, ότι μέχρι σήμερα δεν ίδρωσε το "αυτί" κανενός ανευθυνο-υπεύθυνου ταγού της τοπικής εκπαίδευσης, ενώ ακόμη και ο ίδιος ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Νομού Ιωαννίνων συνεχίζει να επιδεικνύει μια ακατανόητη ανοχή στο γεγονός. Υπενθυμίζουμε, πως είναι αυτός, που με το παραμικρό διέταζε Ε.Δ.Ε. στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού, τώρα όμως που πίσω από τις καταγγελίες των μαθητών βρίσκεται ο κολλητός του και προστατευόμενός του, Διευθυντής του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων, ο ίδιος ποιεί την "νήσσαν!" Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε, πως δεν είναι δυνατό να ζητήσει ευθύνες για το θέμα, μιας και ο κολλητός του έχει ήδη καταθέσει αίτηση για Περιφερειακός Διευθυντής Εκαπίδευσης Ηπείρου και μια ενδεχόμενη Ε.Δ.Ε. θα "σκίαζε" την υποψηφιότητά του. "Κούνια που τους κούναγε" και τους δύο. Ονόματα δεν θα πούμε, όμως θα σας θυμίσουμε, πως τόσο ο ένας όσο και ο άλλος, αν και ανήκουν σε διαφορετικά κομματικά "στρατόπεδα" αμέσως μετά την αλλαγή κυβέρνησης το 2004 και το 2009, παρέμειναν ετσιθελικά "καρφωμένοι" στην ίδια καρέκλα, αφού και για τους δύο φαίνεται πως η εξουσία είναι αυτοσκοπός. Να τους χαίρονται όσοι "συναλάσσονται" μαζί τους και καθημερινά βολεύουν "γαλαζοπράσινους ημετέρους".

    Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com στις 9:53 πμ

    http://epirusgate.blogspot.com/2009/11/7_27.html

    Οι γνωστές αλλαξοκωλιές.
    Καλά!! Το θράσος κάποιων είναι ανεκδιήγητο.
    Τους έχουν φάει τα προσόντα.
    Μέχρι χθες δεν ήξεραν ότι το πρωί λέμε καλημέρα και το απόγευμα καλησπέρα, και τώρα θέλουν ψηλές καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρος ειναι της διεθνους σοσιαλιστικης και γι αυτο πηγε.
    ΟΧΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΑΞΙΔΙ, σαφως αν ηταν για διακοπες να του τα ..ψελναμε.
    Το οτι μας κοστιζει με το πλοιο στο νησι μας τα μαλλια της κεφαλης μας ,τι γινεται???????ουτεδιακοπες στο χωιο δεν μπορουμε, αυτο να δουμε, που δεν εγινε τωρα το χαλι ,αλλα ας αλλαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 12:37 μμ, τα επίσημα ταξίδια του πρωθυπουργού είναι στο πρόγραμμα. Τα επίσημα ταξίδια του προέδρου της διεθνούς σοσιαλιστικής δεν είναι... ακόμα και να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος.

    Ανώνυμε 2:59 μμ, τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα στον προηγούμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια ας διναμε λιγα ακομη κι ας τον κρατουσαν εκει,να τους αλλαζε τον...Δομινικο,γ@@ω τον Δομινικο τους γ@@ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε καλησπέρα,

    δες στην σελίδα μου κάποιες εικόνες σχετικά με ένα ταξίδι στον άγιο.. εκεί το πώς περνούν και που καμιά φορά στα συνέδρια παίζονται... η τύχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι είστε άδικοι...
    Το μικροποσό αυτό θα το πατσίσει με την μειωμένη κατανάλωση που θα έχουν τα "Μικρά Υβριδικά" αυτ/τα που θα χρησιμοποιούν στο δημόσιο.

    Άρα πάλι κερδισμένοι είμαστε!!!

    Αυτό σημαίνει Πράσινη ανάφτυξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή