Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί.!

Ο λόγος βεβαίως περί του "πράσινου" λαϊκιστή, μονίμως ψευδόμενου, αλλά και θρασυτάτου υποκριτή κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο άλλοτε λαλίστατος και πάντα χαμογελαστός προεκλογικά (νέος) ..."στρατηγός" του Πασοκ, από τη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, έχασε με μιας την εύθυμη διάθεση που είχε.
Βλέπετε όταν θα πρέπει να αποδείξεις στην πράξη, ότι πολλά από όσα έλεγε προεκλογικά ήταν "ασύστολα ψεύδη", τότε το χαμόγελο παγώνει και χάνεται κάθε διάθεση.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου μόλις τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει τι σημαίνει...

  • Να λες προεκλογικά ότι δε θα επιβάλεις έμμεσους φόρους και να βάζεις τελικά +10% σε ποτά και τσιγάρα.
  • Να λες ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα και ότι υπάρχουν και να έρχεσαι τώρα να λες ότι είμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
  • Να φωνάζεις για τις τιμές στα καύσιμα και να γίνεται σήμερα πάρτι κερδοσκοπίας στην υγεία των κορόιδων που σε ψήφισαν.
  • Να επικαλείσαι αξιοκρατία και διαφάνεια και να κάνεις Γενική Γραμματέα στο Υπουργείο Ανπατυτξης την Μαρία Καλτσά που ανήκει στο Δ.Σ. της τεχνικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ.
  • Να αμφισβητείς τη σύμβαση με τους Κινέζους για το Λιμάνι του Πειραιά και να έρχεσαι τώρα μέσω του ..."γίγαντα" αντιπροέδρου σου να ισχυρίζεσαι ότι η σύμβαση είναι ...αδιαπραγμάτευτη.
  • Να εγκαλείς το Γ. Σουφλιά για τα άδικα τέλη κυκλοφορίας και να επιβάλεις τώρα ακόμα πιο άδικα τέλη καταργώντας μάλιστα και την απόσυρση.
  • Να φωνάζεις για την ασφάλεια και την τρομοκρατία, και σήμερα, αλλά και κάθε μέρα, να μετράμε όχι αν αλλά πόσες βόμβες έσκασαν, αλλά που.

Για το μόνο που δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ...υπερπατριώτη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα άλλα ...συντρόφια του, είναι το λαθρομεταναστευτικό θέμα. Σ' αυτόν τον τομέα πραγματικά, ο λόγος τους απεδείχθη ...συμβόλαιο.!

Θα κάνει καιρό ωστόσο να εμφανιστεί ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου κ. Παπακωνσταντίνου. Έτσι είναι όμως. Ηθελέστα και παθέστα!!!

gianniotis & politikiprotasi

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου